|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
30.3.2006 12:12:42   
Aja1
Viv, tudi meni se pozna zvečer že kar luškan trebušček. user posted image  No, saj se napihnjena že cel mesec.

Sicer pa je danes počutje odlično, zjutraj sem bila kar nekaj utrujena, zdaj sem pa kot roža user posted image

Kdaj imate pa kaj NS? Jaz sem se ravnokar naročila za 19.4., ko bom noseča 12t

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 401
30.3.2006 13:40:45   
viv_
Jaz mam NS 26.4. ob 16:00.

V prvo je pa nisem mela. Zdej sem pa rekla za vsak slučaj, da vidim, če je vse na mestu in tko...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 402
30.3.2006 13:55:39   
***pika***
Živijo vsem in čestitke novim user posted image

Ene sprašujepe, če ni prvi pregled v osmem tednu malo pozno. To sem tudi jaz mislila, ko so me naročili na tako grozno oddaljen datum.
Pa se je izkazalo, da je kar OK tako - vsaj vidiš kaj bolj konkretnega, pa srček lepo utripa. Sicer se menda vidi že prej, ampak takrat se pa že zelo lepo.

Punce, a greste na nuhalno tudi, če se morda potem ne bi odločile za splav, če bo kaj narobe?
Meni je G rekla, da nima smisla hodit na NS v primeru, če sem odločena, da ne bi šla delat splava, če bi bilo z otrokom kaj narobe.

Drugeače je pa prav fino, ko se user posted image  prebije čez prvih 8 tednov. No, vsaj meni je fino.
KOnčno lahko hlače nosim zapete večino dneva - gumb odpenjam, ko sedim in končno ne žrem več kot pujs in sem že izgubila več kot dober kilogram user posted image  od dobrih treh, ki sem jih pridelala z nažiranjem, ko mi je bilo slabo.

Tako, da zdaj sploh nimam pravega občutka, da sem noseča. Le kodicijo sem povsem izgubila user posted image , tako da sem hitra le še pri hoji po ravnem.

Kar se tiče dopusta - jaz načrtujem taborjenje v juliju - sicer ne mislim osvajat visokih gora, bom pa v dolini kaj koristnega naredila. Hi, hi, me prav zanima, kako zgleda prebivanje v šotoru z malo večjim trebuščkom. Upam, da se bom še lahko pospravila v spalno vrečo user posted image

< Sporočilo je popravil ***pika*** -- 30.3.2006 13:57:44 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 403
30.3.2006 13:56:26   
viv_
Računam, da je vse OK. Ampak če ni, potem bi šla na splav.

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 404
30.3.2006 14:04:55   
***pika***
Ampak problem v z NS in nadaljnimi testi je po moje v tem, da niso 100%. Kaj pa čez otrokom ne bo tako hudo kot mislijo? Sem že slišala za primere, ko so napovedovali hudo prizadetost, potem pa ni bilo prehude groze in otrok dosti normalno funkcionira.
Jaz bi se potem samo žrla - kaj če so se zmotili.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 405
30.3.2006 14:11:40   
viv_
Ja je težko vprašanje kako in kaj... Ampak, recimo, da je vse OK user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 406
30.3.2006 14:13:38   
Anonimen
Sem mela kolegico, ki so ji na nuhalni rekli da bo otrok mongoloid in tudi na še enem drugem pregledu, da ne bo zdrav pa je vztrajala in rodila čist zdravga otroka!!! Tko da zdravniki??!??

Neposredna povezava do sporočila: 407
30.3.2006 14:18:08   
ema79
Vse zanima kaj pa če? Hdo je,ker sploh mormo o tem razmišljat. To je moja prva nosečnost, sem še dokaj mlada in mogoče razmišljam narobe,ampak  Tudi jst bi se odločila za splav, saj ne vidim zakaj bi mogu otrok trpet, tudi jaz na nek način (čeprav se grdo sliši) in nenazadnje, da se meni  kaj zgodi, otroka dobi najbližji sorodnik in s tem še njemu obremenim življenje! Me pa zanima,če ima katera števolko od NS v Litiji, ki naj bi bila cenovno ful ugodna?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 408
30.3.2006 14:29:40   
viv_
Pa saj ne gre samo za DS, gre tudi da se vidi, da so organi na svojem mestu, da so vsi udi prisotni... tako, en check...

V prvi nosečnosti na ta pregled nisem šla. Sedaj pa grem predvsem tudi zato, ker imam že enega otroka in je od tega posledično odvisno tudi njeno otroštvo. Zdaj ne morem več gledat samo nase. Moje razmišljanje ...

