|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
25.9.2006 8:21:06   
Luni
Oooooooooooooooo!
Jaz delam! Zadnji dan! S takimi hemeroidi user posted image user posted image user posted image  Boli za znoret, pa še svečke ne smem vzet! Ne morem sedet, ne ležat, ne klečat, samo stojim še lahko user posted image  Upam, da čimprej mine! Samo do enajstih zdržim in grem domov! Jupiiiiiiiiiiiiii user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
25.9.2006 9:52:40   
Aja1
Dobro jutro....uh, sem dbro spala...kar 10 ur! user posted image

Adelinna, midva sva kupila jogi kar od Dormea. Pravijo, da je dober. Trenutno je še zvit v valj in čaka, da ga razpakiramo (ko bomo postavili posteljico).

Luni, a si šla kaj do zdravnika glede hemeroidov?  Dobila boš vsaj kakšno kremo, da bo hitreje boljše. Sicer pa priporčajo umivanje z mrzlo vodo in nekje sem slišala tudi, da daš na gazo med in v skrinjo, potem pa daš to kot oblogo na oboleno mesto. Upam, da čimprej izginejo.

No, lepo, da vam je vše ideja, da si malo pokažemo, kakšni bodo šli naši user posted image  domov iz porodnišnice. Seveda je isti možno da si še premislimo, ampak vseeno. Jaz bom tudi poslikala in dala v album.

Tiste user posted image , ki še delate, pa naj vam dan čimprej mine. Jaz sem že dva tedna na dopustu in prav nič ne pogrešam službe....sem se kar hitro navadila! user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
25.9.2006 10:06:44   
kaja11
Dobro jutro čvekeuser posted image  Med vikedom se vedno tok razkokodakate, da rabim pol ure da vse preberemuser posted image

Slikanje kompletkom je dobra ideja.... samo jaz ga moram še kupit. Rada bi, da je prva "domača" stvar, ki jo bo oblekel res njegova in ne Urbanova. Možek pravi, da sem zmešana, sam men se zdi da je tko pravuser posted image

Blazino za dojenje prvič nisem nič rabila.... lažje sva se sama naštimala, kot z blazino... pa tudi nikoli je ni bilo tam, kjer sem dojilauser posted image .
Včeraj mi je kolegica vrnila vse cotke.... človek čisto pozabi, kolk so miceni teli štruklji na začetkuuser posted image . Komaj čakam, da ga vidim. Me prav zanima če bo isti kolerik kot Urban.

Jaz bom tudi sobo porisala.... kombinirala bom nalepke z domačimi umetnijami... nisem glih med najbolj spretnimi, tko da bo tako bolje.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
25.9.2006 10:10:12   
adelinna
Včasih znam en navaden nakup spremeniti v celo filozofijo. user posted image  
Za vse stvari sem nekako našla kakšen nasvet, ampak glede ležišč pa res ne. Pa itak vem, da ni enotnega mnenja in da vsak berač svojo malho hvali.  Nosečke pa tudi kupujejo različne stvari. Ene vzmetnice, druge peno, tretje lateks,...user posted image
Nič, bom še malo počakala na vaše nasvete (upam, da še kakšen pride user posted image ), potem pa že enkrat naročila to stvar, pa da zaključimo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
25.9.2006 10:24:00   
kaja11
Adelinna.... mi imamo od Stokke posteljico, zraven dobiš jogi iz pene... tako, da se jaz nisem kaj dosti poglabljala v te zadeve in ti res ne znam svetovati.

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
25.9.2006 10:44:15   
Anonimen
Hojla novembrke,...
No jaz sem se tud it postelje spravila,... zdaj pijem kavico,...dobim sms - meni nič jasno, neka blazno dolga številka - ni podpisa,...razmišljam, razmišljam,...jaaaa moja prijateljica user posted image , no in zdaj me je klicala, pa greva čez kako urco na pijačko user posted image . Moram še do mentorice prit danes pa do knjižnice,...hmmm upam, da mi uspejo moji plani. Sicer pa je pri nas tak grdo oblačno danes user posted image ,...

Včeraj sem si naštimala 3 -dnevni dostop za BAR user posted image  - pa zdaj malce vohunim po BAR-u user posted image . Evo slikice sem pa že dala v album,...in NE oblekica v kateri bo šla najina princeska domov ne bo roza user posted image , nisva želela tvegat ko sva konec maja tole kupovala - še dobro, da sva user posted image  user posted image . Vsaj nekaj skupnega, čeprav sva se oba komaj odlepila od teh cotk in nama je bilo vse kar sva prijela v roke taaaako všeč - no tega kompletka sigurno ne bom dala nikoli stran - bo kar Zali za spomin ostal.

