|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
12.8.2006 20:47:26   
urška76
Ojla!
Pa smo dali eno našo trmo spat. Smo bili danes v Domžalah pri naših, pa je bil naš tam kot angelček. Ko pa smo prišli v LJ, pa je moral očitno za cel dan nadoknadit. Že v garaži je začel, da bo on kar tam ostal, da ne gre domov. Pa potem v jok, k mu rečem, prav pa adijo. No itak, da ga nisva tam pustila. Potem doma niti pod razno ne supergic sezut, pa spet je šel brez večerje spat (no sej to tud ni panika, k je pri naših skoz jedel).Mislim, ne vem po kom je tako zelo zelo trmast. Za superge smo se vsaj pol ure pregovarjal. Na koncu ga je sezul moj, da ga je lahko dal pod tuš.
Upam, da bo jutri vsaj kaj bolše vreme, da bomo lahko mal zunaj. Drugače se bomo požrli med sabo se mi zdi. Ker tud name vpliva, da sem bolj tečna. K tok pa tud ne morjo bit hormoni krivi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
12.8.2006 20:54:23   
Aja1
Krfjolca, mislim, a imamo zdaj vse iste "probleme" s kg. Tudi pri meni kar rastejo in rastejo. Še posebno zadnja dva tedna... sem tudi jaz ka mao jezna, ampak lačna pa tudi ne mislim bit (sicer se mi zdi, da manj jem, več kg dobimuser posted image ). Upam le, da mi ne bo začela voda zastajati in da ne bom na koncu res vsa napihnjena in +30kg.

Matejka81, upam, da boste sobico čimprej lepo uredili in da bo pripravljena na tvojo Zalo. user posted image

Midva sva pa danes bolj po obiskih. Je imel nečak rojstni dan -eno leto in smo malo praznovali. Nam je bilo kar luštno. Sicer sem bila pa nad eno izjavo kar malo presenečena. Tam je bila tudi ena gospa, ki vsaki nosečnici resično ugotovi spol otročka (po obliki trebuha). Kar jih je napovedala, je bilo vedno tako. No in jaz prav veselo pokažem svoj trebušček in jo vprašam kaj bo...ona pa fantek....Sem kar debelo pogledala, ker je meni G napovedala punčko (2x). In zdaj spet ne vem, pri čemu smo. Jaz že polno omaro roza cunjic.... Me je takoooo prijelo, da bi šla na 3D UZ, ampak sem verjetno že prepozna oz. me verjetno ne bodo tako hitro naročili. Me prav zanima, če se je G zmotila ali ta gospa prvič user posted image A mi lahko katera napiše kakšno el. št. za ta UZ...za vsak slučaj bom poklicala...mogoče je pa katera odpovedala in bodo imeli čas. Lahko št. od Postojne ali pa od Dravlj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
12.8.2006 21:00:46   
krfjolca
Moja frizerka se je mal pozno naročila na 3D, pa so jo vseeno not stlačili. Poskusi - za Postojno: 05 720 40 08 (stane 12.000)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
12.8.2006 21:04:16   
urška76
Punce ne se preveč sekirat zaradi kil. Trebuščki zdajle intenzivno rastejo in stem tud kile. Sej bodo šle novembra hitro dol. Moja sestra se je pri +25 (s tem, da že prej ni bila ravno trlica, pa da ima dobrih 160cm) nehala tehtat, pa je zdej taka, kot da nebi imela dveh otrok doma. No že ene deset let je taka, glede na to da je mlajši star 13 let.user posted image  Bomo me tud potem vse zgubile.
ja aja, zdej pa hitro še kaj modrega kupit, da ne bo šel fantek v roza domov. user posted image  Je pa čisto možno da ima user posted image  lulija. jaz sem vedno pravila, da lažje punčko oblečeš v modro kot fantka v roza. user posted image  Za 3d UZ so pa mislim da številke na nosečnost in porod. Zgoraj, kjer so tud od NS in ostalega. Nisem pa ziher. Mal pobrskej. No evo, je že Krfjolca poskrbela zate. user posted image  Za denar te pa itak hitro not stlačijo (po mojih izkušnjah povsod).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
12.8.2006 21:13:16   
Aja1
Hvala punce. Bom v ponedeljek poklicala (čeprav bi najraje kar zdaj user posted image ). Upam, da me bodo res kam stlačili. Sem nekje prebrala, da se ga dela do 30. tedna, jaz sem pa že polnih 28 tednov user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
12.8.2006 21:25:15   
krfjolca
Saj vem, da bo šlo dol. Samo mi je grozno, ko nič ne morem obleč, pa ko bi se rada veselila svojega trebuščka, jaz pa samo gledam, kako mi izginjajo boki, pa kako se stegna tresejo user posted image  ... Hočem svoj trebuh in boke nazaj user posted image

