|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
19.9.2006 14:44:51   
Anonimen
Pozdravljeni mami23 in adelinna in dobrodošli user posted image ,

Povejta malo, kaj pa imena pa to,...imata že vse izbrano? Obe sta fino na začetku novembra,...user posted image  se bomo novembrke kar gnetle v porodnišnicah po Sloveniji v začetku meseca user posted image  . Kako se počutita? So to vajini prvi user posted image ?

Joj, še eno vprašanje,...povejte malo novembrke moje, boste rodile z EA ali naravno? Ne vem če smo že govorile o tem? user posted image
Mene ta EA prav nič ne mika user posted image . Kaj mislite?

No, jaz grem pa zdaj meso pečt, sem že lačna user posted image ,... potem pa še malo h knjigam,...sem že nekaj predelala user posted image ,...ogromno pa še moram user posted image

LP
user posted image

(odgovor članu adelinna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
19.9.2006 14:51:26   
adelinna
Hvala za dobrodošlico. To bo moj prvi user posted image . Ime še ni dokončno izbrano, obstajajo pa favoriti. user posted image

Glede EA še nisem odločena. Šla bom na predavanje, potem bom pa videla. Če bo šlo brez, bom raje rodila brez. Če bi bile bolečine pa tako zelo hude, bi se pa odločila zanjo. Vnaprej se ne bom odločala, ker ne vem kako bo. Sem pa zadnjič prebrala pri Pušenjaku, da ima 15-20% porodnic tako srečo, da sploh ne rabijo kakšnih hudih analgetikov, ker njihovi lastni endorfini naredijo svoje. Zdaj pa upam, da bom med njimi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
19.9.2006 15:00:25   
krfjolca
Jaz se za EA ne bom odločila. Se prepričujem z raznimi znanstvenimi članki, da je bolečina 90% v glavi. (Recimo: http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=140593&t=140593

Pa še 40 jurjev prišparaš user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
19.9.2006 15:06:43   
Anonimen
Ojoj 40 jurjov? Mislim, da je pri nas v MB brezplačna,...user posted image  naj me kdo popravi, če se motim,...ampak se mi zdi, da se ne plača user posted image .
Sicer pa sem jaz tudi že skoraj 100% odločena, da je ne bom imela user posted image . Bom že tega otrokeca na svet spravila ni vrag, da je ne bi user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2629
19.9.2006 15:26:15   
alja01
Ojlauser posted image !
Za mano je še en predporodni tečaj. Ja smo se mal o dihanju pogovarjal, pa opazovali smo kako se previja, pa o prehrani dojenčka so nam naložil. Ja ni čuden, da smo nosečke na kocu že čist zmešane, kaj je prav in kaj ne. En cel kup informacijuser posted image .
ja tud jst se sprašujem al naj kupiva tistga palčka zavijalčka al ne? Do zunanjih smeti sicer ni daleč (mamo svojo hišo), tko da res ne vem, ampak, da bi kr nonstop laufala po stopnicah gor in doluser posted image .
Ja moji krči v nogi so se malo umirili, user posted image hura za magnesol in kalcij.
No lepo se mejte, midva z mojimuser posted image  grema namreč zdajle mal denarnico si olajšat v trgovince z otroško opremo.
Lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
19.9.2006 16:14:35   
Nogavica
Jaz pa nisem opravila izpita user posted image user posted image user posted image .

Pa iz dneva v dan me bolj boli v koraku. Komaj čakam, da bo petek, da vidim, kaj bo gin. rekel. Upam, da ni kaj hudega, ker imam še polno stvari za opravit.

Moja pikica mi tako divja po trebuhu, da je veselje user posted image . Mi gre prav na smeh, ko začne izvajat akrobacije in mi razteguje trebuh v vse smeri. Jaz ne vem, kdaj ta user posted image  sploh spi user posted image . So v nekem dokumentarcu rekli, da v zadnjem trimesečju veliko spijo. Moja tamala ima očitno kratke intervale za počitek, pa jih sploh ne opazim user posted image .

