|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
28.8.2006 17:06:33   
Anonimen
In kako ste kaj drugače user posted image ? Meni mala user posted image  že cel dan steguje nožice nekam v predel želodca user posted image ,...zjutraj, ko sem ležala na hrbtu se je prav fino razkomotila čez cel trebuh in stegovala nožice direkt v želodec user posted image ,...očitno ima rada udobje,....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2151
29.8.2006 7:40:16   
Aja1
Dobro jutro user posted image

Jaz bom cunjice prala cca en mesec pred PDP, prej ne.
Danes greva pa z mojim user posted image  na izpit, potem pa še malo v nabavo za našo user posted image . kupila bova ležalnik (če niste že vseh pokupile), pa malo bova za posteljico in posteljnino pogledala,.... Punce, a je BC tudi na Rudniku? Vem, da je Pikapolonica, potem pa ne vem, ali je ta,m še Ariel ali BC?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
29.8.2006 8:11:19   
Monika79
jutro user posted image

Tudi jaz sem tako mislila, da bi začela z pranjem cotk nekje 1 mesec dni pred PDP, mogoče kak teden prej user posted image user posted image  da bom to lepo počasi pripravljala in rihtala user posted image user posted image  sem tudi jaz imela namen kupiti ta ležalnik v Baby centru pa sem ga v nedeljo dobila (ne tega) ampak pač ležalnik, tako, da ga  ne bom kupovala user posted image user posted image

punce kako so vaši user posted image  obrnjeni?
so vsi na glavico ali kako?

ker moj je nekako zelo razposajen in brca spet tu in spet ta, skozi vikend sem ugotovila, da je bil obrnjen na glavico, danes pa ima spet raznorazne akrobacije, tako, da spet eksperimentira položaje kaj mu/ji paše user posted image user posted image  v soboto sem tudi prvič občutila, da se mu je kolcalo, oh nisem takoj vedela kaj bi naj to bilo user posted image user posted image  pa še dragi je takrat roko gor na buščeka držal, pa me gleda in sprašuje, kaj pa mu je user posted image user posted image  saj tudi jaz nisem vedela v prvem trenutka, pa sem se malo ustrašila (potem pa sem se spomnila kako mi je opisala kocanje sestrična, ki bo vsak čas rodila user posted image ) pa sem se takoj pomirila, danes zjutraj pa spet, bogi se mu je spet tako kolcalo, sem ga malo pobožala in potolažila in je bilo bolje user posted image user posted image user posted image

pišite kaj čvekice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
29.8.2006 8:19:01   
Aja1
Moja user posted image  je bila prejšnji teden še vedno na ritki oz. je ležala počez. Upam, da se bo kmalu obrnila, ker ne bi rada rodila z ritko naprej. Sicer me pa še vedno brca v spodnji levi del trebuha. Pa ugotavljam, da ji ne paše, če sedim cel dan za računalnikom... (služba). No, še teh 9 dni bova pa že preživeli.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
29.8.2006 8:20:49   
viv_
Dobro jutro!

Meni se je danes prvič sanjalo, da sem rodila! Tko na brzino, 5 minut, pa je bilo vsega konec. Potem me je pa nerviralo, ker nikakor nisem mogla natipkat sms-a, da bi ga poslala okrog user posted image .

Za domov iz porodnišnice - Mirna je bila rojena konec decembra, oblečen je imela body z dolgimi rokavi, pa žabice do pasu, pa plišaste hlačke in plišasto jopico. Na glavi je imela pa bombažno in plišasto kapico, tudi od kompletka. Potem sva jo dala pa v lupinico, pa spalno vrečo od Quinnija in to je bilo to. Itak imamo od porodnišnice do doma samo 5 min.

Zdaj me je zagrabilo, da bom začela mal pripravljat za otročka. Za vikend sem mojemu že napovedala, da bomo delali sobico. Komaj čakam! Ampak bo še kar nekaj Save preteklo, preden bo vse fertik.

Včeraj sem prišla pa tako crknjena iz službe, pa potem sva šle še z mojo pričo v shopping, tako da sem zaspala pred 10 uro in se zbudila 6:15. Ha ha... Ne vem kako bom jaz še en mesec user posted image

Imejte se punce! Se beremo...

