|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
29.8.2006 16:07:08   
MALINČICA
Jaz ga dobim na naslednjem pregledu 13. 9.

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 29.8.2006 16:08:35 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
29.8.2006 16:18:02   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: tinyP

marella ČESTITAM!!!!!!!

A  je katera že dobila potrdilo o predvidenem datumu poroda???

Ja, jaz sem dobila. 60 dni pred rokom pa lahko urediš na CSD. Tako da drug teden en dan grem spedenat papirje. Dobila sem tudi napotnico za rodit in za rešilca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
29.8.2006 16:55:19   
Anonimen
Ojla, jaz sem tudi že dobila potrdilo o PDP,...me pa nekaj zanima, a lahko kar takoj začnem urejat s tem te zadeve na socialnem (otroški dodatek, starševski dodatek, zavitek za novorojenčka?)? user posted image  Verjetno nekaj od tega že, ne?,...
Pa še en problem imam,...sestra se je zmotila in mi je narobe napisala EMŠO na to potrdilo user posted image  mislite, da bojo to oni na CSD popravili, ali moram it dvignit novega?user posted image

Sem pa bila danes v IKEI in mi trgovina ni kaj preveč všeč user posted image ,...sem pa našla posteljninice, tiste za 5,90 eurov in so prav lepe pa sem kar 2 vzela user posted image .

Bi pa kar ostala v Toys´r´Us-uuser posted image ,...tam pa imajo taaaako lepe stvari, da sem samo gledala,... ampak so nekatere kar precej drage user posted image ,...tam nisem zapravila nič user posted image ,...

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
29.8.2006 17:30:21   
ema79
hoj,hoj,hoj!
Prvo da ne pozabim
Vse naj naj marella!!!user posted image user posted image user posted image
mi se počutimo v redu, le lopatice so me začele bolet, če predolgo sedim, kar pa je itak vsak dan v službi!
Komaj čakam, da grem na porodniško.
Pred dvema tednoma sem dobila potrdilo od G in grem jutr na CSD. Sem tja klicala pa so rekli, da lahka pridem prej kot 60 dni pred PDP, sam da mi bo pač šele takrat to začel velat. Vzela bom pa kr dinarčke.
V ponedeljek začnem z materinsko šolo v ZD Fužine. A bo mogoče še katera tam prisotna?
Mi bomo tudi konec tega tedna začeli urejati najino spalnico za dojenčkota. Treba strope poštimat, prebelit, parket zbrusit. Pol pa postlco not (sva dobila 140x70 veliko pa tud sva se odločila, da ne bova nč koška prej mela, saj se ta jogi itak dviguje).
Pojstlca je baje čist v redu do 4 leta  in ne vem kako bo, ko jo bo treba prestavit v otroško sobo, saj mam tam že dva not in mi ni jasno kam bom še ta tretga spravla.
Mam še eno vprašanje!
A vam ful,ful,ful brca?
Ker jst jo čutm, ampak ne pa tok fejst, da bi me to kej zdrmal pa upam, da ni to nč narobe!
Nč bejbe lep preostanek dneva vam želim!
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
29.8.2006 18:11:11   
krfjolca
Moj user posted image  se sicer ful premika, ampak ne tako, da bi me zabolelo. Tam okrog 20 - 22 tedna me je včasih kar v luft vzdignilo, tako me je vžgal. Zdaj se mi pa zdi, da brce niso več tako močne. Se pa zelo čuti, kako se premika, pa kako se kaka izboklina naredi. V rebra me pa nič ne suva, čeprav je že na glavi.  Mislim, da je odvisno od tega, kako nosiš otročka, poleg tega pa je v teh tednih večja količina plodovnice, pa se tudi zato ne čuti tako močno. Tako, da pomojem ni nič narobe, če čutiš manj intenzivno.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
29.8.2006 18:53:35   
katy.25
Jaz tud moje ne čutim tako močno. Vem da se premika oziroma kobaca, me pa ne brca tako da bi me recimo kdaj zabolelo. Me je nekaj časa tudi malo skrbelo, sploh ko mi je gin, rekel da moram vsaj 10 krat na dan začutit brcike. Potem sem bila dva dni živčna in štela, potem pa sem rekla da kakorkoli že premika se, pa manj kot se ubadam s tem bolje je.

