|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
7.4.2006 12:49:00   
Aja1
Punce...ravnokar sem pri eni od oktrobk prebrala, da se v pasu že full poznajo cm. Tudi jaz se bom danes izmerila....me prav zanika, koliko cm sem že pridelala. prej sem imela obseg 65 cm...zdaj pa user posted image

Ste se ve že kaj merile?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 551
7.4.2006 13:57:19   
Anonimen
živjo Aja1...ja tudi meni se že malo pozna okoli pasu...v glavnem hlače me zelooo tiščijo tako da moram kmalu kaj novega kupituser posted image user posted image user posted image
moram povedat tudi to da se mi zdi da se bo zelo vleklo do novembra??!!
kaj pravite??

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
7.4.2006 13:58:28   
viv_
O ja... se bo vleklo... jaz moram do prijateljice po nosečniške hlače, mi jih bo posodila. Ker sem kar lepo okrogla... Vleče se mi pa že zdaj do 18.4., ko imam spet pregled... Ni konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 553
7.4.2006 14:21:24   
***pika***
Živijo!

jaz se tudi 'okroglim'. Pa dvomim, da od otročka - mislim, da se nabirajo maščobne plasti user posted image
Še vedno imam neznanski tek v dneh, ko mi je malo slabo (mislim, kje je tu logika?).

Hlače še nosdim normalne, ampak zaenkrat žametne in to tiste, ki so mi vedno dol lezle, zdaj so pa lepo zapolnjene user posted image

Ene ste govorile, da boste pozno dobile materinske knjižice.
Tudi jaz je nisem na prvem pregledu in jo dobim šele 21.4., ko bo drugi pregled.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 554
7.4.2006 15:54:15   
najci
Včeraj je bil moj prvi bruhalni dan user posted image  in to dobesedno! Danes me je bilo kar strah vstat, ampak sem kot prerojena - tako kot tole današnje vreme!
Glede velikosti trebuha pa sploh še ne vem, ker sem doma in ves čas v trenirki, ki je najbolj udobna.
Jaz imam pa v torek prvič pregled pri novi G. Komaj čakam, da spet vidim moje user posted image  user posted image .
Želim vam najlepši vikend - uživajte v soncu in čimmanj slabosti!

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 555
7.4.2006 17:00:05   
marella1
najci jaz komaj čakam, da pridem domov kjer me čaka moja udobna trenirka user posted image . Slabost in objemanje školjke sta pi meni še vedno prisotna.

Lep in sončen vikend vsem user posted image

pa pa

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 556
7.4.2006 17:52:30   
atanja
Ampak je res udobna trenerka... Jaz sem mislila da nikoli ne bom dočakala ta trenutek. Ampak je končno prišel-zdele grem pa še mal na sončka.
drugače se pa pridružujem vsem ki bruhate, ste lene in ki se vas prehlad loteva. Grozn se počutim, ampka sej bo.
Mali Princ isto imava isto G in PDP 6.11.
Lep petek vsem in čim več dobrega počutja!!!!

