|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
10.11.2006 22:15:27   
MALINČICA
MucaMaca, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČEEEESTIIITKEEEE!!!!!!!!!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
10.11.2006 22:28:19   
Monika79
Mucamaca - še na tej strani iskrene čestitke za hčerko Ano user posted image  in uživajte v družinskem življenju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako lepe novičke, no sedaj pa le lahko grem spat, no sicer se moj podnajemnik user posted image   nekaj razburja, mu/ji očitno ne paše, da sedim, no pa gremo ležat user posted image user posted image user posted image user posted image je pa tako živahno v trebuščku, mislim, da se še naše dete veseli za Ano user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
11.11.2006 8:06:04   
urška76
Dobro jutro še souser posted image !
Najprej user posted image user posted image  MucaMaca. Čestitke za princesko Ano!user posted image user posted image

Se sam toliko javim, da povem, da pri nas še nič novega čez noč. Zdele se grem uštimat, potem pa se grem pokazat v porodnišnico. Potem bomo pa videli. Da bi me notri obdržali skor ne verjamem. potem greva k mojim, na kosilo in po Miha. Poročam zvečer. No če pa me slučajno obdržijo not, pa tud dobite zvečer poročilo. Bo moj user posted image  poročal.
Pridne bodite.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
11.11.2006 9:19:00   
Lana_s
Dobro jutro,

MucaMacauser posted image user posted image user posted image , čestitke za princeskouser posted image user posted image user posted image

Urška vso srečo danes user posted image

Včeraj mi je bil pa tak beden dan - in potem še bolj bedna nočuser posted image  Tina je cel dan imela vročino 38.7 in je nikakor nisem mogla znižat. Calpol ni niti malo pomagal, ko ji je do zdaj vedno. Tudi user posted image  je bil čisto miren včeraj. V celem dnevu se ni 10x premaknil in me je bilo že kar fajn strah, pa ni se dal zbudit. Če pa se je že premaknil pa tako nežno, da nisem bila prepričana če se je ali ne. user posted image  Ponoči pa tak spet nisem skoraj nič spala. Če me ni vse bolelo sem se zbujala in hodla Tino gledat, če je vse vredu ali pa sem user posted image  prebujala, da sem vidla, da še miga. No danes je pa spet boljše. Mali se je že 5x premaknil, Tina sploh nima vročine večuser posted image  - mi je to malo čudno. En dan zakuha, drugi dan kot da nič ni bilo. Ima pa danes moja mala miš goduser posted image , ji boma šla kasneje nekaj kupit. Ve praznujete gode?

LP, pa da ne boste preveč spile danesuser posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
11.11.2006 9:22:47   
Lana_s
Aja glede umetnih popadkov.Jaz sem jih imela samo zadnje pol ure, ker sem se prepočasi odpirala. Niso bolj boleči kot svoji, samo vse gre hitreje. Pospešijo vso stvar in so na 1-2 minuti, moji so pa bili na 3-5 min in sem se vmes lahko malo spočila, po umetnih pa več ne. Zato se verjetno zdi da bolj bolijo, ker so drug za drugim. Tak da se jih ne rabite nič bat. Bo prej minilouser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
11.11.2006 9:55:53   
Anonimen
Jutro,

Samo toliko se javim, da sem še vedno tukaj. user posted image user posted image  Čisto nič novega. user posted image

Včeraj me je moja predraga oma totalno razkurila z enimi njenimi fintami in samo upam, da je ne vidim do poroda in še nekaj dni po porodu, ker bom popizdila user posted image . Sem rekla, da jo bo kar nagnala, če bo prišla user posted image ! Mislim, a stari res ne znajo živet svojih življenj?? Se morajo vtikovat v vsako zadevo?? Se sploh ne zavedajo sveta okol sebe, ali kaj? Ma njej sploh ni jasno kaj jaz celo nosečnost že doživljam user posted image user posted image . V glavnem ne maram je!!!!user posted image user posted image

V glavnem sem bila včeraj tako razburjena, da sem mislila, da se bojo začeli popadki ali da bom morala noter zaradi visokega pritiska user posted image  user posted image .

Punce bi se šla katera pokazat, če ima preveč zatekle noge pa še pritisk, jaz se bojim, da mi mogoče ta merilnik pritiska ne kaže prav user posted image .
Pa še glava me je začela bolet za povrh vsega user posted image .

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 4581
11.11.2006 11:00:45   
viv_
Ojla punce!

A še kar vlečete... Mater ja, sej boste že porodniško počasi zaključile user posted image . Hecam se!

Kar se tiče pregleda plodovnice - Kranjska porodnišnica je edina, ki to dela rutinsko, vsem, ostale ne delajo več, če ni nujno. Marella je sicer napisala da je pregled neprijeten. Meni so delali, ampak sploh nisem čutila. Mislim, da je odvisno, ali si že kaj odprt ali ne. Če si še povsem zaprt, potem baje ni prijetno, jaz sem bila pa že 3 cm odprta, pa je bilo OK. No, definitivno mi je tale amnioskopija sprožila porod, ker sem šla popoldan rodit, zjutraj sem bila pa na amnio.

