žužu
|
Halo kolega, najlažje je kritizirat, zadaj mi pa povej- leva vlada ti smrdi, desna je popolnoma nesposobna, povej kdo v tej državi pa je sredinska stranka. Kdo po tvojem pa bi bil primeren za našo oblast. Ali ni prejšnja vlada sprejela vsa denacionalizacijska sranja. Vse je bilo v času, ko je bila na oblasti Drnovškova in Ropova vlada. O verouku v šoli se je močno začelo govoriti v prejšnji vladi, pa hvala bogu ljudje tega niso sprejeli. Vsa korupcija, ki peha našo dravo navzdol, je bila plod prejšnje oblasti. Vse vzvode oblasti je imela v rokah, vsa najmočnejša podjetja - Lek, Sava, Telekom, Dars, Merkator, Hit, Loterijo...., Denar za vojsko je šel za druge namene, denar za državne ceste tudi drugam, zadolževanje je raslo.... Cerkev je prav v prejšnji oblasti dobila najmočnejšo vlogo v zgodovini Jugoslovanstva in Slovenstva. Lepo prosim kdo je vodil denacionalizacijo, sprejel vračila nepremičnin v naravi, - Bled, Pokljuko, Škofijske zavode - Šentvid, da ne govorim o gozdovih, pa o državni subvenciji oziroma plačevanje duhovnikov iz drž.. proračuna. Ustava lepo določa kakšno vlogo ima cerkev v državi.... Hvala bogu, da je jokajoči otrok Rop odletel iz stolčka, katerega ni bil nikoli vreden.. Spomni se njegovega obnašanja ko je izgubil na volitvah, moj 7 letni otrok se bolje obvladuje, ko ne dobi nekaj željenega. Za premagati prejšnjo vlado, je bilo potrebno vzeti tudi stranke, ki si tega ne zaslužijo, za njihov vstop pa jih je bilo potrebno nagraditi z določenimi položaji. Pustimo to vlado delovati vsaj 8 let, potem pa lahko potegnemo črto. Zaj pa se po večini izvajajo še programi sprejeti v prejšnji vladi... Ja pa še to v prejšnji oblasti je bila Vojska v PIZDI, policija v PIZDI, sodstvo v še večji PIZDI, zdravstvo prav tako v PIZDI, šolstvo v PIZDI itd.. saj se mi ne da vsega naštevat. Bodimo realni, lepo te prosim, pa mi povej čudežno formulo, da se navlaka, ki se je v 12 letih navlekla v drž..organe počisti v 2 letih..... Zdaj se vsaj poskuša urejati zavoženo Javno Upravo, ki je birokracko zakomplicirala življenje drževljanom do AMENA... Za registracijo vozila si rabil 2 dni dopusta, na dve leti si menjal potni list, policija je postala birokracka ustanova, prav tako vojska, da o sodctvu ne govoriva ,saj si čakal 10 let ali več da si dobil rešen pravni spor. Poglej samo statistiko KD, kako so porasli in seveda umetno prikrivanje le tega... Koliko mafiskih umorov in prav nobeden ni bil raziskan.... Tu močno smrdi....Nobeden od politikov on pokvarjenih gospodarstvenikov ne sedi, pa so pokradli miljarde dolarjev...
< Sporočilo je popravil žužu -- 23.2.2006 20:50:05 >
|