Monika79
|
da še malo jaz tukaj pojamram tudi pri meni je tako kot pri večini, skozi dan sem polna energije, pa delam ono in tretjo, pa še v službo hodim 8 ur, tako, da sem OK seveda skozi dan, ko pa se je treba malo spočit, pa ne vem kako bi se uštimala, ker mi ne paše ne tako, pa tako ne, na hrbtu sem hotela včeraj zjutraj malo poležati (ker mi ni drugače več pasalo) pa me je začelo tako dušiti in tako hrbtenica boleti, očitno so naši bambinoti že kar fajn težki pa niti me ne vprašajte kaj se tiče hrane, vedno bi nekaj drugega jedla, pa vsega po nekaj, pa 10 stvari naenkrat če je treba, potem pa zvečer ko seveda ne morem zaspati, ker me zgaga peče, od česa mene zgaga peče samo sem sedaj ugotovila, da po suhih klobasah je še huje zvečer, ker mam vse v grlu pa tudi želodček nima več toliko prostora, ker ne morem več dosti na enkrat pojesti, ker mi potem začne vse gor lesti, še posebaj ko se napijem gor vode Glede imen pa sva se malo že uskladila, v glavnem naredila sva seznam imen, ki so nama obema všeč (nastal je zelooooooooo dolg seznam) potem pa bo za ati izbral za pa jaz, tako se še mi zdi najbolj fer tako, da dojenček ne bo brez imena Tudi jaz sem včeraj privlekla domov polno cotk za tako, da mam skoraj vse za mogoče še kako malenkost za kupiti, samo problem je tudi pri nama ker sedaj pa ni prostora za cotke, pa nebi jih rada sedaj vlačila samo po kartonskih škatlah zato greva danes v akcijo za komodo ali previjalno mizico, samo jaz rabim veliko prostora, ker sem toliko cotk dobila, tako, da bo danes še zanimivo mene pa sedaj res zanima nekaj, pa bodo mi mogoče lahko mamice pomagale, ki že imajo doma enega , kako boste oblekle, ko boste šle domov iz porodnišnice, ker novembra bo že kar hladno, tako da nebi rada pretiravala in panike delala, zato bom vesela predlogov in idej no sedaj pa sem spet dosti napisala uživajte lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|