|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
1.10.2006 18:26:27   
Anonimen
Aja1, mi2 z mamo sva včeraj prale tudi nekaj plišastih oblekic, pa jih nisva obrnile, prale pa sva na 30 stopinj. Se pa hudičevo počasi suši perilo user posted image  user posted image .
Zdaj nameravama dat prat še nekaj bodijev in kompletkov,...potem pa bojo skoraj res na vrsti plenice,...

Se pa danes že cel dan premikam iz enega konca na drugega, nič mi ne paše, ne ležat, ne sedet, samo jem user posted image ,...vse me tišči,...
Joooooj še lahko bolj jamram user posted image , ampak res,...komaj že čakam, da vam napišem, da grem rodit.

Ne vem kako bom preživela še en mesec, ko me že zdaj vse moti,...že sama sebi grem na jetra user posted image .
Jutri bi rada šla na lov za zložljivo posteljo, da se bom vsaj nekaj dni lahko normalno naspala, ampak moramo nabaviti še vrata za sobo user posted image , upam, da čimprej,...

Aja1 upam, da ste fajn skopali vašega kosmatincauser posted image ,...jaz sem včeraj pobožala sosedovega, pa so mi roke tako smrdeleuser posted image user posted image  user posted image ,...pa je taaaak prijazen kuža, da sem ga morala požulit user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
1.10.2006 19:22:21   
Capyka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - Napišem post potem grem pa pokukat, ga pa ni user posted image  grr...

No v glavnem. Očitno imamo vse iste probleme. Jaz ne morem spati, me moja user posted image  zbuja ponoči na 3 ure, potem morem pa še v wc, pa žejna, pol ja pa noč zeeeloo hitro brez spanca. Pa jedla bi non stop, pa samo sladko.user posted image  

Nogavica, superca. Hvala za link. Sem že enkrat našla mimogrede to stran, sedaj ko bi jo pa fuulll rabla, pa sem vse preiskala, pa nisem našle te strani. Grem jutr v Ariela takoj gledat, če jo imajo.

Matejka, tudi jaz komaj čakam, da bo pupa zunaj. Oprano imam že skoraj vse, manjka mi samo še par stvari, npr. par žabic, pa kakšna brisačka.... Pa saj se bo itak pol še veliko stvari pokazalo, pa bomo potem šli v šoping. user posted image  Ja pa še posteljnino še čakam - 2 kompleta z obrobo okoli posteljice, pa nimam pojma če bo sploh mi jo kdaj ratal posušit, glede na to da se bo vreme pokvarilouser posted image

lp

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
1.10.2006 19:32:20   
Anonimen
Capyka, tud meni bo še kaj manjkalo, kake žabice pa majčke user posted image , sem jih sicer pobrala nekaj od tistega kar sem dobila sposojeno, ampak zgleda, da sem kupovala večinoma kompletke hlačke pa jopo ali mikico user posted image , tistih majčk za spodaj pa skoraj nimam user posted image ,...no bomo že dokupili, zaenkrat bo vsega dovolj, razen mogoče res kake žabice še user posted image . Mislim, da jih nimam 4 dovolj, ne? user posted image
Ja, jaz bi tudi sladko, pa vem, da ne smem,...user posted image
Zdaj bom navalila na kompot user posted image .

(odgovor članu Capyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2978
1.10.2006 19:41:59   
Capyka
Dober tek user posted image ... Ja, jaz sem pa kupovala bodije, so mi bili vsi tako cartkani.. sem se kar topila zraven. Tudi jaz sem dobila kar precej cotk, pa deknc, pa kapc... Jaz bom pa zdele en sendvič napadla... mnjami.

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
1.10.2006 20:22:28   
Aja1
Evo, pes je skopan in lep...ja zdaj letim pa še v kopalnico dat prat cunjice za našo user posted image , da bo tudi lepa, ko pride na naš svet. user posted image  Jaz imam pa ravno plenice že oprane in nekaj belih oblekic (majčke, žabice in bodije), zdaj je na vrsti pa pisano (beri predvse roza perilo). Jaz imam največ tistih žabic, ki so iz takega materiala kot bodiji, tistih navadnih pa za čisto malo user posted image  nimam oz. imam samo ene....še te sposojene user posted image

Zdaj vidim, da je pri Spet doma Anja Tomažin. Ona je novembrka, ane? A mogoče katera ve kdaj ima rok?

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
1.10.2006 20:34:07   
Anonimen
user posted image jaz sem pa prav vesela, da so cotike tak fino mehke,....s tem Lenorom z mandljem so res bolj mehke pa še dišijo lepo user posted image  user posted image , sem že rekla, da bo še user posted image  tako lepo dišala, ker imajo user posted image  nek poseben dišeč vonj, potem pa še te oblekice user posted image .

