asso -> RE: 9. nebesa - 2 krog (14.2.2006 8:38:18)
|
Zelo sem vesela, da počasi kapljate gor. Nekatere zjutraj, druge popoldne v glavnem, da ste vsaj nekatere vesele za to debato pa počasi bomo upam, da kar številčne. Včeraj, ko sem odprla temo in v roku dveh urc ni bilo nobenega odgovora sem se že malo vstrašla, kje pa so vse te [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Ja, pa sej nekatere ne visijo non stop tle gor, imajo tudi boljšega dela. Res sem zelo zelo vesela, da smo ponovno skupaj in nas je res kar dosti v drugo. Jaz odštevam ure do prvega pregleda in vem, da bo vse v najlepšem redu. Sej skoraj se mi ne zdi, da sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], ker se ne počutim nič drugače kot sicer, no ja, razen gromozanske utrujenosti in občasnih lažjih slabosti. Sej res skoraj nimam časa razmišljati, ker kot večini prvi sonček poje preveč energije in vsako minutko, ko lahko jo izkoristim za se "ulešt" in odmislit vse. Goya in Sonček 2 - pardon Pinkiponki, obeh se še spomnem in tudi ostalih, ki upam, da se bodo čimprej pridružle, da bomo lahko skupaj malo počvekale. RibicaRR ti si pa itak kot vedno tudi dobrodošla. Pinkiponki, sej angine bodo minile, samo odmisli jih in boš videla, da bo boljše. Sej jaz bi tudi že imela prvi pregled, ampak sem se prenaročila, ker se mi je zdelo, da dva tedna prej se ne bi prav nič dosti videlo in sem se odločila, da bom zdržala še dva tedna več in takrat videla tudi [sm=smiley27.gif]. V prvi nosečnosti, ko sem se prvič naročila so me vprašali po datumu zadnje M in na podlagi tega me naročili. Takrat se mi je to zdelo tako dolgo in sem želela čim prej na pregled. Sedaj, ko sem poklicala, bi bila že takoj par dni kasneje na vrsti, sploh me niso vprašali o datumu, samo me naročili, pa sem sama kar premestila, ker itak vem, kdaj se kaj vidi in tako... Res ta nosečnost je čisto nekaj drugega, ampak vseeno tako lepa in pričakovana. No, se še kaj slišimo, jaz pa se sigurno javim takoj po pregledu (najbrž pa že kaj prej). Lep dan vsem skupaj in pobožajte svoje [sm=smiley27.gif] (nove in stare).
|
|
|
|