|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
29.9.2006 11:03:47   
vampirka
Pozdravljene, veteranke user posted image  (ste namreč en mesec starejše in bolj izkušene od nas, Decemberk user posted image )!

Javljam pa se s prošnjo in sicer: v decemberski debati smo prišle do točke imenovane POROD  in baje, da je bil nekje v vašem čveku link s filmčkom o porodu...user posted image ...pa ste tako pridne s pisanjem, da mi ga ne uspe najti user posted image ...bi bile lahko tako prijazne in nam posredovale ta link user posted image ? Lahko tudi kar na naš čvek - najlepša hvala!!!

In vsem skupaj srečno v naslednjem mesecu user posted image user posted image user posted image ...z EA ali brez user posted image !

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
29.9.2006 11:29:44   
blecky
matejka81... mislim, da se lahko zahvališ komur ti je pač volja... če ti je tako veliko pripomogel k uspehu, pa še toliko bolj user posted image ...

nisem posebej omenjala zatekanja, ker mi je pregledala noge in se že od daleč vidi, da so zabuhle - kot bi bila sumoborec user posted image user posted image user posted image , za roke sem pa rekla, da mi zatekajo, pa da imam mravljince, pa se ni prav dost zmenila za to, le v katron je zapisala mravljinci..user posted image

mi bomo tudi našega user posted image  nesli iz porodnišnice kar v lupinici. Kaj pa vem..., če bom tko utrujena, mi lahko še na tla padeuser posted image  - ne reskiramuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
29.9.2006 17:37:53   
Anonimen
vampirka
http://www.babycenter.com/plus/video_info.jhtml?CLE_REDIRECT=%2Fplus%2Fvideo%2Fclip.jhtml%3Ftopic%3D1320908&_requestid=240597%3Cbr%3E%3Cbr%3E
Tole je link, ampak trenutno ne dela... Se splaca poskustiti kasneje!

Drugace je pa to na nasi 85 strani. Res smo cveke user posted image .

(odgovor članu blecky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
29.9.2006 17:46:51   
**Petra**
Pozdravljene!

Najprej vas moram nekaj nujno vprašat in prosim, ne pozabit odgovorit: in sicer zanima me, če boste user posted image za iz porodnišnice oblekle v pajacke (zimske), ali samo mičkeno bolj debeljše jopce in mogoče tudi hlače. Jst sm nameravala kupit eno tako mičken bolj debelo jopco, žametne hlače pa itak že imam. Kaj pravite, bo dovolj?
Sploh si ne predstavljam vreme novembra.... user posted image user posted image ... mogoče bo lepo, mogoče pa ne. user posted image user posted image

No, zdaj pa naprej.

Mi smo prvič in tudi zdaj bomo user posted image odnesli kar v lupinici. Lepo ga že v sobi namestiš v lupinico in jo potem samo še namestiš v avto in je. Pomoje je to najbolj enostavno.

Za pleničke, ki bi imele izrez za popek še nisem slišala, mogoče obstajajo, ampak ne vem. Jst sem kar navadne dala, pa je blo s popkom vse ok.  Meni jih je nekaj ostalo še od Pie in sicer Pampers - newborn, za kasneje pa še ne vem kaj bi kupovali. Dosti vas je kupilo DM, tudi mi smo jih že sprobali, ampak res ne vem, katere bom kupila. Drugač so dobre tudi Libero. Sicer jih prodaja samo Spar, pa mogoče še kdo drug, ne vem, samo v DMu, Mercatorju jih nimajo.

DAnes sem šla v Ariel in se vam res splača, če še niste šle pogledat. Majo 50% znižanje. Bodyje po 595 sit, pa še dosti ostalih stvari, npr. tiste hlače do pasu, ko so ko žabice (stopala imajo zaprta), ne vem kako se naj izrazim, pa razne bombažne majčke.... kapice..... se splača pogledat, če vam še kaj takega manjka.

