Dreamy
|
Dobro jutro Ja slabost je prav bedna, sploh zjutraj, ko se moram prav prisiliti, da kaj pojem. Saj potem je dobro, samo začeti jesti je pa težko, ko ne veš ali boš jedel ali boš bruhal Ja kar se pa tiče splava in teh neodgovornih punc, bi pa jaz naredila tako, da bi jih enkrat poslala gledati kako poteka splav, ker potem sem sigurna, da bi vnaprej bolj pametno ravnale. Sama sem namreč bila priča splava - zaradi dela v zdravstvu in vam povem, da česa bolj groznega pa še ne . In tudi sama se sedaj najbolj bojim tega, da bi prišlo do splava. Vendar mi je ravno par dni nazaj dežurni G dejal, da veliko prej povzroči splav tvoja psiha, kot pa fizično delo. Zato punce, možgane na pašo in uživati v , brez da bi razmišljale o splavu. Kar se pa tiče nakupovanja pa to, sem pa sama precej vraževerna in nočem nič kupiti prej, preden bodo mimo 3 meseci. Kupila sem si samo knjigico Nosečnost od tedna do tedna, vse ostalo pa pride na vrsto ko bodo 3 meseci mimo. Jaz sama zaenkrat ne sanjam nič v zvezi z nosečnostjo, saj v bistvu moj fant sanja za dva Se mu je že dvakrat sanjalo, da sem rodila, enkrat je bila deklica, drugič deček Kaj bo na koncu res bomo pa videli, čeprav imam jaz ful občutek, da bo deček
|