|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
25.8.2006 9:17:49   
viv_
Jutrce!

Jaz se počasi sestavljam, potem pride arhitektka neki merit, ji še ni jasno, pol pa po našo tamalo! Končno! Mi je že kar dolgčas po njej, ko je bila en dan na počitnicah.

Moram slikat trebuh, pa ga dat v album... Popka pa skoraj nimam več. Samo še ravno je vse. Tudi v prvo mi ni ven skočil. Sem imela pa prvič precej močno črtp, zdaj je pa nimam. Je pa tale druga punca malo bolj mirna od prve, čeprav še vedno precej skače. Urša, take kot ti praviš sem jaz imela pri Mirni... Ha ha ha... boš videla kaj te čaka! Ena prava športnica, stalno v gibanju, kar pripravi se.

A se bomo kej dobile, da mal počvekamo?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
25.8.2006 9:53:29   
kaja11
Urška76.... trebuh na sliki je "star" 10 dni... se tudi meni zdi majhen proti temu v ogledaluuser posted image .  Jaaaaa... vikikrema oz. nutela, čokoladni piškoti, sladoled,... mljask.

A se vam tudi zdi, da je buši vsak dan večji?
Nogavica... lep trebuščekuser posted image .

Drugače sva pa z Urbanom doma.. nekaj je zakuhal, pa še drisko je imel. Sem se bala, da je rota virus, sam se zadeva pomirja.... upam, da je zdrav.
Viv... po moje kar na srečanjih odpri temu, da se pofočkamo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
25.8.2006 10:32:05   
Anonimen
Ste se pa razpisale, punce!

Zgleda, da je +14 eno tako magicno stevilo... Tudi jaz se vam pridruzujem. Ampak grem ze od vsega zacetka povsem enakomerno po 2 kg na mesec gor, zato pricakujem sele ene dodatne stiri. Sladkarij prakticno ne jem, za posladek imam sadje ali pa jogurt. Pa grejo kile se vseeno gor!

Tudi jaz imam ogromen trebuh (amapak sem trenutno brez fotoaparata, tako da slikce ne morem dat v album user posted image ), ampak kot se to meni neumno zdi, ko me vsi sprasujejo, kdaj bom sla rodit, imam raje prevelik trebuh kot premajhen. Ima user posted image vsaj dovolj prostora za vse svoje akrobacije! Sedaj tudi vem, da je ze prav obrnjen, z glavo navzdol.

Vceraj sem tudi prvic vzela Buscopan, ker mi je po moje kar malo prevec otrdeval trebuh. V bistvu mi otrdi vedno, ko hodim kaksih 20min peš, potem se sicer obicajno pomiri, ko se ulezem, vceraj me je pa kar nekaj vezalo in vleklo po trebuhu. In sem pac popoldne prelezala ob dobri knjigi user posted image .

A gre se katera od vas delat glukozni test?

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
25.8.2006 11:15:36   
Aja1
Jaz sem delala glukozni test v 21. tednu in je bilo vse ok. Sem bila full sreč,a ker se ne morem upreti čokolasam in sladkarijam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
25.8.2006 11:51:06   
krfjolca
Dan, nosečke!

Dopoldne mi mineva v znamenju pospravljanja, zdajle sem se malo usedla, da si oddahnem. Malo si reorganiziram stvari, po kuhinji sem malo omare pospravila, da sem izpraznila eno omaro za dojenčkove stvari. Zdaj se pes kuja, ker nima več svoje omarice v kuhinji user posted image  ... Sem zložila povodce in ostale stvari v škatlo in v omaro v predprostoru. Pa včeraj sem malo rekreirala dragega, da mi je prestavljal omare po spalnici, da bova spravila noter posteljico. Ugotavljam, da sploh ni tako malo prostora, samo red je treba naredit, pa je.

Pa še hodnik sem pomila. Dajte mi povedat, a je to normalno, da smo 3 družine v eni bajti, stopnišče pa vedno čistim jaz!? Okej, tašči odpustim, ker je v službi, pa veliko dela ima z vrtom itd. Ampak da svakinja ne najde pol ure časa, da bi počedila, mi je pa smešno. Okej, saj ima majhnega otroka, pa ji zdaj to služi za izgovor (prej pa 9 mesecev nosečnosti (brez težav)/pred tem pa služba), ampak halooooo?!!! Ko da samo mi smetimo. Pa si vsakič znova rečem, ne, bom počakala, mogoče bo pa ugotovila, da je umazano, ampak ko že skoraj gazimo po smeteh, pa tudi ne zdržim več! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
25.8.2006 12:35:28   
andrejka
Hej!

