Monika79
|
halo punce Včeraj sem imela pregled pri G, ker sem imela izcedek, pa sem jo poklicala pa je rekla, da naj pridem takoj, ugotovila mi je rahlo vnetje, tako, da je ta izcedek bil od tega potem pa mi je še naredila vaginalni UZ pa se lepo videl plodek in tudi se je lepo videl (6 t in 4 dni), kako je lepo utripal , res nepopisen občutek, sedaj komaj verjamem, da sem ko sem videla mojo pikico Naslednji pregled pa imam v maju, takrat bove tudi mele NS, takrat pa bo pikica že dosti večja Mislim, da so se meni komaj sedaj začele slabosti, ponavadi mi tako močno slabo rata , ko se najem, slabo pa mi je tako vedno, če sem lačna ampak vse za pikico drugače pa mi je sedaj še G rekla, da se naj izogibam sladkim stvrem, tako, da nič čokolade (pa ta mi je tako pasala ) tako punce pišite še kaj lep dan, pa čeprav malo bolj deževen lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|