|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
10.4.2006 9:54:13   
kaja11
Prvič sem rodila dva dni po prestavljenem PDP oz. 5 dni pred PDP po zadnji menstruaciji. Pravijo, da je velika verjetnost da drugič rodiš malo hitreje.... prva stvar na katero sem se spomnila je bila "SAM NE 1.11"... bom kr noge skup držalauser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 576
10.4.2006 10:08:29   
petruskaL
Hajli hajlo punce

dolgo se nisem nič oglasila...pa zdaj malo bolj podrobno
14.marca mi je G na UZ samo potrdila nosečnost, videl se je tudi že srček...bla sm full vesela, pravzaprav sm se prou zaljubila user posted image user posted image  tako da mam dejansko 1.pregled v sredo - upam da bo vse ok, čez 1 teden pa že NS.
Berem kako se ene počutite....jaz sem zdaj zgleda ena tistih redkih....ni mi blo nič slabo (kaj šele da bi bruhala)user posted image , niti ena jed se mi ni uprla, niti mi ni kakšna prav posebi zadišala...Če bi mela M in me joški ne bi boleli pa da bi G ne rekla da sem srečka - pol res ne bi niti pomislila, da sem. Še zdaj ko to tipkam nimam nobenga filinga da sm "drugač".....user posted image  Jaz bi bla pa vesela kakšnih znakov ki bi me spominjali da nekoga čakamo, tko pa kr pozabim na vsake toliko...sem čudna ne?
Razen tega veselja mi pa vse narobe gre....v službi sem povedala, pa je prišlo do kažinovuser posted image user posted image pa še avto so nama ukradli.user posted image user posted image
Načrtujeva poroko, pol me žena od njegovega brata prosi, da bi njihovo tamalo h krstu nesla....user posted image
In zdaj smo situacijo tko spedenali, da sm na bolniški, da kupujeva nov avto namesto ohceti - sva jo prestavila na drugo leto - da sm zavrnila vlogo botrice in mi zdej zaradi tega vsi živce najedajo....Mam čist osebne in za moje pojme zlo dobre razloge da sem rekla da ne....
Komaj komaj pa čakam sredo, da dobim materinsko knjižico in spet vidim mojo ljubo pikico.......
Pridne bote punce pa uživajte....vse vaše slabosti prinašajo s sabo velike radosti....

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 577
10.4.2006 10:51:36   
Višnja
Pozdravljene,
mene tudi nekaj dni ni bilo pa sem vas mogla najprej prebrat.
Tudi jaz sem se hvalila, da nimam nobenih nosečniških težav, razen bolečin v predelu jajčnikov. Pred parimi dvevi pa so se pojavile slabosti.Apetita tako in tako nimam, če samo pomislim na hrano mi je slabo. Zjutraj me je prav strah vstat, ker vem kaj me čaka. V službi vse to bolj težko prenašam amapak se trudim. Zanima me, kakosi ve pomagate ob slabostih. Ali zjutraj kaj jeste? Ali obstaja kaj, ki bi slabosti oblažilo??????Prav žalostna sem .....user posted image V popoldansek času je kakšen dan boljše.V avtu pa ...joooj že sama misle na vožnjo.....user posted image user posted image
Ena pozitivna stvar je samo v tem, da se nisem še nič zredila , pravzaprav imam še kakšen gram manj kot prej. Tolažim se samo z mojo pikico in da ja zanjo vredno vse potrpet.
Jaz čakam drugi pregled (25.02). Na prvem me niso niti stehtali, ne izmerli pritisk in niti knjižice nisem dobila...upam, da bo vse to na naslednjem.
Upam, da bo kmalu spet sonček in da bomo lahko pohajale.....
Želim vam en leeeeeeeeeep ponedeljek.

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 578
10.4.2006 12:12:38   
Aja1
Jaz pa ne bi imela nič proti, če bi rodila ravno 1.11. Prav lep datum bi bil....same enke. user posted image  
kaja11, ne se sekirat, če še nimaš trebuščka....boš vsaj dlje časa lahko nosila še nenosečniške hlače. Meni so sicer stare hlače še prav, ampak ko sedim, odpnem en gumb, da me ne tišči.user posted image  Ko pa pridem domov iz službe pa itak takoj v trenerko. user posted image   Je le najbolj udobna.

Božajte svoje trebuščke, uživajte in se pustite razvajati.

