|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
7.9.2006 21:59:39   
frrrr
vava, men se tut zdi tvoj trebušček majhen proti mojemu... pa imam obseg tut manjši.
mi gredo pa že orng na živce vse babnce, ki mi govorijo kolk me je skup in kolk me še bo, če me je že zdej tolk... med njimi so celo 3 takšne, ki imajo že svoje otroke... zdej se sam nasmehnem in grem mimo... potihem pa razmišljam kaj jim nej rečem, da jim zavijem jezike, ker jih imam res že dost. ima katera kakšen predlog?

glih sem imela foto session po stanovanju... morm domov nest mami in tašči pokazat kaj vse sva že nabavla user posted image no, sej še kr neki pomembnih stvari manjka (predvsem oblačila in kozmetika)... pa vseeno hodim kr gledat posteljnino, pa pri posteljici stojim in si jo ogledujem... joj, komi čakam user posted image

mi smo danes imeli psihično pripravo na porod -> katastrofa! mislim, da bom jutr povedala sestri, da je bolje brez tega... pride punca stara 20 let in nam tam govori bedarije... sama teorija, ki jo lahko že v knjižici Kaj morda še niste vedeli - dobiš jo z materinsko knjižico, prebereš... mislim, da bi morala to predavanje imet kakšna babica z vsaj 10 letnimi izkušnjami v porodni sobi!
drugo predavanje je bila pa fizična aktivnost in smo se učili dihat, pravilno držat, vaje za krepitev materničnega dna... poučno!

mejte se... jutr se bom potepala po MBju... kakšen nasvet za luštno trgovinico?

grem počivat... še zdaj se mi zdi full vroče v stanovanju... tuš sploh ne pomaga.... pa je že september... noro user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
7.9.2006 22:19:17   
muki1
Frrr, kar se tiče pripomb glede trebuha. Tudi meni grejo tak na živce. Pa zadnjič mi je celo ena punca rekla, ki se je btw: med nosečnostko zredila 25 kg, jaz pa do zdaj 13 user posted image ...češ, kakšna pa si, a boš dvojčke imela....mislim. Kakšna je šele bila ona. Ampak jaz se trudim, da nikoli ne dajem neprijetnih pripomb glede videza. Ta z dvojčki je nasploh priljubljena user posted image . Me vsaj enkrat na mesec kdo vpraša če bodo dvojčki, že od kakšnega petega meseca naprej.
user posted image  so mi pa ponavadi vedno lepe in se do sedaj še nikoli nisem v katero na takšen način vtaknila.
V bistvu je brezveze se za take stvari sekirat. Itak nosimo zaklade pod srčkom in smo seveda ponosne na svoje trebuhe, ampak res mi ni jasno, zakaj ljudje toliko prej najdejo kakšno pikro pripombo, kot pa lepo besedo user posted image .

Aja, pa še tema: vročina. Tudi mene obliva, včasih me ponoči kar naenkrat po celem telesu vročina obliva. To so verjetno hormoni. Jaz se spomnim, da se mi je to dogajalo po prvem porodu kar lep čas. Me je bilo ohoho vroče.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
7.9.2006 23:04:15   
@lina
Ej, ne se sekirat za te izjave. Priznam, jaz sem se v 1. nosečnosti ornk sekirala, ampak zaradi kontra izjav - malo pred koncem so mi vsi govorili, ja teb se pa nič ne pozna, kje pa maš kaj trebuha... Veste da so me tolk znervirali, da sem se resno začela spraševat, a moj user posted image  dovolj raste, da ni slučajno kaj narobe... No ženske na forumu so me pomirile, da naj se ne sekiram zaradi takih butastih izjav, ponavadi tistih, ki sploh niso bile noseče... in na koncu sem rodila ornk fantka, niti najmanj podhranjenega...

Vava, ful luštkan buši, popek je kar konkretno zunaj, a ne? Iščem meter po bajti, pa ga ne najdem, ampak že kakšna dva tedna nazaj sem imela 104 cm, tako da ti po moje kar držim štih.

