|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
12.4.2006 16:02:58   
viv_
Hm hm... jaz opremo v glavnem še mam... cunce bom šla pa pomoje po dopustu nabavit...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 626
12.4.2006 16:03:29   
marella1
tudi mene kar vleče, ampak imamo doma malo nečakinjo (5 mesecev) tako da so rekli, da bova v bistvu dobila njene oblekice in vse ostalo. Kupit nama bo treba samo previjalno ter posteljico. Voziček bomo imeli verjetno pa Stokke. Drgače se pa čisto stopim, ko vidim dojenčke.

ninci user posted image  in dobrodošla!

pa pa

< Sporočilo je popravil marella1 -- 12.4.2006 16:05:49 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 627
12.4.2006 16:18:20   
Dreamy
Moje počutje je pa res smešno:
Razen tega da me bolijo prsi - spanje na trebuhu ni mogoče že 1 mesec, da sem napeta in da me obšasno špikne, včasih ne občutim ničesar user posted image  
14 dni nazaj pa sem zjutraj komaj jedla, tako mi je bilo slabo! Tudi apetit se mi počasi vrača, kajti do sedaj mi nič kaj ni dišalo, da bi sploh jedla!
Prebava je bolj slaba zato si pomagam s slivami in donatom, pa vedno bolj opažam, da me peče zgaga, sploh ponoči.

Kakšno je pa vaše počutje?

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 628
12.4.2006 16:24:34   
marella1
moje počutje zelo niha. Napihnjena pa sem bila tudi jaz še nekaj dni nazaj pa se mi je naenkrat odrlo, pri meni pomagata hoja in/ali čokolino. Drugače pa jaz zvečer, zdaj že 3 tedne, objemam školjko. No pa saj bo kmalu bolje

pa pa

(odgovor članu Dreamy)
Neposredna povezava do sporočila: 629
12.4.2006 16:52:23   
Aja1
Moje počutje je dobro, slabosti ni. Zdaj se mi je začelo pojavljati to, da imam skoz suha usta in stalno nekaj pijem.user posted image  A se to pojavlja še kateri?

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 630
12.4.2006 17:18:03   
Dreamy
Ja jaz tudi moram nenehno nekaj piti user posted image  
Ravno dobro popijem, pa se mi čez par minut že zdi, da že dolgo nisem nič pila in se počutim čisto dehidrirano.
Potem pa ponoči hodim non stop na wc user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 631
12.4.2006 18:02:39   
andreja 07
Pomoč prosim.

občasno se vam oglasim a ne pogosto. Sem Noseča z dvojčki in danes me cel dan zelo boli v križu in spodaj mogoče še mal nižje prav čudno zebe me vendasr vročine ni in res ne vem kaj naj .Izcedka nič .redno kontrolo mam v petek sama pa ne  vem ali naj čakam petek ali jutri grem h G

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Dreamy)
Neposredna povezava do sporočila: 632
12.4.2006 18:09:53   
viv_
Pokliči po telefonu, pa povej kako in kaj in G. ti bo sigurno svetovala, ali priti k njej, ali pa je to normalno!

lp, viv

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 633
12.4.2006 18:17:38   
andreja 07
pri nas danes ne dele nihče več razen če na urgenco kličem

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 634
12.4.2006 19:49:46   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

krfjolca user posted image . Se čisto strinjam s tabo! Mene ni bilo na Joštu že kar lep čas user posted image  ne najdem čisto nič časa. Zjutraj na vlak in v Ljubljano, domov pa šele zvečer. Ko pridem domov se že čisto zmatrana, še na francoščino se moram kar prisiliti da grem. Mislim da pa bo kmalu bolje in potem se mogoče kdaj vidiva tudi na Joštu! Katero gin. pa imaš? Podlipnikovo?

pa pa

Ne, imam ginekologa - Riznerja ...
Če se na Joštu srečava, me boš prepoznala po najlepšem psu na svetu, je zlate barve, pasme Najbolj zlat prinašalec, sliši (samo če ona hoče) pa na ime Kala ;) user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 635
12.4.2006 20:00:39   
urška76
Čer user posted image !
Danes sem bila spet brez računalnika, tako da se vam šele sedaj lahko javljam. user posted image user posted image za vse nove nosečke in dobrodoše med nami.
Andreja mene tud včasih trese pa zebe, pa moj user posted image  v kratki rokavih zraven in me čudno gleda. Potem mi je pa čez čas spet vroče. Je pa res, da me nič ne boli. ti svetujem, da zjutraj takoj g. pokličeš, če se bodo pa bolečine stopnjevale pa na urgenco.
Žeja nas pa daje zato, k mamo več krvi. Pa svetujem vam vodo (pa sebi tudiuser posted image ), ker sladki sokovi žejo še povečajo, pa še kg se hitreje nabirajo.
Drugače sem bila pa danes na "kofetku" pri kolegici, ki dela kot sprejemna sestra pri eni privat ginekologinji. Je rekla, da odkar je tam (dobre 3 mesece) je vidla že kar nekaj punc (starih15-16 let), ki so že drugo prišle po napotnico za splav. Me je kar stisnilo. Me pa trepetamo, da bo ja vse ok z našimi pikicami.
lp, Urša

