asso
|
Ojla kako ste kaj? Upam, da vse v redu. Pozdravček tudi že mamici Bejbi, čestitke javi se kaj tudi nam. Ja, sej vem, da je bolj malo časa... Nety pozdravljena med nami, vedno sprejmemo kakšno novo. Nas pa je kar nekaj septemberk. Gibi otroka bodo vedno močnejši. To je normalno, da jih čutiš sedaj nisko, kmalu bodo prave brce, na koncu pa bo samo še veliko premikanje... Glede utrujenosti nekatere hvalijo vitaminske tablete Centra MED MAMI.V škalici je 20 tbl. stanejo pa okoli 1500 sit - jaz jih nisem poskusila, ampak nekatere jih zelo hvalijo. Drugače ni kaj kot se sprijaznit z utrujenostjo. Počivaj več kot se, da ker potem ne boš imela veliko časa. Pinkiponki sem vesela zate, da boš imela parček in da ste vsi v redu. kje pa se ti ponovno skrivaš? Najbrž na lepem sončku in v igri s tvojo Tio. Pa kaj še delaš, ali si že na "life-ju"... Pa Lu, najbrž je tako zaposlena s poroko, da ji ne uspe nič napisati... upam, da lavfajo uspešno priprave. Pa za tamalo čeveljčke si dobila? ti pa še malo zdrži in zalavfaj te zadnje tedne, boš potem poletje lepo uživala. GoYa, a si zbrala vozek? Jaz bom pa hvalila kar mojega Jane trikolesnika. Je cena res malo zasoljena, ampak jaz bi ponovno dala vsak tolar, ki sem ga zanj. Preživel je vse mogoče makedame, njive, betone... res je šel vsepovsod in moram reči, da nismo imeli nič problemov. Še v drugo bo prišel kar v poštev. Prednost tega je tudi, da je zelo lahek in se lepo zloži za v avto. Tudi prevleka gor je še kot nova, čeprav je bil zelo v uporabi in tamala je jedla gor vse živo... V kombinaciji z lupinico in navetto nam je res prišel še kako prav. No, najbrž sem še katero pozabila omeniti zato tudi ostalim en lep pozdrav. No, naj malo omenim kako je z menoj. Za enkrat vse O.K. le krči so prisotni. Niso še tako pogosti, ampak pričakujem jih glede na prvo . Počivam več kot se da, kar je zelo oteženo zaradi Nastie, ampak za enkrat nekako uspeva, ko očka nima še veliko dela... V sredo sem imela morfologijo in ugotovila, da z je vse O.K., no ja poleg krčev je še to, da imam nizko placento in zaradi tega moram malo več paziti. Jaz upam, da bo šla na svoje mesto in da bodo zadnji meseci b.p. Spol Bo skrivnost do konca. Očka bi rad sicer zvedel, še posebno ker si želi fantka, ampak ni kaj, moral bo tudi on počakati. Moje kile kar naraščajo. Se širim kot en buhteljn. V prvi sem se v tem obdobju zredila le za ene 2-3 kg (ali celo še manj), sedaj pa imam že ene 6+, vendar s to razliko, da sem prvič kile pridobila že pred in sem štartala več kot sedaj. No, pa sej bo kmalu toplo, sadje, sladoled... in se bo malo ustavilo (vsaj upam)... bo že po porodu šlo vse dol... Kar dolga sem bila, ja ko se dam, se ne ustavim... Lepo se imejte v teh lepih sončnih dneh, pobožajte svoje in seveda tudi ta večje . Ciao asso