Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 12.5.2006 12:38:08
|
|
|
|
Aja1
|
Bom kar rekla G za UZ. Zgubit nimam kaj. Joj, komaj že čakam, da spet vidim
|
RE: že kakšna novemberka?! 12.5.2006 12:56:27
|
|
|
|
petruskaL
|
Ej Aja1, veš da sva midve prou isto noseče - danc je 15t2d ne?
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 12.5.2006 13:29:06
|
|
|
|
Aja1
|
Jaz naj bi bila 15t1d danes. Ampak trakec mi kaže en dan več (enkrat je za en dan kar preskočil). PDP je 2.11. No, ampak dan gor ali dol. Koliko je bil pa velik ? Me zanima, kako velikega že imam v sebi.
|
RE: že kakšna novemberka?! 12.5.2006 13:43:14
|
|
|
|
najci
|
Jaz vem, da se zdaj že kar ponavljam, toda moram spet pojokat - že cel teden mi je blazno slabo, vsak dan bruham in da glavobolov sploh ne omenjam... Tako hudega tedna pa še nisem imela! Danes je končno malo boljše. Res ne vem, kaj delajo tile hormoni z mano. Očitno pikici v meni divje rasteta... Srečke nosečke tiste, ki vam ni več nič slabo! A zdaj sem pa za NS samo še jaz ostala? Sem kar malo žalostna, ker so me tako pozno naročili... No, še malo, pa bo končno ta sreda tuki. Uživajte v vikendu!
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 12.5.2006 14:10:33
|
|
|
|
petruskaL
|
aja1, nimam 3-eh čistih kok je velik, vem da ga je G merila, sam rekla ni nič, jaz pa tut nisem vprašala, v mat.k. so mi pa sam pritisik in kg vpisali...Morm pa rečt da me je prou osupnila razlika med prejšnim pregledom in zdej...neverjetno res Men so pri G tut dali PDP 2.11., na NS je vpisal pa 1.11. (sam na izvid ne u mat.k.) najci ne bit žalostna, sej vemo vse da komi čakaš in bi najraj uro kar na roke vrtela naprej, da bi bla čimprej sreda...ampak bo prišla za 100%...veš po čem jaz vidim kako hitro čas beži...na forumu ko se odpirajo teme decembrčice, januarčice.... Kar se pa slabosti in težav tiče pa mate menda tiste z ne sam 2 dojenčka ampak tut vse drugo na kvadrat. Jaz osebno sm mela glede tega neverjetno srečo, niti za sekundo mi ni zaslabelo. Verjetno bom v 2. nosečnosti navezala kakšne pristne stike z WC-jem... .
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 12.5.2006 19:07:26
|
|
|
|
urška76
|
Ojla, punce! Vidim da ste pridne in da so še bolj pridni. za vse dobre rezultate na NS. Naci sej bo kmalu konec s slabostmi. Čim več bodi na svežem zraku, pa jej res samo tisto, kar ti paše. Telo ti samo pove kaj potrebuješ. Pa jej po malo in večkrat. Da ti vsaj kaka malenkost ostane v želodcu. PetruskaL dobivale se bomo na Pločniku, če bo le vreme. Sam mislim, da enkrat na mesec ne na teden. Verjetno se je Viv zatipkala. Se bomo pa še na srečanjih dogovarjale sproti. Naš mali je iz banje, moram zaključit. Lep večer vsem.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 12.5.2006 21:00:58
|
|
|
|
viv_
|
Ups, ja... zatipkala sem se ... 1x na mesec. Jaz pa samo čakam, da se tamala umije (no, jaz jo bom potem sfiniširala), potem pa še jaz in greva skupi spat. Jupi! Obe v ta veliko postlo... Ati je ta vikend s kolegi na preživetju v naravi Otroc! Midve sva pa shoppingirale, Mirna ma nove čevlje, ja, pa novo frizuro Mejte se, nočko
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 12.5.2006 22:48:35
|
|
|
|
majas
|
Cer! Danes pa sem tudi jaz opravila NS...in mi res ni žal, kako se je vse lepo videlo in dr.Strah je res SUPER Ginekologinja ko pa sem še slišala srček pa še je meni od veselja začel hitreje biti. Lepo raste, velik je že 71mm in star 13t1d... in še nekaj...že ves čas se božam po trebušku in si želim punčko, v trgovinah me kar vleče k roza oblekicam...in danes me vpraša-kaj si želim,jaz pa potiho punčko...in ona mi reče tudi jaz jo vidim! Tako da je baje 90% da bom imela punčko, kar zajokala sem od sreče...moj pa je bil malo razočaran, on pa si je po tiho želel sina zdaj pa mu je vseeno, a jaz vem da je vesel...pa bo v drugo fantek jaz pa kar ne morem verjeti...tako sem vesela...nisem bila prepričana da se že zdaj lahko vidi spol.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 13.5.2006 17:37:46