Jaz še nisem nabavila nič kozmetike - ne zase in ne za user posted image . Bo treba čimprej v šoping, preden bodo bolečine postale neznosne user posted image .

krfjolca, čestitke za izpit user posted image user posted image user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
19.9.2006 20:13:01   
Monika79
no drage moje, komaj sem se prebila skozi vse poste user posted image user posted image  tako, da sedaj lahko začnem po vrsti user posted image user posted image

Majas pogledala tvoj bušček, je zeloooooooo lep, vidi se v primerjanju prejšnjih slikic kako rastemo a ne? user posted image user posted image

Meni se čebriček tudi zdi full dobra zadevica, samo sem premišljevala, da bi na začetku imela banjico, ki je že v previjalni mizici in ko bo user posted image  malo zrastel in se bo lahko kopal-a v čebričku user posted image  no o tem sedaj tako razmišljam, kaj pomeni, da bom vsega skupaj, pozabila pozneje kupiti/zamenjati user posted image user posted image user posted image  pri meni je vse možno user posted image

Kaj pa se tiče palčka zavijalčka, tega sem pa nabavila takoj ko sem začela kupovati stvari za user posted image  ker sem ga enostavno hotela imeti in pika, tako, da napišem novembra kako je kaj z njim user posted image user posted image

Da seveda ne pozabim pozdraviti Adelino in mami23 - lepo dobrodošle me čvekicami, jejjjjj vse več je novemberk user posted image user posted image

Krfjolca čestitke za opravljeni izpit, ti pa si prava faca, da najdeš še toliko energije, da tako pridno polagaš izpite user posted image user posted image  tako, da se user posted image  lepo s tabo uči user posted image

Nogavica - ne sekiraj se preveč, ker nisi naredila, boš pa naslednjič, boš videla, tako sedaj pa pobožak buščka pa boš boljše volje user posted image user posted image

Katere punce ste bile sedaj še na pregledu? user posted image  mislim, da vas je dosti bilo user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
19.9.2006 20:33:40   
krfjolca
Jaz imam pregled v četrtek, bi mogla imet prejšnji teden, pa sem prestavila zaradi izpita.
Vidim, da imate nekatere bolečine v koraku, mene tudi to muči že nekaj časa, zadnje dni je pa kar nevzdržno! Ko vstanem s stola ali zjutraj iz postelje, me kar zvije od bolečine in traja par trenutkov, da neha bolet. Ponoči se zbujam, kadar se v spanju obrnem, ker me tako zaštiha v medenici, da je groza. Ne pomagajo več niti blazine. Če se bo tole stopnjevalo, ne vem, kaj bo user posted image

Danes sem začela pisat diplomsko. Imam že 3 strani, hehe user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
19.9.2006 20:43:41   
adelinna
Krfjolca - čestitke. Tudi jaz te občudujem, da zbereš še toliko energije.
Nogavica - tebi pa več sreče prihodnjič.

Tudi mene boli med korakom. Ne se smejat, ampak najbolj me boli med ritnicama user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
19.9.2006 20:54:48   
Aja1
Pozdravljeni mami23 in adelinna še tukaj! user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli pa danes zadnjič materinsko šolo. Moj je dobil potrdilo, da bo lahko zraven pri porodu. Smo se pogovarjali pa malo o otročkih, pa o nas po porodu in tako naprej. Kar zanimivo.

Poročila s pregledov še čakamo....user posted image user posted image user posted image  Tri ste imele danes pregled....no, dajmo.....

Jutri greva pa z mojim na morje za nekaj dni....vreme bo baje dobro in upam, da se bova lahko tudi kopala, čeprav sem zame malo v dvomih, ker sem bolj pri zmrznjenih... user posted image

Adelinna, tudi moja user posted image  je še vedno na ritki in brca direktno v mehur...upam, da se nama obrnejo. Jaz na zunanji obrat ne bom šla....bomo imeli pa CR.

Nogavica, držimo pesti, da bo naslednjič šlo bolj gladko na izpitu.

