|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
3.4.2006 8:54:29   
viv_
Krfjolca, jaz sem se poročila, ko sem bila noseča 3 mesece, pa se niti približno ni videlo... Kar pogumno! Vse se da, če se hoče!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 451
3.4.2006 9:00:10   
Monika79
Dobro jutro punce user posted image user posted image user posted image

Lana_s ni problema, da si malo zamešala imena, sem vedela, da misliš mene user posted image user posted image user posted image user posted image  pa se je na prvem pregledu kaj videlo?
Vidim punce, da nam kar vsem po vrsti pašejo jagode  user posted image user posted image  mmmmm samo te bi papcala in seveda regrat, ta pa je zakon (samo zelo dobro opran) sem ga ziher oprala v 10 vodah user posted image user posted image user posted image user posted image  ziher je ziher user posted image user posted image

Tako punce, napišite kaj je novega pri vas user posted image user posted image user posted image  ste že povedale novičko o user posted image  komu? ali še malo čakate?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 452
3.4.2006 9:04:54   
Aja1
Jaz se počutim pa odlično! user posted image user posted image user posted image  Nič slabosti. Sem res vesela, da je tako.

Sicer pa je tudi moj trebušček zvečer ker lepo zaobljen, ampak drugi še ne opazijo. Hlače so še vedno prav....občasno le malo zatiščijo....pa odpnem gumb in je ok. user posted image

A se mogoče že pogovarjete, kaj boste imele? Meni vsi pravijo, da bo sigurno fantek. Pa pojma nimam, od kod jim to?! user posted image  Pride pa po tisti razpredelnici res fantek. Ampak pustimo se presenetiti....mogoče bodo pa vsi presenečeni, če bo punčka user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 453
3.4.2006 9:13:05   
viv_
Jaz sem povedala že vsem! Kaj naj pa čakam... Če gre kaj narobe, bi morala tako ali tako potem povedat ( v službi, doma...), pa sem raje prej... Tako sem saj povedala veselo novico.

A boste vprašale za spol? Jaz bom... V prvo sem vprašala. Zdaj je pa tamala navalila na sestrico in moram preverit, da jo pripravimo v slučaju bratca. user posted image  Bi pa kar še eno punco... Ampak, kar bo bo, samo da bo vse OK!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 454
3.4.2006 9:20:19   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Krfjolca, jaz sem se poročila, ko sem bila noseča 3 mesece, pa se niti približno ni videlo... Kar pogumno! Vse se da, če se hoče!

Hvala, samo jaz bom takrat noseča 21 tednov - 4m in 3 tedne ... user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 455
3.4.2006 9:27:51   
Monika79
Halo

Midva sva še zaenkrat povedala bližnjim sorodnikom, ker tem pa res ne moreš tajiti, saj ti le-ti pozneje stojijo ob strani v dobrem in slabem user posted image  pa težko bi zatajila, ker sem zelo bleda ratala user posted image user posted image
Po razpredelnici pa mi pride fantek user posted image , samo nimam pa nobenega občutka kaj naj bi bilo, samo sem pa se pogovarjala z enimi mamicami in so ene pravile, da so čutile katerega spola bo user posted image in seveda je na koncu tudi tako bilo, kot npr. materinski instinkt user posted image user posted image user posted image  samo mislim, da nama 9 mesecev nikakor ne bo uspelo, neda bi vprašala kaj bo user posted image user posted image user posted image  ali pa? se damo preseniti user posted image user posted image user posted image

Tudi moje počutje je ok, zjutraj vedno rahle slabosti, samo ni tako hudo, samo sem pa ugotovila, da mi je začelo biti slabo ko se najem user posted image user posted image

tako punce, pišite kaj user posted image

Višnja ti pa nam sporoči kako je bilo na pregledu in user posted image  zate  user posted image

user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 456
3.4.2006 9:28:53   
viv_
Meni je razpredelnica že v prvo kazala fanta, pa je punca... Tako da user posted image ...

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 457
3.4.2006 9:46:49   
kaja11
Pozdravljene nosečke. Vidim, da se splošno vzdušje popravlja.... se vidi, da grejo tedni mimo, slabosti počasi minevajo,...user posted image user posted image  Še 10 dni do prvega pregleda... komaj čakam.
Zaenkrat misliva, da ne bova vprašala za spol.... da mi bo šlo na D day še kaj drugega po glavi kot "BOLIIIII"user posted image  Prvič sva imela tudi tak namen... pol sem pa na UZ okoli 30t slučajno pogledala na ekran in videla jajčkauser posted image  Tko da bomo videli, če bova zdržala.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 458
3.4.2006 9:47:23   
Monika79
jaz mislim, da so samo to naklučja, ker mislim, da narava naredi po svoje,
zato pa so to majhni čudeži user posted image user posted image user posted image  pa lahko še kdo reče kaj hoče, ker tudi ti znakci, kot nečista koža, čista koža,...... tudi ne pokažejo spola user posted image  tako, da je treba počakati do UZ ali pa do poroda user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 459
3.4.2006 9:48:32   
krfjolca
O katerih razpredelnicah to govorite?