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 636
13.4.2006 8:15:17   
Monika79
halo user posted image

Mene tudi neprestano žeja matra, samo jaz še imam zraven postelje vedno flašo vode user posted image user posted image user posted image , tako, da ko se večer zbudim, grem najprej do stanišča, potem pa v posteljo in še naredim en velik požirek vode, ker bi pila in pila, pa tudi v službi imam zaraven vedno liter vode tako, da vedno počasi pijem user posted image user posted image user posted image  saj je to dobro, da se telo lepo čisti user posted image user posted image user posted image  tudi jaz imam vse večji problem pri spanju zaradi zelo občutljivih prsi, ker nikakor ne morem spati, pa sem vso noč prebujam user posted image  eh, vse za naše pikice a ne?

Mene je moja G naročila na NS ko bom user posted image  11 t in 4 dni - je mogoče prehitro?

uživajte v user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 637
13.4.2006 8:31:07   
viv_
Dobro jutro, punce!

Kako ste kaj? Vse "na spidu?" :)

Jaz sem kar OK, edino ponoči vstajam 3x na noč, pa potem ne morem zaspat, ko mi pa ura zvoni, sem pa vsa zalimana... Joj! A ni fino, ker bo zdej še v ponedeljek frej dan? Jupi!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 638
13.4.2006 8:31:43   
najci
Dobro jutro!
Še malo, pa bom tudi jaz bolj pogumna... Ravno v tem tednu smo zaključili 2.mesec in z vsem veseljem vam lahko povem, da sta bili najini pikici user posted image  user posted image  čudoviti na UZ! Večja je bila velika 16mm, mala pa 14mm, vendar je srček obema divje utripal! Lepa, tipična dvojajčna dvojčka, je rekla G. Zdaj pa še en mesec, pa bomo lažje dihali... glede slabosti pa je že bistveno boljše kot prejšnji teden.

A ve pa že o nakupovanju razmišljate?!? Uf, jaz bom s tem še sigurno do poletja počakala, ker me je kar strah prej kupovat - sploh pri dvojčkih baje še nekaj mesecev ni nič sigurno...

Andreja07 - jaz močno upam, da je bilo ponoči vse ok in da si danes že precej boljše! Držim pesti, da je s tvojima pikicama vse v redu!

Tisti avtoštoparski sem se pa tudi jaz do srca nasmejala user posted image .

Zgodbic o ss pa nikar ne berite! Zdaj ni pravi čas za to... Jaz sem svojo zgodbo v tisto poglavje že zapisala in nikakor ne želim še kakšne - mislimo pozitivno, to pomaga tudi naših pikicam user posted image  

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 639
13.4.2006 8:37:34   
Aja1
Pozdravljene srečke user posted image !

Monika79, NS se dela od 11-14 tedna, tako da ni prezgodaj. Jaz jo bom imela točno pri 12. tednih.

Urška76, mene tudi kar zmrazi, ko slišim kaj takega. Pa te punce pojma nimajo, da obstaja kontracepcija???? Pa splav že drugič??? Pa jih ni nič izučilo??? To se pa vidi, da so še otroci.....kar jezna postanem, ko kaj takega slišim...

Andreja07, kako si uredila? Poročaj, kako je s tabo.

Pazite nase in na svoje user posted image !

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 640
13.4.2006 8:48:41   
marella1
jutro še z najine strani!

Kar zadeva žejo, popijem toliko vode da je to res neverjetno. Sok mi je tako sladek, da ga sploh ne pijem, pašeta mi voda ter ledeni čaj.
Ne vem ali se še kateri dogaja, ampak jaz imam zadnje čase TAKO žive sanje, da ko se zbudim rabim nekaj časa da pridem k sebi. Mene so hormoni čisto napadli user posted image .

pa pa

< Sporočilo je popravil marella1 -- 13.4.2006 8:49:19 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 641
13.4.2006 8:53:39   
viv_
Ja, kar se tiče sanj... Meni se je že 2x sanjalo, da sem šla rodit in obakrat je bila punčka. Danes se mi je pa sanjalo, da sem imela UZ in da se je zelo lepo fidelo, da je fantek user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 642
13.4.2006 9:00:40   
Višnja
Pozdravljene user posted image ...
Upam da ste vse Ok in polne energije. Zunaj je tak lep sonček, da bi šla najraje pohajat po svežem zraku.
Aja1_tudi jaz imam zeloo suha usta. In sem se spraševala, če je to tudo sporemljevalec user posted image , ker zdaj kakršnokoli spremembo opazim rečem, da je zaradi user posted image  user posted image .
Drugače pa slabost, slabost, slabost...čisto vse moči mi vzame. Nič mi ne paše, nič mine diši, nič ne bi jedla.....uffa....Samo čakam kdaj bo boljše.user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 643
13.4.2006 9:14:20   
Aja1
Punce, jaz sem tudi enkrat sanjala, da sem bila na UZ in mi je regla G, da se vidi spol in sem jaz laik gledala v tisti ekrat in rekla, da se mi zdi, da vidim fantka, potem je pa ona rekla, da vidi punčko. Sem bila tako vesela, da sem se takoj zbudila in šla gledat v sanjsko knjigo, kja naj bi to pomenilo, pa nisem nič našla. user posted image

Ja, poskledica mojega pitja vode čez dan ima pa ponoči posledice. Vsaj 3x moram na wc.

