|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
19.8.2006 17:41:07   
Aja1
O, viv, dobrodošla nazaj, dopustnica! user posted image   Kje ste bili na dopustu? Vreme?

Matejka user posted image user posted image user posted image Upam, da naši objemi vsaj malo pomagajo in preženejo žalost iz oči vsaj za trenutek. Sicer pa kot so ti že druge predlagale, ti se zjoči in mogoče ti bo malo lažje. Me pa smo tukaj, da te poslušamo in poskušamo potolažiti.

lp

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
19.8.2006 18:06:20   
Nogavica
matejka81, user posted image user posted image user posted image , to je vse, kar ti lahko ponudim. Velikokrat se spomnim nate in na tvojo situacijo in si kar ne morem predstavljat, kaj prestajaš. Bodi močna in vendar user posted image , kadar ti bo hudo. Pomaga. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
19.8.2006 18:35:25   
krfjolca
Viv, dobrodošla "back to reality" user posted image

Matejka, user posted image user posted image user posted image !!! Drži se.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
19.8.2006 18:50:04   
Anonimen
Hvala vam punce  za user posted image . Zjutraj me je grozno zagrabila žalost,...potem me je ata zvlekel na tržnico po zelenjavo user posted image , potem pao kosilu pa sva se z mamo peljali do najine hiške pa na pokopališče, pa malo v foot šoping, zdaj smo bili pa še malo na vikendu,...tako, da je dan kljub vsemu kar minil,...
Sedaj sem izpod tuša,...še nekaj minutk bom tukaj potem pa ležat pa malo pred TV. Sem imela pa srečo, da so me novi sandalčki fajn ožulili user posted image . Upam, da sem jih vsaj uspela raztegnit malo, da me naslednjič ne bojo več.
No, nisem si morala kaj, da ne bi kupila spet neko malenkost za najino user posted image , pa sem kupila termovko za stekleničko user posted image . Pa sebi eno VELIKO Milko s celimi lešniki.

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
19.8.2006 19:05:11   
krfjolca
Me veseli, da se že bolje počutiš user posted image  user posted image
Res je najlaže, če se z nečim zaposliš, oz. da te zaposlijo user posted image . Šoping za dojenčka je pa pomojem sploh najboljša možna terapija user posted image

Mi smo imeli pa danes piknik - mojadva in njegovadva pa midva. No ja, zame bolj mučenje taka kombinacija. Pa sem se s hrano tolažila user posted image . Spet ne bom upala na vago.

Zdaj se pa nekaj trudim, da bi se učila, pa mi nekako ne gre ... Jao jao ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
19.8.2006 19:14:55   
Aja1
Matejka, tudi mene veseli, da si zdaj že boljše volje. Si za Zalo že kar precej nabavila...lepo to. user posted image

Krfjolca, hvala enako...tudi jaz ne upam ve na vago....se mi zdi, da se zdaj takoooo redim, da je kar groza. Jutri zjutraj bom preverila kg (zjutraj bo vsaj 1 kg manj, kot zdaj user posted image

Danes bom za večerjo jedla pa samo breskve (vsaj 5 kom) s cedevito....njami....meni je to tako dobro. Pa spet bom ponoči sama doma, ker re moj v službo. Upam, da bo katera tukaj na forumu zvečer.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
19.8.2006 19:23:02   
viv_
Matejka, boš videla, ko bo november, ne boš imela več časa za žalost user posted image user posted image , pa očitno ti tvoja družina stoji ob strani, tako da boš nekako tole prebrodila... Sicer smo pa tukaj še RR-ovke. Upam, da boš prišla na nape naslednje srečanje ... user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
19.8.2006 19:41:22   
krfjolca
In kdaj bo naslednje srečanje?

