MALINČICA
|
Tudi meni so že vse kavbojke, ki sem jih prej nosila pretesne, oz lahko imam samo tiste z res zelo nizkim pasom, pa še tiste me pol tiščijo v bedrih. Mater! Toliko berem o tem, da naj bi se trebušček začel poznati komaj v četrtem, petem mesecu, men se pa tam pri sramni kosti kar lepo vidi okroglina, sploh, ker sem bila zmeraj zelo ploskega trebuščka. Pa v pas me je zalilo, me je na špehek vrglo, baje da zato, da varuje otroka Mi pa ni jasno zakaj se ti maščoba nabira po stegnih, meni se na notranjem delu, me kar moti! Pa tud moj pravi, da se mi že pozna, pa me kar naprej boža po trebuščku, ga poljublja, skoz mi roko gor tišči... Se mi full lepo zdi! V petek imam drugi pregled, takrat bom noseča 9t4d. Tokrat pa mu bom rekla, naj mi natisne slikico, saj mi je na prvem uz ni dal!!1 Sem bila tako žalostna. Sicer pa moje počutje čist ok, ne bruham, ni mi slabo, zgleda, da je minilo. Me pa nekaj boli desna noga, tam nad tazadnjo mislim da me boli kolk, ne vem a je to mogoče zato, ker se mi kosti pripravljajo in razmikajo? Ne vem, me pa boli, ko se prepognem in se hočem nazaj zravnat. Se mi zdi, da bodo tele naše nosečnosti tako hitro minile! En, dva, tri, pa bo november tukaj in z njim naši škorpijončki. Jaz pa že zdaj tako pridno božam mojo malo pikico in vsak dan gledam po knjigah in internatu, kakšna zgleda ta moja pika približno. In veselim se vsakega novega tedna nosečnosti!!! To je eno najsrečnejših obdobij v mojem življenju. Kaj vse še bo...
< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 8.4.2006 16:28:51 >