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 557
7.4.2006 19:55:18   
urška76
Cer!
Evo, danes sem bla brez računalnika pa ste tok napisale da še nisem vsega prebrala. Tako, da zdaj odgovarjam atanji. Jest sem tud pri Strahovi. Je nekajkrat mojo prejšno g nadomeščala, pa mi je bla ful všeč.  Ji je pa naš dolžan sladoled, ker je rekel da sav se pol leta matrala za pikico user posted image   Se je očka zelo matral.user posted image  Knjižico dobim na naslednjem pregledu, Nuhalno imam pa 19.4.
Zdej grem pa še ostale prebrat. Da vidim, kaj ste kaj načvekale.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 558
7.4.2006 20:05:56   
krfjolca
Čao punce.
Jaz se že 2 dni počutim odlično. Očitno me je pregled čisto pomiril.
Zdaj se samo še sekiram, kakšen lopov sem, ker s štipendijo in morebitnim starševskim dodatkom (če ga bom sploh dobila) izkoriščam davkoplačevalce ... user posted image
(glej temo "kako bi to komentirale" user posted image )
Pa očitno moram poiskati drugo bodočo službo, ker beseda "razvajen pamž" pač ne more biti v besednjaku učiteljice ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 559
7.4.2006 20:40:14   
urška76
V besednjaku bodoče pedagoginje pa res ne sme biti takih besed. Saj so ja vsi otroci angelčki in ta najbolj pridni..... če verjameš user posted image
Za mojga nisem nikol rekla, da ne bo razvajen upam samo, da ga bom vzgojila v kolikor toliko kulturnega človeka.
Drugač sem pa jaz tud na bolniški in izkoriščam oz.bom začela izkoriščat davkoplačevalce. Pa se čisto nič ne sekiram. Pri prvem sem delala do konca, pa če prav so me postrani gledal, ker sem vsake pol ure vstala in se sprehodila po hodniku. Samo drugače nisem mogla delat. Potem pa sem v zahvalo po končani porodniški dobila v roke odpoved in novo pogodbo za proizvodnjo. Na petek, v ponedeljek sem pa delat začela.user posted image  In zdaj ko sem v drugo noseča, sem takoj prinesla potrdilo od g (drugače me ne smatrajo za nosečo), pa sem se morala v enem tednu dvakrat skregat, da ne grem v lakirnico delat.user posted image   Potem so se pa itak slabosti začele in sem doma. Ampak ni hudič, da bom šla spet delat, če mi pa ne morejo najt primernega dela naj mi pa dajo tok dopusta da bom lahko doma.
Madonca sem se razpisala. V glavnem 1000 nosečnosti 1000 zgodb bi rekla.
Pocartite svoje trebuščke.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 560
8.4.2006 9:47:20   
viv_
Dan punce...

Jaz se dobro počutim, ampak me bo moj počasi dal iz kože, ker mam vsak večer en žur user posted image  V četrtek sem bila na srečanju z aerobiko, včeraj smo se v LJ dobile sošolke s faksa, danes imam pa eno deklišno user posted image  Saj potem se bojo pa stvari malo umirile...

Jutri pa neseva z Mirno butarco. Bomo videli, kok časa bo zdržala... Pa končno soooooooooooončeeeeeeeeeeeeeeeek!

Me pa mal skrbi, ker mam ful pozno NS. PDP imam 2.11., NS pa 26.4.user posted image  Hm hm... Po NS pa direkt v avto in v Amsterdam. user posted image Komaj čakam... Ampak to pakiranje... Mirno moram spakirat na morje, pa še za naju... Bo že!

Mejte se, pa lep vikend!

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 561
8.4.2006 16:26:46   
MALINČICA
Tudi meni so že vse kavbojke, ki sem jih prej nosila pretesne, oz lahko imam samo tiste z res zelo nizkim pasom, pa še tiste me pol tiščijo v bedrih. Mater!
Toliko berem o tem, da naj bi se trebušček začel poznati komaj v četrtem, petem mesecu, men se pa tam pri sramni kosti kar lepo vidi okroglina, sploh, ker sem bila zmeraj zelo ploskega trebuščka.
Pa v pas me je zalilo, me je na špehek vrglo, baje da zato, da varuje otroka user posted image
Mi pa ni jasno zakaj se ti maščoba nabira po stegnih, meni se na notranjem delu, me kar moti!
Pa tud mojuser posted image  pravi, da se mi že pozna, pa me kar naprej boža po trebuščku, ga poljublja, skoz mi roko gor tišči...
Se mi full lepo zdi!
V petek imam drugi pregled, takrat bom noseča 9t4d. Tokrat pa mu bom rekla, naj mi natisne slikico, saj mi je na prvem uz ni dal!!1
Sem bila tako žalostna.

Sicer pa moje počutje čist ok, ne bruham, ni mi slabo, zgleda, da je minilo. Me pa nekaj boli desna noga, tam nad tazadnjo mislim da me boli kolk, ne vem a je to mogoče zato, ker se mi kosti pripravljajo in razmikajo? Ne vem, me pa boli, ko se prepognem in se hočem nazaj zravnat.

