|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
20.8.2006 18:25:18   
krfjolca
Tole tehtanje je obupno, ja user posted image
Meni le še malo manjka, da bom vrgla tehtnico in vsa ogledala skozi okno. user posted image
Mi gre kar na jok, ko gledam svoje cunjice, ki jih ne morem več navleč nikakor nase.

Ah ja. Kako bomo šele potem jamrale, ko se bomo trudile tole dol spravit! user posted image

Jutri gremo v Esterajh. Nujno rabim kaj za obleč, po možosti kaj vrečastega.
Sem pa pravkar naročila voziček prek Kikiwelta, včeraj sem dobila mail, da imajo
željeni voziček (Jaguar 3 lime) še na zalogi, vendar so zadnji kosi. Zdaj pa upam,
da bo čimprej dostavljeno.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
20.8.2006 18:30:14   
Aja1
Krfjolca, če jih imajo čisto malo, potem pojdi takoj jutri na banko, da plačaš in mogoče ga boš v petek že vozila naokoli user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
20.8.2006 18:40:37   
krfjolca
Sem izbrala plačilo po povzetju.
Čisto za vsak slučaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
20.8.2006 18:43:48   
Anonimen
 user posted image , punce prav grozno,...moje kilce tud grejo kar gor in gor  user posted image , v tem mesecu sem se že za 2 kg zredila, jaz se pa čudim, da me trebuh vedno bolj ovira user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1929
20.8.2006 19:36:55   
majas
Jaz pa nimam user posted image tako da nevem kako je kaj z kilami...v tor.imam ginekologa pa me bodo spet vagali-ah ja...zadnje dni mi skos sladkorja manjka... user posted image

jaz sem tudi tako bila zadovoljna s 3D UZ...slikice in filemčke bi zdaj skos gledalauser posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
20.8.2006 19:45:56   
Monika79
halo halo

Aha tema glede kg user posted image  user posted image (bom si kar tega sposodilauser posted image ) jaz sem včeraj stopila v 26 t pa imam nekje +5 kg, samo sem bolj manjše postave, tako, da se mi teh 5 kg kar lepo pozna, samo lačna pa tudi ne mislim biti user posted image user posted image  mislim, da si še bomo najbolj nabrale kg predvsem v oktobru in seveda v novembru - no ene boste že v novembru odrešene, ker se boste že cartale z user posted image , me ki pa smo bolj med zadnjimi, pa se še bomo malo z trebuščki sprehajale v trgovinah in še iskale zadnje stvari za novega člana user posted image user posted image user posted image  oh kako bo še lušno user posted image

ej punce, če se prav spomnim, smo na začetku imele en seznam z vsemi novemberkami in seveda napisane zraven PDP, sedaj pa bi lahko še zraven dodale črtice za spole (seveda katere že veste kaj boste imele)  user posted image user posted image  katera je že delala ta seznam?user posted image

lp Moni user posted image  

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
20.8.2006 20:03:55   
Aja1
Sicer ne vem, katera je že delala ta seznam, ampak seznam je tudi (sicer vseh nosečk) pod drugo temo. Videla sem tudi, da je nekaj napak (nekaj PDP se razlikuje - verjetno so jih nekaterim spremenli), pa tudi nekaj vas manjka.

No, seznam (kopiran):

NOVEMBER (39 user posted image )
01. MucaMaca
02. Aja1 user posted image
02. katy.25
02. petruskaL, Ljubljana user posted image
03. natalija*, Ljubljana
03. viv, Kranj user posted image
04. urška76, Ljubljana ali Postojna
05. Luni, Postojna
09. matejka81, Maribor user posted image
11. mirjanajelenko, Celje
12. cenkica, Slovenj Gradec user posted image
12. seenamojca, Ljubljana
13. ana25, Ljubljana
13. lenca79, Celje
13. MALINČICA, Maribor
15. **Petra**
15. andrejka, Ljubljana
15. max81, Jesenice ali Kranj
15. minka74, Postojna ali Ljubljana
17. krfjolca, Kranj user posted image
17. tinyP, Jesenice
18. andreja 07, Ljubljana
19. ML, Novo mesto
20. najci, Ljubljana ali Kranj
20. sončnica22, Trbovlje ali Ljubljana
21. Kati81, Ljubljana
22. aljaneva, Ljubljana
22. majas, verjetno Izola user posted image
22. mkoren25, Maribor
23. melita73, Postojna ali Ljubljana
24. danaja1, Kranj
24. Nogavica, Maribor user posted image
25. alja01, Trbovlje
25. Dreamy, Kranj ali Postojna
25. Lana_s, Maribor ali Ptuj
25. Monika79, Ptuj
25. ninci
25. sasabela, Trbovlje