O kakšnem potrdilu pa govorite? A to ti ga da tvoj gin.? A s tem urejaš na centru dodatke, pa paket ob rojstvu...???  Res nimam pojma o teh stvareh.

lp

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
29.8.2006 20:01:08   
Anonimen
Re potrdila: ja, tocno to. G ti izda potrdilo o PDP, s katerim potem urejas porodnisko, pa pakete, pa dodatke... Meni so zadnjic na pregledu (prejsnji teden) rekli, da se je maja letos spremenila zakonodaja in da to praviloma dajejo okoli 32. tedna, malo odvisno od tega,kdaj imas pac pregled.

TinyP: meni so tudi danes ugotovili malenkost povisan sladkor (8.2) in moram jutri se enkrat priti... Prav nic se mi ne ljubi se enkrat tiste sladke vode piti in potem dajati kri... pa se cel dan mi bo sel za to! No, ampak upam samo, da bo vse v redu. Kaj se zgodi, ce ni, pa ne vem povedati. Mogoce kaksna bolj izkusena?

Ah ja, vidim, da ze vse prav pridno nakupujete... jaz pa kar odlasam. Sicer si veliko ogledujem, ampak kupila nisem pa se prav nicesar.

(odgovor članu katy.25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
29.8.2006 23:33:29   
krfjolca
Evo, mi je končno uspelo spet slikat trebuh user posted image
Sem že dodala v album, enjoy ;) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
30.8.2006 7:37:01   
Aja1
Uuuuu, krfjolca, kako luškan trebušček. Meni pa zdaj raste full hitro (v dveh tednih me je skoraj razneslo user posted image ).

Včeraj sva bila z mojim user posted image  malo v nabavi. Tudi midva sva kupila ležalnik. Izbrala sva kar modrega, čeprav naj bi imela user posted image . Oba sta mi bila full lepa in pol sem tam zagrabila eno škatlo (ker se nisem mogla odločit) in v njej je bil moder. Pa nabavila sva še nekaj drobnarij (Nivein nahrbtnik, pa kremo za ritko (Bubchen-baje najboljša), pa plenice (2-5 kg od Babylove), pa 10 kom bombažnih plenic, dude, brisačko s kapuco.
Punce, kje ste kupile (boste kupile) posteljnino za posteljico? Jaz rabim vse od kovtrčka, povštrčka, obrobe, rjuho,...
Tudi jaz sem že dobila potdrdilo o PDP in danes moram poklicat na CSD, da mi pove, do kdaj moram oddat. Piše samo, da se odda 60 dni pred PDP. Zdaj pa ne vem ali največ 60 dni ali najmanj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
30.8.2006 8:24:49   
kaja11
Ena je za brce spraševala.... bistvo je, da ga čutiš... itak jim počasi zmanjkuje prostora, tako da jih bomo vse manj čutile. Pri prvem sem se celo nosečnost obremenjevala s temi brcami, jih štela, 2x paniko v porodnišnici delala in sem dobila zdravega in totalno živahnega fantka. Tko da samo pozitivno razmišljajteuser posted image .

Potrdilo o PDP bom dobila na naslednjem pregledu v 33t.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
30.8.2006 8:55:57   
Monika79
danes pa malo bolj deževen dan user posted image  ampak kaj hočemo, poletje se nam počasi, ampak vztrajno izmikuje user posted image user posted image

Najprej čestitke gospe Marelli user posted image user posted image user posted image  nekako popularno je to ratalo, mislim poroka user posted image user posted image  le kaj midva čakava user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem v dilemi z dimenzijami posteljc user posted image  vidim, da se sedaj odločate med 140-70 in 120-60, sedaj pa ne vem katero bi mi vzeli, ker se je tudi pri nas babica ponudila, da nama kupi, pa sve včeraj malo o velikosti govorile, tako, da sedaj pa res ne vem user posted image  kake ste pa imele punce pri prvih otročkih?