Zraven sem pa dala še zokenčke, obute bo pa imela tiste čtaste za domov,...upam, da ji ne bojo padali iz nogic, ker niso čisto mali user posted image ,...
Oblekla ji bom pa še bele žabice, 1 navadno belo kapico+čez eno bež kapico, pa bel bodi z dolgimi rokavi od Neckermanna user posted image .

No, lepo bodite,...
Monika zanimajo me tvoji okvirčki user posted image  user posted image , ti kar poslikaj pa daj v album, bi jih res rada videla, ker so te zadeve meni taaaaak luštkane,...

Zdaj grem v mesto in samo vprašanje je, če ne bom spet česa domov prinesla user posted image .

Pridne bodite,...

user posted image

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
25.9.2006 11:20:59   
Aja1
Matejka....luškan kompletek. Je pa res fino, da sta ga skupaj izbrala. Bo imela Zala lep spomin. Katera št. pa je ta kompletek? Pa boš oblekla čez še kakšno jopico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
25.9.2006 11:42:40   
Anonimen
Aja1, kompletek je št. 50 in sicer od 0-1 mesec user posted image ,...ja sva čist mičkene stvari izbirala takrat user posted image .
Ja, nekaj bom morala še čez dat, samo ne vem še kaj,...verjetno kar jopico v rumeni barvi user posted image , imam pleteno jopico in copatke v rumenem, tako, da ji bom verjetno kar to oblekla user posted image .

No zdaj pa res šibam,...
pa-pa

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2733
25.9.2006 11:45:48   
alja01
Živjouser posted image !
Moj dan se je danes začel kr malo napeto saj sem morala pospremit mojo mamco v bolnišnico na operacijo in že danes upam da bo kmal doma. Doma mamo cel halo s staro mamo, neki se ji je začel rolat, pa noče k zdravniku, pa kr pozablja stvari, pa nič ne more sama, pa še do WC ne more prnest, GROZNOOOOOOOOOOOOOOO!user posted image Pa glih zdaj ko sme jstuser posted image !
Bi se najraje kr nekam umakla, pa ne morem kr atka in mojga user posted image  sama pustit z njo. Pol se pa še vprašam zakaj tko vztrajam v naši bajti, zakaj se raje v kakšn stanovanje ne preselim, pol mi je pa hudo, kr sm tak domoljub. Upam, da bo boljše, KMAL.
Se mi zdi, da mi kr mal živčki delajo, pol pa pomislim na najinouser posted image , sm pa prec mal potolažena, še sploh če se mal premetava al pa pobrca  glih v tistem trenutku. No upam, da bo dan lep in da mi bo vsaj to mal izboljšal počutje.
Lp

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
25.9.2006 13:17:42   
urška76
Ojla čveke!
Ste pa res pridne, mene pa moja pikica ne puti preveč pred računalnik. Ji očitno tale poza ni preveč všeč in me zbrca stran. Pa še naš Miha mi ga neki sračka. V četrtek sem ga morala it v vrtec iskat, ker je imel 38 vročine, pol pa prideva do stolpnice pa je bil smrkavec že čisto dobr in mi je laufal, pa on nebi šel notri, pa vse stare mamce pred stolpnico je blo treba očarat. No v petek ga obdrživa doma (je mel moj tud dopust), pa greva na csd in tam očara vse po vrsti in spet ne it domov (pa tako zelo bolan, da ne more v vrtec). V soboto sva ga pa pri mojih pustila in šibala v Celovec. Sem mislila kaj lepega kupit za našega user posted image , pa sem bila razočarana. Vse je samo striktno v roza ali pa v modri barvi. Da bi bilo pa kaj nevtralnega to pa ne. No potem sva kupila ene bež žametne hlačke in eno svetlo modro jopčko, tako, da tudi če bo fant gre v tem lahko domov, če bo pa punčka bo pa bolj fantovska pa bo tud ok. Sicer sva preko meje pustila skor 50 jurčkov, ampak sem pa našega končno prepričala, da si je spet ene navadne modre kavbojke kupu. Take mal bolj moderne, pa se je skoz neki pritoževal, da so spodaj preširoke, pa ... No ko sem mu rekla, da ma v njih full seksi ritko user posted image   je pa popustil in si jih kupil. Ampak mu pa res full pašejo.
No pa en kup igrač je šel z nama.
Danes sem bila pa v Arielu, pa sem nabavila en kup knjigic za darila. Imajo znižane za 50%. Sem mislila it jutri v knjigarno, pa sem mal cene preverla in so v Arielu bile pred znižanjem enake kot v knjigarnah. Sem prišparala skor sedem jurčkov pri knjigicah. Tako, da če katera rabi za kako darilo v kratkem se ji splača it pogledat. Sicer je kle v Ljubljanskem že bolj skromna izbira, ampak kaj lepega se pa še najde.
Uživajte v sončku.