Mi je ratal dat slikci mojga buška-sm si končno cajt uzela, da sm pogruntala kako to deluje.

Sicer so stare dva tedna-zdej sm v 28 tednu, pa se bom potrudla, dodat kašno novejšo.
Vse mate prov lepe bušije, pa majhne... Pridelala sm pa +7kg, do sedaj.
Ne vem kako enim rata dobit samo tiste boge tri kilceuser posted image

A pol obstaja možnost da se mi popek ne bo obrnu navzven? Res nebi rada tega..

Andrejka user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
25.8.2006 12:44:08   
kaja11
Seenamojca.... jaz si moram ravno drug teden vzet en dopoldne čas in it na polikliniko glukozni test delat... k se mi tok ne da v tisto gužvo rinituser posted image

Andrejka.....tudi meni ni jasno kako se nekaterim rata tako malo zrediti. Svaka čast.

Kolk ste ene pridne s pospravljanjem. Meni se pa čisto nič ne da. Krfjolca... s svakinjo se pa kar zmeni. Saj boš ti tud kmalu dojenčka dobila... kdo bo pa pol čistil??

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
25.8.2006 16:49:44   
majas
Joj kako luškani trbuščki user posted image

Jaz pa sem spet takoo slabe volje user posted image prejšni mesec so mi zavrnili bolniško moj G.je bil na dopustu osebni zdravnik pa mi je svetoval naj kar pritožbo napišem...in seveda sem, opisala sem res vse od svojega počutja in od problemov z delodajalci in da jih prosim naj mi podaljšajo do 19.9 ker mi potem poteče pogodba in sem res preveč pod stresom da bi delala pri njih itd. (saj se spomnite ne kaj vse je bilo) in danes dobim odogovor kot da je pritožba neutemeljena... in da sem bila sposobna za delat. Res hvala in zdaj lahko grem samo še po knjižico...eh! In potem se gre zdravstvo in slovenija za čimvečjo rodnost-ja pa kaj še!!!Pa mi je med tem časom že ginek.spet napisal za podaljšanje pa so zavrnili. Res jim hvala...že tako so me preveč psihično uničili... nočem se več sekirati ker imam res dovolj vsegauser posted image le nevem kako bova zdaj živela...ah spet sem se razpisala...kdaj bo mojih težav konec...
pa samo da moja pikica veselo skače ostalo pa upam da se bo tudi uredilo..pa sa bi bil že čas ne...kaj ni bilo dovolj vsegauser posted image

ponoči pa me je bilo tako STRAH user posted image kako je grmelo in bliskalo da kar groza...sem se nonstop zbujala ... uf.. spet slabo vreme in zaspan dan, pa vikend je spet tukaj.

Sem ravno skuhala in me je kar groza ker ne morem nič jesti!!! pa vem da moram..malo se bom potrudila pa bo...

nič pridkane mi bodite user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
25.8.2006 17:09:23   
krfjolca
Majas, vem, kako je to. Pride čas, ko gre resnično vse narobe - saj veš tisti rek: ko ima hudič mlade, jih ima veliko ... Res drži. Ampak hkrati pa nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še slabše. Tele finance in sociala človeku res požrejo živce. Ampak nenazadnje - dokler imata drug drugega in malo pikico, sta več kot bogata.

Midva sva ravno prilezla iz skrbi. Zdajle naju je res stisnilo - finančno. Poroka naju je čisto ožela, čeprav sva veliko dobila. Iz denarja, ki sva ga dobila za darila, sva nabavila pretežno stvari za dojenčka, pa voziček je bilo treba plačat. Obenem ima pa tast 50 let, na kar sva čisto pozabila. Še ne bi bil noben problem, če ne bi obema zamujali s plačo. Tako so nama pa pretekli roki za vse položnice, pa še Eurocard naj bi trgali 28., na računu pa minusa ohoho, ravno do limita! Hvalabogu je nakazilo prišlo tik pred zdajci.

