Monika79
|
ojla punce Tako sedaj pa sem vse prebrala, tako, da še sedaj moram nekaj stvari napisati Majas moram ti rečti, da je pri mojemu dragemu na prvem mestu ime Kaja, če bo punčka (ker je on zadolžen za ime, če bo punčka, jaz pa za fantka ) tako če bo bo punčka, mam dobre možnosti, da bo Kaja, ker se je on dobesedno zaljubil v to ime pa tudi meni je všeč, aha pa še ena stvar, sem malo nazaj zasledila, da se selita v domače kraje, paviš, da v Prlekijo? No od tam sem tudi jaz, tako, da lahko napišeš kaj na ZS, pa kaj več rečeve Glede praja cotk sem tudi jaz kar nekaj stvari prebrala glede praška, tako, da bomo kar malo šparali z njim, da bo bolj udobno mislim, da bom pa vseeno malo uporabila perlwola, da bo vse skupaj malo bolj mehko in cartljivo Moram še vam to povedati, da je že zeloooooooo malo prostora v mojem želodčku, ker res tako minimalno količino hrane v njega spravim, da je groza in seveda sem včeraj zvečer "očitno" pretivarala (meni ni bilo tako dosti ) pa sem vso večerjo zbruhala, počutje je točno bilo tako, kot na začetku ali je temu vsemu botrovala tudi zgaga ali kaj v glavnem sem danes taka, kot da me je vlak povozil ampak ni bilo tako hudo, sem se še šla danes na CSD urejat papirje za porodniško, pa denar za paket, pa za očetovski dopust, pa vse mi je tako lepo vse razložila, tako, da sve vse uredile, samo treba je hitro izpolniti papirje in hitro nazaj Kaja - ti pa lepo počivaj in se daj razvajati, da boš še malo vzdržala tako punce, pišite še kaj lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|