|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
10.11.2006 11:04:03   
Anonimen
Oj, majas, lepo, da si se oglasila.user posted image  Ja, res je grozno čakat tole zdaj po roku user posted image ,...Ma najhuje je , ker res samo čakaš in nič druga user posted image ,...Ne da se mi, da bi kam šla, nimam kaj za delat, za user posted image  imam vse pripravljeno,... mah,... samo sedim lahko pa čakam user posted image . Kar je grozno!

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4526
10.11.2006 11:08:51   
**Petra**
EVo, jst sem končno dobila svojo gin na telefon, ja, je rekla, da je to od pregleda, tako da ni panike. Edino pridet morem, če bi res krvavela ali pa če se začnejo pravi popadki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image le kako to zgleda? Jst že skoz mislim, da so pravi, pa na žalost, le niso!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Majas, lepo da si se oglasila. Sem te že prov pogrešala tle gor na RR.

Matejka, sej bo!!! Tud jst, ko me kaj zagrab mislim, no, zdej pa le bo treba it, pol pa vse poneha. SEm kar jezna.

O MuciMaci nič novega? Nima nobena njene cifre?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
10.11.2006 11:11:16   
majas
Jaz tudi še samo sedim in ležim pa mi pravijo na hodim čimveč na sprehod da bo lažje roditi ina da bo prej...jaz pa ne morem ker me vse dol vleče...ah ja...

Joj zdaj pa spet odhajam... lepo bodite...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
10.11.2006 11:14:12   
Anonimen
Petra meni se je MucaMaca oglasila ko je šla noter, od takrat pa nič več,...če bo kaj novega sporočim user posted image .

Jah,...očitno tud mene samo prebava matra nič drugega user posted image .

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4529
10.11.2006 11:16:01   
**Petra**
Matejka, a ni full prazno tle gor na RR, odkar nas ni več vseh novemberk? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst se lih z viki kremo bašem, zdej pa sem razmišljala, da bi šla slivove cmoke nardit, pa se mi ne da lih kaj preveč krompirja lupit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej trenutno sem sama, je šla Pia mal k babici pa dediju, potem pa jo bom šla iskat. Mi je kar dolgčas, k se nič v hiši ne dogaja, pa nobenga čeblanja ni slišat.... pa "mami, mami". Kr prazna hiša je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
10.11.2006 11:21:55   
Anonimen
Ja user posted image ,... sem že včeraj zvečer gledala, da je res ful prazno user posted image . Ma, saj ne vem kaj si bom danes sploh počela, naj grem spet prelagat pa zlahat cotike za user posted image ,  ali kaj naj si počnem user posted image . Mi je samo hudo, ker bi jo res že rada spoznala user posted image ,....

Pa nasploh je tak dolgčas,... ko me kdo pokliče še samo to na dnevnem redu: Si že rodila? Kje si? A si še doma? user posted image  user posted image

Groza!

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4531
10.11.2006 11:45:23   
MALINČICA
Ne se preveč sekirat matejka81, mislim da, ko boš svojo malo Zali držala v rokah, boš kar na hitro pozabila na to tečno čakanje.
Jaz sem tud že sitna, ko me vsi naganjajo, naj grem že rodit, pa če so mi zdaj že povedali kaj nosim pod srcem, pa če me kaj popadki dajejo, pa....
Ampak pol bodo pa čisto pozabili na nas in bodo vso pozornost namenili mali bebi, takrat pa nam spet ne bo prav.
Čeprav sem tak človek, ki ni rad v središču pozornosti, mi je pa kar všeč da tako skrbijo zame, bom najbrž res kar pogrešala tole "crkljanje".

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
10.11.2006 11:51:32   
Anonimen
Mene nekaj zanima, predvsem, če še tole bere katera, ki je pred kratkim rodila,...
V Pušenjakovi knjigi sem danes prebrala, da naj bi se zadne 4 tedne otrok ne premikal več tako, da se na trebuhu vidijo izbokline, ker kao, naj ne bi imel več dovolj prostora user posted image
No, meni se še danes premika tako, da mi celo rito ven potisne,.... torej to pomeni, da bom čakala še najmanj 4 tedne?!!user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ker pa da sem se jaz pri izračuno zmotila za cel mesec pa zdravniki tud, pa skoraj ne more bit, ne? Ali pa sem fenomen pa bom 11 polnih mesecev noseča user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4533
10.11.2006 12:03:01   
krfjolca
Matejka, upajmo, da ne user posted image
Sicer se pa tudi meni še izbokline naredijo, tako da, khm ... Kaj pa Pušenjak ve user posted image