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
19.9.2006 23:00:47   
majas
Čer!
Sem morala v bratovo sobo in pokukati kako ste kaj danes user posted image  jaz sem tako utrujena, ta vlak do doma me je res utrudil pa čeprav sem vso pot reševala križanke...tamala pa je brcala da kar groza.
In kaj se mi danes zgodi pri G. Najprej stopim na vago in ta pokaže isto kg kot pred 4i tedeni..se je sestra kregala pa mene je tudi postalo starh. A se tolažim da ima še tisto starinsko vago ki tako ne kaže točno. Potem pa je sledil UZ in hvalabogu je vse vredu...mala je dovolj velika, le komaj 1600 g ima...hm...pri 32 tednih...ginek.je rekel da je vredu user posted image pa res se bom bolj potrudila pri hrani. In to še ni vse, komaj sem čakala na Uz in kaj se zgodi...postane mi slabooo, se mi začne vrteti nič nisem več slišala...in potem me je ginek.k sebi spravljal. Oh joj...user posted image  sem potem samo malo videla svojo pikico, a je lulo tako lepo pokazala da sem jo še jaz razločilauser posted image  res nevem zakaj nimam apetita...

Pozdravljene tudi nove med nami,,,kje ste se tako dolgo skrivale?

Jaz me bom imela EA... baje je samo super roditi na stolčku...dosti lažje...ampak moj staromoden ginek.je rekel da neee ker je preveč raztrganih presredkov tako da..bom tako kot vse že od nekdaj...saj res manj sekiranja in kompliciranja pa bo...

Nogavica saj bo pa šel izpit naslednjič...

tako zdaj pa ajat, ker mi mala že cel dan nagaja, jo je ta vlak pošteno zmučil in prerukal-boga... Upam da mi jutri vse papirje uspe rešiti...ah to letanje... greve pa z mami tudi za posteljico gledat user posted image  joj sem bila dolga...
lahko noč vsem

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
20.9.2006 5:27:40   
viv_
Saj ne vem, a je dobr večer, a dobro jutro... Ampak, spet ne morem spat user posted image  

Najprej mal o EA - jaz grem kar navadno rodit. V prvo je šlo super, sploh ne tako zelo boleče, relativno hitro, brez šivov... V drugo naj bi bilo pa še lažje. Res upam, da bo tako ...

Včeraj smo končno do konca spedenali za košek, po vseh zapletih na bankah uspeli nakazat denar. Upam, da bo prišel pravočasno, ha ha...

Punce, od danes naprej bo baje spet malo bolj sončno... Super!

No, uživajte pa lahko noč! Se grem še malo premetavat po postelji.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
20.9.2006 7:03:27   
Mami23
jutro....user posted image

no včeraj sem se vam res samo pridružila in nič napisala, ker sem bila skos leteča...dons pa to čutim v križu in v nogah user posted image

no včeraj sem tudi jaz imela UZ in ima naša user posted image  že 2500g (pri 33t3d), obseg glavice je 286mm, obseg trebuščka pa 317mm, femur (stegnenica) pa meri 66mm.....gin. še sama ni mogla verjet, da je že tako velika in težka...glavica se ji je že zelooo nizko spustila, tako da moram veliiiiko počivat....no odločila sem se da še ta teden hodim v službo, potem pa bom lepo doma in uživala zadnje mesece ali pa mogoče tedne user posted image ...zdaj moram k gin. čez 14 dni, da se bomo pogovorile o porodu user posted image . Očitno je naša mala zeloo neučakana in bi rada čimprej videla mamico in atija user posted image

glede EA...na predavanje bom šla, če se bom pa odločila zanjo pa še ne vem povedati user posted image

zgaga tudi mene peče kot 100 user posted image ...imam skos rupurut v torbici...brez njega ne grem nikamor user posted image

Aja1 in ostale seveda  včeraj je v mat. šoli ena povedala da imajo v BC ene pleničke slovenskega proizvajalca RACMAN pleničke se imenujejo so pa iz 100% bombaža in jih pediatri zelooo pohvalijo....kot nekakšne hlačke so...ne vem moram iti pogledati....

najina princeska Neža se je rodila 17.10.2006 ob 19:00 v Novem mestu
http://mami23.moj-album.com/

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
20.9.2006 8:11:15   
**Petra**
Jutro, še z našega konca. Kar neki časa je trajalo, da sem pregledala se za nazaj.