Hehe, ne - sej bo. Je pa res, da grozno pogrešam telovadbo. Pred nosečnostjo sem hodila na aerobiko skoraj vsak dan. Zdaj sem se, razen sprehodov, čisto odpovedala telovadbi, ker me skrbi tole otrdevanje pa tiščanje. Tako da nameravam, takoj ko bo po porodu možno, spet začeti z aerobiko in fitnesom - oziroma kako jogo, pilatesom za začetek. Prve mesece doma, pred televizijo, potem pa v fitnes centru - malega bo pa že očka popazil tisto urico.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
12.8.2006 21:37:35   
Anonimen
Punce pa še vas tukaj vprašam v oni temi Kaj potrebujem za novorojenčka mi nihče ne odgovori user posted image . Zanima me glede plenic za široko povijanje, katere boste kupile? Jaz nameravam povijat v tiste za enkratno uporabo, potem pa tisto pralno za široko povijanje, ki je prav tako oblikovana pa ki se s trakci zveže user posted image  upam, da me razumete user posted image .
Čeprav pravijo nekatere, da ne povijajo nikoli na široko, ker to kao ni potrebno, bom jaz vseeno vsaj dokler ne greva na UZ kolkov.

Rabim še kake druge plenice poleg teh? Zakaj se uporabljejo tiste kvadrataste? user posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 12.8.2006 21:38:32 >

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
12.8.2006 21:43:48   
urška76
Krfjolca, sam da ne pretiravaš. od bratranca žena je v prvi nosečnosti non stop bruhala. Pa že prej je ni bilo nič (laično mnenje vseh sorodnikov je, da ima punca težave s hranjenjem-je prišla na morje na obisk in si je naložila na krožnik cele tri makarončke. Brez pretiravanja). In potem je rodila fantka ki je imel majn kot dve kili in pol. Zdaj v druge, jo je dobila v roke druga zdravnica, ki jo je dobesedno nadrla, če ne zna mislit nase, da naj misli vsaj na otroka, in se je drugi fantek, ki je rojen tri tedne prezgodaj rodil večji in težji od prvega, ki je rojen na rok. in takšna kot je zdaj po porodi bi bla glih ta prava. No še vedno zelo suha, samo nič več okostnjak. Upa, da jo bo tisto od zdravnice še kaj dlje držalo in da bo zdaj kaj naredila zase.
Matejka jaz sem že miha povijala najprej v navadno pampersko, potem pa eno plenico, tisto štirikotno, ki jo zložiš, nato pa z povijalno plenico (to je tista oblikovana s trakci) čez. Mislim pa, da vam bodo to tud v materinski še povedali, drugače ti bodo pa v porodnišnici pokazali.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
12.8.2006 21:51:28   
krfjolca
Ne pretiravam, brez skrbi. Dejanskih motenj hranjenja sem se ozdravila (v srednji šoli sem imela anoreksijo in bulimijo - ampak nikoli res hudo, sem se že v začetni fazi spametovala), ampak ostala je pa nizka samozavest in obremenjevanje s postavo, ampak to bo ostalo, ne glede na to, koliko tehtam. Zato rešujem to s telovadbo in zdravo prehrano. Tudi zdaj se držim prehrane brez bele moke, krompirja, belega riža, jem veliko zelenjave in zelo malo sladkarij ...

