|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
22.9.2006 6:13:25   
**Petra**
Jutro!

Še preden grem v Lj. se vam malo javim. Danes je končno napočil dan, ko grem na UZ v Lj. in srčno upam, da bo vse OK. Po moje je moj user posted image čutil mojo napetost oz. mičken strahu iz tega UZ, ker je bil ponoči in še zdaj zelo aktiven. Včasih sem mislna, da mi bo kr kje vn pogledal. Dobr, da je koža tok elastična. user posted image user posted image user posted image

Pole za CSD sem sprintala, tako, da bo naslednji teden zeloooo veselo, ko bom skakala okol. Če drug teden oddam za paket, bo potem nakazilo 15. oktobra? Mislim, da okol 15 izplačujejo take stvari.

Se slišimo popoldne, zdej se šibam oblečt, pa neki na hitr pojest, potem pa gremo. Bom še mal za cotike pošnofala, če bo kaj padlo v oči. Tudi jst morm še kupit kompletek za iz bolnice. Upam, da bo kaj lepega.

Se slišimo kasneje....user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
22.9.2006 8:18:08   
kaja11
Dobro jutro!! Včeraj nikakor nisem mogla do računalnika, tako da vam danes poročam. Krči se včeraj nikakor niso pomirili, potem sem pa še par zgodb na forumu prebrala, ko so ženske s takimi krči nasldenji dan rodile in me je totalna panika zagrabila. V službo sem šla eno nujno stvar pošlihtat in potem v porodnišnico. A veste kakšno gužvo imajo tamuser posted image ..... sploh te ne vzamejo če ti dete že napol ne visi ven. Po parih urah čakanja so ugotovili, da se nekaj malega dogaja in da moram do 12.10. počivat, potem pa ni več drame če rodim. Tako, da sem sedaj na bolniški, 3x na dan Boscopan in 3x na dan Magnesol. V službo bom pa samo še najnujnejše stvari šla pošlihtat.

Me je pa včeraj kar panika zagrabila.... čisto nič še nimam pripravljeno... iz porodnišnice sva šla takoj posteljico naročit, pa kolegico sem klicala, da mi robo vrne, mož bo med vikendom omari sestavil. Skratka... tudi mi smo začeli rihtatiuser posted image

Majas.... fuul ste lepo ime za punčko izbraliuser posted image . Jaz sem Maja, samo če bi pa imela v prvo hčerko, bi bila pa Kaja.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
22.9.2006 8:54:35   
krfjolca
Kaja11, lepo počivaj, pa saj veš: noge skupi tišat ;)
Sem ti pa po eni strani kar fovš, mene je kar groza, ko pomislim, da je še cela 2 meseca, preden bom videla malo štručko ... user posted image

Glede gužve pa verjamem user posted image Menda je letos fuuuul več otrok kot lani ta čas. Tudi na materinski se nas je zadnjič kar trlo ... No, saj je prav. Samo, če jaz zato ne bom dobila svoje sobe, bom pa jezna user posted image

Sem bila včeraj na pregledu, je vse BP, ultrazvok imam pa čez 3 tedne.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
22.9.2006 9:23:07   
Mami23
jutro....

no pa sem tudi jaz doma, včeraj sem jim v službi rekla adijo, tako da od zdaj naprej uživam doma...user posted image

no midva imava pa že vse pripravljeno za user posted image , samo še oblekice pa posteljnine moram oprat in gremo lahko počasi rodit user posted image ...

ne morem verjet kako naša user posted image  čuti oz. sliši ko ati pride domov.....včeri pop. ni skoraj nič brcala, ko pa je prišel user posted image  domov je pa začela tako razgrajat, da sem misla, da bo ven padla user posted image .....
ali pa dones zjutraj, ker nisem vstala za v službo ampak sem še lenarila...je začela brcati kao...alo mami vstani v službo je treba user posted image ...no se bo morala kar navadit, da bo mami od zdaj naprej malo več lenarila user posted image