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
25.9.2006 14:28:47   
Aja1
Zdaj sem še jaz dodala v album oblačila za domov iz porodnišnice. Barve so bolj slabe, ker še vedno slikam s kamero....res je že zadnji čas za nabavo digitalca. Sicer pa bom pod to oblekla še benkico in žabice, na glavo pa bombažno kapico in kar kapuco od jopice, na nogice pa ene štrikane copatke. Upam, da bo dovolj.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
25.9.2006 14:54:09   
**Petra**
Evo me spet med vami. Med vikendom ste se načvekale, da sem porabla kr neki časa, da sem vse prebrala. user posted image

V Lj. je blo vse OK!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako, da je ob ledvički bilo res vidno črevo. Hvala bogu, samo da je vse vredu. Drugače sta obe ledvički bp, tako da mi ni več treba skrbeti. Upam, da bo do konca potekalo vse v najlepšem redu...user posted image

Tudi jaz sem v H&M kupila za iz porodnišnice. Sicer samo žametne hlačke, nogavičke in kapico, ker majčke, na žalost, ni bilo nobene primerne, ali pa so imeli samo velike cifre. No, pa smo potem popoldne doma le našli eno majčko za zraven, tako da nam manjka samo še bodi in jopica. Me skrbi, da ne bom našla jopce, da bo šla k hlačam.

Mal me skrbi, kaj če bo otroček mičkeno večji in težji in mu hlače ne bodo prav. Vzela sem št. 56 in razmišljam, da bi zamenjala za 62. Majčko smo vzeli 62, ker manjših ni blo. Po drugi strani, pa mu bodo hlače 62 lahko prevelike, pa bo potem vse štrlelo z njega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšen številke ste ve kupile?

Tudi nas še čaka pleskanje in menim, da bo zelo pestro. Poleg tega se odpravljamo pleskat že kak mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa vseeno srčno upam, da nas slučajno kaj ne preseneti.

Danes sem lih poslala papirje na CSD. Sem se odločila, da ne bom skakala tam okol, ker se mi več ne lubi. Upam, da so vloge popolne, drugače pa se bo le treba sprehodit.

Kdaj se vloži vloga za očetovski dopust? Tam piše, da mesec dni pred rokom. Kakšne izkušnje mate s tem? Sicer iz službe ima že vse potrjeno, zdej samo ne vem kdaj oddat. Sem pozabla vprašat po telefonu.

Grem mal počivat, za danes je blo vsega že dovolj. Se slišimo kaj zvečer.

LP

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
25.9.2006 15:31:30   
Lana_s
Petra vloga za očetovski dopust se odda dan pred nastopom dopusta. Danes sem glih bila na csd in mi je vse razložila. Super, da je vse vredu z user posted image user posted image user posted image
Tina se je rodila s 50 cm in ji je bila št. 56 prav nekje mesec dni. Za iz porodnišnice je kar dovolj 56, ker so v večjih, prevelikih št. ful smešni videt, kot v žakluuser posted image  
Danes sem jaz tudi imela pregled po dooolgem času. Vse je ok, še zaprta, mali pa je spet razkazoval svoje premoženjeuser posted image user posted image
Matejka, ful luškan kompletek za iz bolnišnice.user posted image Kje pa si ga kupila? Aja1 tudi tvoj je ful lep, jopica mi je še posebej všeč.user posted image  Jaz pa še vedno nisem nič kupovala.user posted image Pa saj verjetno ne bo nič prehiteval in še imam čas-upamuser posted image
Alja01, upam da je z mamo vse vredu in da bo hitro domauser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
25.9.2006 15:38:38   
Nogavica
Pozdravljene,
jaz sem še tudi v službi in bom ostala do kakega 25. 10., če ne bo "višja sila" posegla vmes.
Jutri bom šla rihtat papirje na csd.

V soboto sva z user posted image  spet malo nakupovala - našla sva eno zelo lepo pisano dekico, v Aladinu pa sva kupila kompletek za iz porodnišnice. Ga bom jutri dala v album (poslikala sem ga že takoj).