V Pikapolonico pa mi, na žalost, ni uspelo it, razprodaja pa je itak samo do jutri, tako da jutri tudi ne bo nič, imamo trgatev.... se mi sploh ne lubi....

A vam tudi kaj mleko že teče? Uf, jst bom mogla začet nosit blazinice, ker mi kr čez majčko pride in mi gre to zeloooo na živce, ker se potem vidi flek, sej ne velik, vidi se pa vseeno. Pa ponoči.... zjutri mam kr madeže na pižami... user posted image Se bo treba navadit, mlekarne že delajo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo vsaj mleka....

Danes sem lih dobila odločbo za paket. Kr 58000 jurčkov bodo nakazaliuser posted image user posted image user posted image , sem mislna, da bo manj.

Pa danes so pršle novičke od BC, majo kr lepe pajacke notr, ste vidle? Pa še tko dragi niso. Jst res ne vem kaj naj nardim, ali kupim pajacka ali samo jopco?!? user posted image

A katera ve, kok je starševsko nadomestilo za tiste, ki nismo zaposlene? Neki čez 40.000, ne?

Jst ne morem verjet, ampak bo kr oktober že tuki. Kuk cajt leti, še mal pa naš težko pričakovani november.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komi čakam. Sem danes že sanjala, da že imamo user posted image . Baje, da ni dobro sanjat o dojenčkih, ne? No, vsaj moja stara mama tko prav. Upam, da ni to kakšno svarilo, da bo kmalu med nami?!? MOrm kr pohitet in nakupit še kaj manjka, da ne bo res prezgodenj.... Le naj bo še mal na toplem...

Evo, se še kaj slišimo. Bodite pridne

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
29.9.2006 18:09:00   
Aja1
Petra, jaz bom našo user posted image  olekla za iz porodnišniče samo v eno mako majčko, body, žabice (tiste bombažne, ki jih opisuješ), žametne hlače in debelejšo jopico (imam v albumu). Dala jo bom v lupinico in pokrila z dekico. Mislim, da bi bilo to dovolj.

A je znižanje v vseh Arielih? Jaz sem bila včeraj v Nm in so imeli znižanje je nekaj bundic in pajackov...nič posebnega. Vse ostalo so bile pa normalne cene.

Glede mleka...meni še nič ne teče. Upam da bo začelo takrat, ko bo treba in da ne bo problemov.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
29.9.2006 18:25:00   
**Petra**
No, tudi jaz sem mislna na mičkeno bolj debelo jopico kot je tvoja. Po moje mora zadostovati. Sam sem vseen še raje vprašala.

Ej, baje, da majo v vseh Arielih znižanje. Mogoč so zaloge že pošle. Jst sm dobila samo en body 62, ostalo so bili večji, kaj drugega pa niti nisem tko gledala, ker ne rabim. Imeli so veliko kapic, pa benkic (na trakce), pa dosti celovnih hlač na netke na ramenih.... pa tko....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
29.9.2006 18:27:10   
Aja1
V Nm res ni bilo nič kaj pametnega. Mogoče res bundice za večje otroke (nad 3 leta), vse ostalo pa kar normalno zasoljene cene.

Neposredna povezava do sporočila: 2932
29.9.2006 18:32:06   
adelinna
Aja, čestitke za princeskin obrat. user posted image  Moja še vedno sedi na ritki in imam občutek, da se ne misli obrniti.

Tudi jaz si težko predstavljam novembrsko vreme. Najbrž bom tudi jaz izbrala podobno varianto oblačenja kot Aja. Do avta jo bomo prenesli v lupinici in pokrili z odejico. Ji bom kupila zimskega pajacka najbrž šele takrat, ko jo bomo začeli voziti ven, da bom sploh videla kolikšnega potrebuje.