Naš user posted image  tudi ne brca več prav veliko, se bolj preteguje in razteguje in obrača z ene strani na drugo... Pa pogledam svoj buši in si skušam predstavljati slabe pol metra velko bitjece, vse stlačeno tam notri, kako si skuša najti kaj prostora...user posted image

Meni je na CSD-ju rekla, naj oči prinese papirje ko bo točno vedel prvi dan koriščenja očetovskega dopusta. To je za moje pojme nekako tiste dni, ko bom v porodnišnici že v dveh kosih. Takrat bom vedela, kdaj točno bom doma, mogoče se mu glih prevesi mesec za upoštevanje zadnje plače, pa da ne bo rabil popravljat papirjev... 

Sicer sem pa ravnokar dokončala pecivo, ki ga jutri nesem v službo, na zadnji delovni dan. Nafilala sem šamrolce in spekla en višnjev kolač, za katerega sem recept našla na RR. Nič kaj veliko ne bom nosila, nimam ne časa ne volje še kar viset v kuhinji. Aja, pa še nekaj slanega bom spekla zjutraj  - pitulice - krasen prigrizek, za katerega sem recept snela pa na forumu prehrana na med.over.netu.

In ker me sedaj že ornk križ in noge bolijo od tega postopanja po kuhinji, se poslavljam za nocoj in grem v mižule. Mejte se!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
8.9.2006 6:56:03   
Evik
pa to ni res, jest bom popenla, k ne znam z računalnikom... evo napišem potem pa mi rata vse zbrisat pa jovo na novo...

a je kje kak smeško ki dela grrrrrrrr

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
8.9.2006 7:11:40   
Evik
me zanima a so še kakšne finte da si poenostavi človek to pisanje. recimo ko hočeš nekomu odgovorit, vidim da napišete imena na debelo, a same napišete, ali jih kopirate?
Frrr jaz sem prej tudi h KLunu na vič hodila, nisem vedela da še dela. pri moji g. me pa moti da nima nadomestne in da ji telefonska tajnica ne dela in če je ni je ni in je ni za dobit in potem se lahko slikaš, ker te nikjer drugje ne morejo sprejet, greš lahko samo na urgenco, kamor mi je pa brez veze hodit pa težit...

V MŠ sem bila v Lj.  v avgustu, meni se je zdelo malce razvlečeno pa tisto s fizioterapevtko ne rabi dragi zraven hodit, ker potem čaka, pa še kakšno je takšno...

zdaj pa hodim na telovadbo v babiško šolo, zadnjič ko smo se sproščale mi sploh ni bilo več za vstati, ta-mauček je glih zamigal, ker sem se sprostila in meni je pasal mir...

VAVA   pred nekaj meseci sva z znanko ki imava blizu pdp stopili skupaj pa je ona imela full večji trebušček od mene, no zdaj pa je tudi moj že dohitel njenega po mojem... pač odvisno kje nosiš... sem si pa čisto drugače predstavljala da bo ko bo velik, sem mislila da me bo kar naprej vlekel, se pa sploh ne čuti, razen ko bi dal kaj gor pa ne gre več ali ko bi kaj naredil pa ne gre več.

Altati in mtina 
jaz vsakič ko vprašam g. če smem imeti spolne odnose, reče, seveda.  zadnjič sicer ko je ni bilo in sem šla v porodnišnico se pokazat je ena zdravnica (je delovala malo nervozno pa še Cerar je bil zraven) rekla, da naj jih raje nimam, če pa že pa s kondomom. Potem je pa še Cerarja prosila, da pove kaj o tem, ker sem jo najbrž malo belo gledala, pa je rekle ,da je slišal da pravi gentleman počaka da se posteljica porodi...

a ste se že kaj slikale, za prihodnost? jaz še nič.

včeraj sva pa z dragim šla gledal polno luno ki jo je čisto na rahlo pogrizljal mrk...

uživajte in dobro jutro (mene je komar zbudil), grem delat...

user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
8.9.2006 8:16:12   
tasha23
Jutro, pri nas pa kaže da bo dež... saj nimam nič proti ker so se z vročino pojavile ponovno otečene nogeuser posted image
Samo spala bi, pa mi user posted image  ne da miru - ponoči me je zbudila taka oštra bolečina v trebuhu - izgleda, da se je naš mali v neko čudno pozo dal in jaz se nisem mogla premaknit. Očitno ima res zelo malo prostora in mi skuša povedati, kako mu je vedno bolj tesno in da si počasi želi na prosto.