Aja1 - jaz bom sigurno na forumu. Ker se "kao" učim. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
19.8.2006 20:53:31   
alja01
Želim vas pozdravit, ful napišem, pol mi pa računalnik zmrzneuser posted image .
No lep pozdrav user posted image , neki dni nisem na računalniku pa ful napišete, si moram kr čas vzet da vse preberem.
Tud midva sva že neki nakupovala in sicer posteljco (sma šla kr v tovarniško prodajalno je blo neki ceneje), pa še  povijalno z banco sva iskala, pa jo nisva nikjer našla takšne k si jst želim, tko da sma jo kr po netu naročila. A je katera že naročala po internetu? Kakšne so izkušnje?
Moram pa povedat, da je tko lušten opazovatuser posted image ko se prekobacuje in brca, a ve tud uživate, a neuser posted image . Še ko sem bla v kinu je brcal -a in migala, mda je tud uživala v filmu, čeprav sva z user posted image  gledala pirate s Karibov. A imena mate že izbrana??????????????
Lp.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
19.8.2006 21:26:52   
Aja1
Ja, jaz tudi full uživam, ko user posted image  brca...res lep občutek. Danes sem mal bolj natančno tipala trebuh in zatipala glavico od user posted image ...taka trda bunkica....sem potem samo tam božala, user posted image  je pa veselo brcala user posted image . Midva imava imena že izbrana, ampak itak da obstaja možnost, da se še premisliva.

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
19.8.2006 22:23:57   
krfjolca
Jaz sem pa ugotovila, da se mali ful odziva na glasbo! Morda samo naključje, pa vendar ... user posted image
Sem bila ta teden ful pridna in sem po nasvetu iz literature navijala Mozarta, pa ni nit mignil ... Danes je bil pa po radiu slučajno en štanc - se je pa začel noro zvijat v trebuhu!!! user posted image
Vizija prihodnosti? Ubogi sosedje user posted image
No ja, se bomo vsaj maščevali za vsakodnevno budnico sosedovih cuckov.
(Mimogrede - se še odločava, s čim naj Anžeta pošljeva v glasbeno šolo ... Zaenkrat sta favorita trobenta in bobni ... user posted image )

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
19.8.2006 22:44:34   
Aja1
user posted image . Jaz sicer še nisem opazila kakšnega odziva na glasbo, ampak bom enkrat v kratkem probala s slušalkami na trebuhu. Me prav zanima, na kakšno glasbo bo user posted image  najbolj brcal-a.

Punce, dejte še kakšne nove slike trebuščkov v albume, da vidimo napredek naših sončkov (tiste ki jih še niste dale).

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
19.8.2006 23:00:36   
krfjolca
Ne ne bom user posted image
Me je sraaaaam.
Bom, ko pogruntam photoshop, kako se zmanjša boke user posted image

Sem dala pa enega drugega sončka v album, pa si ga lahko ogledate, hihi :)))

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
19.8.2006 23:15:55   
Aja1
Dej no....sej je tudi mene kar groza, ker sem se zdaj začela tako na hitro širit, ampak tako pač je v nosečnosti. Je boljš, da daš vsak teden novo sliko gor, kot pa samo še eno na koncu....tisto bo šele razlika user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
20.8.2006 0:17:07   
Monika79
Krfjolca sem pogledala tvojega drugega sončka v albumu user posted image  oh kako je zlati, pa tako fotogeničen je user posted image user posted image  takega bova midva nabavila na spomlad, da  se bo najin user posted image  navadil na živali, tako, da mu ne bo dolgčas user posted image user posted image user posted image  - samo res srčkan psiček user posted image user posted image user posted image

