Luni
|
Ojla! Da se vam javim na hitro! Urška76, najprej tebi hvala! Potkalo je pa takole: že v soboto sem bila čudna: lačna kot 100 ! Ponoči ob 1.30 me je nekaj zbudilo (še danes ne vem kaj); v glavnem: šla sem iz navade na malo potrebo. Se vrnem v posteljo, pa nikakor nisem mogla zaspati. Do pol petih sem bila že 4x na WC-ju (na veliki, hahaaaaa). Šele takrat sem pomislila,da se pa morda nekaj dogaja. Počasi sem začela še malo pospravljat, potem sem se šla tuširati. Ne boste verjele, kaj sem delala ob sedmih zjutraj, s popadki na dobrih 6 minut: kopala starejša otroka, ker jih nisem zvečer, pa sta reveža vse dobro prenašala =zrolana mami..... Mož ju je peljal k tašči in me kar naprej spraševal, če se mudi. Mirila sem ga, da ne. In ko ga ni bilo, mene tak popadek zagrabi, da sem že vedela, da se nimam več časa obirati. Ob pol devetih sva bila v Postojni, ob 9-ih v porodni, brez klistirja, 9.50 pa je naša mala Maša že prikukala na svet. Expres punca! Vso zahvalo babici Jani v Postojnski porodnišnici, kako enkratno je vodila porod!!! Tako je bilo na hitro, da nisem prav dobro dojemala, kaj se pravzaprav dogaja. Maša je pridna, je in spi, lepo pridobiva na teži, mami je pa itak super!