Meni mlezivo že kar nekaj časa pridno leze ven. Si zaenkrat pomagam kar z blazinicami iz vate, tiste blazinice ki so za mleko so vseeno še pregromozanske. user posted image   Na predavanju o dojenju nam je babica rekla, da je počitek (spanje oz. vsaj ležanje v postelji) obvezen, če želimo imeti mleko. In vam povem, da tiste dneve ko norim okoli in se zvečer vsa utrujena zgrudim v posteljo, ne opazim mleziva. Če pa počivam in se prestavljam iz postelje na stol, potem mi takoj ko snamem modrček prileze, včasih pa prav priteče nekaj kapelj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
29.9.2006 18:46:07   
Aja1
Adelinna, hvala. Držim pesti, da se bo tudi tvoja user posted image  obrnila v pravi položaj. Ni za obupat. Jaz sploh nisem vedla, da se je obrnila, ker me je brcala vsepovsod. Sem bila prav presenečena, ko je G rekla, da je user posted image  na glavici.
Pajacka sem jaz dobila in je tudi malo večji, tako, da bo prav ravno pozmi (še takrat bo verjetno malo velik, ampak ne mislim kupovat novega zaradi tega...bodo pa rokice in nogice v pajacku). Za nekajkrat bo že ok.

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
29.9.2006 19:05:17   
adelinna
Jaz pa prav čutim njeno glavico pod mojim user posted image (je na levi strani), kako jo premika. Se mi zdi prav fenomenalno, ko jo pobožam po glavici. user posted image  
Danes sem bila na UZ. Vse uredu, samo ta njen položaj moti. Bomo videli kaj bodo rekli čez dva tedna. Uf - samo takrat bom že user posted image -evo blizu roka. user posted image

No, seveda mi je na UZ predrla mehur na trebuhu, ki sem ga staknila predvčerajšnjim. Po pregledu sem šla v lekarno po Lanolin in Bepanthen in sem se pri naši user posted image  sposodila kar malo Bepanthena in namazala tisti stvor. In - pomaga user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
29.9.2006 20:54:59   
krfjolca
Meni pa mleko še nič ne teče user posted image . A je to kaj narobe? Bi se morala sekirat, da ne bom imela mleka, ali kako?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
29.9.2006 21:24:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Meni pa mleko še nič ne teče user posted image . A je to kaj narobe? Bi se morala sekirat, da ne bom imela mleka, ali kako?

Neee krfjolca, nič se ne sekiraj, tudi meni še nič ne teče user posted image , mogoče nama bo začelo komaj po porodu. Brez skrbi! user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2937
29.9.2006 21:32:38   
Anonimen
Se še kateri dogaja to, da se ji popolnoma spremeni oblika trebuha, če leži na hrbtu in ji na strani od popka, meni najpogosteje na desni zraste ven ena veeeelika bunka? user posted image  user posted image
Še zdaj nisem ugotovila kateri del telesa je to? Glede na to, da ima glavico spodaj,...user posted image  Hrbet? Rita?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2938
29.9.2006 21:40:57   
Monika79
ojlauser posted image

Mi 3 pa smo se danes spet videli user posted image user posted image user posted image  tako je vse lepo  za videti user posted image user posted image  vse je OK, dete pridno raste in je primerno veliko, ati je bil full pozoren user posted image  in tudi radoveden tako, da mu je G vse lepo razložila in povedala user posted image user posted image  mi je pozneje sestra rekla, ko sem prišla ven od G, da je ati tako ponosno ven prišel, sem bila tako ponosna na svojega atija user posted image user posted image  v glavnem tudi pritisk je OK, pa tudi niso nič komentirali mojih kg, motem je že OK user posted image  sem sedaj +7,5 kg, tako, da je še vse OK user posted image user posted image  sem tudi sedaj zmerila obseg trebuščka ki je 88 cm, koliko pa vaši merijo?

