|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
8.11.2006 9:07:55   
Aja1
Dobro jutro!

Ja, zamudnic nas je 5, ampak mislim, da Adelinna in marella nsta zamudnici in sta še s svojima user posted image . Pa mk-pika ima danes rok in se tudi ni oglasila že nekaj dni...tudi ona verjeno že crklja svojega dojenčka.

Pri nas še vse mirno. Zdaj grem pa malo na sprehod do trgovine pa ene 3x po stopncah gor in dol, pol se pas pet oglasim (še predno bom šla na CTG).

Kdj imaš pa ti MucaMaca CTG?

Urška bo pa kmalu napisala poročilo, kako je.

Pa ostale? Petra...ti še lar malo počakaj, ker drugač si grem iskat cimro med decembrke...bo bolj sigurno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
8.11.2006 9:17:40   
Anonimen
Good Morning user posted image , I´m still here user posted image !

Pa,... nič se ne dogaja. Zdaj grem pit kavico pa štrudlček jest user posted image . Pa se potem kaj javim,...

Ne vem pa ali mi je že smešno ali pa že prav žalostno to, da se naše user posted image  nikamor ne premaknejo user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
8.11.2006 9:25:58   
Anonimen
Aja1, jaz imam zmenjeno z ginekologom okrog 14.30 ure, je dežuren, pa mi je rekel, da se naj kar popoldne oglasim, da me bo on sam pregledal & se zmeniva kako in kaj naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
8.11.2006 9:33:24   
krfjolca
Dobro jutro!

Čestitke novim mamicam!

Jaz že nimam več nobene ideje, kaj početi. Pospravljat nimam več kaj, pa tudi ljubi se mi ne kaj pretirano. Za sprehod je pa še premraz. Verjetno bom šla spet v šoping, kaj pa naj počnem drugega ... user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
8.11.2006 9:39:47   
Anonimen
Krfjolca jaz bi tud šopingirala user posted image ! škoda, da nisva malo bližje user posted image ,... Samo malo me je pa le strah, če mi misli voda odtečt naj se to doma zgodi, ne sred mesta, pa še v mrazu user posted image .

Evo kr štejem 1. klic danes je že bil - svakinja user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4405
8.11.2006 9:41:57   
urška76
Dobro jutro!
Evo mene s ctg-ja. Še vedno nič od nič. No je en amli premik, se je enkrat krivulja s popadki celo čez petdeset povzpela. Drugače pa tema tam od deset pa do 25. Sicer mi je sestra rekla da očitno se bo počasi začelo dogajat. Za naslednjič me je pa v soboto kar v porodnišnico poslala. Edino, če se bo mala full ummirila in je ne bom čutila naj pridem v petek spet ctg posnet.
Tako, zdaj se bom pa spravla cunje likat, pa po tleh pomit, potem bo pa mogoče naša pupa kej bolj pripravljena na svet pridt. Okna je niso dost premaknila user posted image
Kfjolca a ti pa spet v šoping? Pa sej zunaj ni tako zelo mrzlo. Vsaj meni se ni zdelo, pa sem imela odpeto bundo (jo pač čez trebuh ne zapnemuser posted image  ).

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
8.11.2006 9:43:00   
blecky
jutro..

Iskrene čestitke Katy user posted image user posted image user posted image  za tvojo punčko user posted image , lepo se cartajte !!

vse, ki imate danes ctg - velik sreče, da bi se le kaj premaknilo, a ne?user posted image

krfjolca.. a greš v Kranj (v mesto)? danes imam pregled v ZD.. a si za kakšno pijačko?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
8.11.2006 9:45:05   
Aja1
MucaMaca...kako pa drugače? Se kaj dogaja? Misliš, da boš ostala kar v porodnišnici? Jaz mislim, da bom jutri morala iti na pregled že v porodnišnico (ali pa v petek, bom danes vprašala) in se bomo tudi tam zmenili kako naprej. Ne bi pa rada umetnih popadkov, če sem še čist zaprta, ker baje fulllllll bolijo. Rada bi, da se začne samo kaj dogajat, pa zgleda, da ne bo nič iz tega user posted image

Krfjolca, uživaj v šopingu, pa a ne boš preveč zapravila user posted image

Matejka...jaz nimam danes pa še nobenga klica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
8.11.2006 9:48:49   
Aja1
Ojoj Urška....kmalu bomo lahko skupaj z MucMaco, ti in jaz odprle klub čakajočih..... Z veseljem sprejmemo še ostale...če katera hoče user posted image

A mislite, da se je treba kej naročit za CTG v porodnišnici (ko ne greš več k svojemu G ampak v porodnišnico - po 41. tednu?!)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
8.11.2006 9:49:54   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Ne bi pa rada umetnih popadkov, če sem še čist zaprta, ker baje fulllllll bolijo. Rada bi, da se začne samo kaj dogajat, pa zgleda, da ne bo nič iz tega user posted image