Kaja11...ti pa le počivaj, da ne bo res kaj narobe....saj veš...pusti se razvajati drugim user posted image

pa-pa

najina princeska Neža se je rodila 17.10.2006 ob 19:00 v Novem mestu
http://mami23.moj-album.com/

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
22.9.2006 9:28:12   
blecky
Pozdravljene vse novemberke,

pa sem se še jaz odločila, da se vam pridružim...

nekaj časa sem samo prebirala vaša sporočila in videla, da ste že kar pridne in pripravljate vse potrebno za prihod vaših user posted image . Jaz si še nisem nič pripravila, pa bo počasi kar treba, saj se PDP kar približuje... kaja11 si me kar malo prestrašila in bom začela s pripravo... le zdrži še malo

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
22.9.2006 10:55:41   
alja01
user posted image user posted image user posted image  sm kr mal jezna, včeraj sem napisala eno sporočilce, danes pa vidim, da splog ga ni gor. Ja tale interenet zna pa res človeka spravt v slabo voljo.
No kukrkol, danes se je spet začel en s sončkom obsijan dan, upam, da bo še dolgo tako.
Ja, včeraj sem vam želela napisat, da smo mel v šoli za starše tud problematiko pranja cotik za naše user posted image  in nam je tista naša patronažna svetovala, naj vsaj na začetku ne uporabljamo mehčalcev in drugih dodatkov in da naj vse speramo 2- krat. Pa še rekla je da so sušilci zakon, ker so kot eni protialergetikiuser posted image . Mislim, pa da je to odločitev vsake mame posebaj, kako bo prala in sušila, saj vse gledamo da bo to najboljš za našeuser posted image .
Mene pa zanima, kako urejaš tisto potrdilo o očetovstvu? A kr moj user posted image  bo šel in podpisal in je stvar rešena? A tud če nisi še poročen? Upam, da ne bojo še kaj zapalamudl??????????
Punce pa noge skupi, pa čim več počivat, pravjo, zdaj se nam pa že prebližujejo tisti meseci, dnevi, ko res lahko že kej ven pokuka. Sm se že kr ustrašla ko sem brala kaj se dogaja nekaterim od vas.
Lp

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
22.9.2006 11:04:04   
Anonimen
Kje ste se pa včeraj skrivale, kaaaaj??? user posted image  
Povejte mi glede teh UZ proti koncu, nam še pripada kakšen? user posted image  Niso rekli, da 2? Prvi, kjer potrdijo nosečnost in morfologija,...no jaz sem imela še enga pri tem gin. user posted image  Torej vse skupaj že 3,...zdaj ni več daleč do konca ampak vseeno me zanima user posted image .

Ja, je pa najina user posted image  bila včeraj tud tako živahna, da sem morala parkrat kar globoko zadihat, tak me je brcnila user posted image , je bil pa hec, tudi najina je začela neverjetno skakat, ko sva se z mamo pogovarjali o njenem atiju user posted image  user posted image user posted image , ja,...kot bi tudi ona hotela kaj povedati user posted image ,...jej jej,...pa danes navsezgodaj zjutraj me je tudi že pošteno iz postelje podila user posted image .

(odgovor članu blecky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
22.9.2006 11:29:08   
blecky
alja01: midva sva to urejala ravno v četrtek. moram reč, da je bila na CSD-ju zelo prijazna in je bilo vse skupaj urejeno v 10 minutah. Potrebovala sva osebni izkaznici. Oba sva morala podpisati: user posted image , da je oče mojega nerojenega otroka in jaz, da se z njegovo izjavo strinjam user posted image

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
22.9.2006 13:30:11   
Monika79
ojla punce user posted image

Tako sedaj pa sem vse prebrala, tako, da še sedaj moram nekaj stvari napisati user posted image