Matejka, jaz imam doma cel kup različnih povijalnih plenic, pa nič ne vem, katere so za kaj. Dobila sem jih od svakinje, ki je široko povijala, vendar jaz verjetno ne bom, ker v Kranju takoj naredijo UZ. Sicer boš pa vse izvedela na materinski šoli (kot vem, dobiš seznam, kaj nabavit) in porodnišnici.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
12.8.2006 21:54:44   
Anonimen
ja, upam,...user posted image , da mi bojo vse pokazali pa povedali, ker nimam pojma kaj nabavituser posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1810
13.8.2006 10:10:29   
Aja1
Dobro jutro zaspanke. Še veselo poležavate? Ja, saj imate prav...tudi jaz sem danes malo dlje ostala v postelji....prav paše user posted image user posted image user posted image  Potem pa seveda takoj pred računalnik in šele potem se začne kakšno delo. Moram naštimat  pralni stroj za prat ....ja, zvečer bom pa malo user posted image , da ne bo možek zmečkan hodil naokoli user posted image
Kuhanje pa danes odpade, ker greva k tašči na kosilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
13.8.2006 10:47:27   
Anonimen
Jutro user posted image . Ravnokar sem se zbudila, pa imamo od dela tako po bajti, da je groza user posted image , upam, da bomo danes nadaljevali in kmalu že kaj pobarvali. Moja user posted image  je bila že navsezgodaj aktivna mi je na levi strani trebuha tiščala ven glavico user posted image , no vsaj zdelo se m je, da bi lahko bila ta bunka glavica user posted image . Očitno ji ni bilo več za poležavat,...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
13.8.2006 11:03:16   
Aja1
Jaz pa vedno mislim, da je tista bunkica user posted image  ritka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
13.8.2006 11:11:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz pa vedno mislim, da je tista bunkica user posted image  ritka user posted image

user posted image ,...jaz bi raje, da bi bila glavica user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1814
13.8.2006 11:23:57   
Aja1
No, oboje je možno. Meni se ta bunkica ponavadi naredi tam, kjer user posted image  največ brca zato sklepam, da je ritka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
13.8.2006 11:44:33   
krfjolca
Dan user posted image
Jaz sem pa danes za spremembo dobro spala. Zdajle smo že nazaj s sprehoda - en bolj blaten od drugega ... user posted image  
Zdaj se pa piflam Dalmatina pa Krelja (bruh bruh). Dobro, da sem tako zgodaj začela, izpit imam sredi septembra, ker več kot eno stran na dan nisem sposobna prebavit ... Vmes se pa še vedno trudim S Kovačičevimi Prišleki, pa mi gre zeloooo počasi. A ni mogel malo skrčit celotne zadeve!!?

Evo, sem pa od včeraj v 27. tednu. Jupi, še 1/3.