Tudi danes šla gledat punčko od moje sestrične, res full dober občutek, ne vem te kar takoj začara tako majhno nebogljeno bitje user posted image user posted image user posted image  sem kar dobila solzne očke, ko sem ju videla, kako se cartata user posted image  pa še parkrat v avtu ko sva šla domov, ko sem se spomnila, oh ti hormončki user posted image

Midva bova našo dete tudi domov odnesla v lupinici, fajn bova ga/jo oblekla in še pokrila, potem pa hitro do avta user posted image user posted image

Tudi jaz sem si najprej sama izračunala PDP glede na zadnjo M, moje M so bile na 28 dni, tako ni bil problem, pa po UZ je vedno pokazal ta PDP, tako, da je tudi tak ostal user posted image

Seenamojca - upam, da bo ta link čimprej deloval, ker tudi mene zanima ta filmček user posted image user posted image user posted image

tako sedaj pa grem v vodoraven položaj user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
29.9.2006 21:53:52   
Aja1
Tudi meni mleko še nič ne teče....no pa saj je še čas za to, ane?!

Danes sem dobila paket od Neckermanna. Sem se malo zaj...., ker sem naročila modrčke z oporo. Sem čisto pozabila, da naj bi po porodu nosile brez opore...ah, kar  je, pač je. Sicer sem bila pa že kar potrebna novih, ker so mi bili stari že kar malo majhni...je bilo treba naročit košarico C, od prej imam pa vse B. Koliko so se pa vam prsi povečale? Meni iz 75B na 75C.

Jaz sem se ravnokar merila čez popek in obseg je zdaj 90 cm....hahaha zdaj sem že kar blizu tega 90 -90 -90 hahaha, zanimivo....ok, boki niso 90...so že malo več user posted image  (saj 60 je 90 okrog obrnjena, ane user posted image )

Monika user posted image  za uspešen pregled. Koliko je pa dete težko?

Matejka, tudi jaz imam občasno trebuh full čudne oblike...enkrat je bunka na eni strani, enkrat je lepo porazdeljeno vse, enkrat prav štrli na drugi strani... Ja, verjetno user posted image  nastavlja ritko....že ve zakaj....je včasih kar lumpa, ker noče spančkati takrat, ko je čas za to.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
29.9.2006 21:58:13   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Se še kateri dogaja to, da se ji popolnoma spremeni oblika trebuha, če leži na hrbtu in ji na strani od popka, meni najpogosteje na desni zraste ven ena veeeelika bunka? user posted image  user posted image
Še zdaj nisem ugotovila kateri del telesa je to? Glede na to, da ima glavico spodaj,...user posted image  Hrbet? Rita?

Ja, matejka81, to se dogaja tudi meni. Zvečer ležim na kavču - na hrbtu in naenkrat začnem čutiti, kako me nekaj vleče ob strani, potem pa vidim, da imam na levi strani trebuha ogromno bunko user posted image . Prav zabavno je opazovat ob večerih, ko se umirim, kake akrobacije zganja user posted image .

Mene že tako mika, da bi jo vzela v roke in jo stisnila k sebi!

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 29.9.2006 22:01:40 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
29.9.2006 22:00:24   
Anonimen
Ja, Aja1, po vsej veretnosti je res rita user posted image , jo tako nežno teptam ona pa še kar bolj ven sili,...le po kom ima to? user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
29.9.2006 22:02:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Ja, matejka81, to se dogaja tudi meni. Zvečer ležim na kavču - na hrbtu in naenkrat začnem čutiti, kako me nekaj vleče ob strani, potem pa vidim, da imam na levi strani trebuha ogromno bunko user posted image . Prav zabavno je opazovat ob večerih, ko se umirim, kake akrobacije zganja user posted image .

Mene že tako mika, da bi jo vzela v roke in jo stisnila k sebi!

