|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
23.9.2006 10:06:33   
Anonimen
Jutro,...

Hvala, punce,...lepo, da vam je všeč user posted image  user posted image .
Krfjolca, mislim, da je spet nekaj v zraku,... user posted image , poleg vsega kar se mi je itak letos že zgodilo se sekiram za res idiotske stvari user posted image . Npr. vse bolj ugotavljam, da nekateri pač nimajo pojma o očetovstvu - ja spet moj foter user posted image , madona, sem njegova edina hčer, pa je se sploh ne zaveda tega, da sem praktično visoko noseča in da bi bilo lepo od njega, da me tu pa tam vpraša kako se počutim, ne pa, da cele dneve hodi okol. Včeraj oz. danes zjutraj je prišel,...uf sploh ne vem ob kolkih, zdaj ga že več ni,...očitno ga prav malo briga, če bi mogoče jaz zdaj dobila popadke ali pa bi morala nujno v bolnico,...ampak če bom karkoli rekla, seveda jaz spet ne bom imela prav,... Po njegovem mnenju ima Zala noter koledar in očitno čaka na 9. 11. jaz imam pa občutek, da bo sigurno prej tukaj in ja, potem pa Matejka gremo s taxijem user posted image ,... ma svašta, eni se res ne zavedajo kaj imajo user posted image ,...

Ma bo že boljše, ko bova enkrat spet na svojem,... user posted image

Še prej pa bi se zelo rada nehala sekirat zarad mojih butastih sorodnikov, ki jih vedno manj prebavljam, upam, da ko se Zala rodi, da bom to tudi zmogla,...ker jih ne morem več,...raje nimam nikogar kot pa take.
Ma svašta, vsak ima svoje težave, ne? Kako je lepo tistim, ki vidijo svoje sorodnike enkrat na leto, ali pa še to ne,... Naše pa ne pokličeš, no saj tud oni tebe ne in te potem že "nalajajo" češ kaki si, kaj nič ne prideš,.... jada jada jada,...user posted image user posted image

Ma škoda besed res,...

Je pa Zala na srečo zelo aktivna danes spet, pa včeraj je tudi bila user posted image . Vsaj to je tako, kot mora bit.

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
23.9.2006 10:56:33   
krfjolca
Joj, samo res, jaz sem ful vesela, da z mojimi starši nisem več skupaj, ker se tako res lepo razumemo. Če se ne vidimo par dni, je že ful veselje it na obisk. Pri njegovih pa ravno obratno. Sem ful srečna, če jih kak dan ne vidim. user posted image
Včeraj je bilo res nekaj v zraku. Saj pravim - polna luna, pa še sončni mrk! Sicer sva pa z dragim poštimala zadeve. Sva ob pol enih zjutraj (ko je domov prišel) malo loputala z vrati, potem sva se pa pogovorila in je bilo kul. Vsak je malo narobe razumel pa preveč rekel. Evo, to lahko štejem kot prvi zakonski prepir user posted image  ...

Danes sva se pa spravila pleskat spalnico. Do zdajle sva vse lepo zaščitila, znosila ven, pokrila pohištvo, odstranila štekerje in luči, zdaj pa pleskat. In jaz sem omagala. user posted image  Res, čisto sem že fuč, komaj stojim na nogah. Še dobro, da sem v 8. mesecu nosečnosti, imam vsaj izgovor.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
23.9.2006 11:14:15   
Mami23
IZVIRNO SPOROČILO: Capyka
Evo tule je link: http://www.rika123.com/

ja sam jaz imam večjo...daljša pride user posted image ...

najina princeska Neža se je rodila 17.10.2006 ob 19:00 v Novem mestu
http://mami23.moj-album.com/

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
23.9.2006 11:35:12   
Capyka
A res?
Sem zadnjič videla eno v Baby centru, pa je bila cenejša, mislim da tam okoli 6.000 sit.
Sicer jaz je še nimam, so jo pa priporočali na materinski šoli - pa je zvenelo bolj kot reklama...
Tko da me zanima, a je res tako uporabnauser posted image  kar jaz bi že ressss raaddaaa spaaallaaaaauser posted image

lp

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
23.9.2006 12:55:19   
Monika79
hvala punce user posted image user posted image user posted image user posted image  moram takoj nabaviti blazinico za dojenje, ker je zelo praktična zadeva, pa zakaj si nebi olajšale dojenje tako sebi, ko našim sončkom user posted image user posted image

Sem tudi kar dosti tukaj na RR zasledila (pa tudi prijateljice so povedale tako) da je pač malo težje sedeti po porodu, pa me zanima, da je bil govor o nekih napihljivih balončkih, da je lažje sedeti? punce, ki ste že rodile, ste uporabljale kaj takega za lažje sedenje.