Sem pa prejle dobila mail od Kikiwelta, da so voziček že poslali. Sem si kar oddahnila.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
25.8.2006 17:13:55   
majas
Vem ja ... ampak ta čas se mi že tako vleče... upam da bo čimprej premagan...user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
25.8.2006 17:40:07   
Anonimen
halo čvekce...jaaaaaaa!
nam je včerj net nagajal dons je popravljen JUPI!!!!!

ja sm mal vaše buhije gledala res cort.....

jz ma hočm dat svojo fotko gor pa mi ne rata!!! piše da je prevelika....
user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2086
25.8.2006 17:48:42   
Aja1
majas, res je tole naše zdravstvo v k****. Ampak zdaj je kar je. Probaji pozabiti na to in misli raje na svojo pikico, ki je daj glavna v tvojem življenju in tudi ena svetla točka. Službo boš pa že iskala med tem, ko boš na porodniški.

Sicer sem pa tudi jaz danes prišla razkurjena domov, ker so mi naložili za izpeljat en velik "projekt" ki ima rok 15.9., jaz pa delam do 11.9. (ta dan še 4 ure). Ja, in jaz naj to izpeljem....nemogoče. Ampak noben se ne briga za to, da mene po tem datumu ne bo in kar mislijo da bom jaz dokončala. Sigurno ne bo mogoče....še nujno bi mi moral nekdo pomagati, da bi naredila do takrat (to je neko delo, ki ne spada v vsakodnevno...torej je čisto dodatno). Sploh ne vem, kako se bom lotila tega. Ker če delam to, mi bo stalo tekoče delo in obratno...pojma nimam. Ampak sem se odločila, da se ne bom obremenjevala...datum je itak 15.9. in mene takrat ne bo več v službi.... Pol naj pa delajo kar hočejo. Sploh se še ne ve kdo bo prevzel moje delo.... Ja, jaz naj pa neoga naučim kar delam v enem dnevu... Kakor hočejo, ampak po 11.9.sem nedosegljiva za služo. Srry, sem morala strest svojo jezo ven iz sebe...sorry.

Krfjolca, torej boš voziček dobila v torek. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
25.8.2006 17:51:14   
Aja1
TinyP, moraš si sneti iz interneta tisti program za pomanjšat slike (imaš navodila in povezavo pri "moj album").

Zdej grem pa še jaz trebuščka slikat, pa ga dam potem gor. Sicer bo spet malo bolj slaba slika, ker je že mrak, pa slikano bo s kamero, ki ima manj pixlov, ampak bistvo bo vidno. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
25.8.2006 19:10:55   
Monika79
halo punce user posted image user posted image

ohhhhhhhhhhh kako smo novemberke pridne, saj mamo zelo veliko napisanega user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa rabim eno pomoč punce, ker bi se rada registrirala pri Baby centru kot član preko interneta, pa ne vem kaj moram tukaj izbrati, ko te vpraša: Mailing liste, ki so na voljo:
- Klubski izdelki
- Enodnevne akcije
- HTML

kaj je treba tukaj izbrati user posted image  katera lahko pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image  da bom končno član user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa potem ko se bom registrirala, lahko že dobim stvari, ki so noter (seveda cenejše-akcije) za člane? ali kdaj dobim kako člansko številko? ali kako je s tem?

oh mam jaz probleme user posted image user posted image user posted image user posted image

Nogavica jaz sem tudi v nedeljo posnela moj trebušček ko je bil v valovanju, ni bil sicer dolg filmček, je pa dobro izgledalo, sem se ulegla na bok, potem pa je user posted image  imel-a akrobacije in je vse skupaj tako izgledalo, kot da bi imela kačo v trebuščku user posted image user posted image user posted image  zelo lep spomin user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
25.8.2006 19:11:44   
Anonimen
thx aja

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2090
25.8.2006 20:00:31   
Anonimen
ma nism vedla da mam jz ta program že gor.....blond:)

evo slikca je od včerj če hoče kera vidt...sicer ni tko lepak me je moj na hitr slikov ampak vseen.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2091
25.8.2006 20:02:52   
Anonimen
evo jz grem gledat laro croft...se tipkamo potlej če bo sploh kera goruser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2092
25.8.2006 22:29:32   
Anonimen
kaj zj ste se vse poskrile kajne???????

