|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
14.8.2006 13:36:25   
Anonimen
punci, hvala vama za user posted image  in sožalje user posted image .
Glede občutljivosti,...hmmm, se mi zdi, da nisem tisto pretirano, me pa motijo nekatere stvari fuuuul, ampak mislim, da je to bolj zarad tega, ker sem po 3 letih spet doma pri mojih, ko sva mi2 imela že vse tako lepo ustaljeno in za sebe,...no zdaj pa sredi nosečnosti se je pa vse postavilo na glavo user posted image . In ja, grozno mi gre na jetra ko moj ata hrgoli user posted image  (še Smrčin nič več ne pomaga),...na živce mi gre kako doma srebajo juho user posted image , mislim prav pozorna sem na te malenkosti in če bi lahko bi se lahko na vsakem koraku skregala z njimi user posted image . Na živce mi gre ko me mama vpraša, če sem lačna,...kot, da sem stara 3 leta in si ne znam sama vzet, na živce mi gre ko me sprašuje, če me zebe in podobne stvari, ki se sprašujejo 2-3 letnike,....vem, da mi želi samo dobro, ampak me take malenkosti spravljajo v slabo voljo user posted image . In pol sem tečna in zatežena, še toliko bolj,...
Vsake toliko me zgrabi grozna žalost, ker nimam več mojega lubija user posted image  user posted image . In to mi nikakor ne gre iz glave, ZAKAJ se je to zgodilo,....

Ma,...nekoč bo boljše, bo moralo bit nekako boljše,....komaj čakam, da se pikica user posted image  rodi in da zrase in potem odjadrava na svoje user posted image

Lep dan vsem,...se beremo user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
14.8.2006 13:44:16   
danaja1
Krfjolca MŠ je 6.9. ob 18.15 in se moraš predhodno naročit, tu imaš št. 04/208-22-18 .
i kva pa za voziček a si gledala na kikiweltu, saj sploh ne pride drago no. Npr. Ministar Jupiter 3 je skupaj z lupinco 200 EUR, ej še rabljenega ne bosta dobla za ta denar. Jaz mislim tega naročit ampak kaj ko je samo v svetlo plavi barvi. Moj možek pa ne ve kaj imava, noče vedet, men se je pa ginekolog ko sem bla sama zagovoril in bo fantek. Temno modrega in bordordečega pa jim je zmanjkalo. Ne vem kaj naj narediva, ne vedo pa tudi ali bo sptembra ali oktobra katera od teh barv na voljo. Samo jaz mislim da je tudi ta primeren kao za punčkouser posted image user posted image user posted image  Dons mi je pa lucika rekla da je na ebayu licitirala jaguiarja in ga skupaj z košaro dobla za 150 EUR ni slabo ane. Samo jaz ne vem kako nakup na ebayu potekauser posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
14.8.2006 13:52:44   
Aja1
Svetlo moder je ravno tako lahko za fantka kot za punčko... Jaz sem naročila na Kikiweltu jaguarja 3 za 216 EUR (s poštnino). In sem full zadovoljna. Za tako ceno pri nas ne dobiš nič. Isti voziček je pa za 30.000 dražji pri nas (in to zdaj, ko je v akciji).

Kakšni vozički so vam pa všeč? Jaz tudi nisem še licitirala na e-bayu....pojma nimam, kako to zgleda. Bi bilo mogoče pa fino malo pogledati.

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
14.8.2006 13:55:25   
Anonimen
no pa spet dežuje,...user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1829
14.8.2006 14:55:53   
krfjolca
Aja1, sem jaz tudi že gledala Jaguarja. Se odločam med tem in med Quinnyjem3xl. Slednji je ravno 2x dražji user posted image . V bistvu rabim nekaj, kar se bo dobro obneslo na makedamu. Ali je pri tvojem vozičku sprednje kolo gibljivo ali je fiksno? Si že sprobala vozek na makadamu? Jaz bi vzela v kombinaciji z zimsko vrečo - pride 244 EU. A je zakompliciran za zlagat?
Kako hitro so pa poslali iz Kikiwelta, kako se plača, koliko je poštnine?

