lucika
|
saj smo verjetno kar vse tu in tam same...ampak dlje ko sem noseca, bolj sem obcutljiva, bolj ga pogresam... sicer mi je tasca rekla, da brez skrbi lahko pridem k njim, in naj bom tam, na zraku, pa lahko pocivam...lepo od nje, ampak doma je le doma, pa tud ce si sam:) saj bom sla malo na teren, pa bo. sam na prisilne pocitnice pa ne. evo, susilec pridno dela, jajcka je oprana, pa spalna vreca (a to mas lahko kar od zacetka?), pa en kombinezoncek, ki bo pocakal na mraz... arabela, kako dolgo se pa pol susi lezalnik, ce ga operem kar celega? mam namrec sposojenega, pa se je valal vmes po podstresju..saj ce bi bil nov, ne bi komplicirala... delam delam, non stop...ker pa nimam pravega plana, pa malo peglam, malo zlagam, malo perem, malo bedarije prestavlam..se nikjer nic ne pozna. so pa tak fajn take akcije, ko te noben ne moti. tega drugac ne morem, ker je moj zivcen ko pride domov. to, da razturim stanovanje in pol ko se mi ne lubi vec, lahko grem delat kaj drugega, al pa ven...pa nobenga ne moti:) psaša, a ne da je internet fina zadeva? hahaha, to jaz govorim, zasvojenka, ko racunalnik vgasnem samo ko crkne:) jaz ne vem kaj bi brez njega! bo pa pocasi res skripnil, ker me zajbava 100 na uro. upam, da bo vsaj do poroda zdrzal:) naja, jaz tud kateri dan ne cutim veliko brcik. niti pretegovanja. zadnjic sem ze celo panoko naredla, ker se nisem mogla vredu spomnit, kak je bilo pa dan prej...ja, pa je tisti dan minil, pol je pa nasa biba spravla not za dva tedna nazaj in naprej. pride dan zatisja, pa pride dan, ko sploh mira nimam...
|