Ne vem, kam bi se dala popoldne. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
13.8.2006 12:07:17   
ema79
hoj,hoj,hoj!
No, včeraj pa tud jst iz morja pršla. Madonca ste se tolk razpisale v teh dneh,da mi je kr neki cajta vzel, da sem vas prebrala.
Vreme je blo super, trikrat zvečer sam dežek padu, tak da sem zagorela srečka nosečka. V teh desetih dneh sem vidla sam še eno nosečko,zdj pa ne vem al se sončka bojijo al pa sem bla na totalno ne IN kraju.
Vidim, da so mal barvaste strani naredil tlele, da je kr mal lepš filing brat.
Pa da začnem po vrsti. Tole otrdevanje trebuha, aje to, ko se ti zdi, da bi ti kr vakum pod popkom potegnal, al pa mam jst čist neki druzga!?
Moje kilce so že +11 in trebušček že tak, da mi je moj dragi dal novo ime-buhtl.
glede stvari za dojenčka, pa mam jst kr neki stvari, ki sem jih dobila v dar-lupinico,avtosedežek,posteljico (jogi moram nov kupit), povšterček in dekco,košek nama bo njegova šefica podarila. Sam kaj ko vse to še ni to in je še en mali milijon stvari za nabavt in sploh ne vem, kje naj začnem!
Zdj mam pa še dva dni za uživancijo pol pa znova na delo!
Mejte se!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
13.8.2006 18:31:44   
urška76
Ojla!
Mi smo danes blili spet ob šestih pokonci. Pa bi bila tako vesela, če bi se ponovil prejšni vikend, ko je mali potegnil do sedmih. Potem smo se sicer še valali pa študirali kaj bomo delali. No po zajtrku smo se kar z dežniki odpravili na sprehod, da smo se malo preluftali. Zdajle popoldne smo se šli pa v Tivoli sprehajat. No potem pa Miha ne domov spravit. Se mi je tako user posted image  drl, ko sva ga v avto dajala. No sej zdaj je že dobr. Je mal pojedel, pa veliko popil in zdaj se veselo igra. Upam, da ne bo spet kakega napada trme.
No vmes sem danes mal pogledala kaj imam za dojenčka. In imam res kar nekaj majčk tistih za zavezat (ker dojenčka pač ne moreš čez glavo oblačit), št. 56. Manjših pa nimam. Pa vse so dali zdaj trije otroci skoz, pa so še vedno skoraj kot nove. Mislim, da mi ne bo treba kaj velik dokupit za novega člana. No edino za košaro morava še v lov. Bomo verjetno probal, kaj gre na naš voziček, potem pa pogledat za kako rabljeno.
No sedaj pa še na hitro mal po forumu, potem pa še malo igre z našim navihancem. user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
14.8.2006 10:25:13   
majas
jutro...
spet grmi in bliska...pa zdaj pa je že bilo dovolj dežja...
Pri meni pa nesreče žal ne počivajo user posted image včeraj ko sem kuhala mi je nož kar odletel in prerezala sem si prst skos in skos, tako je bolelo da sem kar jokala, moj možek pa je letal in iskal prvo pomoč... seveda imam zdaj šivano na obeh straneh in roko povito. delam samo z eno roko, pa pišem zdaj tako počasi.... po 10ih dneh grejo komaj šivi ven..nevem ne morem kuhati, pospavljati, se umiti... bogi mojmož zdaj user posted image zveer me on umije mi je prav smešno, pa ko ga gledam kako posodo pomiva...ah daj bi vse naredila ko ne morem...
upam da čimprej sonček posije... tako zunaj kot tudi pri meni...

Matejka81 tudi jaz se takooo obremenjujem s takimi vprašanji kot ti. upam da se bomovsega naučile in izvedele...pa saj če so vse zmogle bomo tude me user posted image

zdaJ PA LEP DAN VSE... uh user posted image in pisanje z eno roko, še dobro da je leva poškodovana

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
14.8.2006 12:50:40   
krfjolca
Joj majas, imaš pa res smolo user posted image
No ja, vsaj lahko počivaš, medtem ko je mož za gospodinjo user posted image . Upam, da se bo čimprej pozdravilo. Smo pač štoraste, nosečke.
Jaz se kar ne morem trebuha navaditi. Zdajle se mi je v dveh tednih abnormalno napihnil in se sploh premikat ne znam. Preoblečem se po 10x na dan, ker se takoj popackam, danes se mi je uspelo po majici popisat s kulijem, predvčerajšnjim sem pa pri likanju staknila opeklino malo nad popkom. Jej jej, kaj še bo ... Sicer bom, če bo šlo tako naprej, novembra že cela ladja. Groza.
Mož mi pa ne upa nič reč. Joooooj, da meni reče buhtl!!!! Skalpiram ga. 
Pomoje bi mu en mesec kuhala samo brokoli!!!
Mi je včeraj oči rekel, da sem se kar fajn napihnila, pa pomojem ne bova govorila 1 teden user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
14.8.2006 12:54:29   
gajalo
pozdravljene

