Anonimen
|
Jutro,... Hvala, punce,...lepo, da vam je všeč . Krfjolca, mislim, da je spet nekaj v zraku,... , poleg vsega kar se mi je itak letos že zgodilo se sekiram za res idiotske stvari . Npr. vse bolj ugotavljam, da nekateri pač nimajo pojma o očetovstvu - ja spet moj foter , madona, sem njegova edina hčer, pa je se sploh ne zaveda tega, da sem praktično visoko noseča in da bi bilo lepo od njega, da me tu pa tam vpraša kako se počutim, ne pa, da cele dneve hodi okol. Včeraj oz. danes zjutraj je prišel,...uf sploh ne vem ob kolkih, zdaj ga že več ni,...očitno ga prav malo briga, če bi mogoče jaz zdaj dobila popadke ali pa bi morala nujno v bolnico,...ampak če bom karkoli rekla, seveda jaz spet ne bom imela prav,... Po njegovem mnenju ima Zala noter koledar in očitno čaka na 9. 11. jaz imam pa občutek, da bo sigurno prej tukaj in ja, potem pa Matejka gremo s taxijem ,... ma svašta, eni se res ne zavedajo kaj imajo ,... Ma bo že boljše, ko bova enkrat spet na svojem,... Še prej pa bi se zelo rada nehala sekirat zarad mojih butastih sorodnikov, ki jih vedno manj prebavljam, upam, da ko se Zala rodi, da bom to tudi zmogla,...ker jih ne morem več,...raje nimam nikogar kot pa take. Ma svašta, vsak ima svoje težave, ne? Kako je lepo tistim, ki vidijo svoje sorodnike enkrat na leto, ali pa še to ne,... Naše pa ne pokličeš, no saj tud oni tebe ne in te potem že "nalajajo" češ kaki si, kaj nič ne prideš,.... jada jada jada,... Ma škoda besed res,... Je pa Zala na srečo zelo aktivna danes spet, pa včeraj je tudi bila . Vsaj to je tako, kot mora bit.
|