|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
20.9.2006 15:49:10   
Lana_s
Matejka81, sigurno bo vse vredu in boš spet lahko čokoladice jedlauser posted image user posted image  
Predlani je svakinja vzela tudi paket z avtosedežem in je bil rdeče barve - blago, plastika pa temno modra- ful lep. Glede prsi se pa ne rabiš sekirat. Moje to nosečnost sploh niso bile boleče in nabrekle. Zrastle pa so za kaki dve številkiuser posted image
Si pa mi naredila lušte s polnjeno paprikouser posted image user posted image

Ste pa vse ful pridne z nakupovanjem. Jaz še nisem nič kupilauser posted image . Res da opreme ne rabim kupovat, še imam vse od Tine, bo pa potrebno celo garderobo, ker imam vse v rozauser posted image mi pa fantka dobimouser posted image
Pa ne vem če sem že sklerozna ali kaj, ampak več sploh ne vem kaj in koliko rabiš za tak malega, Tina pa je samo 15 mesecev starauser posted image Pa za csd sploh ne vem kaj vse je treba uredit in kaj vse rabim. Kot da bi bilo to že celo večnost nazaj.

Če v ponedeljek dobim potrdilo o pdp in v sredo (27.) nesem za vlogo za denar ob rojstvu otroka na csd, mislite da bo že 15. nakazano? Sem pa iz MB.

Moj mali user posted image se je zbudil tak da letim. LPuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
20.9.2006 17:04:58   
alja01
Ojlauser posted image  in dobrodošli novi dveuser posted image !
Ravno sem od popoldanskega počitka, pa sm si rekla da mal pokukam sm gor. Včeraj sva z mojim user posted image  mal zapravljala, sma šla naročit zavese za v sobico (takšne luštne s slončki), pol sva šla pa še mal v BC in mal brskala po cotkih, tko, da sva kupila en tak luštkan kompletek s copatki in kapico, pa še nekaj bodijev, pa  švedske planice (user posted image tko se baje reče tistim za široko povjanje, so me podučile trgovke). Mi je kr všeč, da kopička cotk pridno raste. Danes sem odnesla tudi vse papirje za porodniško na CSD, birokracija je pa za dol padit. Baje moraš pa po treh mesecih še enkrat vlogo dat za nadaljevanje porodniškeuser posted image .
Me pa tud že počas user posted image user posted image sekira in user posted image jezi, kr mi vsi pravjo, da se mi nosečnost skori nč ne pozna in da se nisem nič zredila... kaj pa naj, sej se silm jest pol me pa sam v želodcu še bolj tišči. Se pa tolažim, da moja G prav , da je z mojimuser posted image  vse OK in dauser posted image  vsak dan tko pridno in konkretno brca, da je to res lepo (včasi že kr mal nelagodno).
Lp 

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
20.9.2006 17:05:41   
majas
user posted image Danes pa sem jaz utrujena spet od letanja. Zjutraj sem oddala vse papirje za starševski dodatek in za paket tako da bo baje že denar namesto paketa nakazan! user posted image
Potem pa sve z mamico letale po trgovinah da mi je kupila posteljico. Pa posteljnino...sem tako vesela. A bo moja pikica kaka dva meseca po rojstvu komaj ajala v njej bo na začetku kar v košeku pred selitvijo... p atake luškane odejice sem vzela v Intersparu za 690 situser posted image  danes je bil dan zapravljanja za našo user posted image  tako razgraja kot da ve da je danes dobila spet nekaj novega. Zvečer pa grem k prijateljici po cotike-pa sem mislila da ne bom nič dobila zdaj pa. Spet nekaj veselega...

Grem malo počivat.

Aja moja user posted image  ima pa 1600g pri 32t...se vam zdi premalo?

Joj jaz bi zdaj tudi paprike...mmm... 

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
20.9.2006 17:34:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

user posted image Danes pa sem jaz utrujena spet od letanja. Zjutraj sem oddala vse papirje za starševski dodatek in za paket tako da bo baje že denar namesto paketa nakazan! user posted image

Jaz sem lahko pa uredila samo za zavitek user posted image , je rekla, da lahko za starševski dodatek oddam papirje šele po rojstvuuser posted image . user posted image  Kr nekaj.
Sicer pa komaj čakam, da dvignem zavitek, bo spet več stvari za user posted image  doma user posted image .