Se mi zdi, da bodo tele naše nosečnosti tako hitro minile! En, dva, tri, pa bo november tukaj in z njim naši škorpijončki.
Jaz pa že zdaj tako pridno božam mojo malo pikico in vsak dan gledam po knjigah in internatu, kakšna zgleda ta moja pika približno. In veselim se vsakega novega tedna nosečnosti!!!
To je eno najsrečnejših obdobij v mojem življenju. Kaj vse še bo... 

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 8.4.2006 16:28:51 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 562
9.4.2006 12:08:42   
Aja1
Punce pozdravljene! user posted image
Kako ste?

Včeraj sem si merila pas in ugotovila, da sem se razširila že za 6 cm (iz 65 na 71cm)....ja, kmalu ne bom nobenih hlač več zapelauser posted image

Urška76, imama isti dan NS. Jaz že komaj čakam, da spet vidim user posted image .

Viv, mislim, da imaš NS čisto pravi čas, ker meni je G rekla, da bi bilo bolje kakšen dan kasneje, ampak potem ravno ne delajo (prazniki) in po praznikih bi bilo že pozno. Imam pa jo 19.4.

Danes sem sanjala, da sem bila na UZ in mi je G rekla, da vidi, kaj je naš user posted image . Pa sem sama gledala v tisti ekran in rekla, da jaz vidim fantka, ona pa je rekla, da bo punčka.user posted image  Le kaj pomenijo te sanje?

Pridne bodite user posted image  in razvajajte sebe in svoje user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 563
9.4.2006 12:45:12   
urška76
Ojla srečke user posted image !
Izkoriščam čas, ko je naš mali v postelji in pridno počiva. Je še zmatran od včerajšnjega potepanja.
Sem se mal nazaj hvalila da, se mi še nič ne pozna, pa me je zdej v dveh dneh kar napihnil. K da bi imela balon v trebuhu. Bo morala jaz tud kmal v nabavo, ker od prej imam samo zimske stvari. 
Za NS je čas od 11-14 tedna, do takrat vse pikice napredujejo enako hitro , potem pa začneje eni hitreje drugi pa malo počasneje rast in se debelit.
Aja1, kje si pa naročena na NS?  Sanje pa pomoje pomenjo, da si želiš user posted image user posted image .
Pa vse tiste ki imate doma že kakega sončka, a ga boste vzele sabo na kak UZ? Midva razmišljava, da ga bi, samo se mi zdi da je zdejle za na nuhalno še malo prezgodaj, ga nebi rada prekmalu medla. Že meni se zdi, da je november še zelo oddaljen, kako se bi šele Mihu vlekel. Sicer smo že mal govoril o tem, pa on pravi da bo "batca" mel (nekak mu sestrca ne potegne).
Uživajte

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 564
9.4.2006 19:20:17   
viv_
Ojla punce...

Jaz sem imela učeri "ubitačan dan", dva rojstnadneva in še dekliščino zvečer user posted image user posted image user posted image  Tam smo se nekaj merile s šiviljskim metrom in sem imela okrog pasu 87 cm... No, danes, ko sem spočita in sem malo več ležala, sem imela pa "samo" 73 user posted image . Včerej sem prišla domov ob 3:15, popoldne sem šla s tamalo spat in je prav pasalo...

Dones je pa tak lep sonček, ampak pri nas piha ko user posted image .

Jutri pa spet veselo na delo...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 565
9.4.2006 20:06:11   
Kati81
Evo še jaz se vam pridružujem, še ena novembrka. In sicer imam rok 21.11.,  bila pa sem na pregledu v 6 tednu in se je videla lepo vrečka, sedaj pa imam pregled v torek, saj sporočim kako je šlo.

Zaenkrat kakšnih hudih težav ni le kar me zelo tišči v želodčku na trenutke, večkrat na dan, pa full sem zaspana, sploh po kosilu, pa vsaketoliko časa me špika v trebuščku, sploh če dolgo sedim za računalnikom.

No pa sladke sanje danes.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 566
10.4.2006 7:51:06   
Aja1
Dobro jutro user posted image !

