|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
8.11.2006 20:45:14   
Aja1
Monika, ne se bat, da boš sama ostala.... Če ne drugače, ti bomo delale pa družbo v dveh kosih.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
8.11.2006 20:45:50   
blecky
Čer,

matejka hvala ... upam da bo vse OK, tebi pa želim, da te pride tvoja princeska pozdravit na D dan user posted image

danaja... a ti bi pa kar prej al kaj?user posted image   Če ti uspe tolk boljš, držim pesti za vaju user posted image

monika, kaj pa če bi kakšen Lekadol plusC vzela - to mislim, da se lahko tudi v nosečnosti (ali pa Daleron),  pa počivaj!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
8.11.2006 20:54:38   
Aja1
NOVEMBRKE:

user posted image

Katy.25, PDP 1.11., Trbovlje, 2.11. rodila SARO user posted image user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, 30.10. rodila JULIJO user posted image  user posted image   
viv, PDP, 3.11., Kranj, 30.10. rodila ZARJO  user posted image  user posted image   
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto,  17.10. rodila NEŽO user posted image  user posted image   

Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje, 1.11. rodila TAYO user posted image user posted image  

Luni, PDP 5.11., Postojna, 5.11. rodila MAŠO user posted image user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, 2.11. rodila GAŠPERJA user posted image user posted image
mk_pika, PDP 8.11., Kranj,
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, 20.10. rodila SARO user posted image  user posted image   

mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, 29.10. rodila JAKOBA user posted image  user posted image   

MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDP 17.11., Kranj, user posted image
Kely, PDP 17.11., Slovenj Gradec, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice, 24.10. rodila ANDRAŽA user posted image  user posted image   
andreja 07 , PDP 18.11., 6.10. rodila SIMONA in DAVIDA  user posted image  user posted image   

blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
8.11.2006 20:55:54   
Aja1
Monika, pa čimveč čajčka in vitaminčkov. Upam, da čimprej ozdraviš.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
8.11.2006 21:28:37   
Monika79
oh je to smrkanje user posted image je tako nadležno, tako, da ne vem kam bi se dala user posted image  samo upam, da se to pozdravi, preden rodim user posted image  pa hvala punce za nasvete user posted image user posted image , bom malo sprobala, ker sem čisto brez energije user posted image  user posted image

no upam, da mi jih bo še par punc proti koncu novembra ostalo tukaj, da bomo ena za drugo hodile v Rim po svoje štručke user posted image user posted image  v glavnem sedaj pa bo ziher ta vikend lušno pri novemberkah in seveda še drug teden, ker se bodo kar čestitke vrstile, pa prav je tako  user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
8.11.2006 21:40:44   
Aja1
Malo gledam tale naš seznamček in je že kar lepo poln....sploh mislim, da lahko dodamo že marello in adelinno med mamice.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
8.11.2006 22:21:08   
Anonimen
Punce jutri imam zjutraj CTG v porodnišnici, da me ne boste imele za naslednjo osumljenko user posted image , ker se ne bom javila zjutraj,... bom pa poročala ko pridem nazaj,....

Če pa se slučajno čez noč zgodi čudež in ne pridem, pa bom javila!

Zdaj pa grem počasi spat,...

Čimveč popadkov vam želim to noč user posted image !

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4457
8.11.2006 22:42:52   
Aja1
Matejka srečno jutri na CTG-ju. Pa misliš, da se ti že kaj dogaja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
9.11.2006 4:01:05   
Aja1
Punce....pri meni se je verjetno ačelo nekaj dogajat. Sem se zdaj zbudila in opazila, da imam hlačke čisto mokre (kot bi bila voda pmešana s krvjo). Pjma nimam ali je to plodovnica lai čep...ali pa mogoče oboje. Sicer tega ni tako zelo veliko, ampak kaplja pa že 15 minut. Zdaj ne bom delala panike in bom kar počakala, da moj pride iz službe čez eno uro in da greva kar v porodnišnico se pokazat (itak bi morala it danes).

Grem še pod tuš, potem ga pa pokičem, da bo pripravljen.

Držite pesti!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
9.11.2006 7:28:09   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Punce....pri meni se je verjetno ačelo nekaj dogajat. Sem se zdaj zbudila in opazila, da imam hlačke čisto mokre (kot bi bila voda pmešana s krvjo). Pjma nimam ali je to plodovnica lai čep...ali pa mogoče oboje. Sicer tega ni tako zelo veliko, ampak kaplja pa že 15 minut. Zdaj ne bom delala panike in bom kar počakala, da moj pride iz službe čez eno uro in da greva kar v porodnišnico se pokazat (itak bi morala it danes).