|
|
|
|
petruskaL
|
majas za uspešno opravljeno NS in za izpolnitev skrite želje , kar potolaži svojega dragega, povejmu da bo drugič pa on zmagal... Midva oba potiho navijava za fantka - provzaprov imena za punčko nisva niti izbrala še... Pa včeri srečava starega kolega ki ma 11m pupiko in nama pravi, da so njima celo nosečnost govorili da bo fant in sta izbrala ime samo zanj....pol v porodni sobi jima rečejo punčka je, kako ji bo ime, pa oba v zadregi, če jima dajo malo časa da ga izbereta...hehehe...Pol je pa tak nežno privil h sebi svojo hčerkico in rekel sam sej je važno sam to da si moja ane, pa pupika se mu je tak lepo nasmehnila...Res lepo...tak da zdej sva se odločila da izbereva ime še za hčerko
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.5.2006 10:04:16
|
|
|
|
MALINČICA
|
Jooj punce, sem vam čisto pozabila se malo pohvaliti! V sredo sem imela ginekološki pregled in valda mi sploh ni delal UZ, (hvala bogu sem šla na NS in tam videla mojo bebico), me je pa pregledal in je sestra rekla no, zdaj če bo sreča, pa bomo poslušali vašega dojenčka in mi je z dopplerjem poskusila po trebuščku in sem slišala srčka mojega deteca. Joj, kako lep občutek!!! Šibal ga je sto na uro, kar 157 udarcev v minuti. Sem bila full srečna!
< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 14.5.2006 10:06:46 >
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.5.2006 19:58:37
|
|
|
|
urška76
|
Čer kako ste preživele današnji turoben dan. Dopoldne , ko je bilo vreme(itak) smo šli v trgovino, ker nismo mogli it včeraj. Popoldne, ko smo meli pa čas je bil pa dež. Tako, da sem celo popoldne več ali manj preležala. Sem morala še mal not prinest po včerajšnji fešti. Mali je pa šibal po stanovanju, v kolikor ni plezal po meni. Sem ta najbolša plezalnica. Pa če je treba kam komolce naslonit, sigurno moja boleča prsa najde. No pa sej potem se stisne k meni in mi reče: "Mami, moja mamica si!" Sem kar solzne oči dobila. Majas je fina ta naša Strahova a ne. Jaz sem se ravno zaradi pozitivne izkušnje pri nuhalni potem odločila, da bo ona moja g. Ker prejšna, ki je bla tud prov fina (čeprav je nekatere niso glih hvalile) se je upokojila. Pa ne pretiravat z roza cuncami. Sej vem, da so cotkane, sam še vedno lahko luli zraste. Lep večer vsem.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 14.5.2006 20:25:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla,...mi smo današnji dan preživeli kr doma, smo si nekaj spekli, pa prišli so sorodniki, potem sva šla malo spančkat . Zdaj pa počasi pod tuš, pa se pripravljat za jutrišnji dan. Jutri nas čaka 2. pregled jeeeeej. (ampak šele popoldan) Upam, da je vse v najlepšem redu z . Počutim se dobro, tak, da te že mora bit.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.5.2006 7:14:23
|
|
|
|
Aja1
|
Dobro jutro punce Sem že vse napisala, pa mi je zbrisalo, zdaj bom pa še enkrat. Matejka81, tudi jaz imam danes pregled in tudi jaz šele popoldan (ob 16.30h). Komaj že čakam, da vidim našega oz. da ga vsaj slišim. Bom držala pesti, da bodo UZ delali obema. Potem pa seveda poročaj, kako je bilo. Punce, meni se zdi, da mi je ta vikend začel opaznejše rasti trebušček. Skoraj vse hlače me že tiščijo oz. so mi udobne le še troje (od tega so ene žametne, ki so za zdaj že pretople). Bo treba kmalu v nabavo. Kako pa kaj drugače? Me ne zadnje čase full boli križ, če ležim na hrbtu. Potem se pa komaj skotalim iz postelje....joj, kaj še bo, ko bo trebušček že velik Pridne bodite in božajte svoje trebuščke!