Jaaaaa user posted image  user posted image , običajno imam trebuh kar goli, imam majčko gor potegnjeno, ampak res prav vlečt začne na eni strani user posted image  in potem pogledaš pa taka bunka. Ja tudi jaz že komaj čakam, da jo stisnem k sebi user posted image  user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2943
29.9.2006 22:06:41   
Nogavica
Še to sem pozabila: zdaj vem, kje sem prebrala o DM-ovih pleničkah z izrezom za popek - Babylove Newborn: http://www.dm-drogeriemarkt.si/mz_babylove.php

Lahko noč!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
29.9.2006 22:12:57   
Aja1
Jaz imam plenice od DM doma (2-5kg) in nimajo izreza. So samo tako nizke, da ne pridejo čez popek (tako je naslikano na embalaži). Edino, če obsajajo kakšne druge, ki jih jaz nisem opazila.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
30.9.2006 2:20:21   
majas
Čer...
Joj cel dan mi ni dela internet sem bila takooo jezna ko user posted image ... zdaj pa boljše da ne pogledam na uro, moj je šel spat jaz pa sem tako lepo igrala igrice user posted image prvič se mi je zgodilo da jaz v tem uživam in sem čisto notri padla... neke legokocke igram in mi je tako fajn user posted image
Zdaj pa sem morala še vas prebrati ker je za čudo začel net delati... je lastnik 100% kabel izklopil čez dan,grrr...
Nama je danes kolegica zrihtala, da greva za dva meseca, preden se odseliva na štajersko, živet zraven njih, je
kuhinja, kopalnica in spalnica malo večja...za 40000 (zdaj imava pa 100000) in ker sem jaz brez službe in teh lastnokov imam vrh glave sva se odločila da za dva meseca spakirava najnujneše za naju in user posted image ostalo pa vse nazaj na štajersko...decembra pa dokončna slitev iz obale... sem res vesela koliko manj bova plačala... ampak je en VELIKKK problem, res velik-ni interneta...oh ne ne, nevem kaj bom...pa saj znorim brez vas... enemu sosedu bi ga naj zdaj priklopili in jaz bom kar šla prosit za eno urico...uh tega pa si ne predstavljam da bi brez vas ostala o ne ne user posted image nekako se bom že znašla  in poiskal net user posted image

Meni tudi že tista prva tekočinica teče ampak ne vsak dan odvisno od dneva...je pa res zoperen občutek ko imaš majčko mokro... ampak kaj hočemo. krfjolca ti se pa nič ne sekiraj, kot je rekla matejka-pride po porodu pa še to ne mleko ampak tist prva hrana za dojenčka ki se ji reče..user posted image ...pozabila
da ne govorimo o trebuhu kako je včasih čudne oblike ko ima akrobacije v njem user posted image jo včasih kar požgečkam ko mi kako bunkico ven pokaže...

pa tudi mi bomo nesli v lupinici našo pikico (ampak jaz bi jo kar v naročju stiskala user posted image ) so pa nam v MŠ rekli da je obvezno da prideš z lupinico v bolnico če greš z user posted image v avto-ah kr neki...

Joj zdaj pa mi že lepo učke lezejo skupaj... še dobro da je jutri sobota...

lahko noč oz.kar dobrojutro

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
30.9.2006 8:14:46   
**Petra**
Jutro!

Še pridno spančkate? Jst pa mam dovolj. Zadnje dni zaspim tam okol polnoči in imam do sedmih, pol osmih čist dovolj spanja.

Ja, moj buši se tudi včasih spremeni v zelo čudne in možne oblike. Ampak to tko včasih brcne, da se prov vidi, da neki ven štrli. Tudi meni ni jasno, kaj bi to lahko bilo. Sam po moje mora bit nogica al pa rokica, ker to prvo štrli ven.... user posted image user posted image user posted image user posted image Jst tudi komi čakam malega pajacka....  še mesec pa pol.... Naša mala kar nori, ko ji omeniš dojenčka. Ga klice "baci". Pa ko cotke likam al pa zlagam, je obvezno poleg, pol si pa vsako ogleda, pa mal potipa, pa nogavičke.... res, prov vidi se ji kok komi čaka. Nasploh je nora na otroke. Mislim, da ne bomo imeli težav, razen zeloooo bo treba pazit, da ne bo kr na njega zlezla al ga pa preveč objela, ker še nima občutka... user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč, zdej se bom pa počasi mogla it oblečt, potem pa zajtrki in veselo na trgatev, čeprov se mi resnično NE DA!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mah, nekak bom preživela...