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 579
10.4.2006 17:53:02   
krfjolca
Hm, meni se pa še nič ne pozna. Ne na kilah, ne na postavi. Še vedno se držim Montignacovih načel (ne variante  za hujšanje, ampak variante za vzdrževanje zdrave prehrane), pa ostajam na isti kilaži. Upam, da bo še nekaj časa tako.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 580
10.4.2006 19:33:06   
Anonimen
user posted image  prvi pregled je za nami, videla pikico, videla bitje srčka, čist sem srečna!!!!!user posted image
malo razočarana glede slike, ki je nikakva user posted image . samo en zmazek. Čakam na drug pregled in na drugo slikico, ki bo upam, da boljšauser posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 10.4.2006 19:37:05 >

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
10.4.2006 19:46:13   
urška76
Čer!
Kako ste preživele dan. Sama sem danes očitno malo nastrojena. Mi je naš mulo, danes tako zakuhal, da bi ga kar po riti, če bi kaj pomagalo. Se mi je strgal iz rok in gremo po svoje. Na srečo na parkirišču in na srečo ni nihče pripeljal.
Matejka81  je pa vseeno fino a ne, ko dobiš slikico, čeprav ni to kar si pričakovala. Midva sva bla še mal bolj razočarana, ker je bila pri prvem že prva slikica tako super. Sicer bo pa kmalu NS, tam bo pa velik boljš.
Zdej pa počasi lepo počivat in božat trebuščke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
11.4.2006 7:58:52   
Aja1
Dobro jutro drage souser posted image ! Kako ste? Jaz sem danes sama v službi (v pisarni), ker imajo dve sodelavki bolniško.

Matejka81 user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen pregled! Moja slikica je bila kar lepa, pa jo je nekdo prijel z malo mokrimi rokami in se je razmazala, tako, da imam en zmazek. user posted image  Upam, da se bo na NS lepo videlo in da bo tudi slika lepa. Potem te slike pa ne dam nobenemu v roke (jo bom dala v album in naj čez tisto folijo gledajo našega user posted image ).

Pridne bodite in uživajte kljub slabemu vremenu! user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 583
11.4.2006 8:28:38   
viv_
Dobro jutro!

Jaz imam tele slikice od Mirne vse v tamalih okvirčkih, raznobarvnih in v spalnici na steni. Imam pa doma eno ful dobro fotko mojega trebuščka iz prve runde user posted image  Jo bom nalimala gor, pa vam povem password. Ampak to bo jutri, ker je nimam na službenem računalniku...

Midve s tamalo sva včerej naredile prvo rudno velikonočnih voščilnic. V Lisi sem dobla idejo - z rumeno prstno barvo narediš odtise rokic, potem pa iz tega narišeš kuro - palček je za glavo, mu narišeš kljun in rožo, iz ostalih prstkov pa potem narediš pisan rep, pobarvaš z barvicami... Bomo videli, kako bo ratalo, danes morva dokončat.

Pa ful razmišljam, kako bomo naredili sobice za mularijo. Mirna je rekla, da bi imela roza barve user posted image , tako da sem si že vse zamislila. V Ljubljani bom šla v Böhm, k imajo take fajn kombinacije blaga in tapet, da bo luškana sobica. Tamalček bo mel kar opremo od Mirne, ki je tudi ful fletna. Za začetek pa pomoje košek... Moji so že rekli, da ga bojo kupili, ker Mirni so kupili voziček, pa ga zdej ne bo treba. Sem pa gledala, v Toysovem katalogu je en luškan košek s posteljnino za 90 Eur.

Tako, komej čakam november... Najprej pa še 18.4., ko imam pregled pri moji G in 26.4., ko imam nuhalno!

Mejte se srečke user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 584
11.4.2006 8:48:57   
Aja1
Viv, a je mogoče toysov katalog kje na internetu? Ker vidim, da pišeš v evrih, domnevam, da je to kakšna spletna trgovina iz tujine. Če je, a lahko napišeš naslov? Hvala že v naprej.

Sicer pa tudi jaz komaj čakam na november, ko se nama bo pridružil prvi user posted image . Ampak strah me je poroda!!!! Brrrrr, me kar zmrazi, ko samo pomislim na to. Resnično se panično bojim. Najraje bi šla v Postojno na EA, ampak imam do tam cca 100 km (vožnje je eno uro in 5 minut do odcepa za Postojno na avtocesti....sem štopala lani, ko sva šla na morje user posted image ).

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 585
11.4.2006 8:53:06   
viv_
Aja1, imam tojsov papirnat katalog. Ga lahko naročiš na njihovi strani. On-line pa nisem našla tegale koška, pa sem ga gledala.

Od Mirne sobico sem pa dala v album... Ampak, zdaj ima že večjo posteljico.