Nam je g že na prejšnjem pregledu svetoval, če že ni nujno, da z user posted image  nimava odnosov, če pa se ne moreva zadržat pa morava biti zeloo pazljiva, ker se mi MV krajša. user posted image  Tako, da sva se z user posted image   odločila, da bova počakala, da ne bi morali tako zgodaj 'letet' v porodnišnico.
Kar se tiče pa vožnje avtomobila, pa se jaz ne počutim najbolje (sicer zelo rada vozim), vendar me zdaj blazno moti pas in sem zdaj veliko bolj pazljiva - raje ne riskiram kot sem npr preden sem zanosila.
joooj kako bi spala, pa ne morem. Upam, da bo jutri cel dan dež na obali (še sjali smo nekaj na vrtu user posted image ), da bom lahko počivala.
Tudi jaz sem se že nekajkrat vprašala kam je izginila SKIP, saj se ni več oglasila od junija-julija (nisem več sigurna) Upam, da je vse v redu z njo in z njenim user posted image .

Nič lepo se imejte in uživajte ta vikend - pa punce POČAKAJTE NO ŠE MALO IN NE HITITE S PORODIuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
8.9.2006 10:10:51   
frrrr
oj!

Evik - zgoraj imaš gumbke isto kot v MS Wordu ina lhko besedo označiš ter odebeljiš.
dr. Klun dela, ampak predvidevam, da je to sin tistega h kateremu si ti hodila.

drugače pa spanje... vsako jutro full težko vstanem... sem v službo začela hodit med 8:30 in 9:00, namesto ob 8ih user posted image danes sem bil ob pol 7ih čisto naspana in bi lahko kar vstala... pa sem se malce prisilila in zaspala nazaj... napaka user posted image zaspala tako trdo, da sem se prebudila šele 8:20 in čez 10 minut bi morala biti pri G... no, sem šibala in brzinsko opravila jutranje ošpravke... zamudila le 10 minut  user posted image

podatki:
naše dete težko 2001 g
okrog trebuščka je po očetu, saj ima komi 277 mm
povprečje vseh meritev kaže na starost otročka 31 t 6 d, sem pa v 32 t 3 d
BPD sem pa pozabila kaj je že... boš še šla prebrskat... je 85 mm
FL je 63 mm... tut morm preverit kaj to je
dete obrnjeno na glavo
in vse je ok user posted image

naročena čez 4 tedne... se mi zdi malce dolga... ampak očitno jetak protokol, saj sem opazila, da ste že ostale jamrale... takrat pa verjetno že CTG...

se še kaj oglasim... papa

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
8.9.2006 10:14:40   
Evik
hmmm kar nekim se že dogaja... jaz pa nimam trdega trebuha ali pa ne znam tega ločit... kakšen pa je to občutek?
menstruacij načeloma nisem imela bolečih, včeraj sem imela pa čez dan zelo podoben občutek kot takrat, ko se mi je menstruacija pripravljala - pač da se nekaj mal drugače dogaja v maternici... pa sem rekla - polna luna ven vleče. a bi lahko to bilo ali si pa samo domišljam?

odlično vreme za spanje...

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
8.9.2006 10:28:15   
Evik
ojla frrrr, no sej to mi je blo kr jasn -za odebeljevanje teksta mislim, sam sem mislila da še kakšna bližnica obstaja.

no kar se dr. Kluna tiče - moj je bil že takrat v penziji ko sem k njemu hodila to pa je cca pred 8 leti. Bil je pa prav zabaven.
meni se je v zadnjem trimesečju spet začelo zelo spati, tako kot v prvem. in ponavadi kar vlečem do 11, 12 ure. mam pač takšno delo, da lahko delam ko si odmerim - najraje ponoči.
a si potem tudi ti dobila tisti mali sprintani listek - meni je rekla, da je BPD glava - sam zdaj katera številka je prava piše 8.25 pa 8.59,
potem AC je trebušček - pri meni je 29.63 pa 28.37 - jah očitno je delala dve varianti

FTA pa FL pa ne vem kaj je  pa potem še neki procenti...

meni bi tudi pasalo da me prej naroča in zdaj nazadnje je rekla tri tedne - ampak takrat je ravno ni, tako da sem sama rekla sestri da naj bo čez dva tedna...

kaj je že CTG a ko srce poslušaš?