Sem bila zdajle na sprehodu, sem šla do lekarne s Kalo, pa sem ful jezna nanjo. Prpa mala mi je ušla!!! user posted image
Večinoma se namreč sprehajamo po polju, kjer ni avtomobilov, se jih precej boji in rata čisto živčna, če gremo kam bolj na "urbano". Saj, ko je treba, pač gre, ampak ji ni prav nič všeč. Lekarna je pa na obrobju naše vasi, pa ravno nekaj gradijo zraven, pride se pa tja lahko po bližnjici čez polje. No, ko je bolhač pogruntal, kam greva, jo je ucvrl nazaj proti domu! Grrrrr, zdaj me pa glasilke bolijo! user posted image

Sem kupila Modolex za hemoroide, upam da bo kaj pomagalo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
10.11.2006 12:20:33   
**Petra**
Krfjolca, upam, da poštimaš te hemeroide.

Nič, grem mal po trgovinah stikat, mogoč še kaj nenačrtovanega kupim, kot ponavadi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Takrat ko ni treba se marsikaj zapravi.

Se slišimo kasneje, upam, da že s kako spremembo, no, do večerje naj lump počaka, danes me dragi pelje v Kitajsko, mnjami, se mi že cedijo sline.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
10.11.2006 12:55:47   
Nogavica
matejka81, tudi meni se še vedno ful izbokline delajo v trebuhu (sicer imam PDP dva tedna za tabo, pa vendar...user posted image ), tako da to verjetno ne bo čisto držalo, ali pa bomo novembrke fenomen user posted image .

**Petra**, tudi midva z user posted image  sva se zjutraj, preden je šel v službo, pogovarjala, da bi šla danes v kitajsko, pa se mi začuda ne lušta. No, vsaj zaenkrat. Mogoče zato, ker sem pred pol ure pojedla 3 kose kruha s pašteto, skodelico kave in en kupček čokoladnih bananic user posted image user posted image user posted image .

Joj, me prav zanima, če bom čez 2 tedna že cartala user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4536
10.11.2006 13:43:20   
Monika79
ojla punce user posted image

vidim, da smo vse v veselem pričakovanju naših sončkov user posted image user posted image  vidim, da ste že vse v pripravljenosti za user posted image  no jaz sem bolj ena zamudnica, sem si komaj včeraj pripravila torbo zase in en nahrbtnik za user posted image , da mojemu nebo treba iskati stvari, no bi bilo fino videti, kaj bi prinesel v bolnico user posted image user posted image user posted image

danes me tako trtica boli za pop....., tako hodim kot oma user posted image   drugače pa je še pri meni vse po starem, no včeraj bila na pregledu pri G, sem dobila tabelico za štetje gibov user posted image  tako, da sedaj štejemo user posted image user posted image  punce do katere ure ste ponavadi zabeležile 10 gibov?

v glavnem mi je rekla, da sem še vedno lepo zaprta, tudi noge mi nič ne odtekajo, tako, da sem ok, se pravi, da ne bo še nič (no sedaj pa bi že lahko kaj bilo, je idealno vreme za rodit user posted image user posted image user posted image )

samo je res sedaj pusto tukaj med nov., ker je že polno mamic user posted image  jaz sem bolj proti koncu z PDP, bom kar sama z sabo tukaj čvekala user posted image user posted image

no držite se punce in pošiljam vam par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za lepši dan user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
10.11.2006 13:49:54   
Tiamo
za krfjolco
za hemeroide sem jaz uporabljala od Justa Tea tree, ker mi Modolex ni pomagal. To sem čist tako; napisala k vem kako je mene bolelo za znort, pa nič ni pomagal...še dobro da sem našla to Tea tree kremo in takoj je me je nehalo boleti in malo so uplahneli, zginili čist pa niso.

brez zamere in vsem želim čim lažji porod, prijetno cartanje user posted image  brez krčev in neprespanih noči.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
10.11.2006 18:20:00   
krfjolca
Tia, hvala za nasvet, kremo poznam, smo jo že imeli doma za različne stvari, pa je res fajn, nisem pa pomislila, da bi bila dobra tudi za to. Bom naročila mamici, naj mi jo prinese.