Majas moram ti rečti, da je pri mojemu dragemu na prvem mestu ime Kaja, če bo punčka (ker je on zadolžen za ime, če bo punčka, jaz pa za fantka user posted image ) tako če bo bo punčka, mam dobre možnosti, da bo Kaja, ker se je on dobesedno zaljubil v to ime user posted image  pa tudi meni je všeč, aha pa še ena stvar, sem malo nazaj zasledila, da se selita v domače kraje, paviš, da v Prlekijo? No od tam sem tudi jaz, tako, da lahko napišeš kaj na ZS, pa kaj več rečeve user posted image user posted image user posted image

Glede praja cotk sem tudi jaz kar nekaj stvari prebrala glede praška, tako, da bomo kar malo šparali z njim, da bo user posted image  bolj udobno user posted image  mislim, da bom pa vseeno malo uporabila perlwola, da bo vse skupaj malo bolj mehko in cartljivo user posted image user posted image

Moram še vam to povedati, da je že zeloooooooo malo prostora v mojem želodčku, ker res tako minimalno količino hrane v njega spravim, da je groza user posted image  in seveda sem včeraj zvečer "očitno" pretivarala (meni ni bilo tako dostiuser posted image ) pa sem vso večerjo zbruhala, počutje je točno bilo tako, kot na začetku user posted image  ali je temu vsemu botrovala tudi zgaga ali kaj user posted image  v glavnem sem danes taka, kot da me je vlak povozil user posted image  ampak ni bilo tako hudo, sem se še šla danes na CSD urejat papirje za porodniško, pa denar za paket, pa za očetovski dopust, pa vse mi je tako lepo vse razložila, tako, da sve vse uredile, samo treba je hitro izpolniti papirje in hitro nazaj user posted image

Kaja - ti pa lepo počivaj in se daj razvajati, da boš še malo vzdržala user posted image user posted image

tako punce, pišite še kaj user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
22.9.2006 15:48:45   
Anonimen
Jaz pa nekaj ustvarjam user posted image ,...pa vam ne povem kaj,...user posted image

No, če bo ratalo si boste lahko pogledale v albumu zvečer user posted image , če ne pa pozabite na to kar zdaj pišem user posted image .

Je pa nekaj za zadnji mesec pa pol nosečnosti user posted image  user posted image , darilo sebi od mene user posted image .

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
22.9.2006 16:32:34   
Monika79
Matejka - mogoče nam daš kak namig? user posted image user posted image user posted image  pač ženska radovednost user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
22.9.2006 16:36:18   
Anonimen
user posted image  ne smem,...ker če ne rata me bo sram pol user posted image .user posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 22.9.2006 16:37:45 >

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
22.9.2006 16:44:06   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Povejte mi glede teh UZ proti koncu, nam še pripada kakšen? user posted image  Niso rekli, da 2? Prvi, kjer potrdijo nosečnost in morfologija,...no jaz sem imela še enga pri tem gin. user posted image  Torej vse skupaj že 3,...zdaj ni več daleč do konca ampak vseeno me zanima user posted image .

Meni je na prejšnjem pregledu rekel, da me bo nekje v 34. tednu dal še na en UZ (torej tretjega), danes pa sem imela pregled in sem ga vprašala, če dobim napotnico pa je rekel, da bo mogoče še en UZ proti koncu samo toliko, da vidi, v kaki legi je user posted image . Drugače pa je vse o.k., trebušček baje raste, tako kot je treba user posted image .

matejka81, kake so uradne ure na CSD v MB? Ti si tja šla najprej dvignit vse pole, ali si jih sprintala s spleta in nesla že izpolnjene? Katere pole sploh oddamo zdaj? Jaz sem čisto zmedena user posted image .

V "nosečnost in porod" sem prepisala tisti članek o UZ, če katero zanima.

Moja pikica je danes spet nenormalno živahna! Prvič se je zgodilo, da so me njeni premiki zaboleli. Kar nisem mogla verjet, kako je naenkrat močna. Pa mi je postregla še enih par konkretnih, da se jih čimprej navadim user posted image .

user posted image  je včeraj spet malo zaneslo - v trgovino je šel po kruh, domov pa prinesel še en ful lep pajacek za spanje. Čisto je že nestrpen user posted image .

