|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
22.8.2006 22:53:14   
Aja1
Evo nas nazaj iz Ljubljane. user posted image

Na UZ je bilo fajn, videli smo našega user posted image . G Pušenjak je vse izmeril in ustrezamo tednom nosečnosti. Potrdil je, da pričakujemo punčko (zdaj pa ne poslušam več ostalih, ki ugibajo po trebuhu, pa po slabosti,...). Že 3x je bilo rečeno, da bo user posted image . Najprej je vse premeril in razložil. Imamo za kakšen dan daljše nogice in za dan ali dva manjšo glavico in trebušček, ampak vse je v mejah. Velikost naše bebice je okoli 35-40 cm, teža pa cca 1400 g. user posted image  Ko je opravil cel pregled, je preklopil pa še malo na 3D UZ in mi posnel dva filmčka. Žal se tega ne da dati v album (ali pa jaz ne znam). Slike pa nimam. Je bil pa tale 3D UZ gratis, tako, da sem zelo zadovoljna. Seveda je pa standardno na UZ, da naša user posted image  spi.... ja, zdaj, ko to pišem pa veselo brca. Sicer pa je še na ritki.... baje ima časa še do 37. tedna, da se obrne na glavico.

Po UZ sva z mojim odšla pa še v HM in nabavila nekaj malenkosti za najino user posted image . Kupila va 2 bodyja, dvoje žabice in en kompletek. Seveda vse v roza barvi user posted image . Sicer bi nabavila še kaj več, ampak je bila že toliko ura, da sva morala nazaj.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
23.8.2006 7:56:54   
Monika79
Aja potem praviš, da ste uživali na UZ user posted image user posted image  no pa seveda čestike za pupo user posted image  user posted image user posted image  no sedaj pa drži, če so že 3 x potrdili, da je user posted image ; mah veš ne poslušaj ljudi kaj pravijo in "prerokujejo" glede na trebuh in slabosti, zato so UZ user posted image  no pomemebno je da je vse OK in da beba veselo raste user posted image user posted image  filmčki pa so ziher lepi a ne? no to pa  je res lep spomin user posted image user posted image user posted image

danes pa spet dežuje user posted image  bi kar šla nazaj spat user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
23.8.2006 9:12:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Halo - 5 kil, pa je kao že preveč?! Svašta. Meni ni G nič rekel, pa sem pridelala 6 kg.
Sicer sem pa čisto presrečna, saj sva danes videla najinega pobalina. Ful lepo se je videl - sem dodala nekaj fotk v album - pod mapo Anže. Definitivno ima moj nos user posted image
Je pa ta 3D definitivno posebno doživetje. Res ni škoda tega denarja.

Voziček sem končno naročila. Zdaj pa upam, da bo vse v redu.

Jooooj kak je lep user posted image , že zdaj je čist fotogeničen user posted image , sploh na zadnji fotkiuser posted image .

Ima katera kako idejo, kam se splača it v Avstriji, nekaj bi si kupila, pa ne vem kam, v Kik diskont grem ziher pogledat user posted image , mogoče najdem kaj za user posted image  (čeprav veeem, da ne smem več, ampak vseeno), pa v Ikeeo,...Rada bi kupila kako lepo svetilko za otroško sobo v Ikei,...se dobi kaj takega na otroškem oddelku? user posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 23.8.2006 9:14:04 >

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
23.8.2006 10:05:23   
krfjolca
Matejka: http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=8&langId=-21&catalogId=10103&cattype=top&identifier=00010_irwtree003

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
23.8.2006 10:06:28   
urška76
Ojla user posted image !