že nekaj časa vas berem, sem tudi novemberka v 25 tednu. pričakujem tretjega user posted image . doma imam user posted image Benjamina (9) in user posted image Ano (7), zato nisemo vprašali za spol.  Ana si seveda želi sestrico.  Oba sta šla z menoj na UZ in bila navdušena. Jaz sem bila pa razočarana, ker sem pričakovala, da bom user posted image  videla na 3D UZ, kot v 12 tednu, pa so na zalost tokrat v Kranju imeli nek pretpotopen UZ. No glavno, da je z otročkom vse v redu. Sem študentka in včasih imam občutek, da se s krfjolco učiva podobne stvari. Nisem neka aktivna user posted image , ker me bolijo vse kosti in mi trebuh otrdeva na veliko. pa sem tega že navajena. Trebuh mi je zrastel v zadnjih dveh tednih, drugače pa sem se zredila okoli 3 kile, ker sem v prvih treh mesecih shujšala sedem kilogramov zaradi slabosti. Želodec ni prenesel nobene hrane. Sedaj je k sreči bolje. Drugače pa punce ne se sekirat zaradi kilogramov, jaz sem se v prvo zredila za 15 kg, pa sem, brez da bi se prav posebno trudila, vse izgubila.
Vsem vam podarjam šopekuser posted image ,  matejki81 pa še enegauser posted image za povrh.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
14.8.2006 13:02:07   
danaja1
Tudi jaz vas non stop berem, tu pa tam kaj napišem, ampak verjele al pa ne sem prav lena za to tipkanje, očitno ga imam že iz službe preveč. sem na bolniški od kar sem zanosila in sem se čisto ulenila. Gobec sem pa da to ni res user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem tudi novembrka, 25 teden, pa nimam še takega trebuščka ne vem no. Odvisno od tega kaj oblečem da se vidi. Jaz bi pa rada bila že velika. Krfjolca in Gajalo kdaj imata vidve materinsko v Kranju, jaz jo imam namreč 6.9.
Mateja tebi z zamudo izrekam sožalje, držim pesti za vaju in vem da boš še srečna v življenjuuser posted image user posted image user posted image
No zdaj sem prebila led in se bom veselo dopisovala z vami...........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
14.8.2006 13:08:22   
Aja1
Ja, trebuščki res v tem času opazno rastejo....tudi jaz se kar ne morem navadit, da ga imam. Včasih se hočem na hitro kaj sklonit (da poberem s tal) pa me že ovira user posted image

Punce, je še katera full občutljiva? Mene prizadane vsaka najmanjša malenkost....potem, pa jokam in vse še potenciram in napihujem, da sem potem resnično žalostna. V soboto sva bila z mojim na eni zabavi in so ga vprašali, če bo zraven pri porodu...pa se je hecal in je rekel, da bo čakal pri vratarju...potem pa jaz (čez en dan!!!) v jok sredi belega dneva in to kar na enkrat....revež sploh ni vedel, zakaj jokam. Potem sem mu pa povedala in je rekel, da sva se že itak zmenila, da bo zraven...... Ja, res sem nemogoča. Po moje tudi on komaj čaka, da rodim in da bom spet taka, kot sem bila...zdaj pa res ne ve več, kaj sploh lahko reče. user posted image  

(odgovor članu gajalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
14.8.2006 13:14:06   
krfjolca
Kul, pa je le kar nekaj Kranjčank tukaj user posted image  Katere ginekologe pa imate? Jaz sem pri Riznerju.
Jaz bom šla tudi verjetno v septembru na MŠ, samo se še nisem prijavila. Ne vem, noben mi ni nič omenjal na pregledu ... A mi lahko ena pove, ob kateri uri poteka šola? A je to popoldne? Dopoldne imam 6.9. namreč en izpit, ne bi pa rada čakala do oktobra na to šolo ... Če sploh je v oktobru, saj nič ne vem user posted image

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
14.8.2006 13:23:36   
krfjolca
Joj, Aja1 - jaz sem ista. Sploh zaradi izgleda sem nenormalno slabe volje in bi kar glavo odgriznila vsakemu, ki me v trebuh in rit pogleda. Ogledala bom pa vsak čas dol vrgla v bajti. In nobenega smisla za humor nimam več - če se moj kaj poheca, sem totalno alergična in bi se kar nekaj za brezveze kregala. Je zadnjič samo omenil, da bi mogoče res pogledala za kakšen cenejši voziček, ali pa rabljen, pa sem ga tako nahrulila, če res misli šparat pri vozku za Anžeta, da bo imel on za 20 jurjev boljši avto al kaj?! (ker morava pač drugo leto avto zamenjat ...) Grrr user posted image
Ti trapasti hormoni! Ja ja, se bo še vleklo do novembra ...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......