Krfjolca, najprej moram rečti, da imaš zelo lep trebušček, vidim, da lepo rasteta, bom tudi jaz dala mojo slikco noter, samo je treba priti do digitalca, ker smo ga posodili, tako, da upam, da do sobote mi bo uspelo (takrat bom stopila v 28 tuser posted image ), drugače pa je je moj trebušček kar fajn zrasel, v glavnem popka več ni user posted image user posted image  pa to že en lep čas ne user posted image user posted image  ne morem mimo debate glede Trojanskih krofov, ker tudi jaz non stop o njih sanjam user posted image  pa mojemu težim, tako, da mislim, da bo v kratkem user posted image  dovolj in me bo moral odpeljati user posted image user posted image

Viv tudi tvojega trebuščka sem si ogledala, je tudi lep user posted image user posted image user posted image

Potrdilo o PDP pa da G sama ali ji je treba rečti?

Ema79 - ker si spraševala glede brc, je pri nas tako, da je odvisno od dneva kako je živahen user posted image  ker včasih so res blage in to ves dan, včasih pa je user posted image  čisto cel dan  živahen user posted image user posted image  tako, da je vse vredu, le da občutiš brcike in to je najbolj pomembno user posted image user posted image  

Tudi jaz mislim, da se je sedaj dete sedaj obrnilo na glavo, ker čutim brcike čisto ob strani zgoraj in to dokaj močne, samo mislim, da moj user posted image  leži postrani, ker se mi na desni strani trebuha naredi včasih bunkica, pa se mi zdi, da je to ritka, ker se tako ven napenja user posted image user posted image  je prav zanimivo user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
30.8.2006 8:57:57   
viv_
Dobro jutro punce!

A ni čuden dan danes? Joj, tale dež in to... Groza! Pa že tako sem brez pritiska, pa še tole...

Za v torek je kar lepa zasedba napovedena, lepo, lepo... Upam, da bo res! Jaz moram prej še malo v HM skočit, ampak za Mirno, moram kupit kakšne mikice z dolgimi rokavi za v vrtec. To najbolj prav pride.

Še vedno čakam na sonček, da se bom lahko lotila čiščenja vozička...

A veste kok bo luštno, tole zimo preguramo, pol pa vsa pomlad in poletje vozičkanje ... Juuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiii!!!! Se prav veselim, pa spet bo kar nekaj družbe...

Lepo se imejte, pa čim več brcik user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
30.8.2006 9:58:08   
krfjolca
Dobro jutro, nosečke! user posted image
Danes sem že navsezgodaj dobila na vrata paket s cunjicami za dojenčka. So mi ful všeč - sem kupila kar rabljeno, ene par pajackov pa bodyjev, pa eno trenerkico. Vsakič, ko delam "inventuro" cunjic, dam vsaj polovico podarjenih strani stran, ker so mi tako grozne ... user posted image  Pol sem pa vsa srečna, ko dobim kaj novega ali lepo ohranjenega ... Zdaj sem do 5. suha, nimam niti tolarja več. user posted image  Upam, da bo štipendija prišla brez zamude (običajno je 5. meseca okrog 11ih), če ne, me boste morale častit v čolnarni user posted image  ...

Sva pa včeraj sestavila voziček in je super - edino s tisto zimsko vrečo sva se kar nekaj časa ubadala, kako se jo gor natakne user posted image  ... Pa mislim, da nama je kar uspelo, samo tiste luknje na dnu me še kar begajo. Ne vem, ali je nujno, da tiste trakce skozi potegneš, ali ne. Ker jaz ne bi dojenčka pripenjala v košaro user posted image

Trojanskih krofov pa nisem dobila user posted image . Se je dragemu mudilo in ni šel čez Trojane. Pa me je hotel z Merkatorjevimi okol prnest user posted image

Dajte mi povedat, kje se dobijo žabice za dojenčka? V HMu jih nisem našla. Te, samo do pasu.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
30.8.2006 10:07:07   
Anonimen
Jutro,...
Krfjolca jaz sem včeraj kupila ene taaak lepe žabice v avstrijskem H&M-u (6 eurov-niso lih poceni so pa taaaaak lepe) user posted image ,... Štramplce miniaturne user posted image ,....veš kak lušne,...črtaste, sem vzela bolj v rozastem odtenku, imeli pa so tud v modrem ali pa enobarvne. Drugače pa sem jaz že prej 2 žabice nabavila v Baby Centru, tako, da imam zdaj 3 vse skupaj user posted image .
Tudi jaz še čakam na en paketek (kompletek), pa ne vem če bo kmalu ali ne user posted image , nekam se vleče vse skupaj,...user posted image .

