Pikabu
|
Oj. Mi smo imeli pa včeraj aktiven dan. Za Emo sem morala oddati za otroški dodatek, zraven sem pa že tudi oddala vse papirje za porodniško. Če se prav spomnim od Eme, so vse zelo hitro urejali, tako na tiho upam, da bom mogoče dobila denar že ta mesec nakazan, bi ful prav prišlo, ker kupujemo Emi novo sobo, če bo pa septembra, pa tudi ne bo panike. Potem sem imela pa zvečer še pregled. Nič posebnega ni bilo, na hitro je pogledala z UZ-jem, ga pa ni nič merila. Je rekla, da je vse v redu, še vendo lepo na glavici, srček lepo dela. Sem sama malo gledala, da je glede na prejšnje izmerjene teže tudi za 14 dni težji. Pomojem ni panike. Malo sem imela spet bakterij. Spet sem dobila svečke kao zaradi izcedka, danes ga pa kar ni več. Zdaj pa ne vem, ali naj si jih sploh dajem? Drugače pridno brca in se preko celega dneva oglaša. Naš tudi že ve, kje so moja rebra, predvsem pa zelo dobro ve, kje ima mami mehur. Joj, ni je večje groze kot to, da me brcne direktno tja. A katero čudno špikne tam spodaj, kot da bi z nožem zarezal, čisto nizko, pa včasih kot da gre skozi nožnico ven? Mene kar pogosto, sem včeraj omenila G, pa je rekla, da to ni nič narobe, ni pa potem nič razlagala, zakaj pride do tega. Kako vam je pa kaj vreme všeč? Meni, moram reči, kar odgovarja, čeprav je na trenutke malo mraz, predvsem v hiši je sedaj kar mrzlo. Posledično s tem imam malo težav z oblačili, saj sem računala, da bom celo poletje nosila obleke, zdaj je pa prehladno. SEm našla v omari ene hlače na "štrik", pa so mi ravno prav, tako da zdaj kar te nosim, pa ravno v nedeljo mi je mami dala ene malo lepše majice, tako da trenutno s tem shajam in gre. Še dobro, da mi ne bo potrebno več iti v službo, potem bi si pa morala omisliti kaj novega. Uživajte.
|