Madona, da mam kar dosti vprašanj na enkrat user posted image user posted image  no se mi vidi, da se mi je začelo dogajat user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
23.9.2006 14:50:35   
krfjolca
Jaz bom tudi kupila tole blazino za dojenje, se mi zdi kar uporabna. Spim sicer spet malo bolje kot vmes, ampak zadnji mesec bo verjetno spet težje.

Jaoooo, najina spalnica bo prav grozna, že vidim! Nikakor nama ne uspe zmešat pravega odtenka! Sem šla jaz že 2x vmes v Obija po barvo. Sva hotela svetlo marelično,  nekaj takega, kot je tole ozadje, pa sva dobila čisto roza!!! Pa ne more Anže spat v roza sobi!!!! user posted image
V bel jupol sva namreč dala oranžno Dipi barvo, pa je ratala čisto roza, ne vem na kakšen način. Tako da sem šla zdaj še po rumen Dipi, pa je nekoliko bolje. Bomo videli, kako bo izgledalo. Nekako bi rada potem okrasila še kot, kjer bo zibka, moram dobit kako idejo. Verjetno bom kupila kar te nalepke, ki se potem odstranijo, ko bo šel mulo v svojo rezidenco.

Sem hotla štrihat, pa me lubi ne pusti zraven. Pri miru pa tudi ne morem biti ves čas, tako da sem spekla (da vam spet malo lušte naredim) skutino pito z makovim nadevom in hruškami v vinu. user posted image Diši takoooo lepo, komaj čakam, da se malo ohladi, da se je lotimo!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
23.9.2006 17:56:45   
Anonimen
user posted image , o, Krfjola sta pa pridna user posted image ,...
No, jaz sem večino dneva prespala, sem bila taaaako zaspana, zgleda, da me ta luna - mlaj al karkoli že je res ful utruja. Z mamo sva šli na lepinje user posted image , pa sem se tak najedla, da sem komaj uspela do doma prit, potem pa sem se samo preoblekla pa zaspala,... do zdaj sem se spravljala k sebi user posted image .

No, zdaj pa grem delat nekaj koristnega in sicer sem šla v trgovininico za ustvarjanje in bom delala obeske za novoletno jelkico user posted image ,...jap, malo hitro, ampak kmalu pa res ne bo več časa user posted image ,...sem si zamislila nekaj čist posebnega letos narediti, že zaradi prihoda Zale,... pa mi je najprej tako ali tako vse dol padlo user posted image , ampak njej na ljubo bom vseeno naredila obeske iz mase, sem kupila modelčke - angelčke user posted image , pa ne iz kakega verskega razloga, ker sem svojo vero tako ali tako že izgubila user posted image  user posted image  user posted image , ampak samo zarad simbolike, pa še luštni so user posted image .

No gremo, veselo na delo user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2707
23.9.2006 18:24:13   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Mami23

IZVIRNO SPOROČILO: Capyka
Evo tule je link: http://www.rika123.com/

ja sam jaz imam večjo...daljša pride user posted image ...

Ja, jaz sem zadnjič napisala, da mi jo je kupil user posted image , pa tudi ni taka.
Kupil jo je v Arielu - imajo daljšo in krajšo, moja je krajša, pa vseeno FUL komot spim z njo ponoči, pa pred TV si jo dam pod hrbet... Skratka, že zdaj je zelo uporabna user posted image .
Koliko pa je stala, pa ne vem, ker mi dragi noče povedat, ker je darilo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
23.9.2006 21:10:19   
Aja1
Pa sem uspela vse prebrati, kar ste napisale od srede do danes. Pridne...sem brala skor pol ure. user posted image user posted image user posted image  Z user posted image  sva bila namreč malo na morju. Bilo je prov luštno...nekaj penzijonistov in midva user posted image user posted image user posted image  

Opravila sva tudi še en nakup za našo user posted image  in zame. V millerju sem kupila en modrček za dojenje (enega ker pojma nimam, kako mi bodo prsi še zrasle.... vzela sem št. 75C in je v košarici še malo "lufta"...tako, da mislim, da bi mi moral ustrezati), potem sva nabavla še tiste navadne bombažne plenice, pa bombažne krpice za umivanje, blazinice za dojenje, vložke in za user posted image  še v HM full luštkane žametne hlače in jopico (tako, malo debelšo s pasom...res luštkano). Komaj že čakam, da bom malo oblekla v to in jo odnesla iz porodnišnice. Sicer so žametke št. 56, jopica pa 62 (da bo prav malo dlje). Zdaj mislim, da imamo vse pripravljeno za prihod naše user posted image ....no, čaka me samo še pranje in likanje drug teden.

