pinkiponki
|
Evo, končno še jst mal. Danes je še zadnji dan pusta in tko sm se veselila, da bo Taja rožica, evo, zdej je pa zbolela. Nimamo kej, bo pač drugo leto, sej je kostum k sreči malo večji, tko da ga bomo drugo leto porabli. Ja, kot sm rekla, Taja je zbolela. V petek sem jo peljala k zdravniku in je rekla, da je ena viroza. Potem je pa čez vikend začela še fajn kašljat pa smrkat, vročina pa tut ni kej dost padla in sem jo včeri šeenkrat peljala nazaj in je dobila natibiotike, ker ima mal angine. Ja čudno a ne, k sm mela pa jst že 100krat to angino v zadnjih treh mesecih. Jst sm mislla, da sm edina tko nesrečna zaradi teh bolezni, ki me dajejo te mesece, pa zdej še Taja, ampak vidm, da to sploh ni res - kolk nas je, pa nekatere ste še bolj boge - v bolnico pa 40 vročine. Lu...zdej pa vidm, da sva si midve tut ful podobne-vse neki bolno, rok imaš en dan pred mano, pa še hčerkico Majo imaš jst pa Tajo . Men je to tolk fajn, če vidim take podbnosti . Slabosti še vedno trajajo, mogoče so majčkeno milejše, upam, da kmalu tut to mine!!! Jutri mam spet g., itak sm skoz samo še okrog dohtarjev, upam, da je to zadnji izredni g. in da bodo potem samo še tisti pregledi, ki so pač nujni v nosečnosti. Glede imen pa jst že kr mam skor izbranga za fantka - Jaš, za punčko pa še ne, je ravno obratno kot prvič, za fanta ful dolgo nism vedla, kaj bi, sam pol sva itak vedla, da bo punčka in tut zdej bova verjetno vprašala. Bomo videli, kar bo bomo fuuuuul veseli, samo da bo vse okej. Bejba, jst bi tut kr na Havaje šla ko bom diplomirala, ker vse skupi že vlečem ko en smrkelj. Sicer zdej pišem in sm si določila, da do 1.maja diplomiram, ker drgač pomoje sploh nikol ne bom. Držim pesti, da tudi tebi čim preje rata!!!! Men je to že ful živce načel, v prvi nosečnosti sem en mesec pred porodom s tistim velikim trebuhom naredila zadnji izpit, zdele pa upam, da diplomiram in gremo drugo leto v lov za službo, bo vseeno lažje z diplomo pomoje, pa da se že končno tega bremena znebim, ki ga nosim že 3 leta - groza. Nč, vse srečke nosečke uživejte, sej zdej bo pa kmal pomlad in z njo lepo vreme in svet bo še lepši