P.S.: Sem dala mal fotk od trebuha in naše family - stare 1 mesec, geslo je pa: november. Tako, da ne bodo ravno vse gledale ... user posted image

< Sporočilo je popravil viv -- 29.8.2006 8:32:47 >

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
29.8.2006 8:56:17   
kaja11
Viv.... ful si luškana nosečka. Zdaj vsaj vem kako izgledaš, da vas bom lahko našla na naslednjem randiju... a ste se že zmenile??

Mi smo imeli pa včeraj cele žurke okoli mojega bušla. Podnajemniku se je mešalo in je brcal k zmešan...valjda je še Urbanu zanimivo ratalo. Pametna kot sem..... sem mu rekla, da naj da roko na trebuh, da mu bo dojenček dal pet.... in kaj je naš genij naredil... takooo bombo mi je na trebuh spustil in ves navdušen izjavil "PET"user posted image  Sem kar zvezde videla. Pol se je pa še pol ure metal po meni in trebuhu... očitno je malo ljubosumen ratal, ker sva se z možekom ful smejala vragolijam v bušlu..... skratka... malo sem dobila vpogled v našo prihodnost in ugotovila, da nam ne bo glih lahko... sam žur bo pa skosuser posted image .

Aja 1... BC je tudi na Rudniku, samo manjši.

Po moje je mali še vedno na glavo obrnjen, ker me skos nekje gor oz. postrani brca. Pri sramni kosti imam pa take čudne bolečine... bol premikanje, ne glih brce.

Danes grem na tajsko masažo za nosečke... drugače mi ne bo ratalo še ta mesec in pol v službi preživet. Bom poročala!!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
29.8.2006 8:58:02   
viv_
He he... hvala kaja!
PEJTE SE POČEKIRAT NA SREČANJA!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
29.8.2006 9:01:36   
Višnja
Pozdravček klepetulje,

jaz imam tudi že kar nekaj stavari nakupljenih amapak ih ne bom še prala, ker iamam občutek da bodo že "umazene" preden jih bomo uporabil user posted image ....kakšen teden prej, pa bo....v upanju, da nas ne bo prehitel.
Moj user posted image  sedi na ritki. Kdaj se ponavadi obrnejo na glavico????

lep dan želim vam in vašim sončkom

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
29.8.2006 9:28:29   
Anonimen
jutro, nosečke,...
Danes bom pa jaz jamrala za bolečinami v križu user posted image ,...boli me cel hrbet, groza! Pa opažam tud, da se ne morem več tako fino prevalit iz leve na desno stran v postelji user posted image , me kar vse boli, pa preden sem vstala me je tak fajn krč prijel v levo nogo user posted image ,...

Telefon pa kar zvonil, jaz pa se nisem mogla oglasit,...sploh pa mi ni jasno kdo kliče tako zgodaj user posted image ,...

Ma, še en čuden dan danes očitno,...zdaj grem pa spit kavico pa malo ven na izletek do Ikee,...Potrebujem še kak praktičen, udoben stolček za dojenje, ker nimam nobenega v otroški sobi,...Ko bojo prišli obiski malo gledat ne bi ravno rada pred njimi "ziz ven, pa gremo" user posted image user posted image ,...

lep dan vsem papauser posted image

(odgovor članu Višnja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2159
29.8.2006 11:47:55   
urška76
Ojla!
Evo mene s kofetka. Sem se spet zaklepetala pri kolegici. In sva se zmenili, da mi ta teden pripravi cunce za malega user posted image . Ona ga je mela tud novembra in ima še enega pajacka vrečo. Ker od Miha imam zimske stvari večje. No pa potem je še ena nosečka prišla, ki pa bo imela marca dvojčke. In seveda je bilo dovolj tem za klepet.user posted image
Viv tvoj trebušček se je pa kar ustavil v rasti. Se mi zdi, da ni nič večji, kot je bil na zadnjem srečanju.
Otročki imajo pa še dovolj časa, da se postavijo na glavico. Od našega mlajši brat je bil še v 35 tednu na rito obrnjen pa se je potem čisto normalno sam od sebe obrnil na glavico. Tako, da ni panike se mi zdi.
Smo imel pa danes spet poplavo na balkonu. user posted image Ne vem no, ampak midva nimava sreče s temi okni. Ko smo menjal okna nam je pri oknih v dnevno teklo, zdej, ko sva zasteklila balkon nama tam teče. No vsaj zgornjo teraso so zrihtal in nama v kuhinjo ne zamaka več. Še dobr, da sem visok in ma voda kam odteč, drugač bi se že utopila se mi zdi.user posted image
No zdej se pa letim še na srečanja pofočkat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
29.8.2006 13:06:53   
marella1
Hello vsem user posted image