Zgleda, da ste se v večini odločile še za en UZ. Mi je zdaj kar malo žal, da se nisem še jaz. Pa po drugi strani vem, da dokler je malo dete živahno v trebuščku, da mu nič ne manjka. Sej pri Mihu tud nisem nič dodatnega imela. Zdej bo verjetno samo na koncu kak uz, ker bo morala preverit kako veliko bo tole dete, da se odločimo za način poroda. Če bo tak kot Mihec bo moral biti pač CR. Drugače bomo pa poskusili naravno.
Sem pa danes od zobarce in pravi, da so moji zobki tipi topi in da naj se pridem pokazat kake pol leta po porodu, če ne bo vmes nič posebnega.
Ja pa neprespana sem tud 100 na uro. Miha je rahlo prehlajen in od pol dveh naprej nismo več kaj dosti spali, ker je kar naprej jokal. No in po kake pol ure ugotovim, da naju mali v bistvu izsiljuje. Ko ga je začel premagovati spanec se je začel dreti. No potem sva ga malo pustila samo, se je vsake pol ure, do uro spomnil, da bi blo fino spet mal mmi in očija zbudit. Kriza.
Me je pa zdele post od Ribice spomnil, da sem šla spet (ne vem več katerič) prebrat porodno zgodbo skozi oči mojega dragega. In sem spet jokala. Če katero zanima, kako je zgledal moj prvi porod si lahko prebere tukaj:
http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=121&kat=16&podkat=
Lep deževen dan še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
23.8.2006 10:12:43   
Aja1
Joj, Urška76....jaz kar jokam tukaj za računalnikom...res lepo napisano, čustveno.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
23.8.2006 10:14:06   
Višnja
pozdravljene novemberke....
po dolgem času spet med vami...sem bila malo na dopustu pa računalnika sploh nisem odprla in prav pasalo je.....vidim, da ste bile pridne in da ste se razpisale ampak vsega mi ni uspelo prebrat...počasi, počasi....kako težko je prit v službo po 3 tednih...uffaaaa

trebušček je vsak dan večji, pridno brcamo in tej dnevi kar letijo.....
danes imam 3D ultrazvok v Postojni. Sem mislila, da ne bom šla amapk glede na to, da mi moj gine ni naredil ultrazvoka že 3 preglede sem rekla, da grem vseeno pogledat kako se razvija moj mali.
Me veseli, da ste vsee dobro. jaz sem tudi nakupla že kar nekaaj oblekic...vozička pa nisem vidla še nobenegaa, ki bi mi bil res res všeč...bomo že

lep dan vsem....jutri pa poročilo iz ultrazvoka

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
23.8.2006 10:31:07   
Aja1
Višnja, uživaj na UZ in seveda čakamo na poročilo.

Sem pa pozabila omenit, da je naša še vedno obrnjena na ritko....upam, da se bo obrnila do 37. tedna. Torej je bila tista bunkica, ki sem jo tako božala res ritka user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
23.8.2006 12:30:10   
kaja11
Urška76..... moram počakati, da bom sama v pisarni, potem bom prebrala tvojo porodno zgodbo. Mene te zadeve preveč ganejo in je malo glupo k mi solze tečejo, pol pa kakšna stranka uletiuser posted image . Pol se pa mal na hormone zgovarjam.  MOram priznati, da mi je ful fino te zgodbice prebrati.... se človek začne kar veseliti poroda in neha razmišljati o bolečini.

Slikice 3D UZ so super.....  se vidi, da so se G pri vseh potrudili. Sem prav presenečena koliko se nas je odločilo za ta špas.

Drugače pa moj podnajemnik skoooos brca.... če slučajno roko položim na trebuh ali pa se s strebuhom naslonim ob npr. mizo se mu čisto strgauser posted image . V bistvu mi še ni jasno a mu paše al pa hoče revež povedati, da rabi malo mira.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
23.8.2006 14:35:17   
majas
ah kako lepa zgodbica urška...user posted image
Višnja pozdravljena dopustnica...

Monika79 na katerih slikicah nisi zasledila lulčka...? Na mojih se vidi samo lulauser posted image

Meni je še vedno grozno brez avta...pa samo novi deli so naju prišli 60.000 bom kar jokala ... kje je še popravilo...ah joj...to bi raje za novi voziček dala ne pa za avto...user posted image user posted image user posted image

kdaj se bo to vse umirilo... sem danes spet brez energije in volje do vsega... pa brez službe, prv grozno nama ja...ah ne bom jokala bo že spet boljše..

imamo spet lep sonček ... bi prav pasal en sprehodek...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
23.8.2006 15:06:08   
viv_
Pozdravljene!