< Sporočilo je popravil viv -- 11.4.2006 9:01:52 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 586
11.4.2006 9:06:47   
urška76
Pozdravljene user posted image  !
Mi smo mel pa danes kašljajočo noč. Se je tamal skoz odkrival, pol je pa kašljal. Ga je blo treb it kar nekajkrat pokrit. 
Aja1 naj te ne bo strah poroda. Sicer glede na to, da si prvič noseča mislim da ni panike tudi če greš v PO. Če razmišljaš o možnosti EA (tako sem jaz rodila in je pravi luksuz), se pojdi tja kaka dva meseca pred rokom naročit (na pogovor, kjer povejo tudi to, kaj gre lahko narobe, pa podpisat moraš papir, da si seznjanjena s tveganji). Če gre pa potem prehitro in se ti zdi, da ne boš do PO prišla, greš pa še vedno lahko v najbližjo porodnišnico rodit.
Link od Toysa je pa

http://www.toysrus.at/ 

Na tej strani lahko naročiš katalog, samo potem bodi potrpežljiva. Midva sva ga skoraj cel mesec čakala. Je pa na papirju res velik več stvari kot pa na netu.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 587
11.4.2006 9:09:12   
kaja11
Aja1... tudi pri nas sem že te koške videla... Rutar?? oz. Dippo??. Verjetno so itak dražji kot v tujini. Men so te koški tud tko luškaniuser posted image .
Meni so starši za ta prvega kupili posteljico od Stokkeja... najprej je kao košek, pol se pa kr neki povečuje.... na koncu imaš iz te postelje dva stolauser posted image . Moj je crknu od smeha ko sem mu razlagala za to posteljico.
Drugače pa sploh ne razmišljam o kakšnih novih nakupih... če razmišljam o novi pridobitvi, me kr mal stisne.
Porod pa tud men kr mal skrbi.... Aja1 nisi edina.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 588
11.4.2006 9:12:17   
viv_
Mene so pa zagrabila razmišljanja o novih nakupih user posted image  No, saj oblekce bom nabavla, ker sem Mirnine precej posojala, pa so že kr znucane... Potem pa če bom košek, prej sem imela stolček za hranjenje sposojen, tako da bo to treba, pa mogoče ležalnik, sem imela tudi sposojen. Bomo videli...

Pa spet me je zagrabilo belit stanovanje user posted image  Pa novo mizo in sotle bi dala v kuhinjo user posted image  Moj me samo gleda, se smeje in si misli svoje.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 589
11.4.2006 9:13:10   
kaja11
Aja1.... sam še to... ko sem bila prvič v 9mesecu je možek izvedel, da je žena od kolega rodila na avtocesti na poti v Postojnouser posted image . Ona in može.... sama v avtu.... po telefonu ga je pa porodničar usmerjaluser posted image . Tud v časopisu je bilo.
Moj dragi je bil cel mesec čist nervozen.... do porodnišnice imava 10 min, on se je pa bal, da mu ne bom v avtu rodilauser posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 590
11.4.2006 9:22:55   
urška76
Ko smo že pri nakupih, Viv a si včeraj v Sariko kaj našla? Mi smo šli včeraj čevlje za Miha kupovat, pa sem tud tja not pokukala. Sam naš mali je mel svoje popadke, pa z balonom je mahal na veliko, tako da si nisem sploh uspela nič ogledat.
Kaja11 mi imamo tud stokkejevo posteljico. men je pa ful dobra. Sam če bi jo pa morala pa sama kupit si je nebi pa nikoli. Je pa kljub temu, da nam ne gre slabo velik predraga.
Bomo pa moral mi nov voziček kupit. Sva mela Asahija štirikolesnika, paje tko zanič narejen, da smo moral kar naprej prvo os menjat, ker so kolesa postrani stala.
Drugo opremo pa kar imamo. Edino kaj cunc bo še treba, so Mihove tud dale skoz še nekaj dojenčkov.
Viv a prideš k nam tud belit?user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 591
11.4.2006 9:25:54   
Aja1
Hvala punce! Pa je v tem katalogu tudi kaj vozičkov ali predvsem igrače?

Ojoj, v avtu rodila? Mašina, tega si pa res ne želim... No, zaenkrat imam plan za Postojno, če bo pa prehudo, gremo pa v najbližjo porodnišnico, ki je oddaljena 25 min. Do novembra se bom pa menda tudi že psihično vsaj malo pripravila.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 592
11.4.2006 9:27:19   
viv_
urška, ne, jutri grem. Jutri delam popoldne, tako da bom šla malo prej v LJ, pa bom šla pogledat še v Sariko.

