|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
18.4.2006 11:49:31   
Maxica
Pozdravljene. Tudi jaz imam danes gnečo v službi, se vidi, da je po praznikih. Ampak je fino, ker gre hitro skozi.
Praznike smo preživeli, bolj ali manj aktivno, s hrano nisem pretiravala.user posted image  Včeraj sem bila pa še posebej pridna, dopoldne smo šli na dooooolg sprehod, popoldne sem bila pa še pol ure na orbitreku. Me je pa očitno moj G. tako zamoril s to mojo nizko posteljico, da sem ponoči sanjala, da sem začela krvaveti.user posted image  Hvala Bogu, da so bile le sanje. Drugače se pa počutim prav odlično, sploh ne nosečo. Imam ful energije (po začetnih ubijalsko slabotnih tednihuser posted image ).user posted image

Viv, dobrodošla (tudi) med oktoberkami. Si prvič prezgodaj rodila?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
18.4.2006 12:19:56   
viv_
Maxica - 3 tedne prej...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
18.4.2006 12:22:33   
skip
Maxica, kaj pomeni, če je posteljica nizko? A je to res tako hudo user posted image  Na NS mi je dr. Pušenjak rekel, da je posteljica nizko in spredaj, a ga nisem vprašala, kaj to pomeni. A lahko ti, ki si bolj izkušena, pojasniš, kaj to pomeni oz. kakšne težave se mi morebiti obetajo! 1000x tnx user posted image .

Lep, vesel dan vsem! 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
18.4.2006 13:13:19   
naja78
ojla punce.
na hitro.

držte pesti,jutri imam 2.pregled..komaj čakam.user posted image

nizko ležeča posteljica:malo sem že pozabila in ne me resno in čist sigurno jemat,da ne bo panike.
nizkoležeča pomeni menda,da leži spodaj,blizu materičnega vratu,torej pri vhodu v metrnico,blizu vhoda,
včasih gre lahko za izpad le te.
tko kot smo se mi učil,sam sem že pozabla to ginekologijo.

lp mejte se.

(odgovor članu skip)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
18.4.2006 13:31:37   
tasha23
Joj Naja78, veš, da bom držala pesti zate, pa ti tudi drži pesti zame, da bo vse Ok na NS.
Tako kot ostale, tui mene je malo strah kako bo. Ampak skušam bit pozitivna,saj smo zaključile prvo tromesečje in pred nami so samo še lepši dnevi in upam da veliko sonca...

Ns imam ob 12.45, čakata me še laboratorij in pregled, tako, da ne vem točno kdaj bom končala, vam javim vse jutri popoldne. Naja tudi ti javi, kako je šlo na pregledu.

user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
18.4.2006 13:45:02   
Maxica
Skip, nočem te strašiti, ker sem bila jaz zadnjič ob tej novici čisto pafuser posted image , ampak sem potem malo pobrskala po Pušenjakovem forumu in sem se nekoliko potolažila. Meni je moj G. tako rekel (pa je drugače popolnoma flegma in cool G.), da če je posteljica nizko, se lahko začne ob dvigovanjuuser posted image  ob maternico trgati in začneš krvaveti. Za otroka nič nevarnega, za mamico pa zelo, saj lahko izkrvavi.
Potem sem pa malo prebrskala pri Pušenjaku in ugotovila, da je to, da je posteljica nizko, povsem nepomemben podatek vsaj do 25.tedna. Ima pa tak pojav na začetku kar 10% nosečnic, le 1% pa jih ima to tudi po 25.tednu. Če je tako, te najverjetneje hospitalizirajo po 28.tednu, če začneš krvaveti. Gre pa za t.i.placento previo.
Se pa nikar ne obremenjuj preveč, jaz sem se že skoraj nehala. Upam samo, da ne bom med tistim 1% nosečk nesrečk, ki jih to res doleti. Sicer začnem igrati loto.user posted image

(odgovor članu skip)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
18.4.2006 14:32:48   
A_A
Živijo, drage moje!!

Dolgo se nisem oglasila. Imela sem nekaj dni dopusta user posted image   in sem bila brez interneta.

Veselo poročam o zelo dobrih meritvah NS iz četrtka. Imam 10-krat manjšo tveganje kot je povprečno.
Z user posted image  sva slabe pol ure navdušeno opazovala gibanje, zehanje, telovadenje najinega user posted image  
Tudi kakšna solzica je pritekla od veselja. Dobila sva še deset slikic na CD-ju za domov, tako da lahko kadarkoli pogledava našega korenjaka. Ja, smo videli luleka! user posted image

Dr. Babnikova je bila ful prjazna, jo zelo priporočam. Rekla je še, da nosim par dni starejšega otroka, kot je moja ZM. Ampak datuma PDP ni nič spreminjala oz. iz izvida ni nič razvidno, da bi kaj spreminjala. Me zanima, če je katera tud imela takšen primer. A mogoče potem osebni G sprememni PDP glede na meritve otroka, al kako? 

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
18.4.2006 14:51:30   
Aja1
A_A, čestitke za uspešno opravljeno NS. Full lepo je prebrat take srečne dogodke user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz upam, da se bo pri meni že spol videl (jutri imam NS)....full me firbec matra, kaj je naš user posted image

Pridne bodite in božajte svoje trebuščke!

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
18.4.2006 20:07:02   
mtina
Hojla po dolgem času!  user posted image

Jaz se pa počutim bolje ... imam hlače, ki me ne tišijo in lepe majčke ... in sem fletna. HIHIHI hecam se.