čao

user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
8.9.2006 11:04:31   
naja78
živ.
jaz sem pa že 2 dni v skrebeh.user posted image
na ctg-ju je user posted image spal in ga babca ni mogla zbudit,čist mal,se ni dal motit,...včeraj in danes pa opažam,da je user posted image zelo miren.tu pa tam kaj pomiga....in sploh se več ne kobaca,da se vidjo bule,ampak samo tu in tam na vsake par ur kak nežen trzljaj.....user posted image user posted image
kaj bi bilo to?????dans bom še opazovala,potem pa pokličem......

FL:femur lenght- dolžina stegnjenice
ctg:merjenje plodovih sr.utipov in gibov in seveda merjenje mamičnih popadkov

ful sm živčna,pogrizla sem si vse nohte,....je to normalno????tam so mi milil ctg ponovit,pa so rekli da če ga čutim,ni treba,ampak to je bla sreda......

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
8.9.2006 11:20:36   
muki1
Naja, saj če ga čutiš verjetno ni problem. Probaj dvakrat po stopnicah malo polaufat,pa par počepov narediti,potem se pa na hrnet uleži. Če Lanko zaspanko user posted image  ne bo naspidiran se pa pojdi pokazat, da se ne boš sekirala.

Ajde, akcija na stopnice...hop, hop, hop.

Pa javi, ko se bo zbudil.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
8.9.2006 11:21:59   
Pikabu
Ojla.

Luna je, punce, luna....

Mene pošteno daje. Sem brez razloga živčna, kar na jok mi gre, slabo mi je, po eni strani bi ful jedla, po drugi me takoj vse tišči in boli. Včeraj ponoči so se v križu pojavljale čudne bolečine. Zdi se mi, da popadki še niso bili, čeprav je bilo podobno. Se je pojavila bolečina, pa se je stopnjevala, ampak potem zelo dolgo ni popustila. Sem pa na pol spala in sem si mislila, da če bo kaj resnega, da se bom že zbudila. Potem sem pa spala brez lulanja skoraj do sedmih zjutraj. Zdaj sva z Emo bili že na dolgem sprehodu, vmes me je parkrat spet fino "zaštihalo", spodaj me vse kosti res že pošteno bolijo. Nič se mi ne da, prab leno se počuzim, še glavobol se me nekaj hoče lotetav. Mislim, da res samo luna zelo vpliva. Jutri ali v nedeljo bo že boljše.

Naja, če te skrbi, se samo pojdi pokazat. Bolje, da prideš za prazen nič in si pomirjena, kot da te to razjeda.

Jaz grem počivat, se mogoče kasneje še kaj oglasim.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
8.9.2006 11:34:07   
vava