Grem še pod tuš, potem ga pa pokičem, da bo pripravljen.

Držite pesti!!!

oooooooooooo Aja vidim, da se dogaja, tako sem vesela zate, da se je tudi pri tebi začelo user posted image user posted image user posted image  malo še ....... pa boš spoznala svojo zamudnico user posted image user posted image  

upam, da imaš koga, da bo poračal, kako si rešila user posted image

jaz pa že na vso jutro strašim, ker seveda ne morem spati user posted image  sedaj ko sem že itak proti koncu user posted image  za vse rabim 1 x dlje kot prej user posted image  grem danes na normalen pregled k G, tako, da vas poznje poiščem, kaj se dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
9.11.2006 7:52:52   
urška76
No Aja končno. user posted image  Dobro opravite, pa sporoči ko boš pri močeh.
Pa MucaMaca je tud not ostala, pol zdej lahko končno tud jaz začnem mislit na mojo štručko user posted image . Mogoče pa že carta.
Drugače sem pa danes tako zaspana. Se mi zdi, ko da nisem zatisnila oči (pa verjetno sem jih, ker bi se noč še bolj vlekla drugač). Me je pa včeraj zvečer nekaj tako zvijal, da sem že mislila, da bo treba kam it, pa je bil spet le lažen alarm. No bomo pa danes še mal pospravljali.
Matejka tebi vso srečo danes na ctg in pregledu.
Monika, če imaš nos fajn zabasan si daj vanj kaplice fiziološke raztopine. pa ponoči malo višje vzglavje tud pomaga. Drugač pa kak lekadol, da te ne bo preveč bolela glava.
Viv kok ti jaz zavidam tvojo Zarjo. Zdej že na sprehode hodite, naša pupa se pa noče pa noče zmigat ven.
kaja upam, da ste danes kaj več spali. Bogi ste. Tebi pa nič ne zavidam.
Evo naša bejba ma spet žur v trebuhu. Očitno se še vedno lišpa.
Zdej grem pa neki pojest (sem lačna ko volk zadnje čase), pol pa še mal počivat, da nadoknadim noč.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
9.11.2006 8:49:38   
Lana_s
Dobro jutro,

no pa se je končno začelo nekaj dogajatuser posted image
MucaMaca upam, da se že veselo cartaš s svojouser posted image Aja tebi pa želim čimlažji in čimhitrejši poroduser posted image
Urška tudi ti se lahko počasi pripravišuser posted image user posted image
Danaja tebi sem pa kar fauš. Prehitevaš!user posted image user posted image
Monika ne skrbi, ne boš sama ostala. Jaz bom tudi še lep čas tukaj viselauser posted image

Jaz pa že taaako slabo spim. Ne vem več kak se naj obrnem in vležem, ko me pa vse že tak boli.Danes me boki še zdaj bolijo pa sem se pred 1.5 uro vstalauser posted image Pa tak se mi nič ne da, se mi že zdaj dan vlečeuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
9.11.2006 9:00:54   
krfjolca
Aja, držimo pesti!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se ponoči spet dvakrat prebudila zaradi bolečin v trebuhu.  Mislim, da bi lahko bili tudi pravi popadki, samo niso še redni. Ob 10ih imam pregled, pa bomo videli, če se že kaj dogaja. Po eni strani kar upam, da se še ne, ker me prav nič ne mika, da bi me spet na opazovanju obdržali ...

Sem zdajle čisto za foro probavala svoje stare hlače ... Pa moram reč, da se bo žametke kar dalo nosit, niso nič pretesne, tiste z nizkim pasom lahko celo zapnem user posted image . Na kavbojke bo pa treba malce počakat. Očitno so tele kile res bolj ali manj voda. Sem pa od zadnjega pregleda dobila kar 4, torej več kot 1 na teden user posted image Pa jem normalno oz. še precej malo ... Upam, da me ne bodo kregali.

Danes morava pa v Škofjo Loko popoldne, zadnjič mi je mami kupila super majico za dojenje pri eni privatnici, ki jih tam šiva, pa mi je ful všeč in bi rada še kakšno. So zelo pripravne, v bistvu dvojne, zgornji del samo pridvigneš, spodnji del pa ima na obeh straneh pri zizah razporek. Pa še lepe so.

