krfjolca
|
Dan, nosečke! Dopoldne mi mineva v znamenju pospravljanja, zdajle sem se malo usedla, da si oddahnem. Malo si reorganiziram stvari, po kuhinji sem malo omare pospravila, da sem izpraznila eno omaro za dojenčkove stvari. Zdaj se pes kuja, ker nima več svoje omarice v kuhinji ... Sem zložila povodce in ostale stvari v škatlo in v omaro v predprostoru. Pa včeraj sem malo rekreirala dragega, da mi je prestavljal omare po spalnici, da bova spravila noter posteljico. Ugotavljam, da sploh ni tako malo prostora, samo red je treba naredit, pa je. Pa še hodnik sem pomila. Dajte mi povedat, a je to normalno, da smo 3 družine v eni bajti, stopnišče pa vedno čistim jaz!? Okej, tašči odpustim, ker je v službi, pa veliko dela ima z vrtom itd. Ampak da svakinja ne najde pol ure časa, da bi počedila, mi je pa smešno. Okej, saj ima majhnega otroka, pa ji zdaj to služi za izgovor (prej pa 9 mesecev nosečnosti (brez težav)/pred tem pa služba), ampak halooooo?!!! Ko da samo mi smetimo. Pa si vsakič znova rečem, ne, bom počakala, mogoče bo pa ugotovila, da je umazano, ampak ko že skoraj gazimo po smeteh, pa tudi ne zdržim več!