MALINČICA
|
Evo mene, še kar noseča. matejka81, jaz sem bila tista, ki jo je sestra zunaj vprašala, če sem že kaj jedla, ker zgleda, da je otrok lačen. Joooj, kako so me prestrašili! Sva šla na hitro nekaj pojest, pa nazaj na ctg, pa je bilo isto. Noben mi ni hotel povedat, kaj je narobe, vsakič ko sem vprašala kaj je narobe, so rekli, ne bomo zdaj o tem, vam bomo potem opvedali.... Mislim, z živci sva bila že čisto na koncu, nakar so me dali še na UZ, kjer je doktor pregledal čisto vse!!! Izvid UZ je bil v redu, ves bp in sem se malo oddahnila. Morala sem še na kontrolo zvečer, ker so na pregledu ugotovili, da imam že vse mehko, popadki pa so bili neredni in tam do 80 nekje. Tudi zvečer je bilo vse ok, moj mali lump je pač zgleda bolj mirne sorte. Sem pa končno zvedela spol mojga ligenjčka. V trebuščku nosim !!!! Mi je pokazal njegova jajčka in luleka!!!! Danes sem spet morala it na kontrolo ctg, pa je bilo vse v redu, zdaj pa moram se oglasit v petek. Pa močno stiskam pesti, da bi do takrat že rodila!!!