|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
10.11.2006 19:26:54   
Anonimen
user posted image  marella welcome back!

Še dobro, da si še v enem kosu user posted image , torej nisem edina, ki zdaj zamuja jeeeeeej user posted image  user posted image  user posted image .
Ma saj meni se tudi že meša od tega čakanja user posted image .
Ali ti bojo zdaj sprožili porod ali kako? Če se ne bo pričel sam od sebe? user posted image  

(odgovor članu marella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4551
10.11.2006 19:28:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Evo, spet sem probala, pa nič. Mi javi, da fotografija presega dovoljeno velikost. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pomanjšam sliko?

Daj še enkrat tokrat jo pomanjšaj na 25% user posted image

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
10.11.2006 19:29:39   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Odpri slikico v slikarju pa pritisni  Ctrl in W pa se ti odpre ena tabela pa tam namesto 100% v obe okenci napiši npr.: 50% pa shrani kot pa daš slikici neko ime in potem bi moralo it user posted image .

user posted image  pa pohiti, me zanima kaka tvoja slikica

V kerem slikarju odprem slikico? Tle v mojem albumu al kje drugje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
10.11.2006 19:32:07   
**Petra**

IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Evo, spet sem probala, pa nič. Mi javi, da fotografija presega dovoljeno velikost. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pomanjšam sliko?

Tle sem še po starem probala, nisem sploh še pršla do slikarja

Daj še enkrat tokrat jo pomanjšaj na 25% user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
10.11.2006 19:32:53   
Anonimen
ne ne user posted image  v tistem ki ga imaš v Windowsih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4555
10.11.2006 19:42:27   
**Petra**

ne ne user posted image  v tistem ki ga imaš v Windowsih user posted image

Uf, včasih si čist enostavno dal slike notr, brez komplikacij. Zdej, na tem novem programu RR še nisem dajala slik not.

No, malo potrpljenja, mogoče mi še kaj uspe spacat. Ko rata, javim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
10.11.2006 19:44:02   
Anonimen
Jaz vedno zmanjšam v slikarju na windowsih, tega programa na RR še sploh nisem uporabljala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4557
10.11.2006 19:48:41   
**Petra**
Matejka, morm tamalo spokat spat. Pridem potem nazaj. Drugače pa jutri dam not voziček in kompletek. Mi je eno uspelo pomanjšat, tako da potem samo v akcijo.

Da ne boš kam pobegnila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
10.11.2006 19:51:10   
MALINČICA
Jaz sem že zdavnaj obupala nad dajanjem slikic v RR, ker mi nikakor ne rata, tako da raje vaše albumčke gledam, hehe!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

Neposredna povezava do sporočila: 4559
10.11.2006 19:51:53   
Naja30
Ojla punce!

Vidim, da vas je nekaj že čez rok. Pa čakamo... ne? Saj bo in ko bo, bo za vse življenje user posted image

Jaz se sicer nisem toliko oglašala pri vas, ker sem imela PDP 1.12. in ko si mi ga prestavili, sem kar pri dec. ostala. Zdaj pa vas velikokrat berem, ker imam podobne težave kot ve.
V sredo sem mislila, da je to že naš dan D. Vse me je zvijalo kot pri M ali če se pripravlja na drisko, taki krči smotani so bili, ampak so kar trajali, niso prišli in odšli. Pa sem se šla pokazat v porodnišnico in je vse ok, dete živahno, spodaj zaprta. Ok, saj se ne mudi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
10.11.2006 19:58:59   
urška76
Čer čveke!
En dan me ni, pa zapolnite tri strani. Sem se komaj prebila skozi.user posted image
In zdej po pravic povedan, sploh ne vem, kaj ste napisale. No vem, da je naša Krfjolca boga, ker jo res čist vse napade. Krfjolca sej bo kmalu bolje.
Matejka nisi edina zamudnica, jest še kar vlečem vrsto. Me prav zanima kaj mi bodo jutri v porodnišnici rekli. Mam pa danes nekam čudn napete prsi. Mogoče je pa to znak da se kaj pripravlja. user posted image  Pa neki me skoz navija, pol k grem pa na WC pa nič od nič. Mah sej bo....enkrat...
Naja3 dobrodošla tud pri nas čvekah.
Zdej grem pa večerjat, pol pa mal dragega pocrkljat, mava mir ko sva malega na počitnice k našim poslala.user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
10.11.2006 20:00:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Matejka nisi edina zamudnica, jest še kar vlečem vrsto. 

Ah,..... tebe smo že za mamico proglasili user posted image  user posted image  user posted image
No, lepo, da me niste vse zapustile user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4562
10.11.2006 20:21:42   
melita73
Ne Matejka, nismo te še zapustili, samo lene smo preveč da bi pisale. Mene sicer od PDP-ja loči še kar nekaj dni, ampak nekako se mi zdi bo treba še kar malo več čakat. No, bomo videli, kaj mi bo povedala dr. v porodnišnici, kamor moram v ponedeljek na pregled.
Me pa nekaj zanima glede sproženja poroda - tiste ki ste že rodile - a je to res toliko hujše kot če se samo začne. Meni je dr. Blejčeva v Lj porodnišnici rekla, da okrog PDP-ja (če se prej nič ne dogaja) po posvetu z mano lahko sprožijo porod (no verjetno že preverijo, kakšno je stanje), najkasnej pa teden dni po PDP-ju. Zanimajo me vaše izkušnje.
Uživajte še naprej (kolikor se da) v zadnjih dnevih user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
10.11.2006 20:28:40   
urška76
Oj melita, kakor sem že aji rekla. Mislim da so bolečine pri umetnih popadkih, ki naj bi bile ne vem kako hude samo še en mit. Meni so v prve sprožili porod, pa po vaginaleti sploh popadkov nisem čutila (baje so bili ne tri minute),  potem pri flaši umetnih popadkov pa itak nimam pojma kok so lahko bolj boleči od mojih. Mislim da bolijo eni in drugi, veliko pa je odvisno od psihe. Če te vsi strašijo, da je to nekaj groznega, potem te je strah in posledično verjetno bolj boli. Ker naša psiha dela ogromno se mi zdi. Če pa to vzameš samo kot pomoč tvoji pikici, potem so popadki kot popadki. No moje mnenje, ker kot pravim nimam pojma koliko bi me boleli samo moji popadki.