Jao, mi gre na živce tale računalnik, sem zadnjič ene igrice dol vlekla z neta, pa se je mimogrede naselilo cel kup parazitkov gor, zdaj pa ne grejo stran ... Moram spet dragemu težit, naj poštima zadevo, pa že tako ima ogromno drugega dela. Še dobro, da je računalničar, če ne bi bil, bi cel kup denarja zmetala za te mašine, ko sem jaz tak trotl, da vse sesujem ... user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
9.11.2006 9:34:04   
**Petra**
JOj, punce, vidim, da se je res začelo tudi pri nas.

A je katera z MucoMaco na vezi? Vglavnem, MucaMaca upam, da že imaš ob sebi svojo princesko, če pa še ne, pa čim lažji porod.

Aja, držim pesti, da je bil alarm upravičen in da si mogoče že rešena ali pa boš v kratkem. Ji bom potem popoldne sms poslala, če se ne bo nič oglasila, da ne bom že zdej tečna.

No, Urška, zdej pa si počasi že ti na vrsti.

Matejka, vse dobro na CTG-ju, pa ko prideš domov, se hitr javi, da ne bomo narobe sklepale tvojega nejavljanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jst bi tud sam do jutr počakal, da se user posted image vrne, pol bi pa tud jst počasi rada že šla. Me prov zanima, kako napreduje moje odpiranje. Da pa ne bom nazadnje pršla v nedeljo na pregled oprta že 8 cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Ja, bi se znalo to pri meni zgodit.

No, punce, pridno tipkajte, da bomo na tekočem.

Pa se bo le spelalo vse lepo, ne? Pri meni nič novega. MOj zlati lump je dokaj miren ali pa so brce zelo nežne, da je kaj.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
9.11.2006 10:00:20   
MALINČICA
Midva sva pa včeraj zvečer šla v kino, za vsak slučaj, ker po porodu kar nekaj časa ne bova mogla it. In sva pogledala glozljivko žaga 3, joooj kaki psihopatski film, so pa itak naredili tak konec, da ziher še prihaja četrti del!
Ligenjček je med filmom tako brcal, da se je še moj dragi čudil, ko je imel roko ne mojem trebuhu.

Danes zjutraj pa me je prestrašil, ker ni in ni želel nič pomigati, sem se vlegla tako, na stran, in takrat ponavadi začne brcat, danes pa nič. Potem pa sem naredila 10 počepov in sem rekla, da bom še pol ure počakala, pol pa grem v porodnišnico, če ne bi bilo nič, ampak na srečo se je mali nagajivček zbudil in me malo požokal, čeprav bolj umirjeno zadnje čase miglja.

No, samo, da ga čutim, pa je vse ok!

Evo, pa že odštevam na glas, ŠE 4 DNI!!!!Dajmo, dajmo, dajmo, gremo rodit!!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
9.11.2006 10:53:36   
kely
No punce sporočam vam da je Aja1 že v porodni in čaka svojo zamudnico user posted image user posted image user posted image

kely

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
9.11.2006 10:56:45   
Anonimen
Evo mene nazaj s CTG-ja user posted image ,....

Še v enem kosu user posted image , kot sem pričakovala.
Pojavili so se sicer 3 popadki, ampak nič omembe vrednega user posted image . V ponedeljek moram spet na CTG, če ne pride prej do spremembe. V kar moćno dvomim, čeprav me je včeraj nekaj štihalo v križu, je bilo zgleda vse skupaj lažno user posted image .

No, zdaj pa samo še čakamo user posted image .

Aja1, srčno upam, da že cartaš svojo pupo user posted image . MucaMaca, ti tudi user posted imageKrfjolca ne prehitevaj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4467
9.11.2006 11:06:35   
mirjanajelenko
aja  veliko sreče ter vse ostale

zanima me ali se vam tudi roji  po glavi mogoče bom pa edina ki ne bo rodila nov.

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
9.11.2006 11:09:49   
MALINČICA
Matejka81, sej bo!!Res bo, čeprav se nam zdaj zdi, kot da se ne bo nikoli zgodilo!
Mene pa jutri čaka ctg, naročena ob 8.30, pa se že vidim kako dolgo bom čakala, ziher po malici nekje. Joooj, ta zdravstveni dom A. Drolca iz Mb pa je res grozen glede tega naročanja in čakanja.
Upam, da mi bo ratalo po porodu zamenjat ginekologa.

Aja1, držimo pestke!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
9.11.2006 11:49:34   
kaja11
Go Aja, go Aja, go Ajauser posted image user posted image user posted image  

Krfjolca...a mi lahko sporočiš spletno stran oz. naslov, kje se te majice za dojenje kupi.  Za njih sem že pred dvema letoma slišala, samo noben ni vedel kje se jih dobiuser posted image
Danes ponoči sva uspela dobro uro povezat v kosu.... očitno jih bom v enem tednu naštepala ene 8user posted image Očitno sem še vedno polna adrenalina, ker sploh nimam take krize.