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.5.2006 8:08:00
|
|
|
|
kaja11
|
Dobro jutro!! Pa so tud nam v službi priklopili net, tako da vas bom lahko malo pogosteje spremljala. No, zdaj se pa tud meni že trebušček vidi.... tisti k ne vejo, da sem noseča valjda še nič ne vidijo... ampak midva z dragim pa že lepo vidiva . Kavbojke me že vse tiščijo... sploh če sedim, tko da sem si že en nove hlače (mal širše) kupila. PO moje še kakšen mesec in bom začela nosečniške stvari nosit. V drugo gre res vse hitreje. A je katera že začela z nosečniško telovadbo. Jaz bi fuul rada pa ne vem če ni še malo prezgodaj.... po moje so tam same "ta prave" trebuharce LP Kaja
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.5.2006 8:26:47
|
|
|
|
viv_
|
Jutro punce... Jaz mam zdej ene kavbojke, k pridejo ful nisko in te lahko nosim... zaenkrat kar OK. Bova šla pa verjetno v četrtek do Celovca, pa bom kej luštnega kupila... Upam... V sredo imam spet pregled , ampak ne bo UZ . No, sej sam da srček slišim, pa da mi reče, da je vse OK pa je že neki... V soboto smo šli pa mal po Posočju... tamala je ful uživala na avtovlaku, hehe... Ji je dogajal... Mejte se punce, pa trebušče pobožite A so slabosti že minile?
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.5.2006 10:01:29
|
|
|
|
urška76
|
Ojla ! Vidim, da nimam samo jaz težav z garderobo. Mamo za soboto že varstvo zrihtano, da greva z mojim v nabavo. Viv, boš poročala, kaka je kaj zaloga v Celovcu? So me pa v soboto vsi napadli, da zdej se pa že vid, da bom mami. Sem imela oblečeno eno tuniko, ki je prerezana pod prsmi. Take kot so zdaj moderne. Se vid, da je tašča vsem ščvekala. Kaja11 za nosečniško telovadbo pa kar poklič, pa se pozanimaj. Mislim, da jo priporočajo po prvem tromesečju, in to smo me že dale skozi. Moje slabosti ni več, bolniško imam še do konca meseca (do pregleda), potem pa če je vse ok pa delat nazaj. Lep sončen dan vsem.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.5.2006 10:10:35
|
|
|
|
majas
|
Pozdravljene! Ja trebušček tudi meni že tako lepo raste, ga vsak dan božam in komaj čakam da bodo še drugi videli meni so že vse hlače preozke v pasu, sem si kupila samo ene nosečniške hlače, aše bom morala ene, ker ne morem hoditi vsak dan z istimi. Urška76-ne bom pretiravala z cotikami in vem da lahko potem na koncu pride fantek...bom še kar malo počakala s tem, pa čeprav je moj občutek, da bo res punčka... Aja1 veš kako mene skrbi kako bom kasneje spala...najlepše mi je bilo na hrbtu in trebuhu, ko sem na boku mi zaspi roka in VSE me boli, zvečer se vležem na bok zjutraj pa se itak zbudiim na trebuščku ali na hrbtu kako se bom navadila? slabost pa me še vedno včasih prime! zdaj me pritisk matra!!! Imam nizkega. 92/57, 94/52 pa vsako zvečer me tako glava boli, pa malo se mi vrti. Včasih so glavoboli tudi čez dan in se prav grozno počutim...mislite da je to kaj narobe? Kava pa mi sploh ne diši-bi kar bruhala po njej... Danes pa je spet lep sonček, zato lep dan..papa
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.5.2006 10:30:09
|
|
|
|
marella1
|
Hello vsem vas je kar lepo brati in vidim da imamo vse iste probleme. Mene tudi hlače kar malo stiskajo in na WC-ju sem kar non stop. V soboto sem srečala kolegico, ki ni vedela da sem noseča in me je non stop gledala v trebušček, pa sem ji rekla. Se je smejala in rekla da ji ni bilo jasno ali sem se zredila ali pa sem srečka nosečka . No ja še malo pa bodo potem vsi prepričani da čakamo . Matejka81 in Aja1 dobro opravita na pregledu in upam da vidita ali pa vsaj slišita pa pa
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.5.2006 10:59:10
|
|
|
|
Višnja
|
Pozdravljene, po dolgem času se spet oglašam. Sem rabila kar nekaj časa, da vas preberem. Vidim da ste vse ok in pridno rastete. Jaz sem prejšnji petek šla h ginekologu, ki mi je dal napotnico za v bolnico. Tako, da sem 4 dni preležala in na infuziji sem bla tako da sem si malo napolnila energije. Potem pa sem še cel teden preležala doma. Malo boljše sem se počutila in najbolj pomaga počitek, počitek, počitek. Bruham še...amapak zdaj mogoče vsaj malo več pojem in popijem. Danes prvi dan v službi in se spet počutim švoh, slabo mi dela in brez energije. Ah...bom pa počivala popoldan. No v bolnici so mi naredili ultrazvok in sem vidla mojo malo pikico, ki pridno raste in je že neki pridno telovadila, tako da sem se prav nasmejala. majas_ a sva midve edine primorke?? A hodiš v Lucijo h ginekologu, ker meni je čisto isto rekel za NS....tako da se nisem naročila. Ampak mi vseeno ne da miru in razmišljam in razmišljam, da bi šla....raje kakšen pregled več, kot manj. Zakaj pa nisi šla kam bližje oz. je kakšen poseben razlog?