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
20.8.2006 20:05:06   
Aja1
Krfjolca, ne vem, če je sploh možno, da plačaš po povzetju. Pozanimaj se pri njih. Meni so rekli, da ni možno.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
20.8.2006 20:57:41   
Monika79
Alja pa si ga našla user posted image user posted image user posted image  jaz sem malo štorasta pa sem ga mogla zgrešiti, ko sem ga iskala user posted image user posted image user posted image  v glavnem sedaj ga še lahko lepo dopolnimo in popravimo, moji podatki so OK, spola pa tako ali tako za našo user posted image  še ne vemo user posted image

gremo punce v akcijo, da vidimo koliko nas je user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
20.8.2006 21:04:30   
krfjolca
Aja, je možno - samo doplačaš še 10 EU.

to je to: Zahlungsart (Nachnahme / cash on delivery):        10.95

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 20.8.2006 21:05:36 >

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
20.8.2006 21:09:02   
Aja1
No, pol pa ok. Pa sporoči, ko ga boš dobila.user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
20.8.2006 21:40:34   
ircica
Kaj se katero boli kriz? Meni ze drugi teden vlece desno nogo, hodim, sedam in vstajam pa kot 95-letnik. V sluzbi se gre pocasi, se mi pa zdi, da je vedno slabse. Ima katera kak nasvet?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
20.8.2006 21:57:10   
Monika79
mene tudi včasih mantra križ, še posebaj ko v službi 8 ur sedim, potem pa se zvečer komaj v posteljo spravim user posted image  komaj se stuširam in si spalno oblečem, samo mene še potem začne trtica in medenica boleti, tako, da mislim, da me bo vsak hip zasekalo user posted image .

Hm kaj bi pomagalo, mogoče kaka fajna-nežna masaža, malo se pusti razvajati user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
20.8.2006 22:05:26   
Aja1
Še ena, ki jo tudi boli križ. Mene boli predvsem takrat, ko ležim na hrbtu in hočem vstati....kot kakšna stara mama. Ojoj, kaj bo še.... Sicerr pa res vsaj malo pomaga masaža. Samo problem je zdaj v tem, da ne morem več ležati na trebuhu (prej me je moj masiral vedno tako, da sem ležala na trebuhu).

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
20.8.2006 22:32:42   
krfjolca
Cel kup križev in težav nam prinašajo tele naše bubice user posted image  user posted image
Še dobro, da je taka lepa nagrada za vse prestane muke user posted image
Mene križ še ne boli, me pa medenica in sramna kost, čeprav v tem tednu manj. Očitno to širjenje vezi in kosti prihaja kot v nekakšnih valovih. No - otrdevanje se je pa čudežno prenehalo, ko je ginekolog rekel, da je to čisto normalno. Od četrtkovega pregleda mi trebuh ni otrdel niti enkrat, prej pa po 10x dnevno user posted image

Strij zaenkrat še nimam, jih pa pričakujem.
Sem pa pridelala čudovit hemoroid user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
20.8.2006 22:47:55   
MALINČICA
Oj, tudi jaz še nimam strij, pa upam, da jih ne bo, čeprav glede na moj trebuh mislim da bo popokalo malo kože.... So what, samo da je z ligenjčkom vse ok!
Kile pa itak brezveze, da sploh omenjam, sem se tolk zredila, da bom po moje še celo desetletje dol spravljala.

Majas, sem gledala tvoje UZ slikice (full srčkane so) in se mi je zdelo, da je dojenček zelo tebi podoben.
Jaz pa nisem svojga lignja vidla že od morfologije v 20. tednu in mislim, da je bil to zadnji UZ, sem kar malo žalostna!

Križ pa me že res pošteno boli, ponoči se mi zdi, da sploh ne morem nog premaknit, me kar zaseka v križu.
Pa če ležim na hrbtu, se mi zdi, da me kar dušit začne, kriza!
Poln kufer imam že tega ležanja na boku, prav pasalo bi imet kak tak jogi, ki ima luknjo v sredini, da bi lahko na trebuhu spala user posted image

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 20.8.2006 22:50:35 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
20.8.2006 23:03:28   
Lana_s
Se še jaz javljam po doooolgem času. Poleti ni bilo kaj dosti časa za računalnik, ker mala sploh noče nič noter biti, ko je lepo vreme. Pol pa še je tu dopust, pa zdaj spet še izpitiuser posted image , pa neko virozo enodnevno smo vsi fasali, da sem še tri dni okoli zdravnikov hodla.....

