Pikapolonica
|
Hojla! No, da ne bomo na drugo stran pobegnile.... Se kar nekaj časa nisem oglasila. Pa ni nič narobe, samo ne znese mi. Dvakrat na teden hodim na aerobiko, ob torkih sva s Tio itak cel popoldan sami, ker je ati na angleščini, ob četrtkih smo skupaj.... In tako ure minevajo kot strela, pa je kar nenadoma že večer, in je treba dat Tio spat in potem se samo še poknem na kavč... No, kot sem rekla, z mano je vse OK. Zdaj se je pa tudi meni začel poznati trebušček in ne morem več reči, da sem se samo fejst najedla... Tudi hoditi sem začela drugače. Kot da me trebuh naprej vleče. Pa saj ne znam opisati. No, pa saj zdaj je tudi otroček že kar velik. Se mi zdi včasih kar čudno, ko pomislim, da je velik že 35 cm. Res, še sama ne vem, kje ga imam. Joj, BEJBA, zdaj si pa že doma kaj. In kaj počneš? Anže je v vrtcu, možek v službi... Še dobro, da je pri nas Tia še doma (se čuva pri babici v spodnjem štuku) in bom imela z njo toliko dela, da ne bo časa za čokolado. Ker, vam povem, pa kakšno sadje..... in zdrava hrana.... Kruh pa sir, pa piškoti in sladoled. To je tisto, kar mi paše. Aja, in kompot. Tega bi se pa ne mogla prenajesti. ASSO, to pa ni fino. Mislim, zaradi zobeka. Samo, je pa zobozdravnik tudi malo smotan. Saj bi mu jo lahko prinesla pač kasneje. Očitno jim vsak razlog prav pride, da si prestavijo delo za kasneje. Brez veze! RIBICA, zdaj pa ne vem, al sem kaj spregledala. Zakaj pa si na pediatrični kliniki. A je kaj hudega? No, saj grem še enkrat prebrat vse za nazaj, morda pa sama najdem odgovor. LU, sem ti pa kar malo fovš za tiste posnetke. Čisto malo no, da ne bo pomote. Jaz sem v začetku še tudi nekaj razmišljala o tem, da bi šla na 3D, potem sva pa na to kar pozabila. In ko zdaj pomislim, da najbrž nikoli več.... Ja, nikoli več. Ko sem bila noseča s Tio, je bilo toliko več časa za razmišljanje, pa božanje trebuščka. Zdaj pa moram še možeka kar opomniti, da če se zaveda, da je to najbrž zadnjič. Da najbrž nikoli več ne bo občutil brcanja, pa spremljal mene, kako se spreminjam, pa seveda prenašal mojo tečnobo .... Kar hudo mi je, ampak, mislim, da bosta res le dva. Kako pa kaj ve razmišljate? Si želite še kakšnega - otročka namreč? No tako, zdaj pa grem. Lepo se imejte. Upam, da se čimprej spet katera oglasi!!! Pa-pa, Pikapolonica
|