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 409
30.3.2006 17:00:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Računam, da je vse OK. Ampak če ni, potem bi šla na splav.

se strinjam, tudi jaz mislim takouser posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
30.3.2006 17:15:39   
atanja
Lep pozdravček!
MEne še kar noče minit ta slabost! Pa še jutri imam zelo težek izpit in sem se bolj slabo pripravila k sem zvečer tok utrujena, da sploh ne razmišljam več dobr. Upam da bo vseen šlo.
Drugač pa bom jaz tudi šla na nihalno in če bi blo kaj narobe boi šla delat splav-ampak tako al tako bo vse vredu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
30.3.2006 17:20:55   
Anonimen
atanja v katerem tednu si ti?

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
30.3.2006 18:59:43   
atanja
V 8t4d. Komaj čakam na pregled drug tedn da zvem kaj več!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
30.3.2006 20:50:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

V 8t4d. Komaj čakam na pregled drug tedn da zvem kaj več!!!!!!!!!!

jaz tudi komaj čakam na pregled, v ponedeljek teden ga imamuser posted image

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
31.3.2006 7:44:00   
kaja11
No, tudi jaz bi naredila splav, če bi ugotovili, da je z otrokom kaj narobe. Itak bo vse v reduuser posted image
Na NS se še nisem prijavila, ker hočem najprej srček videti... kar bo šele v 10t. A se je katera prijavila na NS v Dravljah.... a so rekli, koliko prej moraš poklicati. Ne spomnim se več do kdaj se dela NS... do14t??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
31.3.2006 8:12:39   
Aja1
NS se dela od 11.-14. tedna. Jaz sem se naročila za 19.4., ko bom noseča 12t. Upam, da bodo rezultati dobri, v primeru, da pa ne bodo, pa pojma nimam, kaj bi naredila....res groznouser posted image . Resnično upam, da bomo imele vse dobre rezultate. Koliko je pa sploh možnosti, da ne bo vse ok?user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 416
31.3.2006 8:23:47   
kaja11
Jaz jih poznam kar nekaj s slabimi rezultati na NS.... potem so pa opravile še AC... tam so pa pri vseh ugotovili, da je vse OKuser posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 417
31.3.2006 8:28:16   
viv_
Dobro jutro punce! Kako ste kaj?

Jaz sem ga včeraj zvečer malo žurala s Slončicami (to smo ena skupina RR-ovk, ki smo se spoznale v 1. nosečnosti). Šle smo v Radovljico v Grajsko, jaz sem pa v mojem golfu peljala 8 oseb - 5 bab, od tega 3 noseče user posted image user posted image user posted image

Za vikend smo mislili skočit na morje, pa je napovedano slabo vreme, tako da bomo kar lepo doma...

lp

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 418
31.3.2006 8:31:01   
Višnja
Jaz bom najverjetneje šla na NS...ne morem pa rečt kaj bi se odločla.
Seveda pa mooočno upam, da bo vse OK.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 419
31.3.2006 8:35:28   
marella1
Dobro jutro vsem user posted image  še z moje strani.
Jaz imam drugi pregled v sredo (kjer mi bodo odstranili polip) potem pa se bom naročila še na NS. Drugače pa moje počutje zelo niha. Bo kmalu bolje user posted image

pa pa

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 420
31.3.2006 8:52:12   
Lana_s
Dobro jutro. Jaz pa se še nisem odločila ali bi šla na nuhalno. Prvič nisem bila in je bilo vse vredu, nobenih bolezni nimamo v rodu tak da upam, da bo vse vredu.

Sem pa včeraj imela 1. pregled in mi je žal da je bilo tak hitro, ker se še ni nič videlo razen gest. vrečke. Je rekla, da je plod verjetno kje prilepljenuser posted image  Naslednji pregled pa imam komaj 8.5., user posted image  ko bom v 12.tednu in do takrat ne bom vedla, če je vse vreduuser posted image

Ste mi pa takšne lušte naredile z morjem, kar takoj bi šla. Gremo pa v začetku avgusta, kam pa še ne vemo.

Lep dan in upam da bo kaj sončka, čeprav nič ne kaže na to.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 421
31.3.2006 9:13:17   
Aja1
Lana_s, tudi pri meni se na prvem pregledu ni nič videlo, razen g. vrečka. Bila sem noseča pa 5t in 4d. Tako, da ni razloga za skrb. Pri meni se je na naslednjem pregledu že videl plod in utrip srčka.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 422
31.3.2006 10:37:45   
Lana_s
Aha hvala, si me potolažila. Jaz sem bila včeraj po mojih izračunih enako dolgo noseča.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 423
31.3.2006 11:49:03   
Monika79
halo punce user posted image

Aja1 v kolikem tednu pa si bila, ko si šla na drugi pregled in se je plodek lepo videl in srček user posted image

Lana_s midve pa sve enako noseči, tudi jaz mam PDP 25.11, zadnjo M pa 18.2; kdaj pa imaš ti drugi pregled?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 424
31.3.2006 11:57:33   
Aja1
Pri 6t 1d se je videl plodek (6mm) in utrip srčka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?