Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 17.2.2006 21:59:18
|
|
|
|
2ursae
|
o ja, že skoz sem Janševka. Članica SDS, kjer sem tud spoznala svojega moža .
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 17.2.2006 22:12:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji denarnici so všeč desničarji, srcu pa levičarji.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 17.2.2006 23:03:21
|
|
|
|
polona2
|
Vedno volim SDS. Če bi imeli stranko Zelenih, ki bi si zaslužila to ime, bi volila njih. Zamenjava oblasti me je osrečila. Prav zares. Pa drugače ne dam veliko na politiko. Sedaj imajo možnost, upam, da je ne zapravijo.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 18.2.2006 0:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
So prišli takšni časi ( kot 41' ) , da če si za leve, moraš bit anonimen. Upam da bo kmal spet svoboda izražanja
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 18.2.2006 1:27:15
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz sem itak mal leva, drugače pa sem asica. Na volitvah pa vedno volim tako kot Jančika - male "nepomembne" (eko) stranke.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 18.2.2006 8:12:15
|
|
|
|
paris
|
Na tako delikatna vprašanja pa ne odgovarjam!
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2006 22:15:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 19.2.2006 10:38:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Definitivno sem levo usmerjena, ampak trenutno ni nobenega na levi, ki bi mi bil všeč. Sicer pa so politiki vsi isti. Vsak poskrbi samo in izključno zase, razlika med njimi je samo v tem, da eni naredijo malo škode, drugi pa nekoliko več.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 19.2.2006 12:38:45
|
|
|
|
Anonimen
|
politka me ne zanima, dokler ne bo verouka v šolah in podobnih cerkvenih kretenizmov!
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 21.2.2006 10:45:12
|
|
|
|
Vilma
|
Sem levo usmerjena, naklonjena trenutno Social demokratom, moj dragi je zadrti Janševec. Doma imava dostikrat vroče politične debate. Zdaj znava speljat, na začetku je bilo pa parkrat kar hudo! Ko sva se spoznala, pa sem mislila, da ga bom kar pustila, ko sem zvedela, da je eno leto celo Jelinčiča volil!!! No, po tolikih letih spoznaš, da politika ne sme odločati o tvojem življenju Mene bolj zanima, kako je pri vas doma? A se tudi "kregate" okoli politike al ste si zbrale partnerje, ki so naklonjeni isti politični opciji kot ve? vsem ringarajevkam
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 21.2.2006 10:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Mene bolj zanima, kako je pri vas doma? A se tudi "kregate" okoli politike al ste si zbrale partnerje, ki so naklonjeni isti politični opciji kot ve? Mojega politika sploh ne zanima. Preden greva na volitve, me vpraša, kaj bom volila in on ponavadi isto naredi! Ati je pa v strani SD, in čeprav sem jim tudi jaz najbolj naklonjena, se lahko hudo spreva, če dam komu drugemu kaj prav!
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 21.2.2006 11:04:30
|
|
|
|
Moyca_
|
na sredinski
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 21.2.2006 16:18:25
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Mene bolj zanima, kako je pri vas doma? A se tudi "kregate" okoli politike al ste si zbrale partnerje, ki so naklonjeni isti politični opciji kot ve? he,he, mi2 sva se spoznala kot aktivista pri SDS, tko da se politično čist strinjava, pol pa pametujeva, zakaj so naši dobri, uni tadrugi pa fuj. Pa tud, če bi se mu kakšna druga stranka dopadla, se ne bi kregala, ker sem mnenja, da če imaš nekoga rad, spoštuješ njegove odločitve, seveda tudi tiste, s katerimi se načeloma ne strinjaš.
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 22.2.2006 8:08:08
|
|
|
|
kalbo
|
Ja, sam lohk pametuješ v nedogled, pa ti sigurno ne rata izpametovat niti enega pametnega in tehtnega razloga zakaj so Janševi dobri.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 22.2.2006 8:17:59
|
|
|
|
daddy
|
drži, kalbo ( tvoja trditev namreč ).
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 22.2.2006 11:29:32
|
|
|
|
Maček Muri
|
Drži, drži, na našo žalost še kako drži
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 22.2.2006 11:29:57
|
|
|
|
polona2
|
Ja, ker so bili "vaši" toliko časa na oblasti, se sedaj v naši deželi cedita med in mleko. Saj vem, da trpite, ampak, res je bil čas za spremembo oblasti, pustimo času čas, ne more se spremeniti na bolje v letu dveh, kar so drugi zafurali skozi leta. To je vse, kar bom napisala, v bistvu mi je čisto vseeno, katero stranko podpirate.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 22.2.2006 11:36:04
|
|
|
|
arielca
|
Jaz izbiram med bolj in manj škodljivimi. Neškodljiv ni nihče. Z mojim se pa o politiki nič ne kregava, ker imava zelo podoben pogled na to.