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
10.11.2006 20:31:50   
melita73
Hvala Urška, saj jaz tudi tako mislim, samo nimam še izkušenj s tem. Nisi imela nič svojih popadkov oz. zakaj so ti sprožili?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
10.11.2006 20:36:32   
urška76
Bila sem en teden čez rok, začel so z svečko za mehčanje materničnega vratu, pa ni kaj dosti pomagalo, samo potem ko so zećeli so morali dokončati. Po svečki te pustijo max 24 ur in če ni nič ti dajo umetne popadke.
Bomo videli, kaj mi bodo jutri rekli. Če me mislijo matrat, bi raje videla, da začnejo šele v ponedeljek.user posted image  da bom lahko še vikend uživala v družbi mojih dveh fantov.

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
10.11.2006 21:16:33   
MALINČICA
A katera ve po kolikem času v Mb porodnišnici sprožijo porod?
oji sestri so mislim da po 14 dnevih po PDP, ampak to je bilo pred tremi leti, za zdaj pa ne vem!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
10.11.2006 21:22:02   
Anonimen
Malinčica mislim, da je še vedno tako user posted image . Da če je plodovnica ok šele čez 14 dni, če pa ni več dobra pa že prej,...meni zanima kdaj ti začnejo plodovnico pregledovat? user posted image user posted image
Ker jaz imam v pon. ponovno CTG, brez kakega drugega pregleda, no mogoče mi bojo samo pritisk zmeriliuser posted image

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
10.11.2006 21:24:00   
Monika79
vidim, da ste se spet razpisale, no tako je tudi prav user posted image user posted image user posted image

mene pa sedaj zadnjih par dni full bolijo prsa, nekaj takega kot na začetku nosečnosti, pa to vsak dan in potem par uric drži in je spet mir, potem pa se spet vrne user posted image  ima katera podobne probleme?

no glede teh krčov, tudi mene včasih vse boli spodaj, pa si mislim, da pa se nekaj dogaja in bomo počasi šli, no potem pa je treba samo iti na WC, pa je problem rešen, oh kako se smotano počutim user posted image user posted image user posted image

jaz mislim, da še bo ta vikend akcija, še posebej pri zamudnicah Matejka, Urška, Marella - upam, da nisem sedaj katere ven spustila user posted image  v glavnem zanimivo bo.

Matejka - lušten trebušček user posted image user posted image  oh malo še potem pa bomo že občudovale tvojo pupiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te slikce so najlepše user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
10.11.2006 21:29:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Monika79

no glede teh krčov, tudi mene včasih vse boli spodaj, pa si mislim, da pa se nekaj dogaja in bomo počasi šli, no potem pa je treba samo iti na WC, pa je problem rešen, oh kako se smotano počutim user posted image user posted image user posted image

jaz mislim, da še bo ta vikend akcija, še posebej pri zamudnicah Matejka, Urška, Marella - upam, da nisem sedaj katere ven spustila user posted image  v glavnem zanimivo bo.

Matejka - lušten trebušček user posted image user posted image  oh malo še potem pa bomo že občudovale tvojo pupiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te slikce so najlepše user posted image

lp Moni user posted image

Monika nič čudnega to se menda vsem dogaja,...wc nas odrešuje user posted image .

Ja jaz tud upam, da bo kaj akcije med vikendomuser posted image .

Komaj pa seveda čakam, da objamem svojo user posted image  pa da objavim njene slikice,.... bom čist najbolj ponosna mamica user posted image .

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4570
10.11.2006 21:31:49   
marella1
matejka: ja meni bodo baje dali umetne popadke. Veš že komaj čakam user posted image . Ampak mislim, da smo vse na istem user posted image . Vem, da zrelost plodovnice pregledujejo z amnioskopijo v Kranju, kako je v drugih poroddnišnicah pa res ne vem. Moram pa ti reči, da ta pregled ni čisto nič prijeten user posted image

pa ps

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
10.11.2006 21:38:27   
Anonimen
Punce MucaMaca javlja:

Danes, 10.11, ob pol štirih popoldne je prijokala na svat mala Ana Anouk, težka 3310g in velika 52 cm. Vsi smo zdravi in zelo veseli!

Muca Maca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4572
10.11.2006 21:41:37   
r1ta
Iskrene čestitke Muca maca, tvoji princezi pa veliko lepega na poti življenja!user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
10.11.2006 21:44:41   
**Petra**
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MucaMaca, iskrene čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
10.11.2006 21:55:57   
marella1
MucaMaca: čestitke še tukaj.user posted image user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?