|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
8.8.2006 15:44:29   
frrrr
čao, bejbike!

naše dete tut že obrnjeno... vse ok... dobila tut slikico, sam js ne vidim kaj je gor user posted image
dobila sem tut napotnico za porodnišnico, rešilca za CSD... zdej se je pa treba še papirologijo spravt uredit.

se še kaj oglasim, šibam zdej domov...

lep dan!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
8.8.2006 15:45:13   
mtina
Hej!

Jaz grem pa šele drugi teden v septembru v materinsko - v Trbovlje. Pa saj menda ne bo prepozno. user posted image

Hvala vsem za odgovore glede: Keglovih vaj, malinovega čaja in presredka. Bom probala, škodit ne more.  user posted image

Jaz imam samoplačniški UZ naslednji teden, ker nam baje pripadata (vsaj tako pravi moja G), samo dva. Prvi, ko ugotovijo nosečnost in drugi, na morfologiji.

Ja, ja, res je, da bomo morale začet razmišljat o porodu. Moja kolegica je ravno v pon. rodila v 34. tednu. user posted image  user posted image  Zdravega fantka: 46 cm in 1,800kg.

Pa lep dan!

Tina

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
9.8.2006 7:27:38   
muki1
Dobro jutro.
Še malo se jaz javim, čeprav se zadnje dni nič novega ni dogajalo.
Lucika, sožalje za babico user posted image .
Mtina, ne me strašit, v 34 tednu jaz šele začnem z masažo presredka in pitjem malinovih listov. Pa je vse v redu z malčkom, ali je v inkubatorju? Čestitke kolegici.

Pri nas res nič novega. user posted image  brca kot neumna, se kotali in prevrača user posted image . Kosti me bolijo najbolj ponoči user posted image , zjutraj vstanem vsa polomljena. Zadnjih par noči fajn spim, čeprav se budim ko se obračam, ker moram najti ugoden položaj.
Ponoči sem sanjala,da sem rodila. V bistvu se je najbolj vse vrtelo okrog poroda. Bil je hiter, neboleč in popolnoma brez šivov. Trebuh mi je takoj splahnel, ko sem po dveh user posted image  dneh prišla iz porodnišnice, sploh več nisem imela vampa. Takoj ko sem bila doma, sem rekla babici, naj malo popazi na otroka, ker jaz grem mojim puncam (oktoberkam) javit, da sem rodila user posted image  user posted image , potem mi je pa internet zaštekal user posted image .
No, tako je bilo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
9.8.2006 8:02:13   
psaša
Dobro jutro punce.
Pri nas nič novega. Malo sem zmatrana, 8 ur v službi, potem v Lj. v MŠ. Šele zvečer čutiš, da si malo pretiraval in pa zjutraj ko si čisto povožen.
V MŠ je full dobr, saj nekaj stvari zveš prek interneta in revij, ampak kakšne malenkosti pa so vseeno dobrodošle. Moj user posted image  je čisto navdušen.
vava: predavanje o dojenju je za III.skupino, to je ob 18.15h v četrtek 24.08.

Jutri pa imam pregled, komaj čakam, da vidim kakšen je naš korenjak. Upam, da bom dobila vse potrebne papirje.

A katera ve v katerem tednu nosečnosti ti dajo inekcijo pri RhD negativnih?

Punce uživajte v tem dopoldnevu, ko je še prijetno hladno. Lep pozdrav in se beremo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
9.8.2006 8:27:12   
moci
čauuu bejbe,
tudi midva hodiva na predavanja, včeraj smo se zelo nasmejali user posted image . zdaj počasi delam seznam in verjetno naslednji teden sledi nakupovanje. včeraj smo dobili voziček od kikiwelta, sem čisto navdušena user posted image .
drugače pa kar ne morem verjet, da se pravzaprav lahko zgodi, da v nekaj tednih že rodimouser posted image
ker jaz nimam še skoraj nič nakupljenega, kaj šele oprano. to imam v načrtu ko bom na porodniški. zdaj me čakajo še 3 izpiti na faksu, da se mi pa nič. ne vem kako sem zmogla prej.
pa še eno vprašanje: kupujem tiskalnik in ne vem katerega naj, imate kaj izkušenj?

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
9.8.2006 10:29:25   
@lina
Ojla!