Danes pa greva tudi midva v Ariela malo povohljat, če niso dopoldne že celega izropali user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
25.9.2006 16:01:31   
Anonimen
Petra mi2 sva kompletek kupila skupaj, je pa št. 50,...pa če bo samo za iz bolnice pa še potem par dni tudi prav, v glavnem, da bo služil svojemu namenu user posted image ,...pričakujem pa manjšo punčko, vsaj po UZ pregledih je bila vedno malo manjša kot so tiste njihove mere. Št. 62 je pa že za 3 mesece, ampak je ćisto možno, da bo kateremu izmed user posted image  že takoj po rojstvu prav.

IZVIRNO SPOROČILO: Lana_s
Matejka, ful luškan kompletek za iz bolnišnice.user posted image Kje pa si ga kupila? Aja1 tudi tvoj je ful lep, jopica mi je še posebej všeč.user posted image   

Lana_s, kompletek sva kupila v Kik diskontu v Avstriji user posted image .

Aja1, tale jopica je tud meni čist user posted image , je iz H&M-a? Imajo še drugačne barve in št? Bi kupila kako rozasto za Zalo ,...joj joj, jo bojo začeli klicat Rozika namesto Zala,...he he saj veste Rozalija user posted image user posted image

Aja1, koliko pa stane taka jopica?

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 2740
25.9.2006 16:14:45   
Aja1
Jopica je iz HM. Imajo še roza barve (ta je ba skoraj bela...smetanova barva). Stane pa 3500 sit. Tudi meni je bila full všeč. Sem najprej mislila kupit roza barvo, pa ni šla preveč dobro zraven teh hlač, ki so malo drugačne roza barve, zato sem vzela kar belo. Je pa fino, da bo za začetek kot nekakšn plašček, potem (po kakšnem mesecu, dveh) pa bom samo pas vzela ven in bo navadna jopica. Se mi zdi pa, da je cena kar ugodna. Imajo pa številke od 56 do 68. Jaz sem vzela 62.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
25.9.2006 17:08:08   
majas
Luškani kompleteki user posted image jaz pa imam št.62 za iz bolnice ker mi je tako bil lep, sem ga dobila... pa so mi rekli da bo čisto vredu če ne pa bom samo malo rokavčke zavihala...hm...ga slikam pa vam pokažem. Lep pa mi je zato ker ima copateke, kapice in rokavičke skupaj z pajackom kompletek tako da še bomo videli...mi bo pa kaki manjši bolj všeč pa bom kar novega kupila...
mene tako spet sabost daje in vrtoglavica...mislim da bo spet ta nizek pritisk kriv. Sem si kupila danes neke vitamine ABC plus, ker je moj apetit res tako bogi. upam da bodo kaj pomagale. Kuham kosilo ker pride moj zdaj komaj domov, pa če že samo pomislim da sploh nisem lačna, ah se bom potrudila kaj hočem.
sem imel danes materinsko pa sem se kar celo dopoldan lepo potepala...po kosilu pa počivat.

ah lana_s tako je z tem očetovskim dopustom. obrazci pa se lahko že prej izpolnijo pri delodajalcu? To je mene tudi zanimalo!

Jaz sem jogi kupila v babycentru takega ki se lahko še lepo sleče če se zamaže in se da lepo oprat...kvaliteta pa je tudi vredu,,,,
Nič grem do končat kosilo...
papa***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
25.9.2006 19:06:54   
Monika79
ojla  user posted image

Tako slikce mojega ustvarjanja sem že dala v album user posted image , tako, da lahko pogledate user posted image

Matejka tvoji angelčki pa so res full lušni user posted image user posted image user posted image , sve jih lani za Božička z mamo tudi take naredile, samo tam sva še vadile user posted image  pa glih niso za razkazovat user posted image  sem pa pogledala tiste tvoje anglečke, ki mislim, da niso iz gibsa a ne? te imaš na steni narisane? ker so res zlati, jaz bi tudi malo steno okrasila za najino dete user posted image user posted image

Matejka in Aja full lepe kompletke imata user posted image user posted image  mislim, da še bova midva šla na lov za kompletki, ker ste mi sedaj dale punce ideje user posted image user posted image  

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
25.9.2006 20:05:35   
Anonimen
user posted image  Monika fuuul lepo! Smo kar ustvarjalne novembrke user posted image . Jaz sem danes nardila kipec (spet angelčka- zadnje čase so mi tak ljubki user posted image ), samo zdaj z atejom tuhatama kako ga zlepit, ker se ni izšlo, da bi ga celega dobila iz kalupa user posted image . Ja, Monika, tisti drugi angelčki pa so narisani na steno, mi jih je prijateljica narisala user posted image .