matejka81...full lepa majčka in buši tudi user posted image

Mami23....čestitke za konec službe....zdaj pa uživaj. Se morava enkrat med tednom dobit na kakšnem soku. Glede tistih bombažnih plenic (racman in podobnih)... ena moja kolegica jih je uporabljala in je bila zadovoljna z njimi...ampak dela je pa full (pranja). Uporabne so tam do cca 8. meseca, potem je pa rekla, da otroka motijo, ko hoče hodit (so preširoke med nogami) in je nato raje uporabljala tiste za enkratno uporabo. No, jaz bom začela s plenicami Babylove, ker sem slišala same pozitivne izkušnje z njimi. Če ji pa ne bodo pasale, bom pa uporabljala kakšne druge. Pralnih pa (za enkrat) ne bom imela, ker se mi res ne bo dalo to tako pogosto prati, pa pozimi se bo tudi bolj slabo sušilo (sušilca pa tudi ne mislim uporabljat cele dneve).

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
24.9.2006 8:45:56   
Mami23
IZVIRNO SPOROČILO: Monika79
Sem tudi kar dosti tukaj na RR zasledila (pa tudi prijateljice so povedale tako) da je pač malo težje sedeti po porodu, pa me zanima, da je bil govor o nekih napihljivih balončkih, da je lažje sedeti? punce, ki ste že rodile, ste uporabljale kaj takega za lažje sedenje.

to je če boš šivana po porodu, tist napihljiv obroček, ki jih imajo otroci za v vodo (ki se jim da okoli pasu)...no ti bi pa pač sedela na njem, ker ima luknjo v sredini in lažje sediš, ker te nič te tišči user posted image

Aja1...hej...kje sta pa bila na morju...a na slo obali? no sam da sta se mal odpočila...mah saj jaz tudi ne vem za te plenice Racman...pa še sušilca nimava...kupit ga pa tudi ne grem zdaj....bova drug teden šele pralni stroj dobila, potem pa tudi jaz začnem s pranjem cunjic za našo user posted image ...se jih je že toliko nabralo....samo upam, da obiski ne bodo nosili oblekic...raje vidim igračke user posted image    ja za pijačo se bove pa zmenile...lahko drugi teden dopoldan...ni problema user posted image

jaz sem se pa dons tako premetavala po postelji, spala skoraj nič, vse mi je šlo na živce...mah....sem komaj čakala jutro user posted image

zdaj pa se spogledujem z veeeeelikim kupom perila ki kar kliče, da ga bom zlikala...no tko da grem kar veselo na delo user posted image

pa-pa

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
24.9.2006 10:32:33   
viv_
Ojla punce!

Midva sva bila včeraj na Primorskem, sva šla na trgatev. Jaz sem sicer samo sedela in gledala, mož se je pa malo trudil. Ampak grozdja sva pa domov tooooooooooooooooolk pripeljala, da ga talava povsod okol.

Tamala pa z mojimi uživa na morju, v Puli. Ful je toplo, tako da se kopajo. Tam v naši vasi, kjer imajo hišico ima pa kolege in se jagajo okorog.

Ah, tole spanje... Jaz sem obupala. Od 4h do 6h zjutri sem bila pokonci, nisem mogla spat. Za znoret... A da majo v Arielu povšter? Momram še to probat, ker me bo pobral...

Ta teden upam, da bo soba zrihtana, da potem operem in pripravim cunjice. Pa da potem v miru rodim... Saj bo, še malo...

Aja, kar se tiče sedenja po porodu- v prvo sem jo odnesla brez šivov, tako da user posted image  Upam, da bo še sedaj tako.

