Luni
|
Ja, atanja, možno, da si ga začutila, čeprav, če je to prvi, je res ful hitro. Jaz ga čutim tri dni, take čisto nežne brce, je pa moja tretja nosečnost. Viv, tudi jaz komaj čakam oreng brce! Najlepši občutek na svetu, poleg tistega, ko otročka prvič stisneš k sebi. Moja ginekologinja je tista, z velikim G. Res, ženska, da ji moraš reči Vi. Se zna pohecat, časa za pogovor ji sploh ni škoda, zato se tudi meni ne zdi grozno, če moram na vrsto čakat dve uri, ker vem, da bom dobila potem njo, in ne samo ginekologinjo . Najboljša! Pri drugem porodu je bila zraven in vam rečem, da se to ne da primerjati, če je prisoten kar eden. Te zna tako pomirit in optimistično, s smehom v očeh gleda nate, če je pa treba reagirat je pa takoj pri stvari, vendar še vedno pomirjujoča: kot mama. Uf, sem se razpisala, ampak sem zadovoljna, da sem vam povedala, kako smo zadovoljni z njo. Približno dve leti je ni bilo, ker je nameravala ven iz zdravstva-mreže, vendar se je vrnila, jaz sem kmalu zanosila in sem ji v hecu rekla, da smo njo čakali. Je bila prijetno presenečena, rekla pa je, da tega ni prvič slišala.