Monika79
|
halo punce Oh hvala za vse te nasvete, ker me je res malo prestrašil ta pritisk, pa sem ga prej vedno imela Ok, včasih še nižjega, še posebja v prvih 3 mesecih (ko sem se tako slabo počutila ), tako, da se bom res mogla malo paziti in več počivati, sem pa bila vso soboto na nogah, ker smo imeli nek piknik in mi ni ne vem kaj pasalo, vem pa, da povišan pritisk ni tako nedolžen, sedaj mi je G naročila, da si naj vsak dan merim pritisk, pa bomo videli kak bo, jaz srčno upam, da je mogoče res bilo malo povišan od razburjenja in vsega tega kaj me mantra pred pregledom Tako, da sedaj res komaj čakam, da greva z na morfologijo in da spet vidim najin zakaldek, ker takrat bomo videli, kako je velik in vse drugo Alja kdaj imaš ti morfologijo? mene je sedaj naročila za konec julija, takrat bom v 22 t moram pa še prej v laboratorij, da še oddam kri in vodo, da bomo tudi imeli izvide le-teh. Bom videla kak bo danes pritisk in če bo spet rahlo povišam, bom si te tabletke FidiAlin plus nabavila, pa jih dobiš brez recepta? Ker česen bi res naj zniževal pritisk, tako, da se te nadloge rešimo a ne? tako malo še, pa gremo domov, ker mi ni več za delat lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|