|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
3.4.2006 12:59:04   
Luni
Kar se tiče razpredelnice: za prva dva (fanta) mi je za oba kazalo punčka, zdaj mi kaže, da bomo imeli pa fantka. Imam občutek da bo kar lepo punčka user posted image . Ne vem, zakaj user posted image user posted image user posted image
Jaz sem po počutju že prav fina. Slabi me ravno toliko, da sploh vem, da bomo zibali user posted image  Sem v soboto cel dan okna drgnila in zavese prala v cele tri štuke user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 476
3.4.2006 14:45:55   
taya76
Ojla punce:)
Vav jagode...)Men so tud pasale ceu vikend sm jih jedla k nora...
Midva sva se tud odlocla,da ne bova vprasala za spol,se bova raj pustla presenetit..Pa se svoji gindkologinji moram povedat,da nocem vedet kaj bo..Da se slucajn ne bo zagovorila...No danes sm pa po dolgem casu super,tk ze dolg nism bla.Pocutje zelo prijetno..Lep dan se naprej...

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 477
3.4.2006 16:49:46   
atanja
Lep pozdrav dekleta!
Meni se končno mal izbolšuje slabost-je pa utrujenosti veliko več...
Drugače pa Krfjolca jaz sem na začetku študija, službo imam za res za nedoločen čas vendar z osnovno plačo...pa sem se vsseno odločla imeti otroka. Ker sem si ga želela. Včaih tudi mene stiane če sem se prav odločila,ampak zdaj imam še večje zanimanje za faks in počasi bo šlo. Upam!

Midva ne bova vprašala za spol, ker odkar sem noseča si samo želim da bi bilo zdravo...
Čez dva dni imam končno prvi pregled! Zanima me če tiste ki ste že šle če je šel user posted image  z vami?
lep pozdravček

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.4.2006 17:35:26   
Anonimen
atanja jaz imam pregled 10.4. in moj se zelo veseli, mi je danes rekel: V ponedeljek pa greva dojenčka gledat!" user posted image user posted image user posted image
Tako, da mislim, da bo na vse UZ šel z manouser posted image

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
3.4.2006 17:59:29   
ema79
Zdravo novembrčice! Jst pa vas bom od zdj naprej lohka sam zvečer brala,ker se je moj prehlad končal in sem šla nazaj v službo, kjer pa na user posted image žalost nimam dostopa do interneta. Tudi jst sm že takoj vsem raztrobila,da bomo mel dojenčkota, ker sem tok fejst bla vesela, da ni blo šans, da bi bila tiho. Tudi v slžbi sem šefu povedala naslednji dan, ker pač opravljam tak bl fizični poklic, kjer se moram zdj zlo pazit, pa ni bil nč jezen,ampak full navdušenuser posted image user posted image . Za spol pa želim vedet, ku sem preveliki firbec!user posted image user posted image
Sam naša mami je rekla,da ji ne smem povedat! Dekleta uživajte v teh prelepih mesecih!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
4.4.2006 7:46:31   
Aja1
Partner gre lahko na vse UZ s tabo. Moj na prvem UZ ni bil (je čakal v čakalnici), ker nisem vedla, kako sploh to poteka. Potem sem bila pa že kar na tisti mizi, kjer ima UZ in nisem hotla težit še s tem, da želim, da bi bil user posted image  zraven. Itak se ni na prvem UZ še nič videlo, ker je bilo prezgodaj. Na naslednji UZ je pa šel zraven (sem prej sestro vprašala, kako to zgleda, kdaj gre on notr in podobno). Bil je full navdušen user posted image user posted image user posted image . Res je fino, da gre poleg tebe. Zdaj pa komaj čakava na NS, da spet vidiva najinega user posted image . Na naslednji pregled grem pa šele 15. maja.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 481
4.4.2006 8:20:45   
kaja11
Punce.... a mi lahko ena pomaga s številko od Pušenjaka v Dravljah.... rabim jo za NS. Hvalauser posted image
Mal sm smotana.... sploh ne vem kje jo imamuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 482
4.4.2006 8:48:47   
viv_
Ojla,

samo na brzino vas pozdravim, ker sem doma, je tamala zbolela user posted image . Ful ma vročino pa kašlja, tako da greva do dohtarce.

Kaja11, poglej na netu, vtipkaj neplodnost dravlje, pa ti vrže ven...

čau

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 483
4.4.2006 9:36:54   
Višnja
Pozdravljene
No, pa je prvi pregled za mano. Vse Ok. Vrečka je velika 17 mm (koliko ste imele ostale???) in seveda moja mala pikica je notri.Danes je 6t in srčka ni bilo še videti. Je rekel G, da je še prezgodaj. Kako prezgodaj, če pa ste ga nekatere že videle???user posted image
Tako sem bla vesela, da nimam večjih slabosti, včeraj pa sem se komaj premikala...ampak kaj čmo, to vse spada zraven user posted image .