Upam, da te nisem zamorila s toliko vprašanji user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
14.8.2006 16:00:09   
Aja1
Pri vozičku je spredje kolo gibljivo, je gumirano, tako da ni problemov. Prek Kikiwelta sem naročila in plačala v četrtek, v sredo sem pa voziček dobila domov. Je full lep in enostaven za zlagat, vendar zavzame kar veliko prstora (kot vsi trikolesniki). Zimsko vrečo sem pa tudi jaz hotela naročiti pri njih pa niso imeli te barve na zalogi, zato jo bom kupila kar pri nas v Arielu (imajo iste). Po makadamu gre pa tudi zelo lepo, ker sem isti voziček videla na morju in je "lastnica" rekla, da je super.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
14.8.2006 19:11:23   
Nogavica
Pozdravljene!

Tudi jaz sem občutno bolj občutljiva kot pred nosečnostjo, čeprav se mi zdi, da ne pretiravam (no, morale bi vprašat dragega user posted image ). Kar veliko jokam - predvsem ob gledanju TV; sem zadnjič gledala, kako so morali evtanazirat srnico, ki jo je zadel avto, in sem mislila umret od žalosti user posted image . Moj dragi je že ful paniko zagnal, kaj je narobe, ker mu 5 minut nisem uspela povedat, zakaj jočem, ker nisem mogla do sape. Ko sem mu končno povedala, ni vedel, ali naj se smeje, ali naj me natuli. Drugače pa imam tudi jaz že nekaj vzdevkov zaradi trebuščka, ki je kar zajeten, ampak v tem primeru nisem občutljiva, ker sem zelo ponosna na svojo "žogico".
No, o nerodnosti pa raje sploh ne bom zgubljala besed, ker je le-ta na višku. Vse, kar primem, mi zleti z rok - tudi po večkrat, pa zaletim se vsepovsod, kjer je le možno user posted image . Dokler se mi še ni nič hudega zgodilo zaradi tega, mi je še smešno...
Glede vozička sva si zdaj že parkrat premislila. Najprej sva gledala Jaguar 4, potem Hoco Ranger, potem ne vem več katerega od Hauck, potem Jaguar 3, danes pa sva v Pikapolonici našla Jane, ki pa je malo drag user posted image . Mimogrede, od jutri naprej bodo ti vozički znižani s 150.000 (približno) na 119.000 (približno), če katero zanima.
Aja, kje se dobijo kake lepe "tablice" za na šipo v avtu - Baby on board in koliko stanejo? Jaz sem v Toys`r`us videla samo ene z medvedom Pujem, na avtih pa vidim ful različne.

Ah, dovolj bo za danes. Lepo se imejte, punce, in pocartajte trebuščke!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
15.8.2006 12:43:29   
alja01
Ojla user posted image !
Srečna in vesela, polna energije sem se vrnila z dopusta in sem hitro malo zajadrala na forum, da vidim, kaj je novega. Vidim, da vas je to vreme kr prikovalo k računalniku in ste kr na veliko debatirale. Super! Najina user posted image  je na morju veselo brcal - a in se kobacal - a v mojem trebuhu, še posebaj po plavanju. Je blo pa hecno, kr je moj vztrajal na tem, da najini user posted image  kupiva prvo igračko kr je bil z nama prvič na morju. Pol mu je pa kupil takšnega velikega dečkota, ki je na zadnejm sedežu zgledal kot pravi otrok. Sm pa pršla domov in ugotovila, da (ker je mrzlo) ne morem več starih kavbojk zapet in sva včeraj na hitro morala v BTC po ene nosečniške hlače. Kg tud niso pretirano zrasli nekej med 2-3 kg +, se je pa moj trebušček že lepo oblikoval (čeprav, če hočem, ga lahko še vseeno prikrijem), ampak jst kr uživam, ko me vsi znanci gledajo v trebuh in mi pravjo ja, ja se ti že malo pozna.
Konec tedna se bova z mojim odpravila nakupovat posteljico in po vsej verejtnosti še previjalno z banjico, mava že ogledano.
No lepo se mejte, pa se kaj beremo. Baj , baj.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
15.8.2006 13:49:54   
Aja1
Alja01, dobrodošla nazaj. user posted image  Upam, da ste imeli na dopustu lepše vreme, kot je bilo tukaj. Vse skupaj imaš šele +2-3 kg? Uhhh jaz jih imam že +6,5 (točno na dopolnjen 28. teden).

