|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
31.3.2006 12:23:21   
taya76
Zivio punce:)
Vav vidim,da je kr nekaj novih prslo..Lep pozdrav vsem...Ze kr nekaj casa se nism oglasila...
Drugac uzivam v bolniski upam,da bom do poroda...Vsak dan izkoristim koker se najbolj da...Pocutim se se kr utrujeno,ponavad po kaksn daljsem sprehodu..Apetit je zj mau boljsi kot na zacetku.Ampak se vedn jem bl minimalne obroke..Trebuscek pa raste..Kak fajn..Bo treba kaksne hlace nabavit,k zj sm najraj kr v trenerkah..Komej cakam poletjetk bomo dale nase kr oblekce pa kiklce..Lep dan vsem novemberkamuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 426
31.3.2006 12:36:51   
Aja1
Taya76, živjo! Mene je pa utrujenost zapustila včeraj user posted image  user posted image  user posted image  . Zdaj se počutim kot prerojena. Prej bi cele dneve spala, zdaj sem pa polna energije.

Tudi jaz komaj čakam na poletje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 427
31.3.2006 12:59:57   
Anonimen
user posted image  jaz sem pa spet objemala WC školjkouser posted image
kdaj bo tega konec???user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
31.3.2006 13:14:28   
MINEJA
Ojla punce!

Čestitke vsem ,ki ste zaključile s slabostmi!!! Meni je še kar slabo in neprestano imam tisti grozen občutek v ustih... Bruham sicer ne, ampak večkrat pa mi ob kakem čudnem vonju dvigne želodec ... Nekege posebnega apetita nimam, moram se bolj siliti s hrano ...
Utrujenost pa je tako ali tako prisotna, pa še lenoba povrhu, UPAM, DA BO VSE TO TUDI MENI IZGINILO IN BOM POLNA ENERGIJE ....

Lep pozdrav!

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
31.3.2006 13:14:58   
Aja1
Joj, punce...boge ste tiste, ki bruhate.user posted image   Zgleda, da nas ni veliko takih, ki nam ni bilo niti enkrat tako slabo, da bi pomislile na bruhanje. Rahla slabost me je dajala, ko sem bila lačna, sicer pa ne. Saj pravijo, da po 3 mesecih ni več slabosti...tako, da bo tudi tega kmalu konec user posted image

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 430
31.3.2006 13:42:16   
krfjolca
Dan user posted image

Pri meni je tudi malce boljše  s slabostjo, včeraj je bilo čisto v redu, danes pa me samo kak vonj moti, hude slabosti pa ni. Bruhat tudi jaz nisem šla nič.
Sem ful vesela, ker od nedelje ni bilo več nobenega izcedka, upam da bo pri tem ostalo. Tudi prsa me že manj bolijo. Zdaj že lahko spim na trebuhu user posted image . Tudi utrujenost me je malo minila, zdaj me je pa začela mučit nespečnost user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 431
31.3.2006 13:54:25   
ema79
tudi jaz sem k sreči ena takih, ki bruhanja še ni doživelauser posted image (moram kr trikrat po lesu potrkat)! Ja noje joškice so pa drug problem, že tak mam mal večje pa me še kr tok bolijo, da če mičken hitrej stopim, jih morm kr držat. Še posebej pa v postelji, ko se premikam! To pa komaj čakam,da se konča. Vprašanje je kdaj ali je nujno,da sploh se?user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 432
31.3.2006 13:55:38   
Aja1
Punce, počasi zaključujem s službo in odhajam domov. Želim vam lep vikend (upam, da bo kaj sončka) in seveda božajte svoje trebuščke ter se pustite razvajati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. A ste že vse povedale doma za user posted image ? Midva sva povedala doma, v službi pa še ne.

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 433
31.3.2006 14:10:43   
viv_
Jaz tudi odhajam... Mejte se za vikend user posted image  Mi gremo po kolo za Mirno!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 434
31.3.2006 14:15:02   
pluton
Lepo pozdravljene punce,

Evo tudi jaz sem danes opravila pregled in sem v 6t ter 3 dni in se je lepo videlo utripanje srckauser posted image . Slabo mi je se vednouser posted image in mi je danes ginekolog priporocal vitamin B6 ki baje zelo pomaga proti slabostim. Tako da grem danes to kupit pa da vidimo ce pomaga. Zmatranosti pa zaenkrat se ne cutim tako da bo verjetno se prisla za mano.
Mimogrede tukaj v Zagrebu sploh ne poznajouser posted image NS in ne vem ce obstaja se kaksen strokovni izraz za ta pregled ker drugace se bom morala kar v LJ narociti.