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
25.8.2006 22:52:54   
Anonimen
ok nočko vsemuser posted image  in ostalim....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
26.8.2006 8:48:41   
Aja1
Dobro jutro nosečke! Še spančkate? TinyP je imela čeraj an za čvek, me pa smo se vse poskrile....user posted image  Jaz sm šla spat že kar zgodaj, ker sem bila full utrujena (sem pred tv zaspala).

Lušni trebuščki user posted image user posted image user posted image , še ostale jih dajte v album. Zdaj, ko i ve tako veliko tednov do PDP bi lahko vsak teden dale gor novo slikico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
26.8.2006 9:23:30   
viv_
Jutro!

Ja, obljubim, bom dala dones gor fotko...

Dajte povedat, a ima še kera težave z belim tokom? Mene to tok mori, pa še izvide urina imam zato slabe... Sej, še 10 tednov pa bo mimo user posted image , verjetno še kakšen teden manj...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
26.8.2006 10:06:01   
majas
Jutro!
Aja ti kar rastresi svojo jezo..tudi jaz se vedno moram potožiti ko sem jezna al pa žalostna...potem nam je lažjeuser posted image
Včeraj je tudi mene tako hitro zmanjkalo...pa jesti nisem mogla včeraj cel dan nič me je bilo kar groza pa sem se malo z sadjem mantrala zdaj pa se bašem s čokolešnikom-uf sem lačna user posted image
Ja  viv tudi jaz imam tako močen beli tok da joj...kaj hočemo vse je nosečnost kriva user posted image

danes se mi je pa sanjalo kako sem rodila in ni bilo grozno (pa čeprav me je tako strah-jaz nevem zakaj!!) ampak smo se potem obremenjevali ker še imena nismo imeli, še zdaj nevem kaj bo, zdaj me že to muči...potem pa še je dojiti nisem vedela..ah ja te sanje in nočne more.. sem zdaj spet cela zmedena in mojemu težim-jaz hočem da ime zbereva pa oba user posted image
lepo soboto-mi imamo sončeka

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
26.8.2006 10:34:38   
Aja1
Jaz pa zaenkrta še nič ne sanjam o porodu in vsem povezenim s tem...me kar malo čudi ker me je tega res tako strah.....sploh ne vem, kako bom preživela, ker imam prag bolečine čisto nekje pod spodnjo mejo. Meni solze priečejo že če se mal udarim (urežem,...), pa v bistvu ni nič hudega....le kako o tam user posted image user posted image user posted image

Majas, uspešno izbiro imena. Midva imava izbrano ime za punčko, če bo pa fantek (slučajno) je na zalogi pa tudi eno ime, ki je obema všeč.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
26.8.2006 10:46:45   
Anonimen
Aja  ja jz sm včerj kr solo udarlauser posted image user posted image user posted image

djte ppovedat bo to nosečnost vaš prvi user posted image ..ali kateri???

No moj bo prvi (upam)user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
26.8.2006 10:48:19   
Anonimen
Jutro,...Še vedno ste brez imen? user posted image  Ajajajaj,...mi2 sva na SREČO ime le izbrala skupaj, tako, da vsaj s tem ne bom imela težav in to že pred nosečnostjo, in poleg tega bi se še grozno počutila, da bi sama določila ime,...saj vem, da ni druge izbire ampak je tak fin občutek, da je vedel kako bo otroku ime user posted image ...no za user posted image user posted image  sva izbrala med nosečnostjo, tako, da tud če SLUČAJNO preseneti kaki lulček (za kar ne bi bila vesela, ker sem nakupila tolko lepih cotk za najino princesko) ne bom imela težav.

Sem pa imela zdaj že 2 dni zapored spet take sanje user posted image  user posted image ,....jao, jao,... in spet samo user posted image  user posted image  user posted image ,...sem se včeraj spet preveč zasekirala okol ene zadeve, ki sem jo dobila v roke in spet vse podoživljala user posted image  user posted image . Resnično komaj čakam, da se to dete user posted image  rodi,... Bom končno imela spet nekaj njegovega,... user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?