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.5.2006 12:02:58
|
|
|
|
ema79
|
hojla dekleta! Jst sm pa danes frej, ku smo v soboto delal1 Kak mam fajn službo! Ja, tud mene že vse tišči! V službi sem že mogla eno številko večje hlače oblečt, ker z odprtim gmbom pač ne morem bit! Doma pa tudi hlače treba mejčken odpet, kadar sedim! Tak da najboljš je trenika! Drgač pa vse v redu, v četrtek blo fajn na srečanju in upam, da se naslednjič vidimo v večjem številu! Pa dons grem končn k frizerju! JUJUJUHUHU! Mejte se srečke !
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.5.2006 12:41:48
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Višnja majas_ a sva midve edine primorke?? A hodiš v Lucijo h ginekologu, ker meni je čisto isto rekel za NS....tako da se nisem naročila. Ampak mi vseeno ne da miru in razmišljam in razmišljam, da bi šla....raje kakšen pregled več, kot manj. Zakaj pa nisi šla kam bližje oz. je kakšen poseben razlog? Alo Višnja...ja tudi jaz hodim v Lucijo, G.in mi je odsvetoval pregled NS, da je kao brezveze. Potem pa sem se pogovarjala s prijateljico, ki tudi hodi k njemu in se je ona kljub vseemu odločila, ter mi povedala da je tako super, da mi ne bo žal in da naj res grem... pa sem šla, k tej G.pa zato ker sem slišala toliko lepih besed o njej, pa še najboljši UZ na svetu je zdaj dobila in ne moreš verjeti kako se vse lepo vidi...res mi ni žal... pa G.je res tako vredu... Ko primerjaš ta UZ , ki ga ima najin G. proti njenem,res razlika. Meni res ni žal...zato škoda da nisi šla... V katerem tednu pa si? Kdaj imaš spet pregled? Zdrži v službi in upam da se že kaj bolše počutiš,lp
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.5.2006 13:38:31
|
|
|
|
Višnja
|
majas_sem v 12. tednu. Tudi meni je čito isto rekel amapk bom najverjetneje kar šla...ampak moram pohitet.Ja, se strinjam s tabo, da tisti UZ je malček zastarel...sem cidla razliko, ko sem bila v bolnici. Naslednji pregled imam 23.5. Ali je potrebna napotnica za NS?
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.5.2006 14:32:45
|
|
|
|
majas
|
Ja boš morala pohiteti in čimprej poklicati! Se boš odločila za dr.Strah? Res ti ne bo žal, naj te lepo dragi pelje pa si bosta skupaj ogledala to malo pikico...ti pošljem št.na ZS?
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.5.2006 14:37:43
|
|
|
|
majas
|
ne potrebuješ napotnice, samo pokličeš in se naročiš...je samoplačniško 12.500 sit. Ampak res je super...
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 15.5.2006 17:25:12
|
|
|
|
taya76
|
Ojla punce:) Danes mam tocn 15.tednov...No,da vam javim v sredo sm imela pregled in spet ultrazvok..Zj se pa ze res lepo vidi..Neverjetn obcutek...Vse poteka ok, to je vazn...Danes sm si kupla ful lepo tuniko v New Yorkerju...Pa vidla sm ze ful lepe oblekce..V eno sm se ful zagledala,verjetn si jo bom naslednji mesec kupla.Ce jo bodo se imel...Lep dan..
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?