No zdaj pa bo spet več časa za RR. Moji kg so tudi šli že precej gor +11user posted image V prejšnji nosečnosti sem se v enakem obdobju za 12 kg zredila, na koncu pa 26user posted image Ampak se ne rabite preveč sekirat zaradi izgube kg. V slabih treh mesecih sem jih jaz izgubila 20 brez da bi karkoli naredila. Dojenje in vstajanje ponoči naredita svoje in kg kar kopnijo.

Monika mogoče se srečama na Ptuju, sem se odločila, da grem tja rodit.
Sem pa ta teden zvedela, da bo 100% fantekuser posted image ( se je zelo lepo videlo) in bomo imeli par.

Uživajte in lep pozdrav za enkratuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
21.8.2006 0:23:33   
viv_
Ojla punce!

Moje kile - trenutno 63. Prvič sem šla rodit s 66, pričakujem nekaj podobnega. Kile pa res po porodu kar skopnijo - no, meni so v prvo 3 ostale, ampak nič hudega, ker sem bolj "suhica". Mogoče zato, ker ponoči nisem vstajala, ker je tamala tako pridno spala. Joooooooooj, ko bi tale tudi...

Tole virozo smo mi fasali v Grčiji, Mirna je eno popoldne ful bruhala in drisko je imela. Midva pa en dan samo slabosti in drisko. Nič kaj prijetno. Za Mirno smo potem v lekarni dobili neke svečke in cena je bila 0,8 Eur - ker so bila to zdravila za otroke. Je pa zdaj prepričana, da je bruhala, ker je jedla makarone (to smo imeli tisti dan za kosilo) in sedaj je ne prepričamo več, da bi dala makaron v usta. Ma, bo že pozabila...

majas - fotke so res dobre. Čudo tehnike, kaj že danes ne bi bilo vse na razpolago. Jaz imam pregled spet v četrtek, mogoče bo pa še UZ. Bomo videli... samo da je vse OK.

Sem pa dala v album mal fotk iz dopusta, ampak je prej treba tam izbrati, da gredo po naraščajočem datumu, potem gre lepo povrsti, tako, kot smo potovali...

Lepo se imejte dekleta in lahko noč! Pa lahko noč tudi vsem ligenjčkom user posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
21.8.2006 7:30:47   
Monika79
halo user posted image

Viv sem pogledala tvoje slikce, oh kake lušte si mi naredila, da bi šla na morje user posted image user posted image user posted image  obala se mi pa full dopadeuser posted image , aha le na slikci nisem zasledila mamice, pa seveda trebuščka user posted image

Jaz bi tudi rada imela tako blazino, da bi lahko na trebuhu spala user posted image  pa eno zelo velikooooooooooooo luknjo na sredini user posted image user posted image

Lana_s praviš, da greš na Ptuj rodit, glede na to, da imave skupaj PDP se bove res kje srečale user posted image user posted image  pa na CTG se hodi tudi v porodnišnico a ne? no tam pa se bove ziher srečale, upam, da ne bove rodile dosti po roku, ker potem mi je že vseeno kam grem rodit, samo da grem user posted image user posted image  oh pa čestitke za user posted image user posted image  sedaj pa boste imeli par user posted image user posted image user posted image  praviš, da ga lulčeka ni bilo mogoče spregledati? user posted image user posted image  kako pa kaj raste trebušček? 

Sedaj se vas je spet par novemberk oglasilouser posted image user posted image user posted image , tako, da bi fajn bilo, če bi še kak trebušček lahko videle user posted image user posted image  pa kar pogumno user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
21.8.2006 8:00:56   
MALINČICA
Punce, a ste že kaj urejale za porodniško?
Kdaj se to sploh ureja in kam se sploh obrneš?

No, sej v sredo imam pregled, upam da mi bodo tam več povedali, ker imama drugo gin., ker je moj na dopustu.

Pa še nekaj, a je to normalno, meni se zdi, da, čeprav brca, se obrača in ful miga moj ligenjček, se mi pa zdi, da na koncu vedno nekako izbere en enak položaj, ki pa je čisto na desni strani maternice in se mi zdi, da me tudi zato desna stran križa bolj boli.
A bi se moral bolj obračat, oz. imeti različne položaje?
Upam, da ste razumele kaj hočem povedat.
Skrbet pa me je začelo zato, ker mi je sodelavka govorila, da se je njen otrok pri sedmih mesecih nehal premikat oz. obračat, da migal je, ampak ni pa se premaknil iz položaja, ki ga je zavzel in zato so ji mogli napraviti carski rez, ker se ni obrnil.

Eh, se že obremenjujem nekaj berzveze.
Lep dan želim vsem bušijem!!!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
21.8.2006 9:01:03   
viv_
Ojla!

Malinčica, g. ti da na pregledu vse papirje, potem pa to neseš na CSD in tam urediš dalje. Sliši se komplicirano, ampak niti ni user posted image  Čeprav tisti obrazci so takooooo čudni...