ja, pa kar je obseg 107cm, če zgleda manjši je to zaradi pravega kota kamere (samosprožilec) - se verjetno že cel življenje mal fotkiča "bojim" in se nastavljam tako, da je videti kakšna kila manjuser posted image , ker sem vedno ca 5-10 kg v plusu (pa ne pretiravam s kakšnimi anoreksičnimi merami), ampak pri 170 cm se mi zdi nad 65 kg vseeno malce preveč.
Kar se raznoraznih pripomb in izjav glede vaših bušijev tiče - ne se sekirat!!! No in Evik - bližnjica do odebeljenih črk-pritisneš hkrati tipki Ctrl + B in pišeš naprej, ponoviš postopek, ko želiš spet navadno pisavo.
Ob 12.00 imam spet dekompresijo, pa da vidimo, če res pomaga pri otekanju, bom po dveh dneh mogoče spet ugledala kakšno kost v gležnju ali nartu. user posted image
Naja78 - jaz bi na tvojem mestu kar poklicala, jaz jutri začenjam 36 teden, pa se mi še zmeri "bule" poznajo.
Sporoči, kako ga boš zmotivirala - svojega zaspanca.user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
8.9.2006 11:36:48   
altati
Pozdrav vsem!
Jaz sem čist hin, ponoči sem imela recimo da 'lažne' popadke, na točno 15 minut. Moj user posted image  je bil ves paničen, živčen, mene je grabilo res fajn, proti jutru se je vse skupaj umirilo, ampak zdaj sem pa tako hin....
Peče me cel križ in boli me spodnji del trebuha, pa trebuh je trd kot kamen...
Sem klicala svojega gin. pa ravno danes ne dela, v Lj pa ne grem!!!!
vse skupaj je takooo čudno, tudi vsa čudna sem, kot da bi me še pritisk dajal....sem si ga izmerila in je 140/80, saj to menda je še ok, a ne?
A mislite da je to vpliv lune?
Je pa zdaj že cel dan trebuh trd kot kamen, prav boli me zdajle kot sedim, kot da bi moj prsni koš butal v skalo...madonca sem dala opis kaj?
Joj Vava, prav luštkan trebušček imaš...nekaj takšnega kot moj.....
Je pa dejstvo, da se je tudi  moj user posted image  zadnje dni hudo umiril, sem že mojemu rekla, da ni več tako živahen kot je bil...bolj narahlo, ni hudih obratov.....
Kar se pa tiče pripomb ljudi okrog nas, mene non stop vsi sprašujejo kdaj bo, pa kako velik trebuh imam, pa bla,bla, pa se sam nasmejim.....kj naj rečem-bedasti, firbčni, neumni, nevljudni....v glavnem, brez veze!
Punce, lep vikend vam želim!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
8.9.2006 11:43:29   
beki24
Naja78- tudi pri meni je kakšen dan bolj mirna, sicer se premika in kobaca, en dan bolj drugi dan pa manj- ampak zvečer je zmeraj aktivna, pa če je ponoči ful aktivna potem včasih večino dneva prespi! Mislim, da je pri tebi lahko samo psihološki učinek, ker na CTG- ju ni bilo ful akcije in zdaj vsako minuto čakaš in gledaš kaj bo!
Če pa ti ne da miru se pojdi pokazat- ne boš ne prva ne zadnja, boš pa pomirjena in potem bo tudiuser posted image  postala bolj aktivna!

Frrr- BDP je premer glavice(od ušeska do ušeska),ki pa sam nič ne pove, HC je obseg glavice in je bolj pomemben oz. če sta oba manjša je bolj majhna glavica in obratno, če je BDP majhen, HC pa normalen je glavica bolj ovalna- to je samo to!
AC je obseg trebuščka- pri tebi čisto normalen in je baje v pozni nosečnosti edini ki pove koliko težek, velik je otok (najbolj zanesljiv)
FL= femur lenght- dolžina stegnenice- spet en parameter po katerem določajo starost- ampak Pušenjak pravi- eni imajo krajše- drugi pa daljše noge, nismo vsi enaki!!
Pri vsakem od teh potem računalnik napiše PDP+-par dni in ginekolog ti potem eno povprečje pove!
Jst sm se ful presekirala zaradi teh rezultatov- moja je imela pri 31 t 1d samo 1633g- upam da je zdaj ko ležim na L boku kaj boljše, na pregled me je pa šele čez 5 tednov naročila, no zdej še dobra 2 tedna!

lp

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
8.9.2006 12:35:02   
Arabela
Hojla user posted image !

Ravno sem se vrnila s pregleda... vedno sem hitro na vrsti, danes pa sem na CTG čakala dobrih 45min, je bila gužva... drugače je vse ok, spet mi je naredila UZ, mala beba je težka 2390g in se ji še nikamor ne mudi... vse meritve so ok...  še vedno imam malce izcedka in zato mi je tokrat dala canesten... poln kufer že imam teh tablet... Jaz imam že od 33 tedna preglede na vsakih 14dni, kar se mi zdi prav ok, naslednji pregled pa imam čez teden dni... spet CTG..

Drugače je bila ta noč ubijalska.. vročina, polna luna, pesika ves čas lajala, jaz sem bila 100x na wc, bolel me je trebuh, skratka norišnica... in seveda sem se komaj vstala in tudi jaz skoraj zamudila na pregled..