Matejka81 - evo, sem dala v album našo prvo smrekico. Gor so bile samo čestitke, ki smo jih dobili za Mirno. Ampak ona je bila 19.12. Ne vem, mogoče bomo letos ponovili. Geslo: Jelka

< Sporočilo je popravil viv -- 24.9.2006 10:38:02 >

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
24.9.2006 10:35:39   
Monika79
halo souser posted image

Danes pa je tako lep sončen dan, tako, da sploh nimam občutka, da že gre september proti koncu, pa je še vedno lepo vreme, tako je tudi prav user posted image user posted image

Mami23 hvala za info, sem videla, da je kar dosti punc imelo te napihljive obročke po porodu za lažje sedenje, tako, da itak tako dragi niso, da je bolje za vsak primer imeti pri roki, drugače pa bo poznje user posted image  imelo za čofotanje user posted image user posted image

No jaz ne vem kako je z vami, samo jaz mam pa tak majhen želodec, ker enostavno nič kaj dosti ne morem pojesti, ker mi pozneje vse dviga v grlo user posted image  pa sem tako nesrečna, da ne morem nič kaj pametnega jesti user posted image  pa še ves ljubi dan se mi potem riga gor in nimam apetitauser posted image  pa pravijo, da bi naj user posted image  jedle manjše obroke, pa večkrat na dan, pa saj meni uspe vase spraviti 3 obroke in še to miniaturne user posted image  jedla pa bi razne stvari, pa ne morem, ker mi je potem slabo user posted image  oh upam, da bo boljše a ne?

kako pa se kaj druge počutite, da ne bom samo jaz jamrala user posted image user posted image  

Matejka - vidim, da imaš ustvarjalno žilico, to pa je zelo lepo user posted image user posted image  jaz sem tudi že kar nekaj stvari ustvarjala za najinega user posted image  jaz pa delam iz gibsa okvirčke, tako, da bodo noter prišle slikce od najinega user posted image  pa okrasim z mucami in psički, tako, da so prav primerni za otroške slikce user posted image  

pišite kaj punce user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
24.9.2006 11:24:13   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Mami23

[....samo upam, da obiski ne bodo nosili oblekic...raje vidim igračke user posted image    

Kaj pa boš s celim kupom igračk? Itak, bodo same igračke že s telegrami. Jaz bi pa raje videla, da obiski prinesejo kaj za oblečt in sicer ne št. 56 in 62 ampak kaj večjega. user posted image

Zgleda, da imamo tuka še eno ustravrjalno poleg Matejke....ja, Monika, še ti daj v album, da vidimo tvoje spretnosti. Moj user posted image  mene zdej heca, da naj začnem kej štrikat za user posted image ....hahaha, nisem štrikala že od drugega razreda OŠ, ko sem se nekaj matrala in nič naredila user posted image  Čeprav bi bilo pa fino, če bi znala kaj lepega narediti.

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
24.9.2006 11:34:04   
viv_
Jaz znam naštrikat samo šal user posted image

Kar se daril tiče - tistih plišastih igrač se nabere na tone, pa jih tamala skoraj ne povoha. Ene 3 ima za spat, pa enega medveda v avtu, to je pa vse...

Ma ja, še najbolj fajn so kakšne cunce... Ali pa v končni fazi tudi boni. Žlahta me je pa večinoma vprašala kaj bi, pa sem povedala. Ampak, zdaj vse imam...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
24.9.2006 12:04:52   
Mami23
ja boni so pa najboljše darilo...bon od BC bo sigurno prav prišel, pa še mamica ga izkoristi kadar hoče user posted image

za našo user posted image ...pa že naša mami dekico štrika pa prosila sem jo, če bi kakšno jopico naštrikala...ja babi je kar zares prijela...pa dedi tudi...saj že komaj čakata 4. vnuka user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
24.9.2006 12:20:19   
krfjolca
Evo, končno sva končala s štriharijo. Pobarvala sva spalnico, hodnik in prelakirala okna. Zdaj bo pa treba še vse skupaj pospravit. Sicer sem jaz zdajle morala v službo, tako da upam, da nama uspe do večera za silo spravit stanovanje v red. Jutri imam še en izpit v Ljubljani, ko pridem domov, se bom pa lotila pucanja.

Je pa tudi mene zagrabilo ustvarjat. Sem se odločila, da v kot z zibko ne bom limala nalepkic, ampak bom kar sama kaj narisala. Jutri grem v Prometeja po barve, glede motiva se pa še odločam. Verjetno bo kar medvedek med rožicami in čebelice user posted image . Komaj čakam, da se lotim. Pomojem nisem ustvarjala že od srednje šole ... Me prav zanima, če še znam držati čopič v roki ... user posted image

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
24.9.2006 13:05:39   
Anonimen
Viv, res lepa smrekica, pa dobra ideja user posted image , ampak mi bomo letos zaradi pomanjkanja prostora imeli manjšo smrekico.