Že tri dni me boli grlo, pa ne vem, če lahko kaj vzamem al je boljše, da se oglasim pri mojem zdravniku????

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 484
4.4.2006 9:49:44   
Aja1
Višnja, naj te ne skrbi. Tudi pri meni se na prvem pregledu ni videlo nič, razen vrečka (16mm). Tudi ploda ni bilo še videti, ker je bilo prezgodaj. Takrat naj bi bila po ZM noseča 5t 4d, ampak se mi je na naslednjem UZ pokazalo, da naj bi bila noseča že 5 dni več. Na naslednjem pregledu, se bo sigurno že videl lep user posted image  in močan user posted image . Le pogumno in pazi nase in na svojega user posted image .

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.4.2006 10:51:17   
Višnja
Jooj, hvala za spodbudne besede...še tako sem panična po naravi in zdaj sem še 1000X bolj.....
Za prvomajske praznike sva z dragim načrtovala počitnice...nekam daleč user posted image ...amapk verjetno ni najbolj priporočljivo, da bi letela nekaj ur, saj takrat mu ne bo še niti 3 mesece. Najboljše, da se posvetujem kar z mojeim G, kajne? Včeraj sem ga pozabila vprašat, pa čeprav sem imela pripravljenih kar nekaj vprašanj. Ahh..

< Sporočilo je popravil Višnja -- 4.4.2006 10:57:08 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.4.2006 11:16:33   
viv_
Ojla punce!

Midva sva od zdravnika, tamala ima  virozo in mora bit do konca tedna doma.

Visnja, vse bo OK. Kar se poletov tiče, sem brala na MONu, do 4 ure ni nič hudega. PA ni fino, če se leti preko pola...

lp

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.4.2006 11:25:29   
kaja11
Viv... nič ti nisem fouš. Moj lump je že dva meseca zdrav (trkam)..... januarja smo imeli pa celo norišnico. Lepo jo ozdravi... ti pa uživaj.

Višnja... nisi edina. Tudi jaz sem vedno pozabila vsa vprašanja pri G.... enkrat sem si jih celo na list zapisala, pol sem pa valjda tudi na list pozabila. Vsa sreča za te forume, kjer v bistvu izveš vse... tko, da ni drame.

LP

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 488
4.4.2006 11:32:01   
marella1
Čao punce!

Kako ste kaj danes? Pri meni vse po starem, salbost je še vedno prisotna user posted image
Jutri imam zopet G, v bistvu mi bodo odstranili polip in komaj že čakam, da zopet vidim user posted image . Danes se naročim še na nuhalno.
viv user posted image  za Mirno

pa pa

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 489
5.4.2006 8:18:00   
viv_
Ojla,

ja kje pa ste vse? Se vse počutite OK?

Jaz sem danes v službi, jutri sem pa spet s tamalo doma. Danes mož dežura. V petek gre pa nazaj v vrtec, ker se ji je zdravje že povrnilo in ima uhuhu viška energije...

Kako kaj trebuščki? Meni se zdi, da dete že brca user posted image user posted image user posted image  trebuh imam pa tak, kot sem ga imela v prvo nekje v 4. mesecu user posted image

Uživajte in čim manj slabosti!

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 490
5.4.2006 8:26:24   
Lana_s
Dobro jutro,

mene se slabost počasi loteva, po polževo, vsaki dan malo ampak na srečo sem popoldan že vredu in zaenkrat še ni niti približno tak kot prvič. Če se zamotim pa čisto pozabim da mi je slabo.

Trebušček se mi še ne pozna, razen od preobilne večerjeuser posted image user posted image  Lušti pa so se že začeli. Skoraj vsaki dan se mi zlušta jabolčna pita iz McDonaldsauser posted image , ki jo seveda na vsaki način morem dobituser posted image

Viv, ste kupili kolo za Mirno?

Lep dan

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 491
5.4.2006 8:27:26   
Aja1
Dobro jutro drage souser posted image !

Viv, tudi jaz sem že hotela bit huda, ker še vse naše novembrke spijo. user posted image  Punce, dost je bilo spanja....napišite kaj! user posted image

Moje počutje je ok, malo me sicer hlače tiščijo...ampak bom kmalu odpela gumb in bo bolje. Trebušček je sicer viden le zvečer, ampak ga drugi še ne opazijo.
punce, zdaj pa nismo več najbolj "frišne" user posted image , so že decembrke za nami user posted image .

A še kateri trakec prehiteva za en dan? Nič, sem pa en dan več noseča....bo pa prej user posted image  prišlo na svet user posted image

Opažam pa, da me tisti, ki vejo, da sem user posted image , vedno pogledajo najprej trebuh.