Sicer pa pogrešam že viv....se že dolgo ni oglasila. Počasi bi tudi ona morala priti z dopusta sli ne?!user posted image

Jaz sem si izračunala, da delam natanko še 146 ur...še malo manj kot 4 tedne user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam.

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
15.8.2006 20:38:40   
majas
oj!
pa sem mislila da sem edina takooo občutljiva...nonostop se nekaj mulim in mi nič ne paaše. zadnje čase še se samo kregava in mi gre tako vse naživce da je kar joj. potem pa še me0šivan  prst boli, nič ne morem delati...ehuser posted image pa danes bi kar skos jokala,,,
so moji starši šli danes domov, bi šla kar z njimi, tako za en teden zdaj ko je prst bogi pa da se malo umirim..eh saj bo boljše... vsaj sončeka smo danes imeli...

vozički posteljici...nič še nimam...tako sem brez volje do vsega,,, komaj čakam da se mi malo energija povrne...
zdaj pa grem kar lepo spančkat da prespim...ker bi res samo user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
15.8.2006 20:56:14   
urška76
Oj!
Še ena tečna user posted image  se javlja. Sem take volje, da raje ne pišem preveč, ker se bojim, da dobim, kak odgovor, ki mi ne bo povšeči, pol bom pa spet še mal bolj zoprna. Majas ti pa res nimaš sreče. Za enkrat imaš dovol nesreč a se ti ne zdi. Naj te kar dragi zdej mal bol pedena, da se vama z user posted image  še kaj ne pripeti.
Sem si pa jaz včeri tud kupla ene dolge kavbojke. Pa še eno majčko s tričetrt rokavi. In sem bila pridna ter za oboje dala manj kot 12 tisoč. No zdej mi mora mami edino še hlačnice skrajšat. Sicer krajšajo tud tam, kjer sem kupila, samo bi trajal do drugega tedna.
Viv bo pa vsaj še kak teden na dopustu se mi zdi. Mislim, da pride domov konec avgusta.
Kaj več pa spet napišem, ko me mal ta tečnoba mine.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
16.8.2006 11:30:33   
kaja11
Dobro jutro!! Kje ste vse srečke nosečke?? Mi smo imeli do sedaj inšpekcijo, tako da sem šele zdaj na jutranjem ogledu RR.

Včerajšnji 3D UZ je bil SUUUUPER. To prav vidiš kako dete izgleda. Midva sva se odločila, da nočeva vedeti spola.... se je pa mali lump tako považil (čez cel ekran ga je pokazaluser posted image ), da ga tudi midva nisva mogla falit. Zdravnici je bilo malo glupo, samo je rekla da sploh ni pričakovala takega obratauser posted image . Mali se je očitno hotel zazihrat, da ne bova slučajno kakšne rozlaste stvari kupila. Tako da sedaj vemo, da imamo ŠE ENEGA FANTKA.... očitno bom kar edina princeska doma ostala.

Jaz imam pa že tak trebuh, da se je moj bratec (23let) včeraj čist zasekiral, ko sem mu rekla, da bi trebuh še 2.5 meseca rasteluser posted image  Tko pač to je, a neuser posted image  Kile pa tudi mene skrbijo. Sploh zadnji teden bi lahko 2 veliki milki na dan pojedla, da o sladoledu sploh ne govorim.

Po e-bayu sem pa jaz že kupovala in sploh ni kakšne velike drame. Tudi sedaj bom po vsej verjetnosti zimsko košaro tako kupila. Moram še videti kako se gibljejo cene.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
16.8.2006 13:51:43   
Aja1
Kaja11, čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image

Dej prosim povej, kako zgleda kupovanje prek e-baya. Na kateren naslovu to kupuješ in kako licitiraš? Jaz pojma nimam user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
16.8.2006 14:13:13   
kaja11
Aja1...kakšen dan mi daj, da si malo spomin obudim. Voziček sem kupila pred 2 leti in sem že pozabila kako gre. Vem samo, da se nam najbolj splača kupovati preko Avstrijskega e-baya.... zaradi potnih stroškov; http://www.ebay.at/ 

Karkoli mi ni bilo jasno sem šla pogledat na angleškega http://www.ebay.co.uk/ in potem nadaljevala na nemškem. Mal počekiraj zadevo.... v petek ti bom pa več povedala. Danes popoldne in jutri me namreč ni.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
16.8.2006 14:13:51   
kaja11
Aja1.... pa hvala za čestitke.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
16.8.2006 14:24:49   
Aja1
Kaja11, hvala. Bom malo pregledala, če se bom kaj znašla. Sicer pa bodo dobrodošli nasveti. Nemščina je moja šibka točka.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
16.8.2006 14:32:33   
krfjolca
Zdravo tečkice user posted image

Danes sem spala do pol 10ih user posted image  ... Ni mi jasno ... Še celo sosedovih cuckov nisem slišala! No, mogoče jih je pa kdo končno zastrupil. Saj vem, grozna sem, ampak nekega lepega dne bom sicer znorela, ker je budnica vsak dan ob 6ih in traja do 8ih.