Lepo se imejte, punce... pa pazite nase!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
22.9.2006 16:55:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

matejka81, kake so uradne ure na CSD v MB? Ti si tja šla najprej dvignit vse pole, ali si jih sprintala s spleta in nesla že izpolnjene? Katere pole sploh oddamo zdaj? Jaz sem čisto zmedena user posted image .

Uradne ure so:
pon.: 08.00 - 12.00 in 13.00 - 15.00
sre.: 08.00 - 12.00 in 13.00 - 17.00
pet.: 08.00 - 13.00

Lahko pa sem uredila samo za Zavitek ob rojstvu,...sem imela zraven še papirje za starševski dodatek, pa je rekla, da komaj po otrokovem rojstvu,...za porodniško pa nisem urejala, ker sem tako ali tako študentka,...mislite da bi kljub temu si morala uredit porodniško? user posted image  
To pa ne bi vedela,...hmmm?

No vseeno upam, da še nas čaka kak UZ v tej nosečnosti user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2689
22.9.2006 18:39:11   
viv_
Pri nas se je pa začelo v novi sobici... Evo, elektrika je razpeljana, jutri ob 7h zjutri pride knauf postavit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
22.9.2006 20:33:51   
Anonimen
user posted image  evo poglejte zdaj v album user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2691
22.9.2006 20:50:50   
MALINČICA
Kaka srčkana majčka!!!!
Jaz bi tudi tako imela!!! Kako pa ti je uspelo tole naredit?
Bušček pa ti bo počil počasi, tak je že poln, full lepi sta z Zalouser posted image user posted image user posted image !

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
22.9.2006 20:59:49   
Anonimen
user posted image  Ja tako je, če ti je dolgčas user posted image ,...
Rabiš tiskalnik pa hudičevouser posted image   drag papir za prelikanje na majčko user posted image .
Jaz sem pozabila slikico malo obrezati user posted image ,...

Drugače pa res lepo zgleda user posted image .

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2693
22.9.2006 21:19:35   
viv_
Bravo matejka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
22.9.2006 22:05:00   
kaja11
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Matejka. Evo, ravno danes sem razmišljala, da bi za možeka in Urbana cute majčki naredila.... na en dobrodelni tek gresta čez 1 teden. Vidim, da se ne dogaja samo meniuser posted image .

Pa tudi strebušček imaš že lepo okrogel. Še malo.....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
22.9.2006 23:50:02   
krfjolca
Ful luštna ideja, Matejka  user posted image  user posted image

Jaz sem pa ful slabe volje.
Moji tečni nosečniški hormoni so danes res dosegli svoje. No, pa še polna luna povrhu  ... pa sončni mrk ... kaj še??? user posted image

Z dragim sva se namreč pičila zaradi financ ... Se sploh nisva nič orenk skregala, samo sprovocirala sem ga do te meje, da je raje vstal in šel. Ne vem, kam. Nekam se je odpeljal shladit, pa ga še ni ...

Sem sitna, saj vem, pa nisem bila fer. Res ne. Egoist babji. Zdajle sva pač bolj na tesnem, poroka naju je fino izžela. Tako da njemu od plače res ne ostane nič, vse gre za račune, pa za pufe, kar pa ostane pa takoj naloži v sklade, ker morava spomladi nujno kupit avto. In je potem vedno brez denarja.

Jaz sem zdaj dobivala okoli 100k na mesec, ta mesec malo več, ker sem "zaslužila" še z izpiti. In ostalo mi je - nič. Ker sem čisto vse kupovala jaz, od hrane, do otroških stvari, do pasjega zavarovanja, daril za NJEGOVO familijo itd. Hja, pa saksofon sem prodala - in dala VES denar v njegov sklad, za avto.