Tudi mene stisnejo te novičke o porodu v 34., 35. tednu... Ampak jaz se zanašam, da če je tale user posted image  vsaj malo v sorodu s starejšim bratom, bo vsaj na rok če ne celo čez user posted image

Mis, hvala za ponudbo, samo papirje moram sama nest, ker moram prenašat še papirje za kredit in še nekaj malenkosti...

psaša, injekcijo za rh- ti dajejo načeloma v 28. tednu.

mojceca, glede tiskalnika - midva prisegava na HP že od nekdaj, odvisno je kaj potrebuješ. Zdaj se HP-jevi laser črno beli dobijo že za 25.-30.000 SIT (tega sva nabavila enkrat lani), če rabiš barvnega, se tam okoli 30.-40.000 dobijo že te multifunkcijske naprave - skener, kopirc in tiskalnik v enem (to si je pa moj mož omislil prejšnji teden), je ful v redu, tudi spominsko kartico iz fotoaparata lahko samo notri vtakneš in sprintaš fotografijo - no ta zadeva je bolj tako, za redke priložnosti, saj je izdelava fotke pri fotografu cenejša kot pa toner... ampak je pa fajn! Ne priporočam ti pa teh cheap variant za par jurjev. V službi sem pripravljala javno naročilo za nabavo tiskalnikov in vse te mini variante (pa poceni) - je že nekaj kar ne štima, ali imajo ful majhne kartuše, pa jih moraš menjat vsak mesec, kvaliteta izpisa je slabša ipd...

Lepo se imejte... mi gremo še 3x spat, pa gremo na morje!user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
9.8.2006 10:36:20   
altati
ojla vsem, berem vas prav vsak dan, pisati se mi pa ne da...
mene je čedalje bolj strah poroda, ob vseh prognozah da bo to dete preveliko...
kupila sem si že čaj, olje, zdaj pa razmišljam kdaj naj začnem....
moja mala je bila prezgodaj, imela je 47cm in 2580g, bilo je malenkost jo dobiti ven...kakšnega 4000g si pa ravno ne predstavljam....user posted image
kdaj boste začele s pitjem čaja in masažo?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
9.8.2006 10:45:15   
mis
Joj, punce, ne ga srat v 34. tednu. Jaz nimam se cisto nic pripravljeno. Zacnem po 20. avgustu. No, mam pa pol se 14 dni do 34. tedna...user posted image  Ne, sej pomoje bo nas mali zamujal. Ceprav si tega ne zelim najbolj. Sem bila vceraj na obisku pri eni kolegici, ki je rodila 4,6kg tezkega fantka. Normalno, brez sivov. Uau!!! Res pravi korenjak. To sploh ni novorojencekuser posted image

Na materinsko grem jaz sele septembra.

Mojceca, tudi jaz imam printer hp, tak, kot ga opisuje @lina. Barvni, s kopircem in rezami za kartico od fotoaparata. Ful sem zadovoljna z njim. Res hitro printa, kartuse se enostavno menjajo, ima ekrancek... Je pa to model HP PSC 2355 all in one. Men je super.

Vceraj ko sem bila pri kolegici na obisku me je kr maol zvilo, kolk je na zacetku tezav z dojenjem. Si niti nisem predstavljala. Ona je rodila 4. otroka, pa se vedno pravi, da je na zacetku kar tezko, ma vse krvave bradavice, pa da ful boli, ko mali potegne mleko... Mene kr mal skrbi.user posted image

Uzivajte!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
9.8.2006 12:36:22   
vava

živjouser posted image !
Psaša hvala za termin za MŠ. Torej se vidimo 24.8.
Muki1 - danes sva imeli pa obe podobne sanje. Tudi jaz sem sanjala, da sem rodila oz. bolj rojevala. Vem da sem  morala na boku ležat, pa nikogar ni bilo ob meni, nič ni bolelo in potem sem šla na sprehod in sem v neki izložbi videla, da nimam nobenega trebuha več?!?
No ja .... sanje.
Tudi midva še nimava stvari pripravljenih. Samo previjalno - sva jo naredila prejšnji teden, lupinico (ki jo moram še očistiti, ker sva jo dobila) in nekaj malega cunjic. Zdaj gledam za posteljicami - verjetno jo bova kupila ta vikend. Tako da: 34.teden .... brrr - rajši ne.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
9.8.2006 21:58:03   
mtina
Hej!

Danes malce pozno, a vseeno. Mali novorojenček, rojen v 34. tednu, je bil v inkubatorju samo tri dni. Je zdrav, pravzaprav pravi korenjak. Sicer bosta z mamico dalj časa v porodnišnici, toda nič zato.