Vidim, da se ene user posted image  še vedno zares revce, ker vam je slabo. Koliko nas je sploh takih, ki nismo imele (še) nič slabosti? Meni je bilo parkrta samo čisto malo slabo (ampak ni omembe vredno).

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 644
13.4.2006 9:19:47   
urška76
Dobro jutro user posted image  !
Srečnice tiste, ki sanjate o user posted image . Sama sanjam pa o tem, da se ceste odpirajo, pa morski psi ven skačejouser posted image . Mi je zdej full smešen, sam ponoč, k sem se pa zbudila mi pa ni bilo.
Drugače pa sedaj šibam na sonček. Bom izkoristla še to kar imam bolniške, pa se na srečo ne počutim več slabo, sem vsak dan bolje. 
Lepo se imejte, in božajte bušije.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 645
13.4.2006 9:25:57   
Dreamy
Dobro jutro user posted image

Ja slabost je prav bedna, sploh zjutraj, ko se moram prav prisiliti, da kaj pojem. Saj potem je dobro, samo začeti jesti je pa težko, ko ne veš ali boš jedel ali boš bruhal user posted image

Ja kar se pa tiče splava in teh neodgovornih punc, bi pa jaz naredila tako, da bi jih enkrat poslala gledati kako poteka splav, ker potem sem sigurna, da bi vnaprej bolj pametno ravnale. Sama sem namreč bila priča splava - zaradi dela v zdravstvu in vam povem, da česa bolj groznega pa še ne user posted image . In tudi sama se sedaj najbolj bojim tega, da bi prišlo do splava. Vendar mi je ravno par dni nazaj dežurni G dejal, da veliko prej povzroči splav tvoja psiha, kot pa fizično delo. Zato punce, možgane na pašo in uživati v user posted image , brez da bi razmišljale o splavu.  

Kar se pa tiče nakupovanja pa to, sem pa sama precej vraževerna in nočem nič kupiti prej, preden bodo mimo 3 meseci. Kupila sem si samo knjigico Nosečnost od tedna do tedna, vse ostalo pa pride na vrsto ko bodo 3 meseci mimo.

Jaz sama zaenkrat ne sanjam nič v zvezi z nosečnostjo, saj v bistvu moj fant sanja za dva user posted image  Se mu je že dvakrat sanjalo, da sem rodila, enkrat je bila deklica, drugič deček user posted image  Kaj bo na koncu res bomo pa videli, čeprav imam jaz ful občutek, da bo deček user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 646
13.4.2006 13:00:55   
viv_
Ja punce, ke pa ste vse, a vse tako pridno delate?

Jaz sem ugotovila, da sem mal zašuštrala datume in da imam pregled pri moji G že jutri user posted image . Imam pa takoj 7:10 zjutri, tako da pridem že s svežimi novičkami v službo user posted image

(odgovor članu Dreamy)
Neposredna povezava do sporočila: 647
13.4.2006 13:10:35   
Aja1
viv, tudi jaz sem se že spraševala, ali imajo naše novembrke dopoldanski spanec ali toliko dela v službi. user posted image

Jutri pa uspešen pregled in seveda potem takoj poročaj. Jaz pa komaj čakam, da bo sreda, ko imam NS. A se moraš na NS tudi vagati? Če se bo treba, potem se moram za praznike vsaj malo nazaj držat, da ne bom vse pojedla, kar bom vidla na mizi user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 648
13.4.2006 13:12:27   
urška76
Viv vse smo (bile) na sončku (tiste ki smo doma).
Pa glej, da ne bodo sveže novičke samo v službi in da tud nam sporočiš kako se počuti tvoj user posted image . Zdej bom pa morala počas po malega. Ima danes zobarco (pa glih dons k tud mene zob boli user posted image ), pa upam, da ga bom pripravila, da odpre usta.
Lp

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 649
13.4.2006 13:45:56   
ema79
Hojla dekleta!
Jaz pa končno danes malo prej doma, ker smo imeli v službi športni dan in pohod 12km. Upam, da ne bo nič narobe, sem se ful šparala pa počasi hodila! Ampak vseeno me je mal strah! Me zanima,če bi blo kaj narobe,a i jst to že zdj čutla, al to lahk kasnej tud pride?
Drgač, so pa mene še prsi nehale bolet in zdj sploh nimam občutka, da bi bla noseča! Tko mi je preveč vse normaln, razen seveda, ko se najem, pa treba gumbke na hlačah odpirat! Tudi žeja me ne nč več kot ponavadi!
Lep sončen dan vsem user posted image , pa naj bo čim bolj nasmejanuser posted image !

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......