Hm, Matejka, nekam dolgo se ne javišuser posted image

Mene je prejle začelo nekaj ful zvijat, sem se že mislila za v porodnišnico napravljat, pol sem šla pa samo kakat user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
10.11.2006 18:38:32   
Anonimen
user posted image  mah še vedno sem tukaj user posted image .
To s kakanjem se je meni danes zjutraj zgodilo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4540
10.11.2006 18:44:23   
**Petra**
Vidim, da se vam ne da ne vem več kako pisat, a? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni je še vse po starem, zaenkrat nič novega. Verjetno bom kar dočakala pregled v nedeljo pri svoji gin. Hvala bogu, ker mi je k ostalim prov moreče hodet, pol te pa vsak drgač obravnava.

Ja, nič, grem še mal s Pio risat naprej, sva danes kuple prve voščenke in je tok nobel risat, da je kaj.

Verjetno se slišimo še kaj zvečer, če ne pa jutri zjutraj!!!!!!!!!

Pa gremo veselo v pričakovanje........

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
10.11.2006 18:48:59   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

user posted image  mah še vedno sem tukaj user posted image .
To s kakanjem se je meni danes zjutraj zgodilo user posted image  user posted image  user posted image

Men se tud user posted image včasih tok obrne, da tud kr morem it. Pa pol mislim, joj, mogoče pa je to kak znak, a na žalost, vse zaman!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
10.11.2006 18:53:56   
Anonimen
Petra, kmalu bom nehala verjet, da sem sploh noseča user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4543
10.11.2006 19:00:33   
krfjolca
Matejka, enako. Če me ne bi vsake toliko v medenici zaštihalo, sploh ne bi vedela user posted image

Sicer pa, Monika, glede gibov: pri meni je čisto različno. Včeraj recimo dopoldne ni bilo skoraj nobenega giba, je podivjal zvečer, danes pa sem jih naštela čez deset še preden sem vstala iz postelje. Tako da je pri meni v celem dnevu še krepko čez to številko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
10.11.2006 19:08:23   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Petra, kmalu bom nehala verjet, da sem sploh noseča user posted image  user posted image  user posted image

Ah, to pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Te bo kaj hitro spomnil ogromni buši, ko boš kje z njim preveč rinla, pa ne boš pršla zraven. Jst že za mizo ne morem več normalno sedet. Non stop ga rukam ob rob mize user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , le kaj si misli lump notr.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
10.11.2006 19:14:21   
Anonimen
user posted image  Evo, ker pač čakam, da se kaj zgodi imam preveč časa pa bom zdaj dala še zamudnikino sliko v album ( the biggest buši ever user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4546
10.11.2006 19:19:18   
**Petra**
Lep buši, lep. Lepo pripravljen na odhod v Rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tud hočem kako sliko dat not, pa mi ne rata, zmeri mi javlja, da je slika prevelika, pa mam še dost prostora. Matejka, kakšna pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
10.11.2006 19:21:49   
Anonimen
Odpri slikico v slikarju pa pritisni  Ctrl in W pa se ti odpre ena tabela pa tam namesto 100% v obe okenci napiši npr.: 50% pa shrani kot pa daš slikici neko ime in potem bi moralo it user posted image .

user posted image  pa pohiti, me zanima kaka tvoja slikica

Neposredna povezava do sporočila: 4548
10.11.2006 19:22:01   
marella1
aja user posted image user posted image user posted image za Nejo
mk_pika user posted image user posted image user posted image za Žana

No tudi jaz sem še vedno v enem kosu. V soboto naj bi se mi odluščil čep, v nedeljo sem bila zvečer v porodnišnici na CTG-ju in nič. V torek sem bila spet na amnioskopiji, kjer je G rekel da imam že mlečno plodovnico in da lahko samo še čakamo user posted image . Danes sem bila spet na amnioskopiji in ne boste verjele v ponedeljek ob 6.30 grem roditi user posted image , čeprav je rekel da je čisto možnoi da se bo zgodilo že med vikendom.

Kako ste ostale?

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
10.11.2006 19:25:16   
**Petra**
Evo, spet sem probala, pa nič. Mi javi, da fotografija presega dovoljeno velikost. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pomanjšam sliko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?