Kako ste danes? Vikend je spet prehitro minil user posted image

Dobrodošla Kati81! user posted image user posted image user posted image

viv, toliko cm razlike se lahko pozna v enem dnevu? Uau, nisem si mislila....si bom merila večkrat na dan. Sicer pa je pri meni tudi zjutraj trebušček še ploščat, ko pa nekaj pojem in spijem, pa se kar konkretno napne. user posted image  Kmalu bodo opazili tudi v službi "taglavni", ki še ne vedo.

Pridne bodite in oglasite se kaj!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 567
10.4.2006 8:33:15   
MaliPrinc
Atanja, potem se bova pa sigurno kdaj videli v čakalnici user posted image . Sem pa zadnjič slišala, ko je sestara eni po telefonu rekla, da zdravnica ne sprejema več ker ma letos tok nosečk, da je pravi baby boom.

Jaz pa sem še vedno ful utrujena in tudi slabo mi je še zmeraj. Pa trebušček mi tudi že kar raste, tako da bo treba počasi kakšne hlače kupit.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 568
10.4.2006 8:42:35   
viv_
Jaz bom danes malo dlje v LJ, tako da bom šla pomoje po službi do CP pa v Sariko po ene dvoje hlače. Tiste so fajn, na štrik okoli pasu, pa je... Jaz imam velinoma kavbojke, pa mi je že vse preozko user posted image  Pa brezveze, da me neki tišči, če ni treba...

Za 1. maj sva se pa odločila, da bova kar doma. Mirna gre z mojimi na morje, midva bova pa zrihtala par zadev po stanovanju, spalnico morava preselit, pa eno sobo pregradit, da bojo mel mulci vsak svojo, pa tako naprej... Jaz bom pa še mal študirala, da zaključim tega mojega podiplomca in v miru rodim.

(odgovor članu MaliPrinc)
Neposredna povezava do sporočila: 569
10.4.2006 8:56:13   
kaja11
Matr babnice.... zdaj sem bom pa že sekirat začela... vse že nove hlače kupujete, pa trebuhi vam rastejo. Meni se zdi pa da se mi še nič ne vidi. Komaj čakam prvi pregled v četrtek, da vidim če je vse v redu. Ah brezveze, v četrtek bom imela samo vaginalni pregled.... šele v petek imam UZ.
Drugače je pa en tak lep vikend za mano.... skos smo bili zunajuser posted image , slabosti se zmanjšujejo.
Matejka81.... poročaj kako je bilo na pregleduuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 570
10.4.2006 9:21:11   
marella1
Jutro vsem user posted image

no pa je še en vikend za nami, kar prehitro minejo. Drugače se počasi tudi pri meni stanje izboljšuje.
Atanja in Mali Princ tudi meni je gin. izračunala PDP 6.11. (po moje izračun 10.11).

pa pa

< Sporočilo je popravil marella1 -- 10.4.2006 9:23:07 >

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 571
10.4.2006 9:24:47   
viv_
Jaz sem si pa naračunala 6.11., pa je G rekla, da je 2.11. Mah, itak bo prej user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 572
10.4.2006 9:33:58   
urška76
Dobro jutro!
Viv , če pa boš prej, potem bi se pa skoraj morala med Oktobrke prestavt. user posted image   Zase vem da bom kasneje. Sem pri Mihu cel teden zamujala in so mi umetno sprožil porod, ki se je končal s CR. Pa potem so mi še rekli, da če hočem v drugo po naravni poti rodit, da moramo naredit manšega user posted image .
Kaja11 ne se sekirat zaradi majhnega trebuščka Še prehitro bo zrasel.
lep dan vsem

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 573
10.4.2006 9:35:37   
viv_
urska76 - ja, pomoje bom šla res na koncu med oktobrke. Mirna je bila 17 dni prej. Bomo videli... Samo, da ne bi bilo ravno na 1. november user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 574
10.4.2006 9:49:07   
urška76
Prvi november je pa res krasen datum ja user posted image  Sam potem bi mel vsaj razlog za žur. Od bratranca sine je na 31.10 rojen in potem vedno za prvega novembra praznujemo, ko pridemo še mi "ljubljančani" v Belo krajino.user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......