|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
11.11.2006 22:04:51   
Naja30
Punce, mene pa zadnje čase tako čudno zašraufa, če kaj "sumljivega" pojem. Danes je to npr. čebula ali pa čokolada user posted image  Ne vem točno, ker je bilo premalo časa vmes med enim in drugim user posted image  Pa še slabo mi je kot da bi morala bruhat.  Se to še kateri dogaja?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
11.11.2006 22:27:13   
MALINČICA
Hvala matejka81, bom poskusila se pri njej naročit, bi tud raje nekak žensko imela. Je pa dr. Maurič že od srednje šole moj gin, pa sem zmeraj pizdila, ko sem morala vedno tako dolgo čakat.

Naja3, mogoče pa to le ni hrana????Mogoče pa se bo počasi začelo!A veš, da imaš ti PDP na rojstni dan mojega dragega??
Hehe, pa še 30. je letos!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
11.11.2006 22:47:27   
Naja30
Uh, sem bila zadnjič že zaradi podobnih težav v porodnišnici na CTG, pa nič pokazalo, da bi se kaj dogajalo, tako da je verjetno samo prebava. Tisto čokolado sem sem ravno do konca pojedla user posted image  Sem morala narediti test, če je to od čokolade ali čebule. Verjetno je čebula user posted image
Tvojemu dragemu pa vse najboljše!

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
11.11.2006 23:25:24   
MALINČICA
Gremo spaaaat!
Še hitro pod tuš, pol pa spet leže prebedet celo noč, vmes pa obvezno dežuranje na wc-ju!
Lahko noč vsem!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
12.11.2006 9:21:17   
Anonimen
jutro,...

očitno sem zgodnja danes,...samo, da sporočim, da se še vedno NIČ ne dogaja user posted image .

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4630
12.11.2006 9:32:11   
urška76
Dobro jutro.
Pri nas tud še nič novega.
Naš škrat je pa danes nemogoč. Izsiljuje že od kar se je zbudu. No vmes mal popusti, pa se spet spomni, da mu nekaj ni všeč in jovo na novo. Se je odloču, da bo brez zajtrka in ni niti ust odprl. Pa ne bo šel lulat, ko ga pa posadim na wc pa teče, tok da ne vem kje je imel vso to vodo spravljeno. Pa ne bo risanke gledu, pa ne bo knjige bral, pa nič od nič. Vmes se pa vsake tok časa kar na lepem začne dret ko da ga iz kože dajeva. Bogi sosedje, kaj si mislijo, da delava z otrokom. Pa ni to običajen jok, ampak je res izsiljevalsko dretje. Bi že pomislila, da mu kaj fali, pa pride potem po kaki minuti mimo, kot da ni bilo nič. Upam, da bo tole obdobje hitro minilo. Pa upam, da ne bo še kaj huje, ko bo dojenček končno pokukal na svet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
12.11.2006 9:36:05   
Anonimen
Urška76, sem se jaz že tud začela spraševat, če se lišpa noter ali kaj? user posted image user posted image ,...
Ma meni nič več jasno. Prav smotano mi je že ko že 3 dni govorim vsem: "Nisem še rodila, nisem še rodila, nisem še rodila,...." user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4632
12.11.2006 10:24:40   
urška76
Matejka ti kar vsem reči, da iz principa ne greš rodit, ker ti vsi težijo user posted image . Pa da ti je tok fino, ker lahk še letaš okol, da boš še kar mal počakala.user posted image
Naš mali se je pa mal umiril. Sem šla še jaz mal preko svojih načel, in sem mu vseeno zdele mal za jest dala. No pripravla sem rogljičke na mizo, da si je lahko sam postregel.
Sej bo tud za naju prišel dan D a ne. Pol bova meli pa najlepši pupi, ker bosta najbolj nališpani user posted image . Boš vidla, kok jih ova mogli čez 15 let (al pa še prej) pazit, da nama ne zbezljata user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
12.11.2006 10:26:12   
Anonimen
Krfjolca je danes ob 8.45 rodila ANŽETA user posted image user posted image user posted image , velik je 53 cm, težek 3520g!!!!

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4634
12.11.2006 10:27:16   
Blacky30
Malinčica, najboljši g. na območju MB je dr. Dušan Rosič v Ptujskih toplicah. Jaz hodim že dolgo k njemu, tudi celo nosečnost sem in je bilo super. Nikoli ne čakaš, gre hitro, sam dela NS, UZ, sestra ti vzame kri in pregleda vodo, tako da nimaš nobenih dodatnih poti in terminov. Vse zrihtaš kar pri njem. Pa še ful prijazen je. Jemlje pa še preko koncesije. No, samo predlog, je pa za razmislit. Sem spravila tja že kakih 15 kolegic in so vse ful zadovoljne z njim.

Punce, naj se vam ne mudi, uživajte nosečnost vsak trenutek posebej, ker je res najlepše obdobje življenje. In naspite se, potem tega več dolgo ne bo.

