Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 8:28:39
|
|
|
|
soncece24
|
Do zdaj sem vedno volila Jelinčičevo stranko. Sem šač mnenja, da nekdo mora štrene mešat. Posebej simpatičen pa mi ni nihče od politikov - ko pridejo na vlado so vsi isti: gledajo samo na svoje interese.
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 8:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Janševa, od nekdaj.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 8:34:54
|
|
|
|
Marogica
|
Zase lahko rečem, da sem levo usmerjena, ker mi gresta nazadnjaštvo in klerikalizem na živce. Politika ne cenim nobenega tako, da bi lahko rekla, da je nekaj posebnega ali boljšega, enako je z strankami. Volim po občutku-tudi DeSUS sen že volila , vendar vedno levo usmerjene stranke. Najbolj na živce mi gre Janez Janša, ki ga vizualno in "vsebinsko" ne prenašam.
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 9:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
S politiko se ne ukvarjam,ker sem vedno mnenja da je politika ena velika kur.... Kogar koli bi volila ne bi dobro izbrala,ker so čist vsi po svoje pokvarjeni.Najprej poskrbijo za svoje dobro in svoj žep. Nikoli ne bomo zadovoljni,pa naj nas vodi kdorkoli.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 9:23:16
|
|
|
|
daddy
|
istega mnenja sem kot hijenca in marogica.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 9:29:54
|
|
|
|
jakabuki
|
Janša, brez dvoma !!!!
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 9:31:02
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Današnja oblast z Janšo na čelu podpiram 100%
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 9:38:25
|
|
|
|
kalbo
|
Bil na levi, zdaj pa nikjer, oz na sredini. Janša in nova oblast nas peljeta v katastrofo. Moraš se pa že res potrudit, da se obkrožiš s toliko nesposobneži, kot se je Janša. Za to si zasluži en velik kompliment. Upam, da ga še pravi čas sreča pamet in se znebi idiotov ala Grims, Jerovšek, Bajuk, Drobnič, Podobnik familiy in se obkroži s pravimi ljudmi. Janšo spoštujem kot dobrega politika in retorika. Ostali v njegovi struji so pa za kozlat. Zdaj pa dovolj o politiki, ker je K . Se je lepš o otrocih pogovarjat.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 16.2.2006 9:40:15 >
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 9:40:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Vleče me na levo. Sedanje oblasti ne prenašam preveč dobro, kaj hitro se mi tlak dvigne, zato jih rajši ne gledam in ne poslušam. Nič ne bom rekla, da bi bilo pa dobro, če bi...., pa vendar se mi ni še nikoli zdelo tako slabo, nazadnajško, klerikalno (Marogica), kot je zdaj. Kmalu bomo v srednjem veku: fevdalci in tlačani, pa če dobro pogledamo in si priznamo resnico, smo z eno nogo že. Ne morem razumeti, kdo podpira Janšo? Pa kaj ne vidijo, kaj nam dela.... Rajši ne o politiki...... Drnovšek, ja on je faca...., prej pa Kučan (še zdaj je karizma)
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 9:42:00
|
|
|
|
kalbo
|
Nikoli pa ni dobro, da ima ena stran preveliko večino, pa naj bodo to levi al pa desni. Slovenija ima pa takšno večino že dolgo. Prej levo, zdaj desno.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 9:52:55
|
|
|
|
Dejča
|
Če samo pogledamo, kaj delajo s trgovinami, ki so en čas odprte, pol spet malo ne, pa spet ja ... je lahko vsem jasno, da nihče - niti sedanji niti prejšnji - niso dorasli svojim nalogam. Poskrbijo le za svojo rit, kar je sicer normalno, toda tudi te riti bi lahko kaj znale in vedele, če se podajo na to pot. Volim pa leve, pa čeprav niso kaj prida, vendar desna opcija pri meni NIKOLI NE pride v poštev. Moj pa voli na vsakih volitvah druge , toda tudi izključno leve.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 9:57:13
|
|
|
|
Cikica
|
Popravici povedano se v politiko ne razumem in nimam pojma o njej.saj itak ne morem nič spremeniti
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 10:02:37
|
|
|
|
viv_
|
Bolj levo usemrjena.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 10:28:47
|
|
|
|
lelaval
|
Najbolj mi je bil všeč Milan Kučan, najmanj pa Janša.
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 10:36:08
|
|
|
|
Jančika_
|
Svetovnonazorsko levo. Na domači politični sceni pa ni enega, ki bi mu zaupala, ne levo ne desno. Volit grem vedno, ponavadi kakšno obskurno ekološko gibanje.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 10:37:53
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz se strinjam s soncece24!!!!
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 10:48:48
|
|
|
|
Špacka
|
Bolj levo usmerjena.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 10:50:12
|
|
|
|
Annny
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Bil na levi, zdaj pa nikjer, oz na sredini. Janša in nova oblast nas peljeta v katastrofo. Moraš se pa že res potrudit, da se obkrožiš s toliko nesposobneži, kot se je Janša. Za to si zasluži en velik kompliment. Upam, da ga še pravi čas sreča pamet in se znebi idiotov ala Grims, Jerovšek, Bajuk, Drobnič, Podobnik familiy in se obkroži s pravimi ljudmi. Janšo spoštujem kot dobrega politika in retorika. Ostali v njegovi struji so pa za kozlat. Zdaj pa dovolj o politiki, ker je K . Se je lepš o otrocih pogovarjat. Tukaj se strinjam.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 11:01:21
|
|
|
|
mala Zala
|
No, ja, ko pridem do vrat, se na desno obrnem , pa tudi drugače me v življenju čisto na desno vleče. Pa, pa!
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 11:04:31
|
|
|
|
Skorpija
|
Jaz se popolnoma strinjam in najdem v obeh kalbotovih postih, tako da mi ni treba še enkrat pisati na dolgo in široko...
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 12:55:03
|
|
|
|
petraz
|
Tudi jaz sem za Jelinčičevo stranko.
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 16.2.2006 22:52:21
|
|
|
|
Anonimen
|
...Nekoč je bil Kramberger... ... in je bil Kerensi všeč... ...ker je bil na strani državljanov, ne države... ...zdaj je pa Jelinčič Plemeniti... ...ki j*** v glavo tiste, ki so pospravili Krambergerja... ...in je Kerensi všeč...
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 17.2.2006 8:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
desno
|
|
|
|
RE: Ste levo ali desno usmerjeni? 17.2.2006 9:49:00
|
|
|
|
Maček Muri
|
Je že Kalbo vse povedal
|
|
|
oktoberdapealKatero ime bi izbrali za fantka?Max (
33%)
Alex (
26%)
Tinijan (
8%)
Leo (
20%)
Kris (
14%)
Število vseh glasov: 229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!