Pa le punce pokažite trebuščke user posted image user posted image  pa ne vem zakaj bi se sramovale, poglejte mene, sem par tednov za vami, pa sem že tak balonček user posted image user posted image  pa mi čisto dol visi kaka sem user posted image  glavno, da dete raste, zato pogumno user posted image user posted image  tako, da bo sladko pričakovanje še slajše user posted image

tudi jaz tako rada opazujem valovanje trebuščka, pa brcike tako rada gledam, se jih kar ne morem načuditi kako je to lepo za videti, predvsem pa za čutiti user posted image user posted image  tudi moje dete se odziva na glasbo, tako vesel-a rata user posted image  moramo še sprobati kaj se mu dopade user posted image user posted image

tako sedaj pa grem v vodoravni položaj, ker me tako zgaga mantra, da mam vse v grlu user posted image

sladke sanje so-user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
20.8.2006 12:16:51   
Anonimen
Drage novembrke, naj še tukaj prosim za pomoč, sem namreč že čist obupana zarad vseh teh dodatkov in CSD user posted image . Povejte mi tiste, ki ste mame samohranilke (niste poročene) kakšne dohodke vse prejemate (lahko ste anonimke) ampak dejansko me zanima kaj vse mi pripada in koliko lahko pričakujem v mojem primeru, ko sem mama študentka (brezposelna - redna študentka) in samohranilka.

Otroški dodatek?
Starševski dodatek?
Pokojnina po očetu? (??)
Plačilo vrtca? (po 1. letu starosti jasli-ali kasneje)
Lahko zahtevam kako štipendijo? (še zadnjo leto sem vpisana redno-manjka mi le še diploma)

Vsaka informacija mi bo koristila.
Hvala vam user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
20.8.2006 14:24:50   
Aja1
Matejka, glede tvojega vprašanja, ti ne znam nič pomagati. Pokliči na CSD in vpašaj, če na internetu ne boš dobila odgovora.

Sicer sem se pa danes zjutraj vagala in kaže že + 7kg...ja, kar lepo napredujemo. Koliko ste pa ostale pridelale kg?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
20.8.2006 14:52:30   
krfjolca
Jaz zaenkrat vztrajam pri +6 ... user posted image

Drugače se mi bo pa zmešalo od teh obrazcev.
Kao piše, da mora mož oddati vlogo za očetovski dopust najkasneje 60 dni pred PDPjem. Zakaj za vraga potem na obrazcu zahtevajo ime, priimek in EMŠO OTROKA!!! user posted image

Kr neki.
Bom šla raje na CSD, pa naj mi tam izpolnjujejo te bedaste papirje!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
20.8.2006 15:10:48   
majas
Alo...
jaz pa sem se vrnila iz pregleda haha user posted image joj kako je bilo lepo, dr.Likar v Postojni pa je res prijazen pa še luškan.. Ja je zdaj potrdil da je definitivno user posted image user posted image in mala kar ni hotela dati rokic z obraza da bi pokazala obrazek...potem smo jo dolgo prepričevali pa nas je poslušala...je že trmasta po očetu user posted image pa tako je zehala in migala ... jaz sem tako bila vesela da sem jo po dolgem času spet videla in to prvič v 3d obliki, res mi ni žal.
sva pa se načakala ker je moral leteti ginkolog na oddelek in je imel carski rez. ampak se je splačalo.

Viv dobrodošla nazaj, smo te že pogrešale!user posted image

Zdaj pa sem tudi jaz dobila voljo da se končno spraviva po posteljico počasi itd ...

Bodite pridne.... poljubčka vsem

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
20.8.2006 15:24:09   
majas
Sem dala nekaj slikic v album od 3D UZ... user posted image

Joj meni pa je ena strija se naredila, včeraj..pa si mažem res že od 2.meseca... ah kaj hočem...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
20.8.2006 16:40:15   
Anonimen
matejka81, vprašaj sem gor ali pa jih pokliči in ti bodo znali najbolje svetovat:
http://www.svetovalnica.com/klepetalnica/index.php

Lp, jjasna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1921
20.8.2006 16:44:47   
Monika79
Majas sem si ogledala slikce od tvoje pupe user posted image user posted image user posted image  sem čisto paf kako se to super vidi in me je prav fasciniralo, oh definitivno morava tudi midva iti, ker je full lepo za videt, kar ne more verjet, kako se lepo vidi obrazek pupe user posted image user posted image user posted image user posted image  - zelo lepo

