Anonimen
|
Hojla, No pa sem prispela domov,...uf danes sem imela pa maraton po mestu že od pol osmih zjutraj , sem šla v laboratorij dat kri pa vodo,...da vidimo, če imam diabetes ali ne , upam, da bo vse vredu, čeprav se mi je voda zdela po barvi ista kot zadnjič , čeprav sem se nalivala z navadno vodo in se izogibala sladkemu,... No, bomo videli. Na CDS sem oddala zahtevek za izdajo zavitka , tako, da čez kak teden dobim domov obvestilo in čez nekaj dni ga potem lahko grem iskat ,...sem pa šla povprašat kakšne barve so ti avtosedeži-lupinice, pa je rekla, da dobijo zapte škatle in da ona tega ne ve, niti si ne moreš izbrat - no škoda , upam, da dobim kakega lepe barve . So me pa včeraj taaaaaak razjezli doma , no moj foter,...da sem skoraj znorela,...včasih jih prav ne prenašam več , komaj že čakam, da rodim, resnično,... Posledično sem se danes v tolažbo vrgla v šoping in pustila spet kar nekaj denarja v mestu , seveda kot zanalašč so v Pikapolonici dobili novo pošiljko oblekic za , baje, da niso še nikoli imeli toliko oblekic, in sem samo , nisem se mogla upreti in sem kupila tak frajerski 3-delni kompletek , najprej sem gledala bolj punčkaste roza , potem pa ko sem videla tega umazano belega pa še taaak lep je,...pa sem vzela kar hlačke pa majčko z dolgimi rokavi pa mikico (bolj debelo) vse s podobnim motivom, res zgleda kot kompletek, pa še drago ni bilo . Za sebe sem vzela pa v Mullerju blazinice za dojenje,...hmm jih imajo po 350 sit, ampak me pa skrbi, da nisem od vseh šokov in žalosti izgubila mleko, ker moje prsi so take, kot, da ne bi bila sploh noseča, torej niso nič boleče, nič nabrekle,...nič . Vmes sem bila še na kavici s sošolko , no zdaj sem pa že hudičevo lačna,...kuha se krompirček za pire, mama pa je že včeraj nardila polnjene paprike . Aja, danes pa že nestrpno čakam na odgovor od mentorice za diplomo, da začnem nekaj pisat, upam, da ji bo moj predlog všeč,...upam, da mi bo še kaj sama predlagala in svetovala, držite pesti . Lepo bodite,
|