Kar se obračanja tiče - meni se je Mirna tak čas obrnila na glavo in je tako ostala do konca. Pa za tole punčaro se mi tudi zdi, da se je obrnila, ker so brce gor in dol user posted image , upam samo, da je glava dol. Sicer pa ni panike, obračajo se do 35 tedna ali kako že. Če ne ga pa oni obrnejo. Kar brez skrbi in veselo brcanje...

Hm hm... Moj trebuh... Bom naredila eno specialno fotko za novembrke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1946
21.8.2006 9:01:16   
Aja1
Viv, lepe fotke, simpatična hčerkica. Še kakšno slikico trebuščka prispevaj v album user posted image

Malinčica, jaz sem ravno včeraj razmišljala in ugotavljala, kako je moj user posted image  sploh obrnjen. Vedno me brca samo v spodnji levi del trebuha, da bi se prav obračal pa mislim, da ne (ali pa jaz ne čutim).

Neposredna povezava do sporočila: 1947
21.8.2006 9:31:44   
Anonimen
Jutro čvekice,...sem prav srečna, da sem sama doma user posted image . Mi vsaj noben ne teži,...Zdaj pa spijem kavico, pojem nekaj, pobrskam še malo po netu , napišem seznam kaj me zanima in letim na CSD. Me prav zanima kaj bom lepega zvedela tam.
Kasneje imam pa pregled pri gin. Pa spet ne bo UZ user posted image . jaz bo pa pred porodom še rada kaj videla najino user posted image .

No, lep dan, pa čeprav oblačen vsem user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
21.8.2006 9:50:19   
Lana_s
Viv, mojauser posted image je tudi ful lepo spala, že od drugega meseca naprej je prespala nočuser posted image , samo sem se jaz "morala" vstajat ponoči, ker sem si mleko črpala, ker mi je prepočasi teklo in se nikakor ni mogla nasitit na prsih. Punce priporočam vam, da si malo preberete o dojenju, če mislite dojit, ker sploh ni tak enostavno kot se zdi. Midve sma ful imeli problemov, ampak je potem šlo in sem jo dojila do 11 meseca (od 6. samo še zjutraj).

Monika 79, ja grem na Ptuj, so me prvič prepričali. Pa še prejšnji teden sem bila v MB porodnišnici in sem skoraj znorela. Slabo mi je bilo da stat nisem mogla, pa sem čakala več kot uro na ultrazvok. user posted image Pa niti gužve ni bilo, ena pred mano in potem več kot pol ure nič, potem pa so se me usmililiuser posted image
CTG ti tudi delajo v porodnišnici, ja. Na PDP greš tja in potem vsaka dva dni. Luleka ni bilo mogoče spregledat, se mi zdi prav velik za takega dojenčkauser posted image Atauser posted image pravi, da ima to po njemuser posted image
Trebuh pa se mi že zdi ogromen, večji kot prvič in kar raste, raste....Kakšna slikica pa ko bo malo več časauser posted image user posted image

Aja, so mi pa v Porodnišnici rekli, da je že dol obrnjen. Upam, da bo tak tudi ostal.

LP, zdaj pa hitim k malemu vragecu, ki niti minutke ne zdrži na miru in skrbi za mojo kondicijouser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
21.8.2006 10:12:09   
kaja11
Dobodošle nazaj vse dopustniceuser posted image user posted image user posted image . Se vidi, da nas je več... komaj sledim kaj vse ste napisale.

Papirje za porodniško je treba oddati najkasneje 60 dni pred rokom. Samo najprej ti mora G dati potrdilo o roku. Prvič sem papirje oddala 1 mesec pred rokom in niso nobene panike delali.

Za razliko od večine pa meni kg niti slučajno niso kopneli .... zredila sem se 13 kg in sem se fuuul namatrala, da sem jih skinla. Čeprav sem malčka dojila in celo noč vstajala vsako urouser posted image  se kazalec na tehtnici ni premakniluser posted image . Kaj pa vem, mogoče ne bi smela tok čokolade pojestuser posted image .....  sam kje bi pa pol energijo za malega lumpa našla.

Moj malček je bil na zadnjem pregledu že na glavo obrnjen, samo mi je G rekla, da ima še dosti prostora in da se še vedno lahko obrača. Upam, da mu ne gredo take neumnosti po glavi. Glede na to kako me brca imam občutek, da se mali še kar obrača in to fuuul.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Trajanje prvega poroda
Kajchyy

Koliko časa je trajal vaš prvi porod?

manj kot 4 ure (29%)

od 4 do 6 ur (32%)

7 do 10 ur (21%)

10 do 12 ur (5%)

vče kot 12 ur (13%)

Število vseh glasov: 62

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!