In sem bila danes grozno jezna, ko sem videla, da je spet prekoračil limit, čeprav mi vztrajno zatrjuje, da ima vse preračunano, in da gre samo še na gor.

Ma besna sem, ker si od vsega denarja nisem uspela privoščit niti bedaste maskare. Je bilo treba kupit PRESNETI JUPOL!!!!!!! user posted image

In potem debatirava, in mu rečem, da žal ne znava z denarjem. Mi je pa oponašal, da kupujem nepotrebne stvari.
Ja saj jih res. Ampak, saj jih vsi?!!! A je res treba imet poln hladilnik? A res nujno rabiva voziček, previjalno, čebriček, cunjice, ma ko šlivi še plenice!!! Pleskat pa sploh ni treba, saj ni NUJNO?! Kaj pa je sploh nujno?
Avto za 2 milijona gotovo ne.

Arrrrrgggh! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
23.9.2006 9:35:38   
Monika79
Matejka - full lepa majčka user posted image user posted image user posted image , pa dobra ideja, da si se tega sploh spomnila user posted image  samo veš kaj je še lepšega na tej tej slikci, poleg majčke? tvoj bušček user posted image user posted image user posted image  ta pa je najlepši user posted image

Krfjolca - upam, da bosta z dragim porihtala probleme, pa ne sekiraj se preveč, bolje je tako, da se pošteno skregata, kot pa da držiš vse v sebi, pa je še potem huje, veš tudi pri nama je tako, zato pa se je treba ziher vsake toliko časa "sprazniti"user posted image ter povedati vseeeeeeeeeeeeee kar ti leži na duši, pa čeprav so to bedaste stvari, samo da si olajšaš dušo, mi user posted image  pa smo še itak bolj posebna kategorija, ker nas mečejo hormoni user posted image  upam, da sta se pobotala, par teh zate user posted image user posted image user posted image user posted image

ena punca je enkrat ne dolgo nazaj napisala, da je kupila ali so ji kupili (tega ne vem več user posted image ) blazinico za dojenje, kako ta blazinica zgleda, ker bi jo rada tudi jaz nabavila, mi lahko katera kak link priskrbi ali pa sličico, kako zgleda? pa pravite, da je sedaj uporabna za spanje user posted image  pomoč user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
23.9.2006 9:50:28   
Mami23
IZVIRNO SPOROČILO: Monika79
ena punca je enkrat ne dolgo nazaj napisala, da je kupila ali so ji kupili (tega ne vem več user posted image ) blazinico za dojenje, kako ta blazinica zgleda, ker bi jo rada tudi jaz nabavila, mi lahko katera kak link priskrbi ali pa sličico, kako zgleda? pa pravite, da je sedaj uporabna za spanje user posted image  pomoč user posted image user posted image user posted image  

linka sicer ne vem, meni jo je tašča kupila v arielu....zgleda pa kot full debela kača user posted image ...ma res je super, če imaš težave s spanjem ti priporočam in pri dojenju bo tudi full prav prišla, ker malega gor položiš in ti nič ne trpiš...nič te ne boli, ker ti ga ni potrebno podpirati user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
23.9.2006 9:53:55   
Mami23
uuuuuuuu Matejka81..zloooo lepa majčka....joj meni se pa ne da nič takega ustvarjat user posted image ...nisem jaz za tako...sem bolj za kuhinjo ipd. user posted image . dones imamo pa trgatev, zdaj še čakam da se štrudelj speče, včeraj sem marmorni kolač spekla (mmmm kako je dober) user posted image  potem pa letim...

**Petra**.... daj malo povej kako je bilo na UZ-ju v LJ???

lep dan, pa-pa

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
23.9.2006 9:56:10   
Capyka
Evo tule je link: http://www.rika123.com/

A je res tko fajna? Jaz ne morem spat... sem že k ena sovica oka...
Prej sem hudo fajn spala, sedaj pa že dva tedna blodim okol... user posted image

lp

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?