Aja ne se bat umetnih popadkov. Kako naj pa tiste ki smo jih imela vemo, če bolijo kaj bolj kot naravni. Sej pravim, mene do takrat ko sem dobila Ea sploh ni ne vem kaj bolelo. No je bolelo, ne da ni ampak ni bilo tako zelo grozno. Pomoje da bi me bolelo tud če nebi imela umetnih popadkov. To vzemi samo kot pomoč tvoji pikici, da te bo lažje prišla pogledat. Se mi zdi da so tile umetni popadki en mit ravno tako, kot to da mora ženska trpeti med porodom.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
8.11.2006 9:49:57   
Anonimen
Meni se bo zdaj zdaj baterija spraznila, ga bo treba napiolnit,.... user posted image  no pol bo pa panika, če sem že šla user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4411
8.11.2006 9:50:54   
urška76
A mislite, da se je treba kej naročit za CTG v porodnišnici (ko ne greš več k svojemu G ampak v porodnišnico - po 41. tednu?!)

To tud mene zanima, grem zdele eno temo odpret, če bo katera kaj vedela.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
8.11.2006 9:56:45   
Anonimen
Jaz sem danes kar dobro. Malo v pričakovanju današnjega razpleta dogodkov. Danes se moram temeljito posvetovat z ginekologom, saj on bo že vedel, kako in kaj naprej. Jaz tudi ne bi rada nekaj na silo forsirala stvari, samo po drugi strani bi bil pa že počasi čas, da se stvari premaknejo naprej. Ja nič bo še treba par urc počakat, pa bomo videli...
Glede popadkov, pa zakaj bi pa ti umetni popadki naj bolj boleli? Moja mami je dvakrat rodila tako, drugič je vmes brala knjigo, no ne med porodom, med popadki, ko je še ležala v sobi. user posted image  Jaz srčno upam, da bo tudi pri meni šlo hitro, ma pa tudi če ne bo hitro, samo da bo brez zapletov.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4413
8.11.2006 9:59:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

To tud mene zanima, grem zdele eno temo odpret, če bo katera kaj vedela.

V Ce je tako, da se greš le vpisat v ginekološko ambulanto, potem te pa pošljejo naprej na CTG in ( morebitni ) gin. pregled. Za druge porodnišnice pa žal ne bi vedela. Sej, ste itak najbrž vse dobile še eno napotnico za CTG, nadzor do poroda in eventuelni sprejem v porodnišnico, kajne? Meni je to napotnico dal še k tisti splošni za sam sprejem.

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4414
8.11.2006 10:04:33   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca
V Ce je tako, da se greš le vpisat v ginekološko ambulanto, potem te pa pošljejo naprej na CTG in ( morebitni ) gin. pregled. Za druge porodnišnice pa žal ne bi vedela. Sej, ste itak najbrž vse dobile še eno napotnico za CTG, nadzor do poroda in eventuelni sprejem v porodnišnico, kajne? Meni je to napotnico dal še k tisti splošni za sam sprejem.

No jest nisem dobila nobene napotnice (razen tiste za sprejem, ki jo imam že nekaj časa skupaj s tisto za prevoz z rešilcem). Bomo videli, če še katera kaj ve, drugače jih bom pa jutri poklicala v Lj pa naj mi povejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
8.11.2006 10:26:16   
MALINČICA
Ojla!

Dva dni me ni bilo na forumu, pa niti ni kakih groznih sprememb!
Evo, da vam povem, da tisti vsi nasveti, kako "sproižit" porod ne delujejo!!!!

-Tekanje po stopnicah v 5. štuk- ne pomaga(se nam je že 2x lift pokvaril v treh dneh)
-seks navsezgodaj in pred spanjem-ne pomaga(ne bojimo se več)
-obešanje perila na visoko vrv-ne pomaga(dovolj mi je bilo napačno obšeega perila, ki ga je obešal moj dragi)

Ja nič, zgleda, da si je moj otrok odločil, da bo notri vseeno ostal do pdp, ali pa še dlje, čeprav mi je gin napovedal, da bom rodila prej.

So pa skoz prisotne bolečine in zbadanje v spodnjem delu trebuha, včasih imam občutek, da bo dojenček pravkar porinil majhno rokico skoz spolovilo, ker me tako pika.

Go baby, go baby, go baby....

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
8.11.2006 11:02:21   
Aja1
Urška, sem prebrala odgovor...no, bom še na kakšnega počakala, da bom vedela, če se naročit ali ne. Sicer pa imam tudi jaz samo tisto napotnico za sprejem v porodnišnico user posted image  Se bom daes še pri G malo pozanimala in poročala.