Noge imam ful otečene, prstov na rokah pa tako več ne čutim, pa tudi kar precej sem utrujena.... zdaj grem par kitic odspati...

frrr, prepozno sem videla, da se danes potepaš po našem koncu.... user posted image .. če se boš potepala po centru mesta je tam OKAIDI (na Trgu svobode)... sicer malce dražje stvari (pa spet ne tako hudo) ampak ful luštkane... zraven te trgovina pa na vogalu MAMI, majhna trgovinica pa tudi luštne stvari za malo bebo.....

< Sporočilo je popravil Arabela -- 8.9.2006 12:39:01 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
8.9.2006 13:03:45   
lucika
jaz sem pa spet sama:( ojej, mi solze kar same tecejo... saj vem, da sem sele v 34. tednu, samo rodit pa res nocem  sama... saj vem, da se ne bom, sam za vsak slucaj me je pa strah:(

noci so pa res take, dsa komaj cakam da minejo... kaj sele bo.

se beremo, pridno pisite, meni je seveda dolgcas...

pregled imam pa v torek. me prav zanima kak bo..

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
8.9.2006 14:02:24   
beki24
Lucika ne jokat- jst sm tud sama- še do nedelje- sm že cel teden sama- sm tud že pomislila kaj bi bilo če bi dobila popadke- ma jst bi kar mami v porodno s sabo vzelauser posted image ! No pa gre ona tud ta vikend v topliceuser posted image - sej bi jo mogu oči pa nazaj prpelat, ampak sama pa sigurno nebi šla rodituser posted image !

Arabela a si ti sigurna da ma malo čez 2 in ne 3 kg? tvoja user posted image ?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
8.9.2006 14:06:01   
gaya
Dannn,

o punce vidim, da vas je vse za mano lepo po vrsti vrgla luna user posted image , jst sem bla včeraj že na rednih 10 min in čist mirno sem sedela in štopala, moj predragi pa je letal ko zmešana kura user posted image .  Ampak potem je minilo kot bi odrezal. In danes je vse ok. Mal me zaštiha vsake tolk časa, ampak ni omembe vredno. Tko da naslednja luna k bo, polna, al pa krajček, bomo mi verjetno šli kar rodit.

Pripravljeno imam zdaj več ali manj vse, tko da me ne skrbi, zdaj delam samo še generalno, da bo pol mir.

Naja jst sem vmes tud mela tako obdobje kot ti in sem ugotovila da se je mali le tko namestil, da ga jst nisem več tko intenzivno čutila. Pol se je pa lepo spet drgač naštimal, zdaj mi pa veselo spet preteguje trebuh, kar me seveda noro boli.
Pikabu te bom obveščala kaj bo dogajalo pri nas v MŠ, ampak jst hodim na Jes in ne na Bled. V čet vem da je fizioterapevt. O ostalem te pa obvestim.

No zdaj grem pa papcat, pol pa mal spat, ker sem jst danes tud čist zaspana user posted image user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
8.9.2006 14:14:11   
mtina
Naja - tudi jaz malega zadnja dva dni manj čutim. Manj intenzivne brce. Razteguje se že, samo ni agresiven. svetujem ti isto kot ti je že Muki, ali pa da se umiriš in si božaš trebušček. Takrat se meni vedno premakne ali izboči.

Danes sem polikala plenice! Carsko, sem prav vesela.

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
8.9.2006 14:18:00   
mtina
Sem opazila, da nas je več pisalo istočasno:

Gaya komentar na tvoje sporočilo: Halo!!!!!!  user posted image   user posted image    user posted image    user posted image     user posted image    Daj počaki še mal!!!!

Sonce!!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
8.9.2006 14:34:48   
psaša
Živjo punce,
ne boste verjele, končno imam doma internet, ta hitri, tako, da bom lahko tudi več napisala med dopustom in porodniško.
Vas pa res že daje, kar ne morem verjeti, da smo oz. ste že tako daleč. Men se nič ne dogaja, user posted image  je živ, mi divja po trebuhu da je kaj. Jaz sem šele v 33. tednu.

Glede obsega trebuha: 96 cm. Komentarji: ja boga kakšen trebuh, pa še dva meseca imaš. A imaš dvojčke? Grozauser posted image .
Mojuser posted image  tudi kolca, najprej sploh nisem vedela da je to to, potem mi pa en dan kapne, da se mu kolca.