Psaša: Tudi jaz sem Rh negativna in sem dobila inekcijo v 28. tednu.

LP, Tina

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
9.8.2006 21:59:29   
mtina
Aja, še glede printerja: tudi midva imava HP-ja in je ful dober. Sicer črno belega.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
10.8.2006 10:17:23   
naja78
hej punce,prej  ni šlo.
matr ko sem na dopustu,je tko ko da bi na šiht hodila.
skratka:
naše dete je veliko 37cm(dans že najbrž večuser posted image ),tehta 1200g,obrnjen je že dol,brca vsak dan,verjetno je tud odvisno od razpoloženja user posted image ,materinska šola lavfa,sem pa žalostna.............
moja kužka-mamica-NAJA je ful bruhala in kakala kri......user posted image user posted image user posted image user posted image  blo je tok krozno......celo noč nismo spali......moram vam mal pojokat,bošček bogi,ma čist uničeno sluznico prebavil...pa ne vem od kot vraga........
no saj smo zrihtal,ampak se mi je trgalo......

aja:po zakonu so mi včeraj po 2,5 urnem čakanju pri svojem G-opravila potem v 2 min.....(naj grejo v p.m.)povedal da papirje v LJ ne izdajajo pred 32 tednomuser posted image (za csd).

psaša:učeri sva bila ob 18h in mislim da sem te spoznala,nisem bila razpoložena da bi ti kaj rekla,ker sem bila čist izmučena(beri:od čakanja in kužike),....danes greva ob 16.
si fejst punca!!!!

čao......

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
10.8.2006 11:11:52   
tasha23
Jutro oz. dober dan souser posted image ,

oj kaj ni luštna barva, ki je za ozadje user posted image . Včeraj je bilo na obali kot konec sveta!!!: lilo je kot že dolgo ne in grmelo ter bliskalo... prav neprijetno vremeuser posted image . Drugače pa je user posted image bil skoraj premiren - na daljše intervale se je oglašal z zelo nežnimi brcikami, kot da se je dan prej preveč utrudil z neprestanim obračanjem in brcanjem user posted image . Osebe me strašijo, da bo po vsej verjetnosti kar velik otrok in naj se pripravim user posted image , ena me je celo vprašala, če imam konec meseca že rokuser posted image user posted image user posted image
Pa veste kaj me najbolj jezi: nosečniške hlače ki so mi sicer v riti skoraj prevelike jih komaj zapnem v trebuhu - sem jih blokirala na zadnjem gumpku (tiste za regulirat), kaj bom potem????

Kako pa kaj ostale? Upam, da ste ok. Naja78, boš vidla, da bo vse v redu z kužiko, te razumem, saj jaz naredim 'paniko', ko se moja vede premirno ali cel dan težko diha - ima lažjo obliko astme in je občasno res ubožcauser posted image .

Pupe moje uživajte in se beremo.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
10.8.2006 13:31:27   
beki24
cau user posted image !

O moj bog kakšna barvauser posted image !
No se bomo že počasi privadileuser posted image !
Tasha23- kako velik pa naj bi bil tvoj otrok? Vem, da si že nekaj pisala o tem, ampak se mi ne da nazaj brati! Sej če bo imel okoli 4 kg in nad 52cm, bo čist ok- res je to mal več kg, ampak se je zdej kr neki velikanov rodil, vsaj kolikor jaz spremjam RR! Mogoče boš pa mal prej rodila pa bo ravno prav velik! Ne se ŠE sekirat- mamo še čas.

No jst pa nč ne vem koliko je zdaj velik/a, še čakam na pregled- šele 22ega imam UZ!
Drugače pa zdaj za spremembouser posted image  ful aktivno brca in se premika- ne vem a si stanovanje preurejauser posted image - mogoče je mal tesno pa ga hoče na silo razširit!
Danes ponoči smo vsi trije (jaz, moj inuser posted image ) slabo spali. Do 2 zjutri sm mogla že 2x na wc- pa se mi to ne dogaja prav pogosto, pa beba je ful skoz brcala, pa še moj si je kar naprej nos brisal, ker sva oba mal prehlajena! Sm mela potem zjutraj kar muskelfiber trebušnih mišic od nočnega brcanjauser posted image !