Kar se pa tiče umetnih popadkov pa ne bi vedela, sem obakrat rodila samo s svojimi pa moram povedat, da niso nič kaj prijetni. No, v drugo jih saj ni bilo prav veliko user posted image

PUnce navijam za vas.user posted image

Grem pouhka zbudit, da se poštimava!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
11.11.2006 11:19:19   
krfjolca
Dobro jutro tudi od mene!
Mucamaca, čestitke user posted image user posted image user posted image

Pri meni pa se je nekaj začelo dogajat, se mi zdi. Zjutraj okoli 5ih me je začelo nekaj zvijat, pa sem mislila, da bom morala spet samo na wc. Potem pa se je kar ponavljalo in sem začela štet. Pa zmeraj bolj boleče je bilo. Najprej na deset minut, potem že na pet. Ob 8ih sem zbudila dragega in sva se šla pokazat. Ko so me pa na CTG priklopili, je pa vse potihnilo. OK, mulc me spet heca user posted image Pokazala sta se samo 2 popadka, 15 minut narazen, odprta sem pa samo 1 cm. Je rekla babca, da se tudi to zgodi, da potem vse potihne. Sva šla potem v Mercatorja, pa me je spet začelo zvijat, in to kar močno. Zdaj sem doma, pa spet ni nič. Mislim, halo?!!! Sem pa sigurna, da so bili popadki. Bomo videli, če se bo kaj stopnjevalo. Mogoče bo pa res 12., kot je rekla jasnovidka user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
11.11.2006 11:28:43   
Anonimen
Krfjolca, kaj pa mali se ti še vedno živahno premika ali se je že bolj umiril? user posted image
Jaz upam, da bo res kmalu kaj, ker sem že čist depresivna ratala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4584
11.11.2006 11:30:58   
krfjolca
Gibe čutim, ampak res niso tako intenzivni user posted image
Ma ne vem ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
11.11.2006 14:01:48   
Pilar
Ne se toliko sekirat, vem, da je zoprno, ker ste čez rok, ampak še malo in imele jih boste v naročju.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
11.11.2006 14:05:26   
Anonimen
Saj vem, Pilar, hvala,...user posted image , ampak se mi zdi, da je zdaj vedno huje, ker jih že ogromno carta, naši pa kar zavlačujejo user posted image .
Me je strah, da bom res prišla med decembrke user posted image .

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4587
11.11.2006 14:13:12   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Bo moj user posted image  poročal.

Evo, poročam (ko sem ravno na netu):

Nič novega!
Imela je CTG, pregled, UZ...
Naročena sva v ponedeljek...

Podrobnosti zveste, ko se moja priklopi na net...

LP
Ž.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
11.11.2006 14:17:01   
Anonimen
user posted image  joj no user posted image ,....groza Urši user posted image

(odgovor članu Žiga)
  Neposredna povezava do sporočila: 4589
11.11.2006 14:58:39   
ema79
sam tok se oglasim, da čestitam Aji, mk_piki in Mucamaci! JEEEEEJ!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
11.11.2006 15:05:08   
LARIKA
Iskrene čestitke Muca Maca user posted image user posted image user posted image user posted image

Krfjolca da ne boš ti še prehitela Matejke če se že počasi odpiraš user posted image

Matejka kako pa si ti kaj?

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
11.11.2006 15:06:32   
Anonimen
Mah LARIKA,.... še kar čakam user posted image  user posted image . Nekaj me sicer špika, ampak to očitno še nič ne pomeni,... user posted image

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4592
11.11.2006 15:08:43   
LARIKA
Joj bogica moja user posted image user posted image user posted image

Sem vidla da te oma spet jezi. Ma ne pusti se ji provocirat. Sej sma veš kaka je. Tako da nima smisla, ne glede na to kaj ti je rekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
11.11.2006 15:10:30   
Anonimen
Vem, LARIKA; ma saj sem si sama kriva, da me kaj takega lahko sploh še premakne za 5 posto user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4594
11.11.2006 15:19:02   
LARIKA
Ja no glede da zdej samo še čakaš,  mislim da te ni težko sprovocirat, ker si že tok neučakana user posted image da se ti že kr blede user posted image user posted image
Jeeee še malo pa grem v Lj z *sonchkom* na kavico user posted image user posted image da vidim tega bušija- čeprav ji bom sama lahko delala hudo konkurenco user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
11.11.2006 15:22:33   
Anonimen
ja, res je,.... pozdravi sonchka!!!!

Pa vse ostale babnce tudiuser posted image

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4596
11.11.2006 15:29:08   
LARIKA
hehe itak da jih bom podavla user posted image user posted image user posted image , čeprav mislim da bojo najprej vprašale kako s tabo- izjema bo tamala user posted image user posted image ker itak ve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
11.11.2006 15:34:25   
Anonimen
Ja, pravzaprav upa, da se ne slišiva več na msn-ju ko pride z mini mitinga user posted image ,... Saj bi meni tudi pasalo, da se ne (seveda, če bi bil za to tehten razlog user posted image )

Pa ne jih dobesedno podavit no,... da ne boš pol rekla, da sem ti jaz naročila user posted image

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4598
11.11.2006 15:37:31   
LARIKA
Hehe jaz sem to upala že včeraj, pa Zala očitno noče ven na tale mrazek, tako da boš zgleda res nosečniški fenomen user posted image user posted image .

Hehe ja podavla jih bom, pol bom pa rekla da so tebe dajal nosečniški hormoni, pa da ti nisem upala ugovarjat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
11.11.2006 15:39:58   
Anonimen
Jaz bi si morala pa lase oprat pa mi ni user posted image . Ampak če se naša princeska vseeno odloči kmalu prit se me bo ustrašla user posted image .

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?