Jah, glede EA. Jst sem prvič rodila z EA, ker se nisem odpirala in še umetne popadke sem dobila, tako da mi je gin sam svetoval, če sem mogoče za, in ker je blo vse skupi bolj tko tko... user posted image , sem se seveda odločila zanjo. Zdaj, drugič, nameravam it na to predavanje, ker je drugače ne dobiš, kako bo šlo, pa bomo videli. Ker gre baje drugič lažje, tudi jaz nekako razmišljam, da gremo po naravni poti, če pa le ne bo šlo vse lepo in fino, pa seveda ostane EA. Prvič pa mi je bila eno veliko olajšanje. Bila sem tudi 7 dni čez rok, tako da so oni sprožili porod, ki pa se ni nikamor premikal.... uf, pustimo to. Kar groza je, ko se spomnim.

Ja, pred nami so baje res malo lepši dnevi, upam, da ne bo več dežja, dost ga je blo. Vsem, ki greste mičken na dopust, vam želim, da ga lepo preživiteuser posted image .

Moj otroček pa ima od 1700-1800 g, drugače pa sem v 31t. Drugeče je vse vredu, samo ob eni ledvički vidi gin eno liso in grem zato še na UZ v Ljubljano. Lih danes jo morm poklicat, če me je naročila. Pri nas mislijo, da se vidi črevo, ampak za vsak slučaj so me poslali še v Lj., ker jih je tam več na kupu, pa tudi mičkeno več izkušenj imajo. Upam, da bo vse ok.

No, drugače pa nosečnost kar laufa, če odmislim nadležne krče ponoči.

Zdej pa grem skuhat user posted image , pa pridem kmalu nazaj. Če je katera prisotna, naj se kaj javi, bove mal počvekali ob dišeči user posted image .

Se slišimo

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
20.9.2006 9:21:19   
Lana_s
Dobro jutro, ve ste pa res pridne čvekice. Ko najdem kaj časa za računalnik, komaj preberem kaj ste napisale potem pa me že Tina zmoti in se morema it igrat tak da sploh nimam časa kaj napisat.
Glede EA, prvič je nisem imela in je tudi zdaj ne bom. Pri bratovi punci so se v Lj dobro uro mantrali in jo zbadali v hrbtenico, da bi ji dali pa ji ni primla. Bom že preživela tistih par ur - upam da jih bo čimmanj.
Vidim da vas je kar nekaj še študentk. Meni je ostal še en izpit - mi ga zdaj tudi ni uspelo naredit, potem pa še diploma. Pa se mi tak ne da večuser posted image

Evo spet moremuser posted image bom zvečer kaj več napisala.

Lep dan.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
20.9.2006 9:22:20   
kaja11
Dobro jutro!!

Viv... ti pa si carica.... že kar februarski dopust si rezervirala. Jaz z glavo še niti pri porodu nisemuser posted image

EA.... joooj, mene pa tok mika. Samo kaj, ko se v LJ ne moreš fiksno dogovoriti, tako da sploh nočem o tem resno razmišljati. Na predavanje bom pa šla.

Samo  nekaj me zanima.... a na CSD grem samo s potrdilom o PDP, tam pa dobim vse ostale papirje, ki mi jih v službi izpolnijo??? Sem že pozabilauser posted image

Včeraj pri zdravniku je bilo OK... kri, voda, vse je v redu, plod naj bi bil velik (ne vem kdo ga bo ven spravil). G mi je razlagal kakšno dramo imajo doma.... ena triletnica in en tritedenski cof.... tamalo razganja od ljubosumnosti. Ful se je smejal in mi razlagal v smislu "mi smo kao v fohu in smo tamalo lepo pripravili.... pa ni čisto nič pomagalo". Potolažil me je, da bo verjetno pri nas bolje, ker je mali še tok majhen.

Majas... ene kregajo zaradi preveč kil, tebe zaradi premalo... kr neki.... glavno, da je z bebico vse v redu. Ti se nič ne sekiraj. Bebica v bušijo čist lepo poskrbi zase...