Sanje imam pa tudi jaz čudne- sicer nič v zvezi z user posted image , ampak se mi pa ful bedarije sanjajo!

lp

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
10.8.2006 13:35:59   
beki24
Še nekaj:

Naja 78- upam, da je tvoja psička že boljše- kaj točno pa ji pa je- mislim a ma kakšen tumor in koliko je stara? Sej verjetno si že bila pri veterinarju? Nič fino se ne sliši to kar si opisala, zato upam na vse najboljše!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
10.8.2006 13:40:54   
altati
ojla,
vidim da ste pridne, aktivne, take ve kot user posted image .
jaz sem danes dobila odločbo za bolniško do konca, in nisem mogla verjeti da so napisali da se LAHKO gibam v kraju bivanja.
baje je to redkost! moj ginekolog je rekel, da že več kot leto dni ni videl takšne odločbe za bolniško....da avtomatsko pišejo user posted image  da morajo biti doma in samo do zdravnika...
jaz ima jutri mojega gin. in me prav zanima če bom dobila papirje za CSD. V ponedeljek imam pa v porodnišnici v Lj pregled-pri dr.Blejec (ali nekaj takega, ker je moja lj gin. na dopustu) in me je že prav malo strah, ker sem ravno te dni an forumu brala čudne komentarje o njejuser posted image  jo katera pozna? Ima kaj izkušenj?
a se katera septembra še odpravlja na dopust? mene mika da bi šla 2.9. še nekam bolj blizu, za teden dni v hotel....jutri bom povprašala mojega gin.kaj misli o tem....upam, da bo ZA!
user posted image  pa je tako živahno, da je že prav hudo...zdaj je našel moja rebra in menda misli, da so trampolinuser posted image , mene pa kar prestavlja.....vedno ko se učežem (sploh zvečer oz.ponoči) začne skakati, trebuh se cel prestavlja, mene vse boli....očitno si dela prostor, pa že tako pravijo da je za 2 tedna PREVELIK!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
10.8.2006 16:13:33   
Pikabu
Oj.

Mi smo imeli pa včeraj aktiven dan. Za Emo sem morala oddati za otroški dodatek, zraven sem pa že tudi oddala vse papirje za porodniško. Če se prav spomnim od Eme, so vse zelo hitro urejali, tako na tiho upam, da bom mogoče dobila denar že ta mesec nakazan, bi ful prav prišlo, ker kupujemo Emi novo sobo, če bo pa septembra, pa tudi ne bo panike. Potem sem imela pa zvečer še pregled. Nič posebnega ni bilo, na hitro je pogledala z UZ-jem, ga pa ni nič merila. Je rekla, da je vse v redu, še vendo lepo na glavici, srček lepo dela. Sem sama malo gledala, da je glede na prejšnje izmerjene teže tudi za 14 dni težji. Pomojem ni panike. Malo sem imela spet bakterij. Spet sem dobila svečke kao zaradi izcedka, danes ga pa kar ni več. user posted image Zdaj pa ne vem, ali naj si jih sploh dajem?

Drugače user posted image pridno brca in se preko celega dneva oglaša. Naš tudi že ve, kje so moja rebra, predvsem pa zelo dobro ve, kje ima mami mehur. Joj, ni je večje groze kot to, da me brcne direktno tja.

A katero čudno špikne tam spodaj, kot da bi z nožem zarezal, čisto nizko, pa včasih kot da gre skozi nožnico ven? Mene kar pogosto, sem včeraj omenila G, pa je rekla, da to ni nič narobe, ni pa potem nič razlagala, zakaj pride do tega.

Kako vam je pa kaj vreme všeč? Meni, moram reči, kar odgovarja, čeprav je na trenutke malo mraz, predvsem v hiši je sedaj kar mrzlo. Posledično s tem imam malo težav z oblačili, saj sem računala, da bom celo poletje nosila obleke, zdaj je pa prehladno. SEm našla v omari ene hlače na "štrik", pa so mi ravno prav, tako da zdaj kar te nosim, pa ravno v nedeljo mi je mami dala ene malo lepše majice, tako da trenutno s tem shajam in gre. Še dobro, da mi ne bo potrebno več iti v službo, potem bi si pa morala omisliti kaj novega.