Lep vikend vam zelimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 435
31.3.2006 14:45:06   
Lana_s
Matejka79 naslednji pregled imam komaj 8. maja. user posted image user posted image  Sem vprašala g kak to da tak pozno pa je rekla, da ne bo nič narobe,  saj izvide o krvni skupini že ima, ko pa pridem pa grem kar še v laboratorij.

Vse ki vas ne bo čez vikend, fajn se imejte, upam da bo čim lepše vreme.

Viv, dober nakup vam želim.

Ostale, ki boste pa še kaj gor pa se tak slišimo.

Lep pozdravuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu pluton)
Neposredna povezava do sporočila: 436
31.3.2006 14:57:56   
marella1
Pluton to z Vitaminom B6 bom tudi jaz poskusila. Jaz sem 8t4d, ampak slabost je še vedno prisotna, zvečer pa sledi obvezno objemanje školjke.

pa pa

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 437
31.3.2006 19:59:19   
sasabela
Monika 79...a ti si že imela prvi pregled?
Ker jaz sem imela tudi zadnjo M 18.2., sedaj imam pa prvi pregled 10.aprila....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.4.2006 8:17:43   
Lana_s
Dobro jutro,

vidim da sem jaz že čist zmešana. Sem včeraj malo zamešala in napisala Matejka79 namesto Monika79.user posted image Se opravičujem za napako. Ne vem pa zakaj se ne da popravituser posted image  Tisti gumb uredi je izginil neznano kamuser posted image

Lep sončen pozdrav vsem skupajuser posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 439
1.4.2006 8:43:21   
krfjolca
Meni pa trebušček ni še nič zrasel. Upam, da bo pri tem še nekaj časa ostalo. Sem kar malo patološko navezana na svoj raven trebušček, pa se še ne bi rada poslovila od njega user posted image
No ja, vsaj do poroke naj ostane približno majhen. Če bo šlo s slabostmi takole naprej, še kil ne bom preveč pridobila. user posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 440
1.4.2006 11:40:46   
najci
Pozdraljene bodoče mamice user posted image !

Z veseljem vas že od začetka te teme spremljam in želela sem si, da bi se vam lahko pridružila. Sem fosilka, ki se je 3 leta trudila za dojenčka in sedaj nam je z OBP končno uspelo in to kar dvojno user posted image   user posted image !
V četrtek sem imela 1.UZ in čeprav so me presenetile ogromne krvavitve, sem prvič v življenju zagledala utrip otročka in to kar dva utripa! Eden je malo manjši in bolj nežen, drugi pa že pravi pogumnež. Moj uradni PDP je 20.11., se bo pa glede na to, da sta dvojčka, verjetno še kaj prestavljal... bomo videli...
Zdaj je pred mano novih 14 rizičnih dni in upam, da bosta oba otročka v tem času pridno rastla!

V moji zgodovini je za mano že en ss v 8t, zato sem še bolj prestrašena... toda ne bom razmišljala o tem.
Moramo pozitivno razmišljat, a ne?
Sicer pa se moji pikici skozi cele dneve pogovarjata z mano - seveda tako, da mi je slabo - včasih že kar malo preveč čvekata user posted image ...

Pa še to: andreja07, ti boš pa tudi imela dvojčke, a ne? In PDP imava skoraj čisto skupaj!?!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 441
1.4.2006 12:06:38   
Anonimen
Wwwwiiiiiiiiiii najci čestitke, dvojne! user posted image user posted image  in dobrodošla med novembrke!

(odgovor članu najci)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
1.4.2006 12:09:11   
kaja11
O madonauser posted image user posted image Zdaj imamo že dve "dvojni"... hudooooooo. Vidve nam bosta itak ušle proti koncu, do takrat pa vseeno lahko skupaj čebljamo. Ne spomnim se katera je priporočala metin čaj proti slabostim.... danes sem ga kupila in bomo videli. Vitamin B6 sem jedla nekaj časa in ni nič pomagalouser posted image . Druge kar probajte.... po moje itak ne paše vsem isto.
Men je tok fino,  k je zaenkrat še sonček zunaj. Dve uri smo se potepali.
Lep vikend še naprej!!

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 443
1.4.2006 12:16:45   
Anonimen
kaja tudi meni nič ne pomaga, slabo mi je pa če pojem ali popijem ne vem kaj user posted image
Čakam, da mine samo od sebe. Upam, da pred 12. tednomuser posted image

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
1.4.2006 19:15:09   
Anonimen
Kje ste danes novembrke?user posted image , Mi dva sva šla na en fajn sprehodek, mi je prav fajn delouser posted image , zdaj sem celo nekaj okusnega v sebe spravila, čeprav sem zjutraj imela spet "zmenek" z WC školjkouser posted image .
Kupila sva nov modrc, saj so mi prsi nenormalno zrasle user posted image .

