Anonimen
|
Hojla novembrke,... No jaz sem se tud it postelje spravila,... zdaj pijem kavico,...dobim sms - meni nič jasno, neka blazno dolga številka - ni podpisa,...razmišljam, razmišljam,...jaaaa moja prijateljica , no in zdaj me je klicala, pa greva čez kako urco na pijačko . Moram še do mentorice prit danes pa do knjižnice,...hmmm upam, da mi uspejo moji plani. Sicer pa je pri nas tak grdo oblačno danes ,... Včeraj sem si naštimala 3 -dnevni dostop za BAR - pa zdaj malce vohunim po BAR-u . Evo slikice sem pa že dala v album,...in NE oblekica v kateri bo šla najina princeska domov ne bo roza , nisva želela tvegat ko sva konec maja tole kupovala - še dobro, da sva . Vsaj nekaj skupnega, čeprav sva se oba komaj odlepila od teh cotk in nama je bilo vse kar sva prijela v roke taaaako všeč - no tega kompletka sigurno ne bom dala nikoli stran - bo kar Zali za spomin ostal. Zraven sem pa dala še zokenčke, obute bo pa imela tiste čtaste za domov,...upam, da ji ne bojo padali iz nogic, ker niso čisto mali ,... Oblekla ji bom pa še bele žabice, 1 navadno belo kapico+čez eno bež kapico, pa bel bodi z dolgimi rokavi od Neckermanna . No, lepo bodite,... Monika zanimajo me tvoji okvirčki , ti kar poslikaj pa daj v album, bi jih res rada videla, ker so te zadeve meni taaaaak luštkane,... Zdaj grem v mesto in samo vprašanje je, če ne bom spet česa domov prinesla . Pridne bodite,...
|