Uživajte.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
10.8.2006 20:46:37   
frrrr
naja78, men so v torek dali papirje za CSD - 28t noseča, v ljubljani, zd vič

naše dete je bilo v torek težko 1217 g, kolk je pa vlko pa ne vem user posted image okol trebuščka je tik pod povprečjem... bomo videli kaj bo na koncu prilezlo iz mene.
drgač je pa dete zeeeelo živahno... ko začne boksat in brcat, me kr mau premetava user posted image

morm it mau počivat, ker mu/ji ni všeč, če cel dan sedim in ga/jo stiskam skup.

mejte se!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
10.8.2006 23:01:08   
mis
Pikabu, mene ze skoz tisci in reze tam dol. Sem to enkrat ze pisala. V bi stvu mam sramno kost na eni strani ful razboleno, sploh ce sem vec na nogah. Danes sem sla s kolegico na Gorjance. Hodili sva vse skupaj skoraj eno uro gor in eno uro dol. pa me je pol kar bolelo, sem kar lezala kaksni dve uri. je blo pa fino migat. Mi je pa kolegica rekla, da se tako sirijo kosti, pa da je to bols, ker se jim pol ne bo treba tolk.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
11.8.2006 7:59:01   
muki1
Halo punce.
Jaz pa sem kar konkretno uničena danes. Psihično in fizično user posted image . Kosti me bolijo, da se komaj premikam, ej, če ne bi bila noseča, jaz bi bila prepričana, da imam nekaj na kosteh, res. Komaj hodim. Pa še ful tečna in zamorjena sem, posledica tega je seveda, da sva se še z možekom včeraj skregala user posted image .
On mi očita, da samo jezikam, pa težim, jaz pa sem njemu očitala, da sploh ne ve, kako je to, biti noseč, pa še tamala nonstop visi na meni. V oči sem mu vrgla, da se obnaša isto kot da ne bi bila noseča in sploh ne razume, da sem ful občutljiva in se mi nič ne posveča. Saj vem, da se sliši grozno, da sem res malo zatežena, ampak bi mi ful prav prišle ene krepke moške rame, za oporo user posted image . Jaz sem drugače taka bolj močna oseba, še mož mi pravi, da sem močnejša od njega, ampak zdaj se mi vse nekam sesuva, pa še panika me začne loviti, ker še nič nimava pripravljeno za otroka. Če bi rodila v roku enega meseca, nimava niti prostora v spalnici, da bi notri postavila še eno posteljico. Joj, sem slabe volje, res.....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
11.8.2006 8:35:14   
naja78
alo bejbe!

beki24: naša maltežanka ima akuten gastroenteritis in kolitis.dobila je antibiotike in infuzijo-dehidracija,seveda smo takoj šibal k dežurnemu veterinarju.nismo nič čakal,pravjo tudi da je lahko kaj tazga pojedla,čeprav dvomim.
mislim da sem zasledila da študeraš veterino,kaj!!!!no ,jaz bi bila v teh kočljivih situacijah tudi dr.veterinar.user posted image
je pa že bolš.

pikabu: za une ostre bolečine nam je na materinski šoli razlagala babca,da nastanejo pod vplivom raztezanja in rahlanja hormona-relaxina,ki širi medenico in ni v povezavi s kakih prezgodnjim porodom ali pač da je kaj narobe,zato brez skrbi.vse to je normalno.

res me veseli da dobivamo v mat.šoli izčrpne informacije(za nekatere še preveč,ker si vneto zapisujejo-user posted image .učer mi je blo edin ko je dohtar-zobar nakladu,vse kaj je dobrpo itd......in kaj ni dobro za otroške zobe(sladke pijače  v steklenički,bog ne daj da pijejo.........vse grenko........),od sesanja palca,bla,bla bla......

frrr: ja tko je v porodnišnici,vsaj tam komplicirajo,za zdr.domove vem da dobiš vse,če le hočeš,....v bolnicah si pa številka in če si predstalaš da boš tam rodu.........................

punce,a greste kaj na dekompresijo????jaz bom začela hodit v 32 tednu.se priporoča,ker  dobro prekrvi maternico,ni pa nujno da lažje rodiš,...in pa za otekle noge in žile je prima.
edino kontraindikacija je NIZEK pritisk.nizek in ne visok.za visokega pa se morš drgač ment.user posted image
je brezplačna in se priporoča 1-2x na teden.

me je pa čedalje manj strah za porod,ok komplikacije so tiste katerih ne mormo predvidet,ampak tako fajn govorijo in nas psihično relaxirajo da bomo res fajn prpravlene.

no dost nakladanja.moram pa kmalu dat na vrh seznam,da bomo vedla kera bo najprej rodila.ziher bo kera prej in kasnej...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
11.8.2006 8:48:41   
naja78
ej punce,dejmo mal obnovit seznam,kolk nas je!!tistih ki se niso javle že mesece nisem kopirala!!!!

