Pikabu
|
Mene tudi ni na seznamu. 3. 10. Maxica, pomojem nas ni, ker smo se na začetku "skrivale". Amazona, dobrodošla med nami. Glede jogurta sem pa tudi sama hotela napisati, da ga Pušenjak priporoča, tako da... Jaz tega še nisem poskusila. Zdaj sem pa dobila sem pa sedaj Gyno-daktarin. Zdaj je dva dni čisto v redu z izcedkom, tako da sploh ne vem, kaj naj. Čakam, da ga dobim nazaj, pa potem začnem dajati svečke. Glede cunjic: jaz sem pri Emi od začetka prala z mehčalcem in sicer Silan sensitive, s tem, da sem nekje do 5. - 6. meseca dvakrat spirala, pa manj sem ga dajala. Zdaj bom pa tudi naredila isto. Je pa to res stvar vsakega posameznika. Tole z masažo presredka pa tudi mene zanima. Dobi se ga v DM-ju sem ga včeraj že držala v roki, pa sem si premislila. Sem si rekla, da počakam še na kakšno mnenje. Glede tega je Pušenjak pisal, da kao to nič ne pomaga, da je od drugih stvari pomembno, tako da ne vem. V prvo nisem nič masirala, bila sem pa prerezana, ker sem imela vakum, sicer bi menda šlo brez, za v drugo je že takrat zdravnica rekla, da ne bo potrebno rezati. Jo moram na enem od naslednjih pregledov malo povprašati, kaj ona misli. Glede na to, da je bila pri prvem porodu zraven, pa srčno upam, da bo tudi pri drugem ravno tako naneslo, bo verjetno kar znala kaj svetovati. Glede nizkega brcanja sem tudi spraševala G, ker jaz včasih tudi čutim zelo nizko čeprav je že na glavci, pa je rekla, da ima nogo tako, da čutim bolj spodaj. Ga pa sedaj spet enkaj dni čutim bolj zgoraj. Imam pa včasih isti občutek, kot da mi je že roko dal ven, se mož heca, da ga gre pozdravit. Špikanje sem pa podobno doživela tudi v prvi nosečnosti, samo ne tako pogosto kot sedaj. Najbolj mi je grozno, ko me med hojo in to tako zaboli, da se kar skrčim, mož se je v prvo ful ustrašil, kaj je bilo. Zdaj me pa včasih tudi med ležanjem, ampak takrat čutim, da me brcne. Kar naj se fino vse raztegne, da bo potem manj bolelo. Jaz moram pa mojega možka zelo pohvalit. Mi pri vsem zelo pomaga, čeprav pride dokaj pozno domov iz službe, potem še marsikdaj naredi tudi kaj namesto mene. Sama se trudim, da mu ne jamrma preveč, on se pa tudi, da mi čim bolj olajša vse skupaj. Pa Ema je sploh največja faca, je ful pridna, tudi, ko sva sami. Če počivam, prinese knjigice ali pa hoče žebljičke ali pa riše, samo da je bo meni, če kaj delam, se pa tudi zelo sama zamoti. Upam, da bo tak cuker tudi potem, ko bomo imeli dojenčka. Hvala vsem glede nasvetov za darilo naši Emi. Traktorja bi pomojem bila zelo vesela in čisto navdušena, pa bomo raje pustili, če bomo imeli , da bo tudi on dobil kaj novega, da ne bo imel vse od Eme. delavnica mi je pa tudi super, nad tem verjetno ne bi bila tako navdušena, kuhinjo pa že ima in jo pridno uporablja. Sem pa ravno včeraj ugotovila, da so pri nas zaprli otroško trgovino, kjer sem imela ogledano super likalno desko z likalnikom. Sploh ne vem, zakaj so jo. Še tik pred morjem sem bila v njej, pa ni nič zgledalo, da bi jo zapirali. Upam, da za jutri nahecam možka, da greva še v BTC, pa da tam najdeva kaj primernega zanjo. Sicer greva pa jutri izbirat in kupit poden za v Emino sobo. Me pa kar malo paranoja daje, kdaj bom prala in likala cunjice za , ker se na sobo čaka en mesec, dokler pa ne dobimo pohištva, nimam kam prestaviti Eminih oblek in s tem nimam kam pospraviti cunjic za dojenčka. Ah, bomo že. Zdaj moram predvsem malo po seznamu pregledati, če mi kaj manjka, da dokupim, ostalo bom pa potem, ko bo čas. Upam, da me kaj ne prehiti, da mi bo uspelo vse narediti. Zdaj grem pa malo počivat. Našemu tudi ni preveč všeč tole moje tipkanje, me kar naprej nekam v rebra suva. Uživajte.
|