Sem najprej razmišljala, če naj jo sploh imamo,...ampak bo vseeno to Zalin prvi božič in je tega ne bi rada prikrajšala user posted image , rada bi jo fotografirala pod smrekico in tako,...čeprav se letos še ne bo zavedala kaj dosti user posted image ,

Evo punce, 2 izmed angelčkov user posted image , ki sem jih včeraj naredila si lahko pogledate v albumu, ta 2 nista več pri meni, ampak sem ju danes odnesla na grob mojemu user posted image , sem kupila eno tako vejico in jo dala med rožice v vazi in sem ju obesila,...prav lepo zgleda.
Tako mi je žal, da so take malenkosti še edino, kar mu lahko "dam" user posted image  user posted image  user posted image ,...

Sem si pa iz najinega doma sem prinesla ogromno že narejenih modelčkov, ki jih je potrebno pobarvat,...Čeprav bom zdaj nekaj časa delala kar te angelčke, da bojo do božiča gotovi, upam, da jih bom znala pobarvati vedno lepše,...ti prvi so bili bolj za poskus user posted image .

Danes sem začela malo štet gibe,...hmmm, saj je zelo aktivna najina user posted image , ampak jih vedno pozabim štet,...no danes od 9.15 sem jih že enih 5 naštela,...ko smo bili na pokopališču in so začeli ob 12.00 zvoniti v cerkvi je tamala skoraj znorela user posted image  user posted image ,...očitno ne mara teh zvonov user posted image .

Krfjolca super, da sta dokončala s štriharijo,...upam, da je barva uspela tako, kot si si zamislila user posted image .

Monika, ja malo me je prijelo to ustvarjanje,... nekaj moram početi, da nisem tak zamorjena,...me prav skrbi, da ne bo kaj vplivalo na user posted image , ker se pa žalosti res ne da kar potlačit user posted image   user posted image .

No, bo že,...Jutri grem verjetno spet do mentorice za diplomo, ker mi nekatere stvari na tej naši ljubi šoli res niso jasne user posted image  user posted image ,...eh bom že,...

No, lepo se mejte user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2717
24.9.2006 16:17:04   
majas
Oj-Oj..me ni bilo čez vikend sva bila na trgatvi na dolenjskem pa me je prav zmatralo. Je pa bilo fajn, a sva spala na trdem kavču in jaz sem se vso noč zbujala... me je začelo lepo v križu bolet.
Sem že obesila in oprala spet cotike ki sem jih dobila...  pa posteljica me že čaka pri mojih doma. Bo pa sestavljena komaj drugo leto ko se bova preselila na svoje, sem pa košek sestavila, ga enkrat slikam pa vsam pokažem.user posted image

kako vse lepo ustvarjate...jaz pa nimam žilice za kaj takega! user posted image

Tudi moja razgraja in tako brcne da me res lepo zaboli.  ali pa mi nogico tako ven porine da kar zastokam. Ampak samo da miga ker mi je to nekaj najlepšega. najbolj se smejiva ko leživa in imam obrnjen trebušek proti njemu in potem pa točno v ritko brca, pa to koliko gre. Kot da ve da ima ati tam ritko user posted image

Zdaj pa moram malo počivat...pa tako me vse boli na tem stolu za računalniko.,,

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
24.9.2006 20:12:51   
krfjolca
Oh, kako je fajn občutek, ko je stanovanje čisto in lepo user posted image user posted image
Sinoči me je bilo kar groza, v kakšno grem spat! Ker je bila spalnica v razsulu, sva spala na jogiju v dnevni. Ko sem šla ponoči na wc, sem se najprej 5x spotaknila, ker je bilo miljon reči v napoto!
Sem videla na netu, da nimam jutri izpita, ampak bom na vrsti šele v sredo. Sem prav vesela, da lahko že jutri začnem čečkat na steno! Bom šla takoj zjutraj po barve v Kranj, potem pa na delo ... Itak pa nisem mogla počakat do jutri, ampak sem že zdaj s svinčnikom narisala na steno. Komaj čakam, da pobarvam! user posted image Bom potem poslikala, pa dala v album.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
24.9.2006 22:25:19   
Aja1
Dober večer...je katera tu ali že vse pridno spančkate? Jaz nisem čisto nič zaspana....ja in to je vedno takrat, ko gre moj v nočno....jaz pa sama doma. Še dobro, da obstaja internet. user posted image  

Grozdje smo potrgali. Sem tudi jaz aktivno trgala....se sploh nisem počutila nosečo. Jedla sem pa za 2....imam kar slabo vest user posted image . Ja nič, bomo pa jutri malo bolj pazili na prehrano. Zdaj sem pojedla še jogurt z lanenim semenom, da bo ta "packarija" šla jutri ven iz mene user posted image

Punce, ki ustvarjate, pa potem vse poslikajte in dajte v albume.