Aja moja user posted image  ima pa 1600g pri 32t...se vam zdi premalo?

majas meni sploh niso povedali koliko user posted image  tehta,.... le to, da je malo manjša user posted image , ne sekiraj se, bosta tud najini 2 user posted image  zrasli user posted image .

Joj jaz bi zdaj tudi paprike...mmm... 

user posted image  user posted image  sem kar 2 pojedla,...z user posted image  sva jih zmazali kot za stavo user posted image ,... no, zdaj sem pa spet lačna user posted image .

Pa od mentorice še tudi ni odgovora,...jao jao, me je kar strah kaj bo napisala user posted image  user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2654
20.9.2006 18:06:00   
adelinna
Alja01, zakaj pa moraš šele čez nekaj mesecev oddati vlogo za podaljšanje porodniške? A to misliš vlogo za tisti del, ki ga lahko koristi tudi oče (dopust za nego in varstvo otroka, al kaj že)? Jaz sem oddala vse papirje že zdaj, samo za otroški dodatek me je opozorila, da imam čas oddati v treh mesecih od rojstav, če želim dobiti otroški dodatek tudi za nazaj, vse od rojstva.
Je pa tako, da ima vsak CSD neka svoja "pravila". Meni so npr. rekli, da ne morem urejati očetovstva pred porodom. user posted image  Potem sem uslužbenki povedala, da sem brala na internetu priporočilo ministrstva, da naj v dobro otroka omogočijo vnaprejšnje urejanje očetovstva in da se to na drugih CSD da urediti tudi že vnaprej. No in potem se je pa kar naenkrat našla tudi ta možnost. Sem bila jezna kot user posted image . Kot da bi mi bilo letanje po matičnih uradih takoj po rojstvu v veliko veselje in kot da takrat ne bi imela pametnejšega dela. Uf, še zdaj se mi dvigne pritisk, ko pomislim na to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
20.9.2006 19:24:44   
alja01
Oj Adelinna!
Meni je tista gospa na CSD pojasnila da najprej uveljavljam pravico do porodniškega dopusta, 105 dni, ko pa to preteče pa še pravico do dopusta za nego in varstvo otroka, 260 dni. Baje so papirji enaki samo, da maš še več skakanja okoli. No, ko bom pršla urejat otroške doklade, pol bom dobila še te pole in jih še enkrat izpolnila, še enkrat nesla v službo, pol bo pa mnda miruser posted image .
Ena kopica papirjev, pa vsepovsod moraš ene in ista podatke vpisovat. Mogoče so pa na vašem CSD bolj uvidevni do user posted image  in vam pršparajo skakanje naokol, upam.user posted image
No kukrkol, sam da bomo mal dinarčku dobileuser posted image .
Čav, čav.

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
20.9.2006 20:03:03   
Lana_s
Tu v MB na csd pa ful komplicirajo. Lani sem hotela vse naenkrat porihtat, starševski dodatek, za denar ob rojstvu pa so rekli, da lahko zdaj samo ta denar, ostalo pa po rojstvu. Pa sem tudi povedala, da sem brala da lahko to prej uredimo in potem samo rojstni list pošljemo pa je rekla, da pri njih to ni tak. user posted image Pa še spraševala me je od kod imam pole, ker sem imela z neta sprintaneuser posted image Ne vem no, malo se mi zdijo za časomuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
20.9.2006 20:23:17   
adelinna
Včasih se mi zdi, da so ti CSD sami sebi namen in si brez veze sami delajo dodatno delo. No, tako vsaj vidim, da na nekaterih še bolj komplicirajo kot pri nas.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
20.9.2006 20:35:39   
urška76
Ojla čveke.
Ste bile spet pridne in ste veliko napisale.
Enkrat za spremembo moram rečt bravo za naš CSD. So mi dale papirje za porodniško in za nego in varstvo otroka, tako da samo odločbo dobim dvakrat. No sam men pa potem v službi zatežijo zakaj mora pa dve pili štemplat. Kot da ji je težko tisto štempilko dvignit. 
Za očetovstvo se morva pa midva tud dogovort. Tuki jih pa nič ne hvalim. Jim je to tako težko zrihtat, pa itak ima že vse pripravljen samo najina imena vpiše in priimek otroka. Ker (bog ne daj ampak nikoli ne veš), če se v porodni kaj zaplete in nimava zrihtanega očetovstva on niti nima pravice do otroka. pa očetovskega dopusta ne more rihtat, dokler ni to urejeno. Pa še kaj bi se našlo.
No ampak midva sva tečna in sva že pri Mihu vse v naprej uredila in bova tokrat tudi.
Lep večer vsem