Jaz sem pa danes dopolnila "rosnih" 32 let... Zadnji čas za še tole mulo, potem pa zaključim kariero. Pa ker je bilo tako vreme, sem privlekla iz omare kavbojke, ki so bile tam 2 meseca in sedaj kiham ko nora... Joj, tele alergije. Sem že čisto izčrpana od kihanja...

Dones gremo s starši in mojim na kosilo. Potem pa v petek ena tašča, v soboto najboljši kolegi (najine priče s familijama), v nedeljo pa še druga tašča in konec. Pa še to jih bom povabila samo na torto popoldne... Se mi ne da ne vem kaj delat. Ponavadi smo šli za moj rd taborit na Sočo, pa tam piknik... Letos nas je pa zafrknilo vreme.

Bom pa od mojega dobila nova sončna očala user posted image , jih že prav rabim in se jih nooooooooroooooooooo veselim user posted image  Sicer sem jih šla sama izbrat, ampak vseeno.

Jutri imam pa pregled. Ne vem, a bo UZ a ne bo? Zdaj v 30. tenu? Sem že malo pozabila kako to gre... Upam samo, da je res kar pravijo, da je drugi porod lažji kot prvi. Sem mal že začela o tem premišljevat. Ker je bil že prvi "mala malica", moram pravočasno od doma, da ne bom kar doma rodila user posted image

Uživajte, jaz grem proslavljat user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
23.8.2006 16:02:43   
Aja1
 user posted image , VIV! Pa lepo praznuj!

Sicer se pa meni današnji dan takoooooo vlečeeeeeeeeeee! Še eno urco bom menda zdržala. Od sedenja me že vse boli. Trebuh mi otrdeva, nekaj me skoz špika, mala brca v mehur (posledica je obisk wc-ja vsake pol ure). res komaj čakam, da grem na dopust....še 12x v službo...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
23.8.2006 16:46:33   
alja01
Ojla, novemberke!
Kukr računalnik pržgem in grem na net moram najprej tolk velik prebrat (kr jst nisem tko pridna za pisanje), pol pa si ogledam še vaše slikice (čudovitouser posted image user posted image user posted image user posted image ) pol mi pa že volje zmanjka za pisanje. Ma, danes je že 3 dan ko me boli glava, ne tako močno ampak bolj tišči, tako, da so ti dnevi bolj obupni. Ampak user posted image  pa tako veselo brca tako, da me pol vsaj ona mal potolaži. Je blo pa hecno neki dan, ko me je v trgovini tko na WC tiščalo, pol je pa še user posted image  začela brcati pa ravno v mehur, sm se skor v hlače pa še na smeh mi je šlo, kot bi user posted image  vedla kam mora brcnt. Včeraj sma pa po pošti dobila previjalno mizico, ki sva jo naročila po internetu in sva ful vesela kr je res taka kot jo predstavljajo, pa še cena je ugodna 33000, čeprav je bila v Baby centru nekaj čez 40000.
No lepo se mejte, upam, da me bo moj glavobol minil.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
23.8.2006 18:31:42   
krfjolca
user posted image  Viv, vse najboljše!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Joj, jaz pa vsak dan bolj premišljujem o porodu user posted image . Pa niti ne namenoma, ampak skoraj vsako noč sanjam porod, ali pot v porodnišnico, ali pa, da imava bubico že doma v zibelki. Pa sanje sploh niso hude, vedno me spremlja občutek: Ah, končno!

Moram tudi na pošto po paket. Sem naročila tisti ležalnik iz BCja, pa je prišel že v soboto, samo kaj, ko ni dinarčkov, da bi ga šla iskat user posted image . Smo postrgali vse možne peneze, da smo lahko voziček plačali. No ja, imam še 10 dni časa, da grem ponj, v tem času pa upam, da bo tudi možekovemu šefu potegnilo, da tudi za bencin nimava več in bo končno nakazal plačo, ker zamuja že 20 dni (to je pač problem pri privatnikih, nakazujejo takrat, ko je denar - poleti je pa malo krize ponavadi, ko so stranke na dopustih in ne plačajo računov ... - sicer nikoli ni problemov s šefom, samo včasih je treba že malo podrezat ...).