Sicer pa po telesni aktivnosti (sprehod v trgovino, stopnicah, sesanje in malo tudi na oritrek) nič novega. Niti trebuh ni trd. Ja, zdaj pa res ne vem, ne bom jaz noseča polnih 10 mesecev user posted image  Sploh se ne počutim nosečo user posted image

A pol umetni popadki niso tak av bav, kot se to ponavadi sliši? No, mi je že malo lažje. Pol bom mogoče pa kar malo težila v porodnišnici, da bi šla rodit....raze, če naletim na enega G, ki je pri nas znan kot "mesar".

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
8.11.2006 11:15:01   
Anonimen
Aja1, dobro opravi ! user posted image  user posted image  user posted image

Jaz se grem pa počasi pripravit in uredit, pa par stvari bi še rada prej postorila. Bi danes kar neki pucala naokrog... hmmm... se ne zgodi ravno pogostokrat user posted image  , se z lepim hvalim kaj. user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da se tipkamo spet šele nekje konec tedna in ne že danes pozno popoldne! user posted image  user posted image  user posted image

Lp za vse od user posted image  !

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4418
8.11.2006 11:27:47   
Aja1
MucaMaca, tudi ti dobro opravi. Imaš naročeno, da kdo sporoči, če te obdržijo v porodnišnici. Veš, rade smo na tekočem, kajs e dogaja user posted image

Jaz vam že zdaj povem, da bom čez ene dve urci že nazaj, ker se nič ne dogaja. No, okoli 14h sledi poročilo. Če pa ga slučajno ne bo.....pol pa veste, da sme na potovanju v Rim...hahaha, pol se bom pa zbudila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
8.11.2006 11:40:43   
Anonimen
user posted image Jaz sem pa pravkar dobila babyfon. So pohiteli sem predvčerajšnjim naročila pri BC in je danes že doma. Tako, zdaj imamo pa res že vse.

ZALA pridi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4420
8.11.2006 12:42:04   
danaja1
Pozdravljene!

Že nekaj časa nič nisem pisala, ni se mi dalo pa še sekirala sem se prav zaradi mojstra, ki nam je montiral vrata. Montiral nam jih je dva dni po 7 uruser posted image user posted image user posted image  Za znoret....
Punce a veste kaj sem zvedle. Sestrična iz Dunaja, ki bo vsak čas rodila, mi je povedala, da so ji včeraj dohtarji rekli, da če ne bo rodila do jutri, mora piti ricinusovo olje. Baje da to sproži porod?????????????????? Bomo vidli, mi bo povedala. Tko da tiste, ki zamujate se ga veselo napijteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Blecky a ti imaš tud dons kontrolo v Kranju, jaz tudi. A imaš mogoče pri dr. Handžarju?

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
8.11.2006 12:56:27   
Aja1
Evo mene nazaj v enem kosu.

Dogaja se še manj kot dva dni nazaj...totalno NIČ. Popadki do 20....NIČ. Je G. rekla, da bi bil pa že čas, da bi kej pokazalo, pa nič.... Jutri dopoldan pa v porodnišnico na CTG (ni se treba nič naročit) in če nisem nič odprta in CTG tak kot danes bom šla še za dva dni domov čakat...

MucaMaca, tebi pa želim malo bolj pester CTG kot je bil moj.

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
8.11.2006 13:27:29   
Anonimen
Aja1 , groza user posted image . Pa ali je kaj možnosti, da so se ti zmotili pri izračuni PDP-ja? Ker to se pa zdaj že res vleče skor cel teden user posted image . Me pa skrbi, da bo z mano enako, ker sta bili najini user posted image  obe bolj mali na UZ. user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4423
8.11.2006 13:46:04   
frufru
Aja, kaj če ma pa G CTG pokvarjen?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
8.11.2006 13:47:42   
krfjolca
Evo  mene nazaj. Sem komaj privlekla vso robo po stopnicah user posted image . So me pa nategnili pri "najboljšem sosedu" user posted image . Z dragim imava zeleno piko za plačevat, pa imava vsak svojo, pa vsak 30.000 limita. Ker večinoma hrano kupujem jaz, uporabljam obe kartici in še nikoli nisem imela problemov. Danes mi je pa prodajalka zatežila, da ne morem plačat z moževo kartico. Moja je že polna, tako da sem morala plačat z gotovino. Zdaj sem spet totalno v minusu!!! Presneti kl**ci! Ravno zato imam Piko, da položnico plača mož! user posted image

Blecky, škoda, da nisem prej videla tvojega posta, sem bila v Kranju in tudi za kavo bi bila takoj za ... user posted image No, pa drugič. Jaz imam čas vsak dan, pa povečini se nimam kam dat, zato z veseljem sprejmem vsako povabilo ;)

Danes bomo pa papcali krvavice in zelje. Prav zadišale so mi user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?