*Karmen*
|
'Dan!!! Jaz sem se pa danes malo odklopla. Smo imeli delaven vikend. No, vsaj sobota je bila obupno delovna. Moj je celo dopoldne zidal, jaz pa celo popoldne pospravljala za zidarji. Pol mi je pa ob pol dvanajstih dopoldne rekel, da mora eno lestev peljat nazaj k enemu frendu. Pa ga ni bilo do enajstih zvečer. Je šel mal praznovat zaključek zidarskih del... Men je pa tud čist prav prišlo nekaj samotnih uric. Sem imela že poln kufer strežbe in čiščenja... Ravnokar sem prišla s sprehoda. Me je moj kuža mal peljal ven. Ja, pri vas se pa že ful dogaja!!! Najprej ena velika dobrodošlica novi marčici IJI, ki je vse do danes samevala na sosednjem forumu. No in zdaj je končno našla svoje sotrpinke... IJA, vso srečo pri pridelavi jajčk in pri punkciji, ki bo izgleda prav hitro. Ravno tako želim vse najboljše Sisy, ki jo tudi loči do punkcije le še tri ali štiri dni. Upam, da se bosta srečali v čakalnici. Je takoj bolje, če se najdeta dve čveki... Kaj imata pa vedve, Mojca in Elysabeth? A sta druga drugi fovš, al kaj? Eni ni prav, ker se dobro počuti, drugi ni prav, ker se ne počuti dobro... Mojca, ti čimveč počivaj in se pusti razvajati, Elysabeth, ti pa uživaj v tem, da te nič ne boli. Če maš pa kakšno željo po glavobolih, pa danes zvečer rukni nekaj "ta kratkih"... Jutranji glavobol in slabost zagotovljena . Če bi pa rada, da te trebuh boli, pa pojej mal surovega krompirja . Pa ne zamerit. Ti samo uživaj, dokler je vse ok. Joj, Teja, tebi sem pa jaz fovš. Jaz sem tok uživala na bolniški, da bi šla kar takoj še eno punkcijo in ET naredit... Sam, da bi spet lahko mal po svoje filozofirala... Pa glej, da se boš redno javljala in poročala o počutju in občutkih. O, pa Andreja se je javila. Ma si faca... Sej je lepo, da Teji želiš vse najlepše... Ampak, kaj pa ti? Pozabila si kaj o sebi napisat!!! A nas boš kar firbčne pustila? Kako je zdaj, ko si srečka nosečka? Kakšni so občutki? No, dajmo, tipkovnico pod roke, pa takoj pisat!!! Od vseh pa je danes najbrž najbolj hudo Vampirki. Po tolikem času pride iz toplih krajev, kjer je uživala na dopustu... Zdaj pa kar v službo. Jaz bi na njenem mestu sigurno gripo dobila, da bi se še mal spočila od dopusta... No, pa je spet nastal cel roman... Zdaj pa vas na hitro pozdravljam in vsem želim veliiiiiiiiiko sreče in čimprej poročajte!!! LP. Karmen.
|