Monika79
|
danes pa malo bolj deževen dan ampak kaj hočemo, poletje se nam počasi, ampak vztrajno izmikuje Najprej čestitke gospe Marelli nekako popularno je to ratalo, mislim poroka le kaj midva čakava Tudi jaz sem v dilemi z dimenzijami posteljc vidim, da se sedaj odločate med 140-70 in 120-60, sedaj pa ne vem katero bi mi vzeli, ker se je tudi pri nas babica ponudila, da nama kupi, pa sve včeraj malo o velikosti govorile, tako, da sedaj pa res ne vem kake ste pa imele punce pri prvih otročkih? Krfjolca, najprej moram rečti, da imaš zelo lep trebušček, vidim, da lepo rasteta, bom tudi jaz dala mojo slikco noter, samo je treba priti do digitalca, ker smo ga posodili, tako, da upam, da do sobote mi bo uspelo (takrat bom stopila v 28 t ), drugače pa je je moj trebušček kar fajn zrasel, v glavnem popka več ni pa to že en lep čas ne ne morem mimo debate glede Trojanskih krofov, ker tudi jaz non stop o njih sanjam pa mojemu težim, tako, da mislim, da bo v kratkem dovolj in me bo moral odpeljati Viv tudi tvojega trebuščka sem si ogledala, je tudi lep Potrdilo o PDP pa da G sama ali ji je treba rečti? Ema79 - ker si spraševala glede brc, je pri nas tako, da je odvisno od dneva kako je živahen ker včasih so res blage in to ves dan, včasih pa je čisto cel dan živahen tako, da je vse vredu, le da občutiš brcike in to je najbolj pomembno Tudi jaz mislim, da se je sedaj dete sedaj obrnilo na glavo, ker čutim brcike čisto ob strani zgoraj in to dokaj močne, samo mislim, da moj leži postrani, ker se mi na desni strani trebuha naredi včasih bunkica, pa se mi zdi, da je to ritka, ker se tako ven napenja je prav zanimivo lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|