V sredo imam UZ, upam, da ne bo G še kakšne panike naredila glede teže user posted image . OK no, en teden razlike, pa je full prestrašena. No bom vsaj hitro spet videla user posted image .

naja78: upam, da je vse OK.

Imejte se fino in naj vam ne bo preveč vroče.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
8.9.2006 14:35:18   
lucika
sem se spet lotila pranja. mi je uspelo razstavit jajcko, lezalnicka pa ne. pojma nimam, kako ga naj operem; a kar na roke, pod tus? samo ne vem, kako se bo potem to posusilo??? ali je boljse samo z vlazno cunjo ga prebrisat, pa bo ok? saj vem, da kompliciram, ampak ce bi se v stroju opralo, mam malo boljsi obcutek...
po drugi strani mam v stanovanju bombo, vse kam pogledam, bi bilo treba pregledat, presortirat, pol pometat stran, sterilizirat, namazat...no, ja, najboojs bi se bilo preselit:) sploh ne vem kje se naj lotim. pri prejsnjih samskih dneh mi je uspelo spucat cele pol kuhinje, upam, da mi bo zdaj drugo polovico:)
leksikone imen sem nesla nazaj v knjiznico. ne vem ce se ne boma v porodnisnici odlocla, glede na to, kak se napravlama zraven:)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
8.9.2006 16:02:12   
Arabela
Obseg mojega bušija 110cm.... hahahhaa... Ja mala beba ima čez 2kg, ne 3lg... ampak to je tako ali tako približno, se s tem sploh ne obremenjujem...  je pa vse drugo 37t primerno....

Lucika, jaz sem vse na roke oprala, no kar se tiče lupinice pa ležalnika in vozičkov.... in to z milom... sem pa vse delala malo po malo... vsak dan nekaj ker drugače sem ful zmatrana....

Mene pa zadnje čase vsi ogovarjajo... tudi neznanci... "Ja zdaj pa počasi bo, a ne?"  pa ne vzamem za zlo le nadležno je že počasi... tisto da pričakujem dvojčke pa je tak stara finta, sploh več ne komentiram....

Punce tudi jaz sem cele dneve sama... sicer dragi hodi domov spat, kar je velik plus. vendar pa ga od 18.9. dva tedna ne bo... to bo šele luštno user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
8.9.2006 16:20:59   
lucika
saj smo verjetno kar vse tu in tam same...ampak dlje ko sem noseca, bolj sem obcutljiva, bolj ga pogresam... sicer mi je tasca rekla, da brez skrbi lahko pridem k njim, in naj bom tam, na zraku, pa lahko pocivam...lepo od nje, ampak doma je le doma, pa tud ce si sam:) saj bom sla malo na teren, pa bo. sam na prisilne pocitnice pa ne.

evo, susilec pridno dela, jajcka je oprana, pa spalna vreca (a to mas lahko kar od zacetka?), pa en kombinezoncek, ki bo pocakal na mraz...

arabela, kako dolgo se pa pol susi lezalnik, ce ga operem kar celega? mam namrec sposojenega, pa se je valal vmes po podstresju..saj ce bi bil nov, ne bi komplicirala...

delam delam, non stop...ker pa nimam pravega plana, pa malo peglam, malo zlagam, malo perem, malo bedarije prestavlam..se nikjer nic ne pozna. so pa tak fajn take akcije, ko te noben ne moti. tega drugac ne morem, ker je moj zivcen ko pride domov. to, da razturim stanovanje in pol ko se mi ne lubi vec, lahko grem delat kaj drugega, al pa ven...pa nobenga ne moti:)

psaša, a ne da je internet fina zadeva? hahaha, to jaz govorim, zasvojenka, ko racunalnik vgasnem samo ko crkne:) jaz ne vem kaj bi brez njega! bo pa pocasi res skripnil, ker me zajbava 100 na uro. upam, da bo vsaj do poroda zdrzal:)

naja, jaz tud kateri dan ne cutim veliko brcik. niti pretegovanja. zadnjic sem ze celo panoko naredla, ker se nisem mogla vredu spomnit, kak je bilo pa dan prej...ja, pa je tisti dan minil, pol je pa nasa biba spravla not za dva tedna nazaj in naprej. pride dan zatisja, pa pride dan, ko sploh mira nimam...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?