SPANJE...... kaj je že to????????

Neposredna povezava do sporočila: 4470
9.11.2006 11:57:03   
Lana_s
Aja1 vso ssrečouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
9.11.2006 12:15:43   
urška76
Dobro jutro še nekrat user posted image !
Me je ravnokar telefon zbudu, itak, da je že nehal zvonit predno sem do telefona prišla, pol pa še skrita cifra user posted image . Pa kaj me pol kliče kdor koli že, če ne upa povedat kdo je. No sej možno je, da je kdo iz službe klical. Je pa danes zjutraj tri dni pred rokom rodila moja soseda iz Domžal punčko Kajo. Tko da zdej bi pa res že rada bila na vrsti, ne pa da sam čakam, a se bo kaj premaknil a se ne bo nič.
Krfjolca za tiste majčke bi pa res lahko delila naslov. Me bi tud user posted image . No da vsaj vemo, kam it pogledat.
Mirjana nič bat sej bo. Kako si z zobom zrihtala? Upam, da čim manj boleče. Itak pa tvoj PDP šele prihaja, tako da ne se bat da boš med decemberke ušla user posted image .
Kaja sej bo tud vaše spanje šlo na bolje. Ti sam izkoristi vsak trenutek ko mali spi in pejd počivat.
Ajo pa čakajo trenutki potiskanja se mi zdi. Zdej je že v porodne, še mal pa nam bo sporočila, da carta. Kely hvala, pa poročaj ko boš vedela še kaj od Aje.
Matejka sej bo. Kako že, še noben ni not ostal pa tud tvoj ne bo user posted image . Stavek ki ga tokrat slišm, da ga moram dobronamerno širit okoli.user posted image
malinčica ti pa ne grozljivk zdej gledat no. Bo mali user posted image  čist prestrašen. Nič čudnega, da je kolovratil po trebuhu, mene bi blo tud takih čudnih zvokov strah. Še iz trebuha ne bo hotel. user posted image  Pa ne prehitevaj, maš še do ponedeljka časa.
Tko zdej grem pa spet neki jest. Da ne bom računalnika zgrizla od lakote. Pa pojma nimam zakaj me tok grabi. Pol pa pogledam v hladilnik pa pojma nimam kaj na jem. kaj boste pa kaj za kosilo kuhale? Sem brez ideje.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
9.11.2006 12:29:47   
Anonimen
Urška 76, res ne bo noter ostala, no vsaj upam, da ne user posted image . No edina sreča,d a nisem danes rodila je bilo dobro koslio, ki ga je mama nardila, se mi je že taaaak dolgo luštalo: v pečici skupaj pečen pišek pa krompirček pa solatka user posted image .

Komaj čakam, da nam Aja1 javi kajuser posted image .
Pa od marelle in Adelinne tudi nič glasu user posted image .

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4473
9.11.2006 12:36:04   
MALINČICA
Jooj Matejka81, moja mami tudi to tako dobro naredi, mmmmm, si mi kar lušte naredila!
Šele ko se odseliš stran od staršev se zaveš kako dobro mamice kuhajo in skrbijo zate.
Jaz se zadnje čase tudi vedno bolj povabim k mami na kosilo in sva potem oba tako fino sita, pa še kuhat ni treba, hehe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
9.11.2006 12:47:02   
Lana_s
Še nobenih novičk? Sem že malo nestrpna. Si jih kar predstavljam kak se zdaj mantrajo ali pa že cartajo svoje cukrčkeuser posted image Pa naj malo pohitijouser posted image , bi rada že jaz na vrsto prišlauser posted image user posted image user posted image Uh, kje je še to se mi zdi tako daleč.

Prej sem pa spet šok doživela. Šla sem po pošto, Tino sem pa pustila za to minutko samo. Pridem nazaj in me gleda, nasmejana ampak s krvavimi rokicami in po obrazu. Hitro sma se šle umit, po poti pa sem videla, da v sobi leži razbit kozarec. Na srečo se je samo malo po prstku porezala. Prej ji nič ni bilo, ko pa je vidla, da ji kri teče s prstka pa se je začela jokat in je komaj čez kakšnih 15 minut v joku zaspala. Revica mala. Zdaj pa mi je tak krivo.user posted image Pa ko se spomnim kaj vse bi se lahko zgodilo, joj kak sem jezna na sebeuser posted image user posted image Pa samo za minutko sem jo samo pustilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?