Matejka tudi jaz ti kaj o teh stvareh nebi vedela svetovati user posted image  res najboljše, da se tam oglasiš in povprašaš user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
20.8.2006 17:04:25   
Nogavica
matejka81, pojdi na ta link: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/vprasanjaSV.asp  
To je spletna stran centra za socialno delo Ljubljana-Šiška, kjer lahko postaviš vprašanje glede družinskih prejemkov, oni pa ti nanj v nekaj dneh odgovorijo. Če se ti ne mudi preveč, poskusi, namreč jaz sem čakala na odgovor kaka 2 tedna. Mogoče so bili na dopustu, ali pa je to redna praksa. Drugače pa lahko malo pobrskaš po že danih vprašanjih in odgovorih.

Tudi jaz bi rada dala v album kako fotko mojega trebuščka, pa ne znam slike pomanjšat na zahtevano velikost user posted image  Moram si malo časa vzet, pa pogruntat zadevo.
Drugače pa sem tudi jaz čisto iz sebe, ko začne tamalauser posted image noret in brcat user posted image . Sem pa ugotovila, da je najbolj aktivna med vikendi - petek in sobota . Ali pa sem jaz takrat manj in prej opazim user posted image .

Mi delate lušte s temi UZ! Ne vem, če bom zdržala do 34. tedna user posted image - verjetno bom šla vmes na kakega samoplačniškega.

Aja, še to: ta teden bova z dragim verjetno naročila voziček na e-bayu user posted image user posted image user posted image . Jaguar 3 s Titan torbo - stane 199 EUR + poštnina. Upam, da ne bom razočarana. Do zdaj sem slišala same pohvale.
Pa ime za user posted image  tudi že imava - Živa bo. Upam samo, da naju ne bo presenetil fantek, ker sva kar nehala govorit o moških imenih, ko so rekli, da bo user posted image .

Lepo se imejte in čimveč brc vam želim!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
20.8.2006 18:15:04   
Aja1
Majas, res lepe slike user posted image . Full lepo se vidi. jaz komaj čakam na torek, ko greva na UZ k Pušenjaku in upam, da bo tudi naš user posted image  pokazal obrazek.

Nogavica, glede albuma si pa preberi na strani tam, "moj album" in vse piše glede pomanjševanja slik. Najprej klikneš na eno povezavo za program za pomanjševanje slik, potem pa tudi vse piše (se ne spomnim več, kako natančno). saj bo šlo. čakamo tvoje slike. user posted image

Nogavica, na karetem e-bayu boš pa to kupila? Jaz b malo pogledala za avosedeže (lupinico že imam). Sicer ga ne bom kupila zdaj, ampak bi ma cene pogledala. Kakšne barve voziček bošpa vzela? jaz imam ravno jaguarja 3 (prek kikiwelta) lime barve.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
20.8.2006 18:15:47   
***pika***
Živijo!

kako ste pridne s pisanjem. Jaz bolj berem - kadar se dokopljem do računalnika.

Najina tamala tudi pridno brca - ponavadi nekam v desno, tako da sklepam, da leži po dolgem. Prav zabavno in lepo je gledati, kako se trebuh premika user posted image

Navajam se na to, da postajam čedalje počasnejša pri hoji - joj, kako bi jaz v hribe hodila zdajle, pa sem še po ravnem po dveh urah čista crka (predvesem noge postanejo fuuuul težke).
Kilogrami pa .... čisto se jim je zmešalo zdajle. Če gledam težo lanskega maja (ko sem se uradno tehtala na Cooperjevem testu), jim imam zdajle 10+ user posted image In to v zadnjih 14 dneh 2 kg. Groza! Se bom morala spet malo nazaj držat - in jesti šele, ko mi bo krulili v želodcu.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Katero ime izbrati za dečka?
t4sa

Katero ime se vam bolj dopade za dečka?

Sven (39%)

Teo (61%)

Število vseh glasov: 443

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!