**Petra**
|
Pozdravljene! Najprej vas moram nekaj nujno vprašat in prosim, ne pozabit odgovorit: in sicer zanima me, če boste za iz porodnišnice oblekle v pajacke (zimske), ali samo mičkeno bolj debeljše jopce in mogoče tudi hlače. Jst sm nameravala kupit eno tako mičken bolj debelo jopco, žametne hlače pa itak že imam. Kaj pravite, bo dovolj? Sploh si ne predstavljam vreme novembra.... ... mogoče bo lepo, mogoče pa ne. No, zdaj pa naprej. Mi smo prvič in tudi zdaj bomo odnesli kar v lupinici. Lepo ga že v sobi namestiš v lupinico in jo potem samo še namestiš v avto in je. Pomoje je to najbolj enostavno. Za pleničke, ki bi imele izrez za popek še nisem slišala, mogoče obstajajo, ampak ne vem. Jst sem kar navadne dala, pa je blo s popkom vse ok. Meni jih je nekaj ostalo še od Pie in sicer Pampers - newborn, za kasneje pa še ne vem kaj bi kupovali. Dosti vas je kupilo DM, tudi mi smo jih že sprobali, ampak res ne vem, katere bom kupila. Drugač so dobre tudi Libero. Sicer jih prodaja samo Spar, pa mogoče še kdo drug, ne vem, samo v DMu, Mercatorju jih nimajo. DAnes sem šla v Ariel in se vam res splača, če še niste šle pogledat. Majo 50% znižanje. Bodyje po 595 sit, pa še dosti ostalih stvari, npr. tiste hlače do pasu, ko so ko žabice (stopala imajo zaprta), ne vem kako se naj izrazim, pa razne bombažne majčke.... kapice..... se splača pogledat, če vam še kaj takega manjka. V Pikapolonico pa mi, na žalost, ni uspelo it, razprodaja pa je itak samo do jutri, tako da jutri tudi ne bo nič, imamo trgatev.... se mi sploh ne lubi.... A vam tudi kaj mleko že teče? Uf, jst bom mogla začet nosit blazinice, ker mi kr čez majčko pride in mi gre to zeloooo na živce, ker se potem vidi flek, sej ne velik, vidi se pa vseeno. Pa ponoči.... zjutri mam kr madeže na pižami... Se bo treba navadit, mlekarne že delajo... Bo vsaj mleka.... Danes sem lih dobila odločbo za paket. Kr 58000 jurčkov bodo nakazali , sem mislna, da bo manj. Pa danes so pršle novičke od BC, majo kr lepe pajacke notr, ste vidle? Pa še tko dragi niso. Jst res ne vem kaj naj nardim, ali kupim pajacka ali samo jopco?!? A katera ve, kok je starševsko nadomestilo za tiste, ki nismo zaposlene? Neki čez 40.000, ne? Jst ne morem verjet, ampak bo kr oktober že tuki. Kuk cajt leti, še mal pa naš težko pričakovani november.... Komi čakam. Sem danes že sanjala, da že imamo . Baje, da ni dobro sanjat o dojenčkih, ne? No, vsaj moja stara mama tko prav. Upam, da ni to kakšno svarilo, da bo kmalu med nami?!? MOrm kr pohitet in nakupit še kaj manjka, da ne bo res prezgodenj.... Le naj bo še mal na toplem... Evo, se še kaj slišimo. Bodite pridne
|