Neposredna povezava do sporočila: 2641
20.9.2006 9:23:34   
kaja11
Dobrodošle "ta nove".user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
20.9.2006 9:53:38   
Mami23
hvala, hvala za dobrodošlice user posted image

kolk ste se pa kaj zredile punce? jaz sem se vsega skupaj 12 kg, kar se mi ne zdi veliko...ali pač? user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
20.9.2006 11:30:44   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Mami23
kolk ste se pa kaj zredile punce? jaz sem se vsega skupaj 12 kg, kar se mi ne zdi veliko...ali pač? user posted image

Jaz sem se za 17, pa se mi tudi ne zdi veliko user posted image user posted image user posted image . Ne, šalo na stran, gin. me še ni kregal, obremenjujem se ne, bom že potem "dol spravila".

V novi Auri je članek z naslovom Previdno z UZ v nosečnosti. Avtorica pravi, da UZ ni tako nedolžen, kot si me mislimo.  Če bi imela čas, bi članek pretipkala, pa je kar dolg. Na spletni strani od revije pa ga ni. Če bo katera imela priložnost, ga naj prebere. Kaj ve mislite o tem?
Bom dala še kar "novo temo" v Nosečnost pa bom videl, kaj bodo še druge rekle.

Moj user posted image  pa me je prej poklical in mi povedal, da mi je kupil blazino za dojenje user posted image .

Lepo se imejte user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
20.9.2006 11:39:05   
krfjolca
Dan punce.
Se trudim že celo dopoldne s tole diplomo, pa ne gre. Ne zaradi drugega, samo skoncentrirat se ne morem, ker sosedov cucek tuli že 3 ure skupaj. Pa to ni res! Tako da sem se lotila svojih las, sem jih pobarvala, zdaj pa čakam na rezultat user posted image
Zvečer imava materinsko šolo, jutri pa pregled, potem bom pa lahko tudi jaz šla uredit na CSD.

S kilami sem na +9. Še ene 2-3 kg si dovolim, pol pa nič več user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
20.9.2006 11:46:29   
Mami23
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Moj user posted image  pa me je prej poklical in mi povedal, da mi je kupil blazino za dojenje user posted image .

meni je pa to blazino za dojenje kupila taščica...in moram rečt da je res super...super stvar...tudi potem za otroka podpirat pri sedenju, jaz zdaj spim z njo...nekako si jo zvijem med noge pa pod trebušček in veliko lažje in boljše spim...
mene tudi moja gin. ni nič kregala glede kg...pa saj se tudi ne sekiram preveč, jem vse po vrsti, še najraje pa čokolado....sem si včeri kupila 2 veliki milki v Műllerju....komaj čakam, da pridem domov pa da se malo posladkam user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
20.9.2006 12:27:04   
**Petra**
Tudi jaz sem ena tistih, ki ima še za opravit nekaj izpitovuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Jst vlečem 3 že eno leto, pa se nikakor ne morem spravit k učenju. Evo, zdej bo tu že drugi otroček, jst pa še na istem. Tisto leto, ko sem rodila, sem jih sicer nekaj naredila, potem se je pa kar ustavilo.

Glede UZ sem tudi jaz slišala, da ni dobro, če jih imaš preveč. Kaj točno pa piše v članku? Čist en kratek povzetek, bistvo. Sej včasih so pa v nosečnosti enkrat, dvakrat pregledali z UZ in to je blo tud vse. Zdej se je pa to kar razpaslo. Poleg tega, pa si le nekako pomirjem, če greš na UZ in izveš, da je z otročkom vse OK. Vsaka stvar je za eno dobra, za drugo pa slaba.

Lahko prepogosta uporaba UZ kako škoduje otroku?

Jst sem se nazadnje, ko sem mela pregled, in to je bilo 23.8., zredila za 12 kg. Se bom potem stehtala doma, pa vam javim nove kilograme. V prvi nosečnosti sem se zredila za 21 kg, tudi zdaj ne bo nič manj, se mi zdi, da jih bo še več.