Vsem želim vso srečo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
12.11.2006 10:29:56   
urška76
user posted image user posted image Krfjolca čestitke za Anžeta user posted image user posted image  Pravi korenjak je. Lepo se cartite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
12.11.2006 10:47:58   
marella1
krfjolca: user posted image user posted image user posted image za Anžeta. No vidiš pa je bil 12.11. pravi datum user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
12.11.2006 10:50:57   
danaja1
user posted image user posted image user posted image Krfjolca čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ti se pa včeraj nisi šalila..... Očitno te je do konca zašraufalo, ko je tvoj odšel na špiluser posted image user posted image user posted image
Lepo se cartajte, pa se mogoče kje v Kranju še srečamouser posted image user posted image user posted image

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
12.11.2006 11:32:41   
Monika79
Krfjolca čestitke za fantička Anžeta user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  polnoooooooooo cartanja vam želim vsem 3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no sedaj pa se skoraj vsak dan nekaj dogaja pri novemberkah user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
12.11.2006 13:13:21   
ema79
najprej čestitke Krfjolci!user posted image user posted image user posted image
Pa upam, da atanja ne bo nč jezna, če sporočim, da je danes ponoči rodila fantka Teda.
Tudi njej vse čestitke!user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
12.11.2006 13:30:54   
Anonimen

NOVEMBRKE:

user posted image

Katy.25, PDP 1.11., Trbovlje, 2.11. rodila SARO user posted image user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, 10. 11. rodila ANO ANOUKuser posted image user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image , 9.11. rodila NEJOuser posted image user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, 30.10. rodila JULIJO user posted image  user posted image   
viv, PDP, 3.11., Kranj, 30.10. rodila ZARJO  user posted image  user posted image   
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto,  17.10. rodila NEŽO user posted image  user posted image   

Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje, 1.11. rodila TAYO user posted image user posted image  

Luni, PDP 5.11., Postojna, 5.11. rodila MAŠO user posted image user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, 2.11. rodila GAŠPERJA user posted image user posted image
mk_pika, PDP 8.11., Kranj, 6.11. rodila ŽANA user posted image  user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, 20.10. rodila SARO user posted image  user posted image   

mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
atanja, PDP        , 12.11. rodila TEDAuser posted image user posted image
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, 29.10. rodila JAKOBA user posted image  user posted image   

MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDP 17.11., Kranj, 12.11. rodila ANŽETAuser posted image user posted image
Kely, PDP 17.11., Slovenj Gradec, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice, 24.10. rodila ANDRAŽA user posted image  user posted image   
andreja 07 , PDP 18.11., 6.10. rodila SIMONA in DAVIDA  user posted image  user posted image   

blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

Ne vem zakaj nismo imeli na seznamu atanje user posted image  user posted image , sem jo dodala. 
Čestitke novim mamicam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4641
12.11.2006 14:49:31   
Monika79
čestitke tudi Atanaji za sinka Teda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
12.11.2006 15:29:26   
*sonchek*
Čestitke krfjolca user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
12.11.2006 16:16:19   
Lana_s
Čestitke obema novima mamicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
12.11.2006 16:17:37   
mirjanajelenko
najprej vse naj naj vsem novopečenim mamicam prav favš sem vam ko že lupčkate pa   cartate male bebice
živjo punce jutri mam ctg v porodnišnici ter pregled, upajmo da me obdržijo ter sprožijo porod, kajti sem čez rok pa mi je full beda ponoči spim samo po 3 ure tako me napihuje ter tiši nogico ali rokico ven da me prav boli  šraufa me tud sam ponoči
moram vam pa povedati da se celo nosečnost nisem z ničemer obremenjevala, zadnje dva dni me pa moj sam mal postrani pogleda pa sm čist na tleh solze pa ojejoj sama sebi že grem na živce, kako si je kaj še moj bogi

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
12.11.2006 16:22:49   
Nogavica
Čestitke krfjolci in Atanji in, seveda, veliiiiko cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
12.11.2006 16:47:31   
Naja30
Čestitke novopečenim mamicam in njihovim user posted image  Držim pesti, da še ostale, ki ste po roku, čim prej dobite svoje zakladke v roke user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
12.11.2006 18:03:52   
viv_
Krfjolca user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke!

Nas je pa tule tolk kranjčank, da se lahko dobimo enkrat z vozički user posted image .

Čestitke tudi atanji! Bravo punce!user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
12.11.2006 18:23:43   
danaja1
user posted image user posted image user posted image Čestitke tudi Atanjiuser posted image user posted image user posted image
Punce jutri je pa moj dan DDDDDDDDDDDDDDD. Ob 8-ih sem naročena na amnio, samo zaradi tega ker sem 2 cm odprta, sem pa 11 dni pred rokomuser posted image user posted image user posted image  Ne vem zakaj to moj ginekolog tako rad počne. Baje da zelo rad daje na amnio. Baje jo delajo samo še v Kranju. Tako, da me je prav strah, po eni strani pa tudi jaz komaj čakam da je to za mano in da bom držala svojo pikico.
V glavnem držite pesti zameuser posted image user posted image user posted image

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
12.11.2006 18:59:39   
Anonimen
Danaja1, držimo pestiuser posted image user posted image .
No pa za mene tud držite pesti, sploh za kake popadke, da se pokažejo na CTG-ju user posted image . Aja pa mogoče še za kak pregled, da vsaj vem, če se že odpiram ali ne user posted image , pa kak UZ zarad plodovnice bi mi tud prav prišel user posted image .

(odgovor članu danaja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?