Vedno bolj gledam te cotkice, vedno bolj se mi zdi, da imam premalo kompletkov 56 št. user posted image  Ne vem zakaj,...

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2189
30.8.2006 10:08:15   
Aja1
krfjolca, pa si dobila tudi zimsko vrečo te barve? Na njihovi spletni strani je ni oz. jo je zmanjkalo. Ko sem jaz naročala, so imeli samo letno.

Kakšne žabice to iščeš? Jaz sem kupila v HM dvoje take bombažne (ne potisnjene...ne vem, če so to žabice ali se kako drugače reče)...no, hlačke s stopalci za cca 1800 dvoje. A rabimo posebaj še prav žabice, ali je dovolj da oblečemo te hlačke + kompletek?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
30.8.2006 10:15:23   
Anonimen
Aja1, jaz sem razmišljala kar o bodiju z dolgimi rokavi potem pa te žabice preko pa kompletek na vrh, ali pa pajacek, pa še kake zoknčke dodatne user posted image ,....

Ali pa bodi s kratkimi oz. brez rokavov pa benkico pa žabice pa vrhnja oblačila user posted image ,...

Jao mene kak bom jaz najino dete oblekla user posted image user posted image ,....
Samo, da ne pozabimo pleničk spodaj pa bo že nekak, ne? user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
30.8.2006 10:19:05   
Anonimen
Kak pa imate kaj obsege trebuščkov? Mi smo že na 99 cm user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
30.8.2006 10:28:06   
Aja1
Matejka, ti si najbrž kupila prav tiste žabice...take, ki so tudi za večje otroke in za odrasle. jaz sem nabavila pa take hlačke s stopalci...sem misla, da so to žabice user posted image . Si pa ne predstavljam, kako bom take žabice oblekla čisto na začetku...upam, da je ne bom polomila, ko bom vlekla tisto na user posted image .

Moj obseg čez popek je bil enih pet dni nazaj 84 cm, zdaj je verjetno že kak cm več, ker se mi zdi, da sem vsak dan opazno širša user posted image .

Kako pa kaj kg? Ta mesec naj bi najbolj rasli...potem naj bi se pa počasi ustavilo. Jaz sem že na + 8,5 kg...meja 10kg je zelo blizu (to mejo sem si zadala, ampak sem jo zdaj prestavila na + 12kg).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
30.8.2006 10:32:09   
Anonimen
uf, jaz sem s kilogrami že kar na 9+ po moje user posted image ,...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
30.8.2006 10:43:45   
krfjolca
Aja1, sem dobila zimsko vrečo, ja - ta trdo. V Lime barvi. Ko sem spraševala po mailu, so jih ravno dobili, ampak so rekli, da zelo hitro grejo. Sicer mi je pa princip sestavljanja kar všeč, nič zakompliciranega - tudi za nas, trotlzihrarje user posted image  ... Ta vreča se v bistvu gor pripne samo s trakci na mačke, lahko pa potegneš skoz še trakove za pripet dojenčka, samo je zoprno potem za razstavit voziček, ker ga z vrečo ne moreš zložit (vsaj meni ni uspelo) pa dat v avto ... Ne vem ...

Žabice sem iskala v HMu, pa so imeli samo roza za punčke. V bistvu hlačke s stopalci, ja, samo rada bi kake bolj oprijete, za pod kompletek, da ne izgleda kot en buhtelj, če mu čez te hlačke oblečeš še ene.

Zakaj ne delajo bodijev s hlačnim delom? Tisti pajacki, ki so, so debelejši, bolj za pižamice, ne kot spodnje perilo, kajne? No ja, moram še malo pogledat ...