me kar nekaj časa ni bilo na forumu, ni bilo časa. V soboto sem se namreč poročila in sem sedaj gospa. Ko bodo slike gotove jih dam v album user posted image
Drugače pa zdaj začneva počasi z urejanjem sobice in nakupi. Oblekice in kar nekaj stvari dobim od sestre (je namreč rodila lani novembra), kupit morava voziček in nekaj malenkosti.
user posted image  se mi je že obrnila na glavo in veselo brca.

pa pa

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
29.8.2006 13:35:28   
viv_
Oooooooo, čestitke gospa marella1 user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
29.8.2006 13:36:12   
kaja11
Gospa Marella.... ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image  Pa hitr slikice goruser posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
29.8.2006 14:12:16   
Aja1
Čestitke gospa marella1!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
29.8.2006 14:12:21   
Anonimen
ojla čvekice
dons sm bla na pregledu in ta moj user posted image  veselo brca še G je to rekel...da je živahn...pol sm pa rekla da me je nos celo noč brcal je pa reku nočni tip...haha

v glavnem dons sm mela presejalni test..a ga je od vas kera že mela????

pa mam mal visoko vrednost in bom jutri mogla še enkrat it...groza me je kr strah....ali je lahko kaj narobe če bo prevelika vrednost.....a kera ve?????

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2165
29.8.2006 14:15:33   
katy.25
Živjo!

Po zares dolgem času se vam zopet malo pridružujem... Vidim, da ste kar aktivne, lepo.
Jaz se počutim dobro, sem kar dobre volje, večinoma brez kakršnihkoli bolečin. Edino če ne sedim zelo zravnano me boli oz. peče na levi strani pod rebri. Trikrat je gin. potrdil da bomo imeli user posted image ...ampak vseeno malo z rezervo jemljem to napoved, ker poznam par primerov, ko so se jim zmotili. Meni je važno samo da je vse v redu z user posted image , spol mi ni pomemben.
Drugače zelo veliko hodim, mi zares paše. 
Kupila sva pa že voziček(quinny 3 xl comfort ) , košaro za na voziček, lupinico (maxi cosi cabrio) + nastavek easy fix za v avto, par dekic, tri bodije in tri pajacke. Posteljica in previjalna mi je všeč v Ikei in bova najbrž šla kar tja ponjo. Kakšne dimenzije posteljic pa imate ve? Jaz gledam v ikei 70-140.. a je to prevelika. Sploh mi niso jasne te dienzije. 
Kar se pa tiče cunj jih pa nekaj dobim od sosede, nekaj pa od brata (ima sinčka od marca, pa niso vedeli za spol, tako da je vse bolj nevtralno), kar mi bo pa manjkalo bom pa potem dokupila.
Drugače sem pa s Kranja in bom najbrž tukaj tudi rodila. Kaj pa ostale Kranjčanke?

Lep pozdrav 

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
29.8.2006 14:26:40   
krfjolca
user posted image  WIIIIIIIIIIIIIII
VOZIČEK SEM DOBIIILA  user posted image user posted image user posted image

kikiwelt je zakon! user posted image

Včeraj sva bila v Ljubljani, je dragi kupil en plišast srčkan kompletek za Anžeta, pa štunfke, pol sva šla pa v Koloseja gledat Avtomobile (zakon risanka)  user posted image
Danes je pa v Krškem, pa bo naredu en velik ovinek in mi s Trojan prinesel krofe (ker že ene 2 meseca sanjam o trojanskih krofih ...) ... A ni priden ta moj možek  user posted image