Veste kaj bi lahko še naredile. Kaj če bi dale v albume še slike oblekic v katerih bodo šli naši user posted image  domov iz porodnišnice? To je seveda samo predlog.

Joj, punce, kmalu bo že oktober....ja, potem bomo pa počasi že me na vrsti....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
24.9.2006 23:13:52   
Anonimen
Aja1,...jaz se ravno odpravljam spat,...je pa dobra ideja to z oblekicami user posted image , jaz slikico že imam, ker sem slikala takrat, ko sva še z mojim ta kompletek nabavila, tako, da jutri bom dala slikico v album user posted image .

No, upam, da te trgatev ni preveč zmatrala, mi jo imamo komaj prvi ali pa drugi vikend oktobra, ampak mene letos v vinogradu ne vidijo,...bom pa v neposredni bližini user posted image . Kosila vsekakor ne bom zamudila user posted image . Sem se pa jaz danes kar precej pozno - malo prej nabasala malo preveč se mi zdi. Tamala mi pa tako dela, da se mi zdi, da bo pri trebušni steni ven skočila user posted image .

No, lepo spi,...user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2721
24.9.2006 23:19:20   
Aja1
Ne, trgatev me sploh ni zmartala...kar ne morem it spat. Pol pa tukaj na netu visim in čakam, če bo kera kej napisala user posted image  No, jutri bom pa sigurno spala vsaj do 10-ih....no, pa saj zdaj si lahko to še privoščim. Dopust je zato, da uživamo in lenarimo.

Upam, da bo ta teden kaj lepega vremena, ker bi prala oblekice in bi rada, da se hitro posušijo, ker me je kar strah uporabit sušilca....ga nisem preveč vajena user posted image

Matejka, moja user posted image  je zdaj tudi tako zelo živahna.....zgleda, da ima spet fešto user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
24.9.2006 23:23:16   
Aja1
No, pa lahko noč! Grem probat tudi jaz malo zapret oči.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
25.9.2006 7:51:22   
adelinna
Dobro jutro, punce!

Danes sem pa nenormalno zgodnja. Saj se tudi drugače zbudim že sredni noči, ampak mi potem uspe vsaj še malo zadremati nazaj ali pa vsaj še malo poležati. Danes imam pa kar nekaj dela v stanovanju. Je bil blazno deloven vikend (sicer bolj za mojega kot zame user posted image ) in zdaj sledi polnjenje omar in ostalo kar sodi zraven.

Imam pa eno vprašanje za vas. Danes naročam postejico, pa ne vem kakšno ležišče bi izbrala. Niham med malo boljšo vzmetnico in tisto peno s kokosovim jedrom (ki jo ima Sonček v akciji)user posted image . Kaj boste/ste pa ve izbrale?

Kar pa se tiče štetja gibov so nam v šoli za starše rekli, da naj od 34. tedna naprej dnevno štejemo gibe. Vsak dan začneš ob določeni uri in ko našteješ 10 gibov za tisti dan lahko zaključiš. Pa svetovali so, naj si zapišemo uro, ko občutimo 10. gib.

Vidim, da vas je kar nekaj iz vinorodnih krajev. Najbrž ste zato tako fejst dečve. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
25.9.2006 7:51:54   
Monika79
halo so-user posted image

Dobra ideja, da poslikamo cotke v katerih bomo domov prinesli naše sončke user posted image user posted image  jaz še sicer nimam tega kompletka, še ga je samo del doma, del pa ga je treba dokupiti, ker bo bebico zeblo, če ga/jo samo oblečeva samo v to user posted image user posted image  no samo pri meni so možne spet spremembe, ker si na koncu vedno premislim user posted image  no pa bom potem ta druge poslikala user posted image

Ko pridem domov, moram tudi poslikati te moje okvirčke, ki že takooooooooooo nestrpno čakajo, da dam v njih slikce user posted image  user posted image user posted image user posted image

no danes pa je spet ponedeljek in s tem nov delovni dan user posted image  koliko user posted image  še vas dela?

pišite kaj čvekice, se javim ko pridem domov iz službe, če pa bo kaka luknjica fraj med službo, pa še pridem kaj sem pokukat user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?