Včeraj sva peljala najinega dojenčka v kino user posted image , sva gledala Garfielda in se nasmejala do solz. Ta muc je zakon.

Me pa zdajle skrbi za mojo kužiko. Danes se ful čudno obnaša, samo leži in drema, zjutraj pa sploh ni hotela ven, samo lulat je šla, potem je pa silila nazaj noter. To se še ni zgodilo, ponavadi je polna energije, danes je pa čisto zbita! Še pozdravit me ni prišla, pa se ji običajno čisto strga od veselja, ko kdo pride! Pa jest noče.  user posted image  Joj, upam da ne bo kaj narobe! Mali keberček mi je malodane najpomembnejše bitje na svetu, takoj za možekom in nerojenim otročičkom! user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
16.8.2006 14:49:56   
Aja1
Krfjolca, upam, da s tvojo psičko ni nič narobe in da se je danes odločila, da bo malo počivala. Sicer pa če bo kaj sumljivega, bi jo jaz pa peljala k veretinarju, da ne bi bilo slučajno že prepozno (no, ampak upam in želim, da bi kmalu (še danes) spet začela noret, kot vsak dan).

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
16.8.2006 15:58:03   
krfjolca
Vem, samo zaenkrat ni nobenih znakov, ki bi na kaj kazali. Ne morem samo priti k veterinarju in reči, da se mi pač zdi depresivna user posted image . Sicer sem jo pa zdajle malo pocartala in ji skuhala osliča z rižkom, pa je vse pojedla. Hvalabogu. Kake driske nima, bruha ne, zmerila sem ji vročino (v riti, božček user posted image ), pa je nima. Mogoče je samo užaljena, ker sva jo sinoči do 2 zjutraj pustila v pesjaku (ker sva šele takrat iz kina prišla), drugače spi v stanovanju - ima namreč celo rezidenco v hodniku. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
16.8.2006 16:10:16   
Aja1
No, če je drugače čisto normalna, potem res brezveze hodit k veterinarju, ker bi te res čudno pogledal. Verjetno ji pač paše malo počitka. Je pa lepo, da jo malo pocrkljaš s hrano user posted image

Kje ste pa še ostale novembrke? Zgleda, da je danes dan za počivanje user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
16.8.2006 16:21:41   
Anonimen
Ojla, jaz sem tukaj.
Sem danes nekaj takega kot Krfjolčina psička-lena, tečna, zaspana,...pa še materinsko imam pa se mi res neeee da user posted image , tolk sem že prehodila danes, da je joj,...Bila v laboratoriju, dala kri (3 epruvetke user posted image ), vodo, zdaj upam, da bojo izvidi ok, glede na tisto moje vnetje zadnjič user posted image .
Drugače pa sem leeeeennnnaaaaa 100/h danes, ne vem kaj mi je,...Ponoči se pogosteje zbujam (kakih 3-4x) hodim lulat pa pit vodo user posted image začaran krog,...pritisne me na wc potem pa sem žejna ko user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1846
16.8.2006 18:31:24   
majas
Evo jaz sem tudi tukaj...tudi tako lena da se mi še tipkat ne da... so mi danes na sveže roko ovili ov kako je bolelo, šivi pa se baje lep celijo...samo kaj...nič ne morem...saj lepo imam izgovor zdaj ko sem tako lena heheuser posted image
no tako da vas malo pozdravim pa spet kaj napišem ko se mi bo kaj več dalo user posted image papa***
ja in kaja11 čestitke še za enega fantekauser posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
16.8.2006 22:13:41   
taya76
Ahoj novemberke:)))
No po dolgem casu,da se spet mau oglasim in vas pozdravim...Tok hitr minevajo dnevi,da se sploh ne zavedam...se mau pa gremo v rim...Belima sobo pa nabavlama stvari...Na morju nisva bila,bova kak vikend uletela ce bo lep vreme...Drgac pa tud jst pridobivam na tezi +5kg...mam pa strasn apetit,pojem vse kar pride pod roko...se najraj pa kaksne sladice...
Ema79. sm prebrala k si napisala,da ti tvoj drgi pravi buhtl...sm se kr nasmejala k sm tole prebrala..Men pa moj pravi bunkl...Ma naj ma veselje...V mat. solo bova pa verjetn sla na zacetku septembra tle v Velenju..Ampak najbolsi filing pa je k tole nase dete brca vedn bl in bl...Lep pozdrav,se beremo...user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
17.8.2006 10:06:24   
Anonimen
Kako smo si podobne... tecne, lene, utrujene, zjokane, zaspane, hodimo lulat ponoci in se potem takoj napijemo - da gremo potem spet lulat... pri tem pa srecne zapovrh!