Zdaj je oprana že 2. runda, no 2. runda se suši, potem pa bom zlikala tisto kar je za likat, predvsem bodyji user posted image , no to bom enkrat med tednom.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2981
1.10.2006 20:51:56   
Aja1
Matejka pridna. Jaz sem kupila pa kar mehčalec Silan sensitive (ne diši nič posebno). Upam, da bodo oblekice mehke, ker ne bi rada, da bi mojo user posted image  kaj praskalo. Plenice sem oprala brez mehčalca in so full trde. Ampak jih ne bom šla še enkrat prat in likat, ker se mi ne da (likanje sovražim).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
1.10.2006 21:03:41   
Anonimen
user posted image  Aja1, nisi edina, ki sovraži likanje,....jaz ga tako sovražim, da se bom izognila kje se bom pač lahko user posted image , tak sem se zdaj, kak hitro je bilo posušeno sem lepo zložila, da se je čimmanj mečkalo,...no pri nekaterih stvareh se pa res nisem mogla izognit likanju user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2983
1.10.2006 21:32:32   
Aja1
Sem dodala eno sliko mojega trebuščka v album (ja...spet je slaba slika....mašina, kupujemo digitalca že pol leta, pa še nič....treba it v akcijo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
1.10.2006 21:32:42   
carolina
Novemberke.....samo želela bi vas pozdravit in vsem čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem ena izmed vas in sicer PDP imam 30.11.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
1.10.2006 21:38:28   
Monika79
ojla punce user posted image user posted image

No kak fajna debata o pranju cotk user posted image user posted image  jaz bi jih tudi že rada začela prati in lepo zlagati noter v previjalno, pa se še mi zdi malo prehitro user posted image  ampak bo hitro minilo vse skupaj user posted image user posted image user posted image

Hvala Aja za podatke, sem malo primerjala, pa je moje user posted image  manjšo kot tvoje, edino pri AC je malo večje user posted image  dajte punce se še malo zame potrudit, da bom primerjala, pa da ne bom zganjala panike, sicer je G rekla, da je vse normalno za zdaj. Moje merice so 31 t in 6 dni user posted image , BPD 78, HC 286 mm, AC 276 mm in FL 60 mm.

Kako je kaj z splanimi srajkami (te še me sedaj mantrajo user posted image user posted image ) za user posted image ? imate že kupljene ali bo spal-a v kakem pajacku ali kako je s tem?

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
1.10.2006 21:47:17   
Anonimen
Monika79, jaz sem bila nazadnje na UZ v 29. tednu, tako, da ti moji podatki verjetno ne bojo nič kaj pomagali user posted image , če pa si bila ti tudi tam okoli 29. tedna pa bi pomagalo meni user posted image , da malo primerjam.

Torej 29. teden

BPD 67,3
AC 224,6
FL 57,2 

drugega pa nimam user posted image

Monika, glede srajčk, ne vem katere srajčke misliš, jaz bom pozimi pikico oblekla v body s kratkimi rokavi ali brez (sva tega toliko nakupila, v začetku maja, ko nisva vedela, kaj sploh rabiva user posted image ),...pa pižamice (pajacek), potem pa še kako spalno vrečo pa bo user posted image .

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
   RE: že kakšna novemberka?!
1.10.2006 21:54:43   
carolina
Še ena novemberka se vam pridružuje. Bravo vsem puncam in čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . PDP imam 30.11, v torek 3.10 pa imam pregled pr G. Komaj čakam da ga ponovno vidim in slišim srčka.

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
1.10.2006 21:55:52   
Aja1
Monika, lahko si vrišeš to v graf v materinski knjižici na strani 11 (če ti ni to že G naredila) in vidiš, če si v mejah. Sem malo pokukala in vidim, da ima tvoja le glavico na spodnji meji (to pa tudi ni slabo...boš lažje rodila).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
1.10.2006 21:56:58   
Aja1
carolina, dobrodošla med nas user posted image  Pa čimvečkrat se oglasi, napiši kaj o sebi,... da se malo spoznamo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
1.10.2006 23:32:38   
Anonimen
Aja1, spet ne moreš spat? user posted image
Jaz sem se zdaj komaj malo "zbistrila", cel dan sem bila poklapana, da je joj,...sem v oni temi kar M. Galuniča zašinfala, zdaj pa mene šinfajo user posted image ,...

Eh ja,...in bova še kako rekle, ali greva kar spat? user posted image
Je še kaj na TV za pogledat?

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
1.10.2006 23:38:14   
Anonimen
user posted image pozabila sem ti čestitat za bušija,...zdaj se pa res vidi, da smo zrasli, kaj? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2992
1.10.2006 23:45:33   
Aja1
Matejka, prav imaš...jaz tudi ne morem spat. Ponavadi (pred user posted image ) sem šla spat že ob 21h, zdaj pa le redko pred polnočjo. No, spim pa zdaj, ko sem na dopustu full dolgo...tudi do 10-ih user posted image