PS: Gospa Marella, čestitke! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
29.8.2006 14:42:09   
majas
O moje klepetulje!
konjčno danes spet tako lep sonček... sva včeraj preživela dan v kopališču in sem prav uživala. Res se najlepše počutim ko plavam.
za vikend greva dmov in takrat tudi jaz bom prinesla že nekaj stvari od doma, mi jih bo ena posodila...tako da bom malo pričela pripravljat. Mi vse že tako delate lušte z tem da ne morem več čakat user posted image
krfjolca samo da si zadovoljna z vozičkom user posted image

ja pa da ne pozabim vse lepo v zakonu marellauser posted image
(v darilu skrita sreča in razumevanje in itd)

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
29.8.2006 14:46:11   
majas
Aha še to-moj user posted image že obrnjen na glavico! pa tudi križ me že zna lepo boleti user posted image

pa tudi jaz bi zdaj takooo z užitkom pojedla en trojanski krof...hvala za luštke krfjolca in blagor tebi da imaš tako pridnega možeka... pa saj je bil že čas da s tudi tebi malo posveti in te razvaja user posted image bi baje morale zdaj malo več stokat pa tudi če se vredu počutimo...da nam potem partnerji malo bolj pomagajo, nas razvajajo in da jih preveč ne razvadimo... hm user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
29.8.2006 14:48:42   
Aja1
Krfjolca, je fajn ta voziček, ane?! Pa še cena je lepa (v primerjavi s ceno tega vozička pri nas). Si ga že sestavila? Dej mi prosim povej (če veš), zakaj je tisti trakec, ki je privezan na ročaj??? Jaz pojma nimam. Pa sem šla vprašat v Ariel, pa tudi trgovka ni vedla. Sicer pa je Kikiwelt res zanesljiv in hiter. Pa novo sliko bušija še dolguješ! user posted image

Katy25, ti se nam pa le večkrat oglasi. Sicer pa glede posteljice. Midva bova kupila 120 x 60, ker imava bolj malo stanovanje in vsak cm pride prav.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
29.8.2006 14:59:41   
krfjolca
Bom probala še danes slikat trebuh user posted image  ...

Vozička pa še nisva sestavila, čakam da pride dragi domov. Mogoče je pa tisti trakec za previjalno torbo, Aja1?! user posted image  Možnost imaš tudi to dokupit, samo midva je nisva, ker je malo dinarčkov zmanjkalo - to je to: http://www.kikiwelt.de/bilder/traxx_347768.jpg

Sem pa včeraj še enkrat pregledala cunjice, ki mi jih je posodila svakinja. Pa sem kar malo jezna. Jaz bi take cunje v koš zabrisala, bi me bilo sram komu posodit. Vse sprano in prenošeno, niti ena stvar mi ni všeč. Moj fantek tega že ne bo nosil. Pa nimam nič prosti rabljenim cunjicam, saj jih sama tudi kupim prek neta, ampak če so ohranjene, ne pa da jij je že 10 otrok nosilo ... user posted image  

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
29.8.2006 15:29:31   
marella1
Punce hvala za čestitke user posted image
krfjolca: imaš pa res dobrega moža in user posted image  za voziček. Že komaj čakaš, da ga boš vozila? Midva ga še nimava, se bova probala zapeljat do Celovca in pogledat bugaboo in seveda ceno le-tega.
Drugače pa začneva z materinsko šolo, ampak jo bova malo zamudila, ker greva v soboto na morje.
Midva sva tudi že gledala posteljice, jih je kar nekaj simpatičnih. Bomo vidli, sta rekla babi in dedi, da jo bosta kupila user posted image

pa pa

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
29.8.2006 15:30:58   
Anonimen
marella ČESTITAM!!!!!!!

A  je katera že dobila potrdilo o predvidenem datumu poroda???

(odgovor članu marella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2173
29.8.2006 16:00:43   
MALINČICA
Krfjolca, ne vem kako zgleda tisti trakec pri tebi oz. na tvojem vozičku, ampak nekateri vozički imajo na ročaju takle trakec zato(predvsem tisti vozički za offroad variante), da si ga daš na roko ti, če recimo voziš po terenu, kjer bi ti lahko voziček pobegne iz rok npr. po bregu navzdol, lahko pa jiih uporabiš kot "vajeti" za starejšega otroka, da se za tisti vrvico drži, ko greste na sprehod.
Zdaj pa ne vem če imava v mislih isto vrvico.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
29.8.2006 16:04:43   
Anonimen
zakaj me ognorirateuser posted image user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?