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 23.2.2006 10:10:01
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: polona2 Ja, ker so bili "vaši" toliko časa na oblasti, se sedaj v naši deželi cedita med in mleko. Saj vem, da trpite, ampak, res je bil čas za spremembo oblasti, pustimo času čas, ne more se spremeniti na bolje v letu dveh, kar so drugi zafurali skozi leta. To je vse, kar bom napisala, v bistvu mi je čisto vseeno, katero stranko podpirate. Naši? Moji niso nobeni. Pa ne mi rečt, da nasedaš političnem natolcevanju, da so za vse bedarije in neumnosti krivi prejšnji oblastniki. Svašta. To je pa eden najbolj bednih argumentov, kar sem jih slišal. Prejšnji so krivi za marsikaj, samo za neumnosti in kikse zdajšnjih pa prav gotovo ne. Samo toliko budal na kupu, pa še na oblasti pa v celotni zgodovini še nismo imeli...pomojem.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 23.2.2006 11:15:02
|
|
|
|
LONA13
|
sredinsko vsi so enaki
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 23.2.2006 12:08:46
|
|
|
|
polona2
|
No, ja.Tudi s tem se lahko tolažiš.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 23.2.2006 12:16:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Levičarka. Živim pa med samimi desničarji
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 23.2.2006 13:16:23
|
|
|
|
žužu
|
tolk sranja, kot ga je prejšnja oblast naredila, se pa res ne da v parih mesecih popravit. janša bo najprej potreboval štiri leta, da bo vsaj malo pošistil...sej nima čarobne paličice! drugače pa kar se tiče koalicije, ja koga pa naj bi izbral? med bedniki, najmanjše zlo. sicer pa on že ve, kaj dela, je šel načrtno v to. počasi se stanje menja in prihajajo za njim pravi ljudje gor. še mau počakte, pa bo tud v sloveniji red. ja.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 23.2.2006 13:46:00
|
|
|
|
kalbo
|
Žužu, pa polona2, se ne gre za sranje prejšnje oblasti ampak za kozle, ki jih strelja nova. Sicer se pa Janševi slepi publiki itak ne da nič dopovedat. Rad bi pa slišal en sam tehten razlog o dobri izbiri desne strani, ker sem ga sam kar nekaj časa poizkusil najti, pa mi na žalost ni uspelo. Iskal sem ga pa, ker mi je Ropova LDS močno zasmrdela. Na vseh predvolilnih bojih je sodeloval kolega Branko Grims, ki ne zna šteti niti do pet, kaj šele da bi kak pameten argument dal od sebe. Kako naj voli človek politično strujo, ki jo dobijo na laži v eni uri vsaj petkrat in hkrati daje močno nerealne predvolilne obljube. No in na žalost se je zgodilo najhujše, tadesni željni oblasti kot lačen lev plena so dobili hudo premoč in začeli hiter in nepremišljen cunami, ki nam bo pustil dolgoročne posledice. Adijo sociala...papa...drvimo v Ameriški sistem s svetlobno hitrostjo... Na položaje so nastavljeni turbonesposobneži, ki so tam samo zaradi stolčka. Lep primer je gospod Drobnič. Ta je ena večjih Janševih cvetk. Takoj za njim je gospod Podobnik, ki niti ne ve, kaj naj bi počel na Ministrstvu za okolje in prostor. Da ne govorim o gospodu Ehrjavcu in njegovih špecialnih izjavah. O uvoženem Argentincu, ki serje po ministrstvu za finance pa niti nebi zgubljal besed. Najbolj jim pa zamerim, da so vsi od prvega do zadnjega sedeli v prvi vrsti v Ljubljanski stolnici ob posvečenju nekega podškofa. To je lep dokaz, kam je usmerjena naša vrla nova oblast. Še malo, pa bo verouk v šolah. Da ne govorim, kako mi je bilo slabo, ko sem slišal župnika s prižnice...volite te in te, ker je bog edino z njimi zadovoljen....BRUH Majčkeno je treba možgane uporabljat, pa mal premislit, kaj obkrožiš na volilnem listku. Tokrat je bilo najbolj pametno volit sredino.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 23.2.2006 13:47:16 >
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 23.2.2006 14:15:53
|
|
|
|
Marogica
|
Kalbo, se strinjam v celoti z vsemi tvojimi posti. Pozabil si samo D. Rupla, ki je najbrž doktorat iz aerodinamike delal. Ima neverjeten občutek in nagnjenja za obračanje po vetru. Me pa žalosti, da živi v naši državi toliko lahkovernih(beri "lahko" vernih) ljudi, ki res mislijo, da bo ta vladna garnitura naredila kaj boljšega. Mogoče pa res bo, saj ji Bog pomagal.
|
LubeničkaVam je všeč ime Arian?Da (
24%)
Ne (
76%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!