Monika79
|
halo punce Še ena, ki čaka na dopust in lenarjenje, samo komaj avgusta ampak bo hitro minilo Najprej majas iskreno sožalje ob igubi babice tvojega moža, ti par teh pošiljam v uteho Alja01 tebi pa čestitke za prve brcike v trebuščku in želim ti polno telovadbe, predvsem pa uživanja v njej je zelo lep občutek a ne? uživajte vsi trije Midve z pa sve v soboto prispele točno do polovice 20 t tako, da še nas čaka enkrat toliko samo sedaj je že vredu, sedaj sem vsa polna energije in kar žarim, mislim oba z ker naju najino dete tako osrečuje tudi mi že počasi vzhajamo in se tudi trebušček že lepo pozna, tako, da sem zelo ponosna nanj, čeprav še ga lahko z lahkoto skrijem, če je treba samo zakaj ga bi jaz sem pa v teh 20 t pridelala +3,5 kg, se mi zdi, da je še vse OK, sem pa zasledila da je dr. Pušenjak enkrat napisal, da je normalno, da se do 20 t zredi nekje od 0-6 kg, tako, da še ni panike, če je še kak kg/dva več, pa saj drugače pa res ne gre v kot, da se je treba zrediti, da naši otročki lepo rastejo Punce, ste se že kaj merile koliko obsega imajo vaši trebuščki? kje točno se je treba zmeriti, okrog popka? tako sedaj pa veselo na delo, pa kaj čvekajte so- lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|