|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ste levo ali desno usmerjeni?
16.2.2006 8:25:08   
Anonimen
Že nekaj časa me mika odpret tole temo, vendar sem se mal bala odziva, oz. da ne pride do vroče krvi. user posted image  Pa vendar, zanima me vaše politično stališče. Ste bolj naklonjeni levici ali desnici? Morda ste celo v politični stranki? Katerega politika najbolj cenite? Katerega ne prenesete? Koga volite?

Jaz osebno nisem v nobeni stranki, vendar sem simpatizer nekdanje Združene liste, sedanjih Socialnih demokratov.
Politik, ki ga najbolj spoštujem je brez dvoma Milan Kučan.
Najbolj pa mi gre na živce Andrej Bajuk.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ste levo ali desno usmerjeni?
16.2.2006 8:28:39   
soncece24
Do zdaj sem vedno volila Jelinčičevo stranko. Sem šač mnenja, da nekdo mora štrene mešat. Posebej simpatičen pa mi ni nihče od politikov - ko pridejo na vlado so vsi isti: gledajo samo na svoje interese.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2006 8:30:37   
Anonimen
Janševa, od nekdaj.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2006 8:34:54   
Marogica
Zase lahko rečem, da sem levo usmerjena, ker mi gresta nazadnjaštvo in klerikalizem na živce. Politika ne cenim nobenega tako, da bi lahko rekla, da je nekaj posebnega ali boljšega, enako je z strankami. Volim po občutku-tudi DeSUS sen že volilauser posted image , vendar vedno levo usmerjene stranke.
Najbolj na živce mi gre Janez Janša, ki ga vizualno in "vsebinsko" ne prenašam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2006 9:22:39   
Anonimen
S politiko se ne ukvarjam,ker sem vedno mnenja da je politika
ena velika kur....user posted image Kogar koli bi volila ne bi dobro izbrala,ker so
čist vsi po svoje pokvarjeni.Najprej poskrbijo za svoje dobro in svoj žep.
Nikoli ne bomo zadovoljni,pa naj nas vodi kdorkoli.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2006 9:23:16   
daddy
   istega mnenja sem kot hijenca in marogica.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2006 9:29:54   
jakabuki
Janša, brez dvoma !!!!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2006 9:31:02   
CUKRČEK
Današnja oblast z Janšo na čelu podpiram 100%

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2006 9:38:25   
kalbo
Bil na levi, zdaj pa nikjer, oz na sredini. Janša in nova oblast nas peljeta v katastrofo. Moraš se pa že res potrudit, da se obkrožiš s toliko nesposobneži, kot se je Janša. Za to si zasluži en velik kompliment. Upam, da ga še pravi čas sreča pamet in se znebi idiotov ala Grims, Jerovšek, Bajuk, Drobnič, Podobnik familiy in se obkroži s pravimi ljudmi.
Janšo spoštujem kot dobrega politika in retorika. Ostali v njegovi struji so pa za kozlat.

Zdaj pa dovolj o politiki, ker je Kuser posted image . Se je lepš o otrocih pogovarjat.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 16.2.2006 9:40:15 >

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2006 9:40:05   
Anonimen
Vleče me na levo. Sedanje oblasti ne prenašam preveč dobro, kaj hitro se mi tlak dvigne, zato jih rajši ne gledam in ne poslušam. Nič ne bom rekla, da bi bilo pa dobro, če bi...., pa vendar se mi ni še nikoli zdelo tako slabo, nazadnajško, klerikalno (Marogica), kot je zdaj. Kmalu bomo  v srednjem veku: fevdalci in tlačani, pa če dobro pogledamo in si priznamo resnico, smo z eno nogo že. Ne morem razumeti, kdo podpira Janšo? Pa kaj ne vidijo, kaj nam dela....
Rajši ne o politiki......

Drnovšek, ja on je faca...., prej pa Kučan (še zdaj je karizma)

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2006 9:42:00   
kalbo
Nikoli pa ni dobro, da ima ena stran preveliko večino, pa naj bodo to levi al pa desni. Slovenija ima pa takšno večino že dolgo. Prej levo, zdaj desno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.2.2006 9:52:55   
Dejča
Če samo pogledamo, kaj delajo s trgovinami, ki so en čas odprte, pol spet malo ne, pa spet ja ... je lahko vsem jasno, da nihče - niti sedanji niti prejšnji - niso dorasli svojim nalogam. Poskrbijo le za svojo rit, kar je sicer normalno, toda tudi te riti bi lahko kaj znale in vedele, če se podajo na to pot.
Volim pa leve, pa čeprav niso kaj prida, vendar desna opcija pri meni NIKOLI NE pride v poštev. Moj pa voli na vsakih volitvah druge user posted image , toda tudi izključno leve.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.2.2006 9:57:13   
Cikica
Popravici povedano se v politiko ne razumem in nimam pojma o njej.saj itak ne morem nič spremenitiuser posted image user posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.2.2006 10:02:37   
viv_
Bolj levo usemrjena.

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.2.2006 10:28:47   
lelaval
Najbolj mi je bil všeč Milan Kučan, najmanj pa Janša.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.2.2006 10:36:08   
Jančika_
Svetovnonazorsko levo. Na domači politični sceni pa ni enega, ki bi mu zaupala, ne levo ne desno. Volit grem vedno, ponavadi kakšno obskurno ekološko gibanje.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.2.2006 10:37:53   
Bubamaraa
Jaz se strinjam s soncece24!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.2.2006 10:48:48   
Špacka

Bolj levo usmerjena.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.2.2006 10:50:12   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Bil na levi, zdaj pa nikjer, oz na sredini. Janša in nova oblast nas peljeta v katastrofo. Moraš se pa že res potrudit, da se obkrožiš s toliko nesposobneži, kot se je Janša. Za to si zasluži en velik kompliment. Upam, da ga še pravi čas sreča pamet in se znebi idiotov ala Grims, Jerovšek, Bajuk, Drobnič, Podobnik familiy in se obkroži s pravimi ljudmi.
Janšo spoštujem kot dobrega politika in retorika. Ostali v njegovi struji so pa za kozlat.

Zdaj pa dovolj o politiki, ker je Kuser posted image . Se je lepš o otrocih pogovarjat.

Tukaj se strinjam.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.2.2006 11:01:21   
mala Zala
No, ja, ko pridem do vrat, se na desno obrnemuser posted image user posted image , pa tudi drugače me v življenju čisto na desno vleče.

Pa, pa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.2.2006 11:04:31   
Skorpija
Jaz se popolnoma strinjam in najdem v obeh kalbotovih postih, tako da mi ni treba še enkrat pisati na dolgo in široko...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.2.2006 12:55:03   
petraz
Tudi jaz sem za Jelinčičevo stranko. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.2.2006 22:52:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ...Nekoč je bil Kramberger... user posted image user posted image user posted image ... in je bil Kerensi všeč...user posted image user posted image user posted image ...ker je bil na strani državljanov, ne države...user posted image user posted image user posted image ...zdaj je pa Jelinčič Plemeniti...user posted image user posted image user posted image ...ki j*** v glavo tiste, ki so pospravili Krambergerja... user posted image user posted image user posted image ...in je Kerensi všeč...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
17.2.2006 8:27:39   
Anonimen
desno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.2.2006 9:49:00   
Maček Muri
Je že Kalbo vse povedal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime za deklico?
xsandrax

Katero izmed naštetih vam je najbolj všeč? Hvala :)

Hana (53%)

Lina (26%)

Taja (21%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!