Pridne bodite in pišite kaj, da bo čtiva dovolj! user posted image  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 492
5.4.2006 8:32:31   
atanja
HELLO!
Končno je ta dan tuuuu! Komaj čakam da vidim!!!! Pri meni šefi izvejo šele po nihalni! K se mi ne da zdaj jim razlagat ko še nimam pregledov čez. Drugače pa ostali pol sveta že vejo.... Jaz ne morem bit tiho...Moj je bolj vstrajen in je samo domačim povedat in najboljšmu prijatlu, jaz pa kar trobim na okrok-in noben ni presenečenuser posted image .
Včeraj sem mislila da mi bo glavo odnesel, tok me je bolela da sem zvečer mogla vzet tableto k drugač ne bi mogla it spat-pa bruhanje je blo spet tu!

Pazite nase in predvsem uživajte!!!!!!!!!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 493
5.4.2006 8:33:14   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Lana_s
Viv, ste kupili kolo za Mirno?

Aham, tamala že trenira za letne olimpijske igre user posted image  So slikice v albumu!

Meni se že 2 noči zapovrstjo sanja, da sem rodila... Kr neki... Ampak ne vem kaj!!!! Upam, da se bo kmalu na UZ videl spol, ker sem res res res firbčna!

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 494
5.4.2006 8:37:12   
Luni
Še od mene eno lepo jutro, user posted image !

Mene tudi že nekam hlače tiščijo, pa saj ne da bi imela ne vem kako velik trebušček user posted image  . Samo še troje lahko nase dam, pa tudi to bo kmalu pretesno. Znanci me nekaj ogovarjajo, da sem se nekam spremenila. Joj, a res? Ne morem verjet, da se mi na obrazu pozna! Včeraj sva šla malo na potep in iskanje velikih in malih vozičkov. Ja, za avto sva se že skoraj odločila, od vozičkov sta nama pa najbolj všeč štirikolesnika Peg perego AT 4 in Traxx Jaguar 4. Ima že kakšna izkušnje z njima?

Lepo se imejte, obeta se nam lep vikend!

LP

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 495
5.4.2006 8:46:33   
kaja11
Pozdravljene souser posted image . Za mano je spet en obupen dan.... slabost, bruhanje... pa sem bila že tok vesela, ker se je stanje malo izboljšalo. Tašča je prijavila, da bo ziher punčka, ker mi je tok slabouser posted image . Te vraže so mi tok smešneuser posted image . Ena moja teta je zame napol čarovnicauser posted image .... celo prvo nosečnost mi je govorila, da ni šans, da iz take oblike trebuha ven pride punčka.... pa še prav je imela.
Trebuha sicer še nimam....imam samo občutek, da sem se čist zmehčala... nič ne telovadim, fuuul spim... komaj čakam, da minejo slabosti in grem na nosečniško telovadbo. 

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 496
5.4.2006 8:57:59   
viv_
Ojla,

hehe... Kaja, meni v prvo ni bilo nič slabo, pa je bila punca... tako da...

Voziček bomo imeli še od Mirne, Quinny Freestyle 4XL, super voz. Potem bomo samo eno marelo še nabavli. Avta imamo pa na srečo oba dost velika user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 497
5.4.2006 9:00:51   
Aja1
Jaz mislim, da so te vraže le 50%. Ena moja prijateljica je bruhala v prvi nosečnosti in je imela fantka, v drugi pa ji ni bilo nič slabo, je bila pa punčka. Razen nekatere pa res vedo po obliki trebuha. Ampak najbolj ziher bo šele, ko pride user posted image  na svet. user posted image  Sicer pa bom tudi jaz z zanimanjem poslušala mnenja od drugih.....mogoče mi pa kdo zadane. user posted image  Upam pa, da se bo na UZ videlo, kaj bo....in to čimprej!!!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 498
5.4.2006 9:14:00   
kaja11
Valjda, da so te fore čist mimo.... ampak smešno je pa vseeno. Moja teta si ful želi eno punčko v najmlajši generaciji in je vedno čist ogorčena rekla..... " brezveze, ti tudi ne boš imela punčke"user posted image . Me prav zanima kaj bo tokrat naumila.
Moram priznati, da sem si včeraj zaželela eno pridno punčko..... medtem, ko je imel moj mali škorpijonček že 10-ti histerični napad na sprehodu. Ne vem, ne vem kaj bo iz tega. Če samo pomislim, da imamo še enega škorpijončka na potiuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 499
5.4.2006 10:07:52   
Luni
OOOOoooo, kaja11, kaj naj pa jaz rečem? Imam leva in ovna, pa škorpijona na poti. To se bomo ravsali user posted image   Dobro, da je vsaj mož devičnik in jaz vodnarka user posted image

Ja, sem gledala včeraj Quinny-je. Se mi sploh ne zdi tako dober voziček, kot sem mislila. Sem prijela za ročaj in se kar kje nekam maje. Sicer verjamem, da je drugače, ko je otrok noter. Pa sem že premišljevala, zakaj se toliko vozičkov od Quinny-ja prodaja, starih po pol leta, leto in grejo na marelo. Zdaj vem user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......