V Celju v H&M-u sem si kupila. Dobro, lepo in poceni. Je pa res, da je bolj ali manj namenjeno mlajšim mamicam.

Lp, Tina 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
19.4.2006 7:26:39   
Anonimen
OJla! Vidim, da se tud vami kar dogaja. Čeprav naj bi po najnovejšem UZ-ju bila septemberka, bom klepetala kar z vami, ker mam občutek, da bom oktobrka. Pridelala sem 4 kg. Imam tud nova oblačilca, taka ki pokažejo trebušček!! Drugač pa punce, v Clarcu imajo super super hlače z raztegljivim pasom in poceni - en model stane malo manj kot 6.000, drug model pa celo samo 4.000!!! So bombažne, z elastinom in moderne, take, ki imajo trakec tudi na spodnjem robu hlačnic in so lahko tako elegantne kot športne. Zelo sem zadovoljna, sem si že troje kupila!! Tud majčkice imajo lepe, čeprav pa meni ne odgovarjajo tolk. Sem jih kar po katalogu naročila.  Aja, stara pa sem 24 let, letos jeseni jih bom dopolnila 25. Za moj rojstni dan si bom podarila dojenčka! Bodite srečne in v cvetju!

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1010
19.4.2006 10:22:58   
fižolček
Hojla moje srečnice!

Tudi za nami je NS, vse je ok. Ker pri prvem otroku nisem imela NS, sem bila zdaj zelo srečna, da smo dali to skozi. Tudi možu je bilo zelo všeč. Veliki smo 7,1 cm. Spola nismo videli, pa niti vedeti nočeva kaj bo, tako da bomo mi lepo čakali do poroda.

Vidim, da se pogovarjate o kilah. Jaz sem ena izmed tistih, ki ima preveč kil. Zdravnik je rekel, da moram malo paziti. Pa še prazniki so bili. Sem v 14 tednu, pa sem se zredila že za 6 kg. Ker je bilo pri prvi isto, se ne sekirm preveč. Z voljo potem vse spaviš dol.

Zdaj pa me že hčerka user posted image  preganja, tako da moram končati. Lepo se imejte. Kmalu se spet kaj oglasim.

Lep dan vse "trebuščkom"!user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
19.4.2006 12:02:56   
muki1
Dober dan, malo se javim, če ne drugega, da ne bomo padle na drugo stran.
Jaz sem danes okej, za razliko od moje hčerkice, ki še ni ,,prišla k sebi,,. Sva spet na bolniškem. Danes je pri tašči, jutri in petek sem doma. Ja, plača bo švoh, kolko manjkam ta mesec, ampak samo da bo punca zdrava.
Tiste z otroki, kako kaj pri vas v službi gledajo na mamice, ki so na bolniškem zaradi nege otrok? Moj zlati direktor mi nič ne komplicira, si bolj jaz sama kompliciram zadeve, mi je vedno tak nerodno, kot da bom zdaj žurala doma user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu fižolček)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
19.4.2006 12:42:37   
naja78
alo babike.
sem nazaj z 2.pregleda.

vse ok,UZ,mi ni delal-user posted image ,pač ker sem imela prejšni teden NS,in da bova čez 4 tedne nardila,ko bom v 17 tednu.
prav- sem si mislila.
načakala sem pa se.ti mater.
vsi izvidi(combsov test,toksoplazma,bris,urin in hemogram -b.p.)

ker pa hoim v porodnišnico na preglede,sem danes doživljala lep čas čakanja.user posted image user posted image ker je ambulanta glih nasprot sprejema porodnic.matr to je živo.user posted image gre pa ko po tekočem traku.

zdaj se pa mejte in se še pišemo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
19.4.2006 12:50:37   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Tiste z otroki, kako kaj pri vas v službi gledajo na mamice, ki so na bolniškem zaradi nege otrok? Moj zlati direktor mi nič ne komplicira, si bolj jaz sama kompliciram zadeve, mi je vedno tak nerodno, kot da bom zdaj žurala doma user posted image .

Jaz imam otroka k sreči doma, pri mami v varstvu, tako da mi še ni bilo treba biti na bolniški, hvala Bogu. Če pa bi zbolel, bi pa gotovo ostala doma. Brez slabe vesti. Tako da, Muki, nikar se ne obremenjuj s tem, sploh če ti direktor nič ne teži. Pri nas na firmi so tudi sicer čisto razumevajoči glede tega.
Čimprej se ozdravita!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
19.4.2006 19:03:24   
Pikabu
Po dolgem času se končno tudi jaz malo javljam. Sem namenoma čakala, ker sem imela danes že 3. pregled (no, v bistvu 4., ker sem imela vmes težave). Sem upala, da se bom lahko oglasila s samimi dobirimi novicami, pa ni ravno tako. Pa grem na začetek. Včeraj sem imela pregled za sladkor. V 1. nosečnosti sem imela namreč kar hudo sladkorno, sem bila tudi na inzulinu. Ko sem imela prvi pregled v tej nosečnosti, je tista zdravnica rekla, da je vse v redu in v mejah normale, včeraj je bila pa druga in je rekla, da temu ni tako in da je ena vrednost (od štirih) vseeno previsoka, da bo že kar vodila kot nosečniško sladkorno. Saj sem tako pričakovala, da jo bom imela, samo malo več spodbude sem pričakovala, ker pri sebi sem bila do zdaj zelo optimistična, da mogoče je vseeno ne