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
23.8.2006 18:38:37   
krfjolca
Ah ja - še to sem pozabila povedat.
V Avstriji sem našla najcenejše tetra pleničke do sedaj. V otroški trgovini Trio v Sudparku (tista velika trgovina z igračami, nekaj imajo pa tudi pripomočkov za bebice) sem dobila paket 10 pleničk 80x80 za 8,5 EU. To je 2000 sit - so kvalitetne. Tako da, če imate kako pot gor, priporočam.

Pa če bo šla katera gor, naj mi pove, ker sem še nekaj pozabila - v isti trgovini imajo namreč zelo kvalitetno torbo za previjanje od Aventa - noter je prsna črpalka, stekleničke, lončki, blazinice za bradavice, podloga za previjanje pa še par drobnarij, vse skupaj 70 EU, kar je hudo ugodno, glede na to, da je pri nas samo črpalka okoli 12.000. Meni je potem zmanjkalo dinarčkov, če pa bo katera šla, bi jaz lahko nakazala denar, pa bi se lahko dobili kje na gorenjskem nazaj grede ...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
23.8.2006 19:16:46   
Monika79
Tako sedaj pa po vrsti user posted image user posted image user posted image

Viv vse najboljše za osebni praznik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uživajte v praznovanju user posted image
Višnja pozdravljena po dolgem času, si nas pa le prišla malo pogledat user posted image user posted image  tako, da še ti kar jutri pripni svoje poročilo od 3D UZ, pa še mogoče kako slikco user posted image user posted image user posted image  bomo zelo vesele user posted image

Majas oh oprosti, sem spet eno veliko zmedo naredila user posted image user posted image user posted image  pri tvoji pupi pa bi res lahko dolgo iskala lulčeka, če ga ni user posted image user posted image user posted image user posted image  mislila sem za Krfjolčine slikce od njenega user posted image user posted image  pa sem kar zamenjala imena user posted image user posted image user posted image user posted image  ups user posted image  pri njej nisem videla na prvi slikci lulčeka, ko je spodaj pod sliko pisalo user posted image user posted image user posted image  oh sem zmedena user posted image  upam, da bo boljše user posted image user posted image

Jaz pa sem se danes kar spravila spat, ker sem nekako slabo spala ponoči, pa se nisem mogla gor držati, tako, da sem kot cunja sedaj user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
23.8.2006 19:44:04   
krfjolca
Ah - moje slikce si gledala. No, saj meni tudi ni bilo jasno, je G povedal, da je to to.

http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108341607-FFD9D0725C0E4963B6FB021A7AA376EB.jpg

Evo, sem obkrožila mošnjo.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
23.8.2006 20:56:09   
Aja1
Jaz iz te slike še vedno ne vidim mošnje user posted image ....sm mal blond user posted image  Ne vem, kako naj bi sploh gledala sliko...

Krfjolca, a boš že kar kupila prsno črpalko? Kaj pa če je sploh ne boš rabila? Sicer je to res poceni, ampak vseeno....no, ne vem. Bo mogoče kakšna že izkušena povedala. 

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
23.8.2006 21:05:40   
urška76
Viv vse naj naj, pa veliko sreče, pa pridni punci, .... No vse najlepše v glavnem, pa lepo praznovanje. Pa pazi na user posted image  da ne boš res še bolj pohitela kot si pri Mirni. Že tko nam boš verjetno med oktobrke ušla user posted image . Moramo v septembru naredit kako srečanje, da nas ne prehitiš z malo bebico.
Alja, če te boli glava mal preveri kak pritsk imaš, sploh, ker te boli več dni. Drugače, če ni prehuda bolečina, ti (vama) tud kak lekadol ne bo škodil. Pač brez pretiravanja seveda.
Kaja kaj se sekiraš, tud če mu ne paše in bi rad mir, še prehitro bo mali tebe gnjavil, tako da mu daj zdaj ti malo. user posted image  Sej jest tud naši skoz težim z rokami. Pa full ji ne paše, če sedim. Včeraj še lulat nisem mogla it ne da bi me zbrcala. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
23.8.2006 21:10:54   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Krfjolca, a boš že kar kupila prsno črpalko? Kaj pa če je sploh ne boš rabila? Sicer je to res poceni, ampak vseeno....no, ne vem. Bo mogoče kakšna že izkušena povedala. 