arabela       user posted image  PDP:2.10.06
muki1          user posted image  PDP:11.10.06
skip             user posted image  PDP:11.10.06
Mayya         user posted image   PDP: 12.10.06
gaya           user posted image  PDP:13.10.06
vava            user posted image  PDP:14.10.06
natja           user posted image  PDP:16.10.06
@lina           user posted image  PDP:16-21.10.06
mis              user posted image PDP:18.10.06
A-A              user posted image  PDP:20.10.06
adeja          user posted image   PDP:23.10.06
mTina          user posted image   PDP:24.10.06 
lucika          user posted image   PDP:25.10.06
naja78        user posted image   PDP:28.10.06
tasha23      user posted image   PDP :28.10.06
psaša         user posted image   PDP:31.10.06

a kdo ve kaj je z našo skip!?nazadnje je pisala da se boji da ne bo prej rodila(junija mislim....)

naj se nove še dopišejo ,lahk celo uredijo seznamček.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
11.8.2006 9:05:23   
psaša
Dobro jutro punce.
naja 78 user posted image user posted image user posted image  za seznamček
Na MŠ je pa res kar zanimivo, veliko stvari slišiš na novo. Samo včeraj je bilo pa full predolgo, komaj sem že sedela, noge sem imela zaotekle in pa zmatrana sem bila kot user posted image .
Včeraj sem imela pregled, vse OK, razen premalo železa, tako da sem dobila en sirup. Zredila za 1kg user posted image , dobila injekcijo, ker sem Rh negativna. Na hitro mi je naredila UZ, obrnjen je na glavico, še enkrat potrdila spol user posted image , videla srček. Skratka bila sem zelo zadovoljna. Naslednji pregled čez 3 tedne, takrat pa dobim tudi papirje za v porodnišnico in malo bolj bomo pogledali user posted image .
Mogoče greva jutri s user posted image  na morje za par dni, močno upam.

naja78: držim pesti za tvojo kužiko, da se čim hitreje pozdravi.

Lepo se imejte, uživajte v vikendu, mogoče podaljšanem in se beremo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
11.8.2006 9:10:27   
beki24
Jutro!

Moja beba se je pa danes po 4 dneh intenzivnega brcanja končno mal zmatrala- no to pomeni, da me bo spet skrbel če je vse v reduuser posted image

Mis glede na to, da tud mene boli 1/2 sramne kosti že 2 mesca- morava potem hitro rodit k bo že vse tako fino pripravljenouser posted image !

Naja78- verjemi, da ti čisto nič ne pomaga če si veterinar- sej veš tisto, domača kobila je vedno bosa al kako že gre! Edino toliko veš, da mal pogledaš, svetuješ,vsi sosedje ti pripeljejo domače živalce...tolk lahko pomagam, da ti ni treba čist za vsako stvar k veterinarju letet! Če je pa nujno- tako kot pri tebi- ti pa tako drugega ne preostane!
Ja infuzijo je dobila zato ker bruha in verjetno ima pogosto drisko, tako kot si že rekla, da preprečijo dehidracijo! Če je dobila antibiotike verjetno sumijo, da gre za bakterijsko vnetje- če je to res bi moralo biti bolje!
A so ti rekli da jo imej na kakšni dieti? Sej veš je isto pri ljudeh- da manj obremeniš črevesje- jst sm mela našo- je mini pudelj- ene 3 dni na piščancu- pečen da ne bo pomote- ker drugače lahko dobi Salmonelo!!! in rižu- ma me je čudno gledala, ampak ji ni preostalo drugega kot da je pojedla- seveda ko je bila že dovolj lačna!

Če ne bo boljše pa moraš nazaj, da ti dajo nekaj proti bruhanju! Zdej verjetno ni dobila- zaradi suma na bakterijo!

Jst tud še nimam v spalnici prostora za posteljico, imam zdaj tam pisalno mizo, zdej pa čakava, da bodo kosovni odvozi, da eno posteljo podreva, preneseva pisalno v drugo sobo- potem pa začneva sestavljat in pripravljat zauser posted image !

Tiste ki že imate otroke- kako ste prale cunjice- z mehčalcem ali brezuser posted image -pa nimam sušilca, da bi bile potem lepo mehkeuser posted image ! Men eni pravjo naj čimmanj kompliciram in da bom že potem videla če bo kaj!

Lp

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
11.8.2006 9:11:12   
muki1
Muki1 18.10.2006 ( srčno upa, da bo tam okrog 04. 10. 2006, ker več ne more user posted image  )

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?