No, se še kaj slišimo.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
20.9.2006 12:28:44   
Mami23
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81
Pozdravljeni mami23 in adelinna in dobrodošli user posted image ,

Povejta malo, kaj pa imena pa to,...imata že vse izbrano? Obe sta fino na začetku novembra,...user posted image  se bomo novembrke kar gnetle v porodnišnicah po Sloveniji v začetku meseca user posted image  . Kako se počutita? So to vajini prvi user posted image ?

ja to je najin prvi otroček, ki pa ga nestrpno pričakujeva...ime je že izbrano prav tako že vsa oprema in oblekice.....upam da bo ta PDP ostal in da naša user posted image  ne bo prehitevala, čeprav mi je gin. včeri rekla, da imam veliko možnost predčasnega poroda glede na velikost in težo naše user posted image ....no zdržat morve do 37. tedna potem pa lepo prosto po prešernu user posted image ....počutim se odlično...hitro se utrudim, samo nič zato, problem imam samo z ležanjem...ne morem bit pri miru in počivat...dobro saj se uležem pop. za kakšno urco ali 2, samo to je to...potem pa moram migatuser posted image ...malo mi zatekajo noge in roke, samo ni panike...

glede UZ-jev...eni gin. pravjo da ni nič narobe, če jih imaš več spet drugi pa pravijo, da so lahko škodljivi za mamico in še nerojenega otročička user posted image ...tko da nimam pojma kaj verjeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
20.9.2006 12:31:11   
**Petra**
Joj, Mami23, čokolada... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uf, tudi jst jo pojem napretek. Najlbolj mi tekne Kinder čokolada al pa kr kinder jajček. Ravno zdej jo meljem... mmmm, če je pa tako dobra.

Neposredna povezava do sporočila: 2649
20.9.2006 13:14:26   
Anonimen
Hojla,

No pa sem prispela domov,...uf danes sem imela pa maraton po mestu že od pol osmih zjutraj user posted image , sem šla v laboratorij dat kri pa vodo,...da vidimo, če imam diabetes ali ne user posted image , upam, da bo vse vredu, čeprav se mi je voda zdela po barvi ista kot zadnjič user posted image , čeprav sem se nalivala z navadno vodo in se izogibala sladkemu,...
No, bomo videli.
Na CDS sem oddala zahtevek za izdajo zavitka user posted image , tako, da čez kak teden dobim domov obvestilo in čez nekaj dni ga potem lahko grem iskat user posted image ,...sem pa šla povprašat kakšne barve so ti avtosedeži-lupinice, pa je rekla, da dobijo zapte škatle in da ona tega ne ve, niti si ne moreš izbrat - no škoda user posted image , upam, da dobim kakega lepe barve user posted image . So me pa včeraj taaaaaak razjezli doma user posted image , no moj foter,...da sem skoraj znorela,...včasih jih prav ne prenašam več user posted image , komaj že čakam, da rodim, resnično,... Posledično sem se danes v tolažbo vrgla v šoping in pustila spet kar nekaj denarja v mestu user posted image  user posted image , seveda kot zanalašč so v Pikapolonici dobili novo pošiljko oblekic za user posted image , baje, da niso še nikoli imeli toliko oblekic, in sem samo user posted image  user posted image , nisem se mogla upreti in sem kupila tak frajerski 3-delni kompletek user posted image user posted image , najprej sem gledala bolj punčkaste roza user posted image , potem pa ko sem videla tega umazano belega pa še taaak lep je,...pa sem vzela kar hlačke pa majčko z dolgimi rokavi pa mikico (bolj debelo) vse s podobnim motivom, res zgleda kot kompletek, pa še drago ni bilo user posted image . Za sebe sem vzela pa v Mullerju blazinice za dojenje,...hmm jih imajo po 350 sit, ampak me pa skrbi, da nisem od vseh šokov in žalosti izgubila mleko, ker moje prsi so take, kot, da ne bi bila sploh noseča, torej niso nič boleče, nič nabrekle,...nič user posted image  user posted image .
Vmes sem bila še na kavici s sošolko user posted image , no zdaj sem pa že hudičevo lačna,...kuha se krompirček za pire, mama pa je že včeraj nardila polnjene paprike user posted image . Aja, danes pa že nestrpno čakam na odgovor od mentorice za diplomo, da začnem nekaj pisat, upam, da ji bo moj predlog všeč,...upam, da mi bo še kaj sama predlagala in svetovala, držite pesti user posted image .

Lepo bodite,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?