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 460
3.4.2006 9:49:47   
Aja1
Jaz že komaj čakam, da vidim, kaj je naš user posted image . Ene pravijo, da se včasih vidi že na NS (sicer redko).

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 461
3.4.2006 9:53:24   
Aja1
Razpredelnica je na mama.si, na levi strani klikneš "bo fantek ali punčka".

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 462
3.4.2006 9:59:54   
Monika79
halo

Jaz sem mislila to razpredelnico, ki sem jo našla na http://www.mama.si/?menu=A200
tukaj moraš pogledati starost matere (1 stolpec) ob mesecu zanositve in potem pa si pogledaš kaj ti izračuna user posted image

user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 463
3.4.2006 10:00:02   
marella1
Dobro jutro user posted image  

Midva sva tudi že skoraj vsem povedala, težko sva se zadrževala. Tudi za spol bova vprašala, moji sestri je po razpredelnici prišlo, da bo imela fantka pa ima punčko. Pri meni je pokazalo punčko in mislim da bo kar fantek user posted image .  Konec koncev pa sploh ni važno, kajne ?!
Kar zedeva jagod sem jih ta vikend non stop jedla,pa še ful dobre so bile.
Kdaj naj bi se videl spol?

pa pa  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 464
3.4.2006 10:05:15   
Monika79
halo

Mislim, da se na NS že vidi spol, samo je tudi veliko ugibanja, tako, da ni 100 % zagotovitve kaj bo, sicer pa  G v tako rani user posted image  radi neugibajo glede spola, mislim, pa da se vidi okrog 4 meseca user posted image  malo nam pomagajte mamice, katere že imate user posted image  tudi mene točno zanima kdaj se spol vidi user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 465
3.4.2006 10:10:45   
krfjolca
Po razpredelnici bo fantek ... Pomojem bo kar res, ker so sami fantje v družini, pa še jasnovidka mi je lani napovedala fanta ... user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 466
3.4.2006 10:14:11   
Anonimen
Dobro jutro!
Meni je še kr slabo, ampak mislim, da se mi počasi stanje izboljšuje, vsaj upamuser posted image . Pri meni po razpredelnici pride punčka, ampak jaz imam tak občutek, da bo fantek user posted image . Že vse čas, pa ne vem kako to.
No bomo videli, kaj bo pa bo, v glavnem, da bo najino in pa zdravo!
Lep dan vam želim, zdaj pa šibam v šolouser posted image .

papa

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
3.4.2006 10:19:50   
kaja11
Na NS se zelo redko vidi spol, pa tudi večina G vam ne bo tako zgodaj hotela povedat.... je velika verjetnost napake. Na morfologija se pa baje že lepo vidi. Midva v prvo nisva hotela vedeti.... me je pa na morfologiji vprašal če me zanima spol, tako, da je on očitno videl.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 468
3.4.2006 10:25:16   
katjuš
Čau. Še ena novembrka se vam pridružuje...
zadnja M 25.1., PDP 1.11.
na prvi pregled še čakam, mam ga čez 2 dni...user posted image
upam, da bo vse OK in bom lahko do novembra klepetala tukaj z vami.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 469
3.4.2006 10:46:00   
Anonimen
čaw čaw
tukaj je še ena novembrka ..PDP 17.11....no upam da se bo obdržal ker je to prva dobra nosečnost po 2. SS....kako ste kaj ve...upam da uživate...
aja tudi meni je non stop slabo, samo hladilnik odprem in user posted image ....bljak...sicer bruham ne ampak slabost je pa očitna...danes je za spremembo malo bolje...
srečnauser posted image

(odgovor članu katjuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
3.4.2006 11:38:56   
marella1
TinyP user posted image  samo z nasmehom naprej pa bo. Pri meni slabost noče in noče odnehati, zvečer imam ritual z objemanjem školjke user posted image , pa saj bo.
Krfjolca jaz sem s fantom že kar lep čas skupaj in vedno so naju spraševali kdaj bomo kaj zibali, ko pa je prišlo do tega pa so bili na začetku kar malo zaskrbljeni, vsi so mislilii da bo prvo diploma in šele kasneje user posted image  ampak a ni skoraj vedno tako, da če nekaj planiraš se rado obrne. Ti kar glavo pokonci in z veliko optimizma naprej.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
3.4.2006 11:48:29   
Monika79
Marella1 zanima me kje si dobila oziroma kje si ga našla trakec, ker mi je zelo všeč user posted image user posted image  da si še jaz naredim user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 472
3.4.2006 11:53:35   
marella1
http://www.lilypie.com/create_baby_days.php 

pa pa

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 473
3.4.2006 12:05:06   
Anonimen
hvala hvala Marella 1...user posted image

(odgovor članu marella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
3.4.2006 12:17:15   
Monika79
hvala ti Marella1 za link user posted image user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......