Jest sem si tud že pred prvim porodom kupila prsno črpalko. Sem jo imela s seboj v porodnišnici in mi je prav prišla, ker mali ni znal jest pri meni, pa sem si potem vmes mal probala stiskat. Sicer mi ni šlo glih od rok. Dobro sem se naučila šele po mastitisu ko sem bila zares vztrajna saj si nisem želela ponovitve. Saj če je ne rabiš jo še vedno lahko prodaš naprej. No v glavnem meni je zelo prav prišla so pa verjetno tudi mamice, kiso jo kupile in nikoli uporabile. Blagor jim. Drugače je pa ta torba res zelo poceni.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
23.8.2006 21:13:44   
krfjolca
Mah, pomoje, ne vem. Tudi če ne bom rabila črpalke (pa jo verjetno bom, ker bi rada malega navadila tudi na stekleničko - mi dojenje v javnosti pač ni pisano na kožo (pa ne me napadat, pač - tako sem se odločila)), mi bodo ostale stvari prišle prav. Pri nas so namreč že samo torbe brez vsebine ful drage.

Gre pa za tole zadevo:
http://www.avent.com/uk/en/travel_products_isis_out_and_about_set.php

Sem videla, da se da naročiti tudi po netu, jih imajo v http://www.babyonlineshop.de/deutsch/15/
za 68 EU, samo poštnina pride dražja.

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 23.8.2006 21:22:27 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
23.8.2006 21:15:32   
Anonimen
večer, novembrke moje

Danes sem imela zadnjo predavanje v materinski šoli,...sledi še praktični del iz previjanja user posted image . Sem si kr malo oddahnila, ker me trebuh že precej ovira, se bojim, da še malo, pa ne bom mogla več hodit user posted image . Vse me boli, zdaj komaj čakam, da grem pod tuš pa v posteljo, ker sem ful utrujena,...

Jutri pa grem malo v Avstrijo, mogoče izvoham kaj lepega user posted image .
V albumu si lahko pogledate, kako je poslikana sobica najine user posted image , se je prijateljica fuuuul potrudila in je ratalo prav lepo. user posted image

No, lepo noč vsem user posted image  in user posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 23.8.2006 21:17:11 >

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1997
23.8.2006 21:23:00   
Aja1
To je res full poceni za tako torbo. No, scer imam jaz isto mišljenje kot krfjolca (ne bom dojila v javnosti), zato bi bilo mogoče zame tudi potrebno kupit to črpalko....hmmm ne vem. Pa lahko otroka hraniš tudi z mrzlim mlekom (da ga izčrpaš in potem, ko kam greš, vzameš stekleničko z mlekom s sabo)? Ne me kregat, ker ne vem user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
23.8.2006 21:25:49   
krfjolca
Torba je toplotno izolirana. Sem pa jaz za ta namen kupila tudi termo torbico za eno flaško od Babylovea. Se pritrdi na voziček, pa še luštkana je user posted image  ...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
23.8.2006 21:31:23   
viv_
Ojla punce!

Jaz nisem nikoli dojila v javnosti, ampak je bila tamala tko fino naštelana, vedno je jedla točno na 3 ure, tako da sem vedela, kdaj bo za jest in sva bili takrat doma. Črpalko sem rabila ene 5x, ko sem imela kakšne opravke, da sem si sčrpala, pa potem pustila mleko doma možu. Mislim, da je to brezveze kupovat na zalogo. Saj, če jo rabiš, jo eden hitro skoči kupit, pa je. Od 4. meseca naprej je bila Mirna na flaši. Takrat je pa prav prišla tista izolirana torbica za stekleničko - v flaški si imel vročo vodo, sabo pa merico mleka, pa je bilo. Ampak moram kupit novo, tastara je šla rakom žvižgat.

Zdaj malo gledam koške na e-bayu. To so moji rekli, da bodo kupili. Ene par je prav luštnih... Voziček moram pa samo dobro umit, ker je ZAKON! Povsod pririješ s tem vozom. Pa mal moram cunce pregledat...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?