urška76
|
Ojla čvekice! Sem se komaj prebila skozi vse poste. Mi smo bili pa pridni ta vikend. Smo končno kupili omaro za v otroško sobo, da bom zdaj Mihove cote preselila iz previjalne in začela z veliko akcijo pripravljanja cunc za dojenčka. Pa vse plišaste igrače sem preprala, danes se spravim nad ostale igrače (tud zarad Mihovega kakanja, ki se je zdej malo že umirilo). Je blo pa pliškotov za tri stroje. Se vid da je nekaj kar velikih, pa kar nekaj okrasnih povštrčkov, ki jih naš mali zadnje čase tako rad v posteljo nosi. Pa bolj je tak, da ne diha (da je mali čist prešvican), raje ga tlači pod glavo. No potem, ko zaspi, mu jih nežno izmaknem, ker tako visokega vzglavja pa res ne rabi. Se mi je pa včeraj ponoči tako živo sanjalo, da sem imela UZ in je naš pokazal lulija. No bomo videli, ker meni se take sanje ponavadi kar izpolnijo, napovedano imam pa punco. Še dobro, da nismo nič rozastega kupovali. No pa saj to bomo lahko še potem, ko se mali/mala rodi. Mogoče mi bo pa jutri res naredila kak UZ, da vidi kok je naše dete kaj veliko. da vem, če se moram it v porodnišnico ment za termin poroda . Viv in Kaja11 lepo da nam še nista ušli. Vsak dan, ki ju vajini pikici preživita v trebuščku šteje. Nekaj ste spraševale za likanje. Jaz likam samo tiso, česar ne posušim v sušilcu, ali pa če me predolgo čaka v njem in je preveč zmečkano. Za dojenčka nisem do zdaj še nikoli nič likala, ne plenic ne cunjc. Imamo pa samostojni sušilni stroj, postavljen na vrh pralnega, ker drugače ni prostora. No pa še pralni se na račun tega manj sprehaja po kopalnici. Tako, da če imate možnost (prostor) imeti samostojni sušilni stroj, se ta defenitivno bolj splača. Pralno-sušilni potrebuje za sušenje vodo, pa tiste luknice bolj poškodujejo perilo, kot navadni sušilec, ki ima gladek boben. Sicer je enkrat že kar nekaj časa nazaj bila debata o teh strojih, vendar je ne najdem,verjetno je še s stare RR in je že izbrisana. drugače imava pa kar gorenjevega, sta nama ga kupila moja starša predno se je rodil Miha. Bil je mišljen kot darilo za najina r.d., ki sta bila tud tam okoli in pa za rostvo, no pa sta nama še pol vsakemu posebaj nekaj prinesla. Tako, zdaj pa nad igrače in cunje. Mi je malo lažje ker je tako čudno vreme, pa še nekaj na dež kaže. Uživajte s svojimi
|