Nam je pa pohištvo dedi naredil user posted image . Sicer je pilot, ampak se tudi kot tišlar fajn znajde user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 593
11.4.2006 9:35:30   
urška76
V katalogu od tojsa je praktično vse. Od vozičkov, avtosedežev, sobic (posteljice, koški, previjalne mizice), posteljnina, oblekice, flaške... vsega po malem.
Ja v avtu si jaz tud ne želim roditi, sicer imam pa tako ali tako občutek, da tudi tokrat ne bo šlo po naravni poti in se bom pač do lj porodnišnice sprehodila (bom pri tem prometu prej peš tam kot z avtom user posted image  ).
Viv sem si ogledala sobico od Mirne. Luštkana je. Naš Miha pa zdej na tleh spi user posted image . Sva mu kupila ta velik jogi in ima samo letvice spodaj. Glede na to, da ga je cela postelja polna, ga tudi tista pomožna ograjica nebi ustavila, da nebi čofnil na tla.Mi je potem bolje da se samo z jogija zavi, kot pa da mi sred noči s postelje pade.
Se bom potrudila, pa bom kak album z našim škratom naredila.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 594
11.4.2006 11:24:13   
krfjolca
Jaz bom šla pa verjetno kar v Kranj rodit. Se požvižgam na kritike, je pa le 3 minute stran. Da bi se še v Ljubljano ali kam drugam vozila s popadki, me vse mine. Me je pa tudi kar malo strah ...
Sem imela včeraj en "konstruktiven" pogovor z eno noro (versko blazno) štoparko, mi je celo pot nakladala, da mora bit porod naraven, nobenih umetnih popadkov ali blažilcev bolečin, da ženska moooora imet bolečine zarad izvirnega greha, pa da mora trpet za moža!!! user posted image  (mi je bilo takoj žal, da sem jo pobrala, nikoli več nikomur ne ustavim) Za moža moraš trpet! Joj bog se usmili!!! user posted image
Nisem mogla verjet, da taki norci obstajajo!

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 595
11.4.2006 11:37:47   
kaja11
Krfjolcauser posted image ..... mene bi pobral od smeha. "trpet za moža"user posted image user posted image . Tko bi jo ven iz avta vrglauser posted image  Pa saj ne moreš verjet, da tud taki norci obstajajo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 596
11.4.2006 11:40:11   
urška76
Haloo, trpet za moža? A je on tud kaj trpel, ko je user posted image  delu? Pa če si imamo možnost olajšat porod, zakaj pa ne. Kaj pa tiste srečke, ki ekspresno rodijo skoraj brez bolečin? A tiste so pa brezmadežno spočele? user posted image
Kar se pa Kranja tiče, pa tud niso same kritike. Je zdaj ena tema na Porodnišnicah, ko jo pa hvalijo. Sicer se pa povsod najdejo dobri in slabi. Tud v Po niso vse sestre super pa oh in sploh, ampak v glavnem so ok in to je važno. Vsak pa ima kdaj tudi slab dan na žalost. Mene je naprimer motilo, da je ena sestra mela vedno rokavice gor, ko je user posted image pedenala. Sej vem, da jih je verjetno mela zarad kakega izpuščaja, ampak slab občutek je bil pa vseeno.
Lp

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 597
11.4.2006 11:40:18   
bubče
krfjolca...ta je pa dobra, ja.....user posted image user posted image user posted image  mam tud jaz sodelavko, ki misli, da je to, da fajn trpiš pri porodu edino naravno in pravilno....sam naj govori svoje....itaq n emislim razlagat preveč, da grem v postojno...seveda, eč pridem pravi čas.....drgač bomo pa kr u avtu rodil ......user posted image

no, jaz se drugače po dolgeeem dolgeeem času končno spet počutim okej.....zihr sem tole prekmalu rekla....me bo popoldan kaj zvilo.....komaj čakam, da minejo še tije tedni in naj bi bilo konec prvega timesečja (in seveda pričakujem izboljšanje počutja)...user posted image

mejte se....srečke user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 598
11.4.2006 12:10:22   
viv_
user posted image user posted image user posted image  Karfjolca...

No, jaz sem v prvo rodila v KR, brez umetnih popadkov, brez analgetikov... Zgleda je bilo brezmadežno user posted image  Bi še enkrat tko! Nimam pripomb, meni je blo vse super! Pa fajn sem šla od doma peš v porodnišnico. Ob 4 zjutri user posted image  Samo ene 3x sva vmes čepela, da so popadki minili user posted image

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 599
11.4.2006 12:57:30   
marella1
Hojla user posted image

no danes se moram tudi jaz pohvaliti, se malo bolje počutim. Jaz sem sicer iz Kranja, ampak se bom v kratkem preselila v Ljubljano, tako da bom rodila kar v Lj.
Tudi jaz sem šla prejšnji teden mimo Sarika in imajo v izložbi ful lepe tunike tako da mislim, da si jih bom nekaj tudi sama omislila. Drugače pa je tudi mene že začelo rahlo stiskati v pasuuser posted image

pa pa

< Sporočilo je popravil marella1 -- 11.4.2006 12:58:16 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......