Joj imam ENO VPRAŠANJE user posted image , včeraj me je grozno začela boleti leva dojka user posted image , kaj bi lahko to bilo? Zdaj sem si jo malo masirala user posted image ,...kaj pa vem, bojim se, da bi se mi zamašile žleze,...hmmm,... ali pa da se samo pripravlja na dojenje? user posted image
Kako so kaj vaše dojke? Prej na začetku ko jih večina jamra, kako jih skelijo bradavice nisem imela težav, ta leva zdaj pa je kar neka nabreka, bolj rdeča in BOLI user posted image .

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
25.9.2006 20:10:14   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81
Joj imam ENO VPRAŠANJE user posted image , včeraj me je grozno začela boleti leva dojka user posted image , kaj bi lahko to bilo? Zdaj sem si jo malo masirala user posted image ,...kaj pa vem, bojim se, da bi se mi zamašile žleze,...hmmm,... ali pa da se samo pripravlja na dojenje? user posted image
Kako so kaj vaše dojke? Prej na začetku ko jih večina jamra, kako jih skelijo bradavice nisem imela težav, ta leva zdaj pa je kar neka nabreka, bolj rdeča in BOLI user posted image .

Sicer ne vem če je že možno, ampak take znake sem imela jaz pri mastitisu, plus visoko temperaturo. Tako, da jutri kar g pokliči in se pozanimaj. Upam, da ti bo rekla, da je vse ok. Sicer mene tud zdaj občasno malo dojke bolijo samo rdeče pa niso. Mogoče imaš pa samo modrček že malo premajhen. Boš videla zjutraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
25.9.2006 20:28:11   
MALINČICA
Jaz sem slišala, da si v nosečnosti naj ne bi masirali dojk, ker s tem spodbujaš nastajanje mleka in maternico da se krči, kar pa lahko povzroči porod.
Meni že nekje od 16 tedna mezi iz dojk mleko oz. takšna bela tekočina,ki še ni mleko, ampak sem že pred nosečnostjo imela povečan prolaktin.
Sem pa potem začela upoštevat ginekologov nasvet, da si bradavice sfrotiram vsakič po kopanju in je res boljše, ker so tudi mene prej bolele, sploh bradavice so bile kot vnete.
Jaz na tvojem mestu ne bi masirala.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
25.9.2006 20:41:43   
Monika79
Matejka samo ti narisani angelčki na steni, pa so fulllll zlati, ena velika pohavala za tvojo prijateljico, ker zelo lepo zgleda user posted image user posted image user posted image  glede dojk, pa moram rečti, da me tudi včasih močno  bolijo, le da nista nikoli nič nabrekli, niti se nista pordečili, če bi še slučajno bila taka jutri se kar idi pokazat, da vidi to G, lahko da ni nič hujšega, samo toliko idi, da boš pomirjena.

tako sedaj pa že komaj sedim na tem stolu pred rač., bom kar šla pod tuš in ajo ajo user posted image user posted image

sladke sanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
25.9.2006 21:44:43   
krfjolca
Evo, jaz sem tudi zaključila za danes. user posted image
Slikice mojega packanja si lahko ogledate v albumu.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
26.9.2006 7:09:59   
majas
Dobro jutro!
danes pa sem jaz prva. Moj šel v službo jaz pa nikakor več zaspati nazaj. Mogoče kasneje..
krfjolca kako lepo user posted image ah komaj čakam na svoje stanovanje da bom lahko tudi kaj narisala.
Pa Monika tako lepi okirji, res...

kako pa kaj danes s tvojimi prsi Matejka?

Jaz sem se včeraj tako slabo počutila, pa tebuh mi otrdne tako da niti hoditi ne morem. mala pa nagaja...ah ja..še malo...zdaj bomo spet začele stokati user posted image saj naši user posted image nimajo več prostora potem pa nas tako zbrcajo mamico da mamice "stokajo" user posted image

Nič zaspanke lep dan vsem..

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
26.9.2006 7:38:41   
Nogavica
Dobro jutro!

Prav lepo ustvarjate user posted image ... 
Jaz pa nekako nimam navdiha, včasih pa sem bila čisto nora in sem vsa darila in okraske delala sama. Mogoče bom potem, ko ne bom več v službi.

krfjolca, kaj to si risala po kaki šabloni, ali kar tako - na pamet. Tisto sonce mi je FUL všeč, ko je ravno na prelomu user posted image .

Tudi jaz sem dodala nekaj fotk v album - kompletek za iz porodnišnice, voziček in novi dekici.

Meni pa spet tako noge in roke otekajo. Na rokah se mi sploh trije členki ne vidijo, če stisnem pesti. Pa zdi se mi, da sem v obraz postala neka zabuhla user posted image .
Kaj naj naredim? Spijem cca. 2l tekočine na dan. Mislite, da je premalo?

Lep dan vam želim user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......