A Mariova oddaja ti gre na živce? Meni pa niti ne. Sicer je ne gledam redno, ampak občasno pa vržem oko na TV. Danes sem npr malo gledala, ko je bila Anja Tomažin...ja me je zanimalo, kako se kaj počuti, pa če bo kar razkrila, kdaj ima rok, itd. Sicer pa itak ni nič pametnega po tv in pol gledam oz. imam prižgano tv bolj zato, da ni tako tiho (sem sama doma).
Cunjice od user posted image  sem obesila na balkon. Zdaj naj bi bilo še 2 dni lepo vreme in ga moram izkoristit, da se vse lepo posuši, potem pa priljubljeno likanje...JUPI user posted image  Upam, da ne bo treba vsega likat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
1.10.2006 23:51:21   
Anonimen
Uf, mi2 sva pa prej precej dolgo bedela, vsak za svojim računalnikom user posted image ,...zdaj sem pri mojih pa že spita, računalnik je v dnevni onadva za eno pregradno steno pa niti ne morem kaj dolgo tipkat, ker bosta kmalu začela tečnarit, da ne moreta spat user posted image ,...ja kako je lepo biti na svojem, komaj čakam, da bom lahko nekoč spet user posted image . Sicer bo težko, ampak nekak bom morala,...

Zala se še kar premetava po trebuhu user posted image , prav smešna je, zadnje čase se mi vsake toliko pojavi kaka bunka, ki ne vem ali je komolec ali koleno user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2994
1.10.2006 23:55:32   
Anonimen
Nič grem še malo pred tv, pa spat počasi,...user posted image
lahko noč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2995
1.10.2006 23:59:05   
Aja1
Ja, saj jaz bom tudi počasi šla spat...še par minut in imela bom še natančno 1 mesec do PDP!

Pa lahko noč in sladke sanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
2.10.2006 7:36:48   
adelinna
Dobro jutro punce!

Krfjolca - tebi iskrene čestitke za res velik uspeh. user posted image Jaz bolj kot Nogavica upam na motivacijo po prihodu novega člana user posted image .

Ircica - mislim da je seks varen od azačetka pa do konca, razen če ti to izrecno prepove G. Jaz ga kar prakticiram. Drugače postanem preveč tečna. user posted image

Najino urejanje stanovanja gre počasi proti koncu. Zdaj imava nabavljeno že vse razen jogija in posteljnine (Capyka - očitno obstaja upanje, da jo dobimo ta teden). Oblekice pa bom prala najbrž naslednji teden. Sva z user posted image  nabavila tudi sušilni stroj, tako da mi ni treba čakati na lepo vreme.
Ja punce, oktober se je začel. Naslednji mesec je že naš. Bo že kar treba pripraviti torbo za v porodnišnico. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
2.10.2006 7:41:51   
Monika79
halo souser posted image

Vidiš Aja, da niti nisem pomislila, da bi lahko vse te podatke vnesla v graf v materinsko user posted image  oh sem čisto že mimo user posted image user posted image  
No po vsem tem izračunu mislim res, da najino dete ne bo nek velikan, pa saj ne more biti, če pa sem jaz bolj pri tleh, veste zato tudi travo bolj vidim user posted image user posted image  pa moj dragi tudi ni pri ta večjih, hvala, da si si zame vzela čas user posted image user posted image  in tebi tudi Matejka user posted image user posted image   da si se potrudila in prepisala merice, no moje mere so 1 teden starejše kot tvoje, tako, da najina user posted image user posted image  ne bosta ne vem kaka velikana user posted image user posted image  pa meni je pomembno, da raste in da je živahno v trebuščku user posted image user posted image  jaz sem mislila pižamice za spanje, ali ste kupile pižamico ali bo user posted image  kar v enem pajacku spalo? pa bi trebalo dete v kako vrečo še dati, ne bi rada bi mu/ji bilo prevroče ali pa premrzlo user posted image

Bom pa še vseeno tudi vesela, če še ima katera user posted image  pri sebi te meritve, da še malo napiše user posted image user posted image user posted image

Carolina dobrodošla pri nas na čveku user posted image user posted image  ti pa imaš PDP točno na moj rojstni dan user posted image user posted image user posted image  no moj PDP je 5 dni pred tabo, tako, da če bo naše dete zamujalo, bova še kje na isti dan RD praznovala user posted image user posted image  to pa bi bilo res fajn user posted image

no sedaj pa veselo na delo user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
2.10.2006 7:56:54   
adelinna
Pri vnašanju podatkov v graf v materinski pknjižici pazite, če imate stvari pravilno označene. Jaz sem si vse to lepo narisala in potem vsa v skrbeh čakala na pregled pri G, da sem jo vprašala ali moja pikica zaostaja v rasti ali kaj. No, pa me je potem sestra opozorila, da sta AC in HC zamenjana. user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
2.10.2006 8:34:45   
Monika79
bom morala paziti kako si bom vpisala te podatke noter, da res ne bom kake panike delala, če je ne bo treba, ampak si bom za vsak slučaj skopirala graf in tako, da če se zmotim, da se še da popraviti, pa da nimam ene velike packarije noter v materinski knjižici user posted image

Adelinna - imaš mogoče ti meritve tvojega user posted image  tam okrog 31 ali 32 t?

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?