Glede mleka.... nič ni narobe, če kateri ne teče, to itak pride z rojstvom... tako da ne bodo lačni user posted image !!!!

Bodite pridne, se šlišimo popoldne.

Pa, pa user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
30.9.2006 8:41:15   
kaja11
Alja....super novičke za mamiuser posted image

Mi bomo bebico iz porodnišnice tudi v lupinici nesli... tako kot prvič. Kolegica, ki je bila v materinski šoli v LJ pred cca 8m mi je povedala, da je babica takrat govorila, da se ji to fuul bedno zdi. Namesto, da bi jih stiskali k sebi, jih pa v lupinico namontirate in odneseteuser posted image . Ne vem no... meni se tako bol varno zdi.... me bomo še itak razštelane od poroda, ponosni fotri pa mačkasti od pijankeuser posted image

Planice sem kupila Pamperske-Newborn (2-4kg). Okoli teh planic bomo itak vse diplomirale... očitno čisto na vsako rito pašejo druge. Se spomnim, da smo jih pri Urbanu fuul zamenjali... čisto odvisno od obdobja. Na začetku Pamperske, potem Fixies, pol spet Pamperske in sedaj Huggies. Boste videle..... plenice, ki tri mesece super držijo, kar naenkrat premočijo in dete 2x na noč preoblačišuser posted image .

Kar se kreme za ritko tiče vam moram povedati.... tiste, ki boste imele otročke z občutljivimi ritkami... Bebival od Mariborskih lekarn je zakon.... mi smo jih fuuul zamenjali, mali je imel skos rdečo ritko, že skoraj ranice... potem sem pa na to kremo naletela in imamo najlepšo ritko na svetuuser posted image . Vsem kolegicam, ki so imele te probleme, je pomagala.

Krfjolca.... meni prvič do poroda ni mleko nikoli priteklo, pa sem brez problema dojila 13m. Čisto nič se ne sekiraj.

Neposredna povezava do sporočila: 2948
30.9.2006 8:48:20   
Capyka
Dobro jutro,

kako kaj? Moj user posted image  je šel v službo, jaz pa ne morem spati....

Sem malo kukala po albumih, mate tko luštne kompletke za domovuser posted image . Mene pa neki zanima (mislim, da je že Aja napisala neki okoli tega) - kako boste user posted image  oblekle za domov? A mora biti benkica spodaj ali je lohka kar bodi pa kompletek čez? Sem dobila tak fuulll topel kompletek, pa ne bi rada user posted image  preveč oblekla, da se mi ne bo skuhala do doma..user posted image  Imamo od Postojne do doma cca 1,5 ure. Tko da sem razmišljala v tej smeri: bodi, žabice,  kompletek, čez pa ena deknca za pokrit, pa spodaj v lupinici tudi ena bolj tanka...user posted image

Zdele grem pa še cotke obest, da se bojo na sončkju posušile...

lp

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

Neposredna povezava do sporočila: 2949
30.9.2006 9:13:58   
viv_
Dobro jutro!

Mi gremo iz porodnišnice tudi v lupinici - če bi bil sonček, bi šli lahko celo z vozičkom, imamo 5 minut peš.

Jaz plenic še nimam, sem imela pa pri Mirni vedno Pamperske, pa je bilo OK. Edino robčki so morali biti sensitive. Čim je bilo kaj drugega, je bila rita rdeča v pol minute.

Jaz pa upam, da bom danes oprala prve cunjice za tamalo in jih zložila v previjalno. Končno smo prišli do omare za Mirno.

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?