In kako ste kaj ve preživele to lepo soboto?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
1.4.2006 20:27:20   
andreja 07
pozdravljene
mi smo mel danes ful akcijo-beri pospravljanje noti zunaj in ker imamo konje-malo kmetije si lahko mislite kako to zgleda,no noter sem bla jaz izatk gazdatako da je vse nared saj sin jutri praznuje rojsni dan in sem se morala potruditi.
jutri samo še posesam pa pomijem potleh pol pa že dobim starše na kosilo pa bo spet dela..............

Sem pa zelo vesela saj sem danes v nipermarketu Merkator  kupila 2 kompleta preobleke kovterček+povšterček za ceno 5400,en komplet je bil 2700,so zlo cartkani aja proizvajalc je pa katja in alen.

Pol sem pa gajbico jagod za 1000 vidla in so jasno romale z mano.

tkole to bo to zaenkrat vse in pa seveda pozdrav nejci_nosečki z user posted image user posted image  in seveda srečno.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
3.4.2006 8:20:24   
Aja1
Drage souser posted image  dobro jutro! user posted image

Kako ste preživele vikend? Na RR bolj malo, ane?!user posted image  Jaz tudi čez vikend ne berem veliko RR....bolj med tednom.  
Dobrodošle vse nove user posted image  novembrke. user posted image user posted image user posted image  

Punce....danes se mi pa luštajo jagode (Andreja me je okužila, ko je pisala o jagodah user posted image ). Komaj čakam, da bo malica, da grem v trgovino in jih kupim celo kilo.....njami....se mi že sline cedijo. Še dve urci bo treba počakat!

In kako kaj trebuščki? Pridno rastejo?

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 447
3.4.2006 8:30:04   
viv_
Dobro jutro!

Včeraj sem 2x nekaj pisala, pa ko sem dala "potrdi" me je vrglo ven user posted image .

Najprej, čestitke vsem novimuser posted image , še posebej tistim dvojnim...user posted image user posted image

Mi smo v soboto izpeljali projekt kolo. Potem smo šli pa na celodnevni izlet na Štajersko. Je bilo prav lepo. Včeraj smo pa malo kofetkali po mestu, pa kolesarili (slikice v albumu)... Prav lušten vikend. Zvečer mi je celo uspelo nekaj polikat! Bravo mami! user posted image

Trebuh je pa že kar konkretenuser posted image Kaj še bo??? Za eno poroko, ki sem jo imela 25.3. sem si dala delat en fancy kostim, pa istega sem nameravala imeti še za eno poroko konec aprila in potem za eno prireditev v Angliji, konec junija... Ampak tole junija ne vem kako bo šlo... Mi bo mogla šivilja malo predelat. Saj sva se načeloma zmenili, upam le, da bo šlo...

Kako se kaj počutite punce?

LP, vivuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 448
3.4.2006 8:37:20   
Višnja
Dobro jutro novemberke.
Upam, da ste lepo preživele vikend in uživale na sončku. Mene tudi mantra utrujenost, pa se pred vsemi izgovarjam, da je spomladanska. Slabosti so tudi pri meni prisotne tu pa tam, bruhala na srečo še nisem. Hrana pa mi ne gre  in ne gre. Nič mi  ne paše...a prej sem bla tak gurmanuser posted image
Kdaj boste ve povedale v službi in ostalim???? Jaz malo razmišljam in bom počakala, da gredo vsaj 3 meseci mimo. Sicer pa,  mami in najboljši prijateljici nisem mogla tajit user posted image .
Danes sem malo nestrpna...čaka me namreč prvi pregled. Prepisala sem se drugemu ginekologu in me je naroču takoj, ko je imel prosto in med. sestro sploh ni zanimamo kdaj sem imela zadnjo m. Malo sem panična....upam, da bo vse OK.

Želim vam uspešen začetek tedna...

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 449
3.4.2006 8:51:16   
krfjolca
Tudi jaz čestitam novim user posted image  novembrkam!

No, pa smo v 8. tednu user posted image . Slabost je v zadnjih dneh sicer popustila, ampak je danes nazaj prišla, zoprnica user posted image . K sreči sem v službo prinesla prepečenec, ki mi vsaj malo pomaga. Še 3 dni do pregleda - JEEEIIII.

Drugače me je pa malo stisnilo ta vikend. Sem imela pravi panični napad. Malo sem se ustrašila odgovornosti. Pa mami me je v slabo voljo spravila, ko govori stvari, kot - tako si še mlada, pri 23 otroka, pa kako bo s službo ko nimaš faksa zaključenega, pa da bom ja diplomirala, pa da bi lahko še uživala par let, pa potovala, pa to ... pa da bom mela trebuh na poroki, pa tako lepo obleko izbrano ...

Kr neki. user posted image
Namesto da bi mi podporo nudila, me pa straši. Pa tako sem bila prepričana, da si res želim tega, zdaj imam pa dvome. user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?