Je pa zadnjic ena omenila, da lahko se vedno skriva svojo nosecnost! Mene pa ze vsi na cesti sprasujejo, kdaj bom sla rodit, ker imam tak ogromen trebuh user posted image Ocitno se je user posted image ze zgodaj zacel boriti za svoje udobje. Kaj sele bo!!!

(odgovor članu taya76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1849
17.8.2006 10:18:15   
urška76
Dobro jutro user posted image !
Tako, tole obdobje tečnobe sem izkoristila in mal pregledala stari reviji o nosečnosti. Ker vas je kar nekaj , ki vas skrbi, kaj vzeti sabo v porodnišnico in kajnakupiti za dojenčka sem si rekla, da vam bom mal pretipkala.
Ob prihodu:
Napotnica za porodnišnico, izvidi (krvna skupina, Rh faktor pa če vam še kaj pripravijo pri g), materinska knjižica, potrjena zdravstvena izkaznica, osebni dokument, poročene še poročni list (neporočene pa potrdilo o očetovstvu, če ste to zrihtale pred porodom)
V porodnišnici:
Zobna pasta in krtačka, milo, vazelin za ustnice, glavnik, tople kratke nogavičke, copati, telefon, otroški obroč za plavanje (pride zelo prav, če imate šiven presredek), kake zelo vpojne vložke (čeprav jih za začetek dobite v porodnišnici), prsne blazinice za dojenje in modrček za dojenje, pa še kako vrečo za umazano perilo, uro, pa mogoče kako lahko branje. No pa iz izkušenj, kak listek in svinčnik, da si dragi zapiše, kaj še potrebujete. (če ni listka, bo sigurno pozabil kaj nujnega user posted image )
Za dojenčka:
Dve majčki (tetra ali mako-take ki se zavežejo ob strani, lahko tudi tak bodi), tetra plenička, plenička za enkratno uporabo, povijalna plenica, bombažne žabice, kapica (tetra ali bombažna), kompletek (jopica, hlačke, kapica), copatki, odejica in seveda avtosedež, da boste lahko vaš zaklad odpeljale domov. Tetra plenička je lahko kakšna viška, da jo lahko dojenčku podložite pod hrbet v avtosedežu, jo je rabil tudi naš, čeprav je bil "ornk" dojenček, pa kakšna krpica za obrisat, če bo slučajno bruhnil je tud dobrodošla.
Za mamico za domov:
Pripravite si udobna oblačila in udobne čevlje. Ne pozabite, da vam hlače, ki ste jih nosile pred nosečnostjo še ne bodo prav (jas sem šla domov v nosečniških cunjah).Pa pripravite si stvari same, še predno bo čas za v porodnišnico, ker zna vaš partner v vsem tistem veselju pozabit naprimer na spodnje hlače, pa vam prinese dva modrčka user posted image ).

No to bi bilo na kratko, kaj rabimo čisto na začetku. Se bom pa še spravila napisat kaj rabimo za dojenčka potem ko pride domov.
Pobožajte svoje tolovajčke v trebuščkih. Men moja pikica že veselo premetava trebuh. Pa odziva se na božanje, kadar je budna.

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Posvojitev
agnes

Ali bi posvojili romskega otroka?

da (25%)

ne (48%)

ne vem, se ne morem odločiti (27%)

Število vseh glasov: 508

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!