Obseg trebuha imam pa 95. Kile so pa +7. Zdaj sem na 69 - 70. Se pazim, da ne bo šlo čez 70 vsaj še 2 tedna ... Je bila pa 70 moja zgornja meja, ja user posted image , pa sem jo tudi malce zvišala ... 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
30.8.2006 10:53:04   
Aja1
A pol sem jaz tiste žabice kupila, ki jih je krfjolca gledala.
A ti si pol naročila verjetno prav torbo v lime barvi ali res samo vrečo? Koliko EUR je bila?

Krfjolca, ti imaš obseg 95??? Po slikah sodeč niti slučajno. Jaz imam 84, pa se mi zdi, da imam večji trebuh (no, zdaj je še malo zrastel). A si full visoka mogoče?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
30.8.2006 11:22:57   
viv_
Ojla,

jaz imam obseg še pod 90. Prejšnji teden sem namerila 88. Ampak tudi v prvo nisem bila prav huda, pa je bila tamala kar konkretna.

Joj, ko berem tole, kar malo živčna ratam. Nimam še nič pripravljeno. Jaz tistih žabic, ki so kot hlačke, pri Mirni sploh nisem imela. Za doma je imela ponavadi body z dolgimi rokavi, pa čez plišastega pajacka, ali pa bodi z dolgimi, pa čez majčko in pa hlačke na naramnice. Zelo kmalu smo prišli na dvodelne trenirkice, so bile najbolj fajn, tudi za previjat in to, za ven sem pa vedno imela kavbojkice, ali pa žametke in pa zgoraj puloverček.

Ponoči je imela od vsega začetka samo pleničko in pa bombažnega pajacka. Brez bodyjev in nogavičk. Pa v žaklu.

Za ven sem imela voziček poležan do konca, se da v vodoravno, za tamalo imam enega fajn flisastega pajaca, pa v vreči od vozička in ji je bilo dovolj toplo.

Saj potem se kar nekako znajdeš - teoretsko je zelo komplicirano, v praksi pa kar gre user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
30.8.2006 11:53:10   
Monika79
se tudi jaz sprašujem, kako bom te majhne žabice navlekla gor na otroka, me je prav groza, kako se bom zraven spravljala, pa še nekateri otročki se tako neradi dajo preoblačit user posted image  jaz sem si tudi tako predstavljala, da bi oblekla user posted image  najprej spodaj body z dolgimi rokavi, potem spodaj te žabice, gor pa potem kak plišati kompletek (pač toplejši)  ali pajacek, pa potem spodaj še zokenčke? ali  ne?

sedaj še me je Viv spomnila, kako oblečti user posted image  zvečer, sem prej glih razmišljala o tem user posted image  bom kako pižamico morala še kupiti, vem, da je že enkrat tukaj tekla debat o pižamicah, kje ste jih nabavile punce? pa ta vreča za večer se mi tudi zdi zelo fajna zadeva user posted image user posted image  

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
30.8.2006 12:10:35   
kaja11
Tiste žabice - hlačke smo mi dosti uporabljali, kupila sem jih pa predvsem od pletiljstva Fočič (lahko da ime ni taprav).... prodajajo jih v Nami, pa po moje tudi v Arielu. Samo to so take bombažne hlačke od pasu z nogavičkami.... lahko so ravne ali pa rebraste. Od njih sem tudi mako majčke kupila in so super. Mako majčke imajo pa tudi v Baby centru fine.

Spalna vreča je zakon, sam je Urban čist znorel k sem ga probala not dat.... itak nismo nič spali, če je bil pa v spalni vreči je pa samo kričal. Po parih dneh sem valjda obupala. Pa tako cute sem kupilauser posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
30.8.2006 12:37:08   
Aja1
Joj, točno, kakšno mehko dekico bo treba še kupit. Kje naj pa to kupim? In kakšne velikosti?

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

rojstni dan
josephine27

Ste kdaj najeli fotografa, da bi poslikal otroško rojstno-dnevno zabavo?

DA in bi ga še kdaj (4%)

DA sem ga, vendar ga ne bi več nikoli (1%)

NE (84%)

NE ga še nisem ampak sem že razmišljala o tem (10%)

Število vseh glasov: 134

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!