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
20.9.2006 21:47:37   
Anonimen
Jaz sem imela pa danes spet pregled. CTG in voda vse OK, na UZ se je tudi koncno pokazal, da bo zelo verjetno user posted image user posted image

Potem ga je se pomeril (BPD 82, HC 286, AC 282, FL 63). Edino, kar ga je zmotilo, je bila posteljica, ki naj bi bila prevec zrela ... Sicer je rekel, da so pretoki v redu in da naj pac pazim na pritisk. Naslednji pregled imam pa sele cez 4 tedne! Ali ima se katera kaj takega? Prevec zrelo posteljico za nase tedne?user posted image

Hkrati sem pa dobila se papirje za CSD, tako da se grem enkat drug teden tudi jaz boriti z mlini na veter!

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2660
20.9.2006 22:23:28   
majas
Ah joj potem pa sem jaz govorila kako so pri nas v tem Ormožu zaostali pa sem se uštela. Je bila takooo vesela da sem si za starševski dodatek vse pole iz neta vzela in jih prinesla spolnjene. Rekla je samo da po rojstvu prinesem rojstni list in to je to! user posted image  glede očetovstva in očetovskega dopusta pa so tudi meni rekli da po rojstvu. Ampak imaš ti Urška glede tega čisto prav!

Sem bila pri prijateljici si nabrala cotik da joj...jih moram še enkrat prebrati, mi je bilo vse tako lepo. Pa previjalno sem dobila z banjico in predalčki. Sem res prav vesela!
Ah pčasi bomo imele vse user posted image  Jutri pa grem še malo na madžarsko zjutraj...se baje tudi tako splača... bomo videli...

Zdaj pa ajat. mala mi razgraja, jaz pa sem tako jezna na sebe da ne morem jesti. Sem si poskusila vsaj kruh pa mleko narediti za večerjo pa ni šlo...pa zakaj... spet... bom zjutraj pojedla ogromno sklečko čokolešnika-spet hihi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
20.9.2006 23:03:33   
krfjolca
Evo, še toliko, da vas pozdravim, potem grem pa spat.
Sva bila v materinski šoli, pa je bilo kar v redu. Sem bila prijetno presenečena, pričakovala sem že kar na začetku napad glede dojenja user posted image . Je bila pa teta ful realna, povedala je, da je te reklame za dojenje ful preveč in da so mame zato pod pritiskom, pa da naj z rezervo jemljemo, ker ni nič slabša mama tista, ki ne doji. Je pa povedala, da naj pričakujemo pranje možganov v torek, ko bo tema dojenje pri njeni kolegici user posted image .

Sva šla pa še do Baby centra, sva kupila čebriček. Sem izbrala od Bebe you, ker je širši, pa v kompletu je s previjalno podlogo in posodico za vodo, ki sem ju kupila zadnjič. Moja barva - svetlo modra z motivom tjulenjčka user posted image
Pa kupila sva darilo za nečaka, ki ima 1. rojstni dan.
Potem sva pa enostavno morala še malo zapravljat in sva zavila še v Mr. Peta, ter kupila ležalno blazino za pesota. Prejšnjo je zgrizla. Zdaj imam pa problem, ker se nove očitno boji user posted image in je noče niti povohat. Mulc.

No ja, jutri pa na pregled. Upam, da bo vse, kot je treba.
Lahko noč. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
21.9.2006 0:12:51   
**Petra**
Čer. Uf, kolk je že ura.

Tudi mene čaka veselo skakanje po CSD-ju. Glede priznanja očetovstva me nekaj zanima, in sicer, a se gre kar pred rojstvom na matični in rečeš, da bi si za očetovstvo uredil, še pred rojstvom, al kako. Midva sva prvič urejala po rojstvu, pa bi zdej prej, če se da.

S kje pa ste sprintale pole za CSD? A z Lj - Šiška? Tam sem neki brskala, pa sem vidla, da majo veliko teh obrazcev.

No, pa kaj več bolj pozno zjutraj, zdej bo počasi treba it pančkat.

Nočko user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
21.9.2006 5:17:47   
kaja11
Dobro jutro!!

Kakor vidite imam pa za spremembo danes jaz nočno. Že včeraj popoldne me je začelo šraufati, zvečer se je umirilo, pred eno uro pa ponovno.... kot eni mini menstrualni krčiuser posted image . Po moje niso popadki, ker me nič čez križ ne grabi, ampak samo pod trebuhom spredajuser posted image . Če se ne misli pomiriti, se bom šla danes pokazat. Cela zadeva me je fuul zaskrbela, ker nimam še čisto nič zrihtanouser posted image . Po drugi strani pa nočem brezveze v porodnišnico, da me ne bi zadržali.... kdo bo pa zadeve zrihtal??

Ne.... sploh ne mislim o tem razmišljati, ker je absolutno prezgodaj. Grem mal po forumu prečekirat, kako izgledajo ta prvi popadki. Človek bi mislil, da bo drugorodka vedela, a neuser posted image .... samo meni se je v prvo začelo z odtekanjem vode, popadke sem imela pa kar umetne.... ti so pa iz šuba na orng.

Držite pestiuser posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
21.9.2006 7:01:23   
Mami23
jutro...

kaja11....držim pesti da je vse uredu...sicer pa lahko da so lažni popadki...veliko nosečnic (v teh tednih ko smo zdaj me) jih ima....meni npr. so se začeli prejšnji petek v službi....mala mi je full dol pritiskala pa križ me je bolel....no pa sem jih predihala, in šla domov počivat pa so minili user posted image ...sem pa gin. omenila pa je rekla, da ni to nič hudega.....pij Mg tablete pa počivaj....

najina princeska Neža se je rodila 17.10.2006 ob 19:00 v Novem mestu
http://mami23.moj-album.com/

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
21.9.2006 8:20:09   
krfjolca
Kaja11, upam, da se je že kaj umirilo user posted image
A kakšne prebavne težave pa ne bi mogle bit? Jaz bi se šla na tvojem mestu rajši pokazat.Če ni drugega, te bo vsaj zdravnik pomiril.

Jaz grem pa zdajle spotoma še do Baby centra. Včeraj sem videla, da imajo tudi stolčke za hranjenje 50% ceneje - take lesene, fine, pride s popustom 8.000. Saj vem, da bo lubi jezen name, ampak pa kaj user posted image . Takrat, ko ga bova rabila, itak ne bo nikjer nobene akcije.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
21.9.2006 10:42:07   
viv_
Dobro jutro!

kaja11 - kako je? Pri meni je bilo isto, pa je rekla, da sem se malo odprla, tako da pejt se pokazat, za vsak slučaj...

Jaz sem na CSD zrihtala, kar sem lahko, zdaj čakam na denar. Danes sem po 100 letih končno normalno spala, samo 2x na wc, ampak sem takoj zaspala nazaj, brez premetavanja... Super! Zrihtano mamo tko-tko...

A kera pozna kakšnega mojstra - gorenjska, da bi nam tla nekako izravnal v sobi, da potem položimo čez tapison? Moj je ugotovil, da mu ne bo zneslo, ker majo trenutno norišnico v službi...

karfjolca - jaz imam tudi to svetlo-modro s tjulenčkom v kopalnici. Imam pa škatlico za milo, škatlico za palčke za ušesa in vatko, pručko za k lijaku in nastavek za wc školjko user posted image  samo tega skoraj ne rabi več, je že rit dovolj velika, ha ha ...

Danes imam roditeljski v vrtcu - komaj čakam, kako bom sedela vsa prepognjena na tistih malih stolčkih...

lp in se še kaj javim!

viv

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
21.9.2006 11:23:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Kaj je danes s tem forumom? Sem imela že lepo vse napisano, pa se mi je vse zbrisalo user posted image  user posted image ?

No, hotla sem povedati, da je bilo moje spanje danes kar nekaj user posted image , poleg tega, da je foter prehlajen in ne zna normalno skozi usta dihat je tako smrčal, da je groza user posted image , je še mene vsaka kost posbej bolela user posted image , ja včeraj sem pretiravala s hojo, sem bila 2x v mestu, najprej zjutraj potem pa še enkrat proti večeru user posted image , ja, jaz bom hodila in hodila do onemoglosti  user posted image , najhuje pa mi je, ko me vsi kam vabijo, jaz pa tak težko že kam pridem, ...no ok, peljem se te še ne user posted image , peški pa me je prava groza, zdržim pa dolgo nekje tako ali tako ne.

Punce, saj sem vas menda že spraševala tukaj glede pranja cotik,..me pa zanima nekaj, kupila sem nekaj rabljenih pa nekaj sem tudi dobila, zdaj pa bi rada te rabljene ekstra zmehčala,...kaj naj storim, pozna katera kake trike, da jih res zmehča? Kaj pa Perwol pa te zadeve za volno? user posted image  Bi kaj pomagalo?
Vem, da kot nove ne morjo bit ampak vseeno.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2668
21.9.2006 11:25:40   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81
Punce, saj sem vas menda že spraševala tukaj glede pranja cotik,..me pa zanima nekaj, kupila sem nekaj rabljenih pa nekaj sem tudi dobila, zdaj pa bi rada te rabljene ekstra zmehčala,...kaj naj storim, pozna katera kake trike, da jih res zmehča? Kaj pa Perwol pa te zadeve za volno? user posted image  Bi kaj pomagalo?

Matejka, saj veš, tista reklama:"A je nov?" "Ne, opran je s perwolom!".

Jaz sem pri Mirni nekaj cunjic oprala na začetku s pervolom, pa so bile res ful mehke, pa ful lepo so dišale... Tako da, poskusi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
21.9.2006 11:34:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viv

IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Matejka, saj veš, tista reklama:"A je nov?" "Ne, opran je s perwolom!".

Jaz sem pri Mirni nekaj cunjic oprala na začetku s pervolom, pa so bile res ful mehke, pa ful lepo so dišale... Tako da, poskusi...

user posted image  Oja, kaj takega ja,....hmmm, bom probala tudi to, saj imamm tud nekaj stvari iz volne, pa če ne druga ga potem za tiste cotike uporabim user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2670
21.9.2006 12:09:56   
adelinna
Petra, na CSD-ju napišejo zapisnik o prizanju očetovstva, za katerega ti predlagam, da ga namesto poročnega lista odneseš s seboj v porodnišnico. Po možnosti imej s sabo še fotokopiji vajinih osebni izkaznic. v nekaterih porodnišnicah so menda tako prijazni, da oni vse to pošljejo na matični urad in tebi ni treba več nikamor skakati. Domov dobiš rojstni list, kjer sta vpisana oba starša. user posted image   Sicer ne govorim iz lastnih izkušenj, je pa vseeno lepo slišati. Škoditi pa tako ali tako ne more. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
21.9.2006 13:09:54   
ajči
majas kdaj si ti začela z drugo materinsko šolo pri katerem mesecu?
jaz sem zdaj v 20t pa me zanima kdaj naj začnem...malo sem se vsilila v vaše pogovore sam kaj ko ve veste že dosti več...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko mi odgovoriš na februarčice...hvala

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
21.9.2006 15:33:28   
Anonimen
Kak sem pa zdaj jezna user posted image user posted image
Mislim, pa komu pade na pamet likati plišaste majčke???  Ko so potem vse poležene in trde user posted image

Zdaj sem jih namočila v Perwoll pa splahnila in obesila, me prav zanima kaj bo z njim,...

(odgovor članu ajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
21.9.2006 22:16:40   
viv_
Jaz sem pa tako vesela... V soboto pride mojster, da bo naredu spalnico, jutri kličem malarje, da se dogovorimo, kdaj pridejo belit user posted image user posted image user posted image  Končnoooooo!!!! Pa ogledano imava eno fajn omaro za v spalnico.

Da se potem midva preseliva, pa da končno pripravim za tamalo!!!!! Jupi!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
21.9.2006 23:03:51   
majas
Čer!user posted image
Tudi meni se večkrat zgodi da kaj napišem potem pa mi zbriše ali pa objavi samo polovico, grozno.
Sem si zdaj ogledala film Da Vinci code...pa še dobro da sem imela babico zraven da mi je še malo zgodovine zraven povedala če ne ga res ne bi razumela.

Petra jaz sem pole sptintala iz Lj-šipka ja.

Se odpravljam ajat, nevem zakaj mi zvečer zna trubuh tako otrdeti da se niti premakniti več ne morem, komaj hodim potem pa je spet vredu. Kar groza.

Joj matejka ti moram povedati da me je danes zjutraj babica vprašala kaj naj skuha, jaz pa hm...pa mi reče kaj pa filane paprike...jaz pa kako si vedela da so se mi včeraj cel dan luštale user posted image tako da sem se jih danes tudi jaz najedla. Kako je lepo biti doma ko te razvajajo user posted image moj možek pa me doma že zelooo pogreša. Naj vidi kako je ko ni žene doma user posted image

Zdaj pa ajat, jutri še malo do starih prijateljic ki jih nisem videla že tako dolgo-od kar sem odšla iz naših krajev...
Kaja upam da si vredu-veš da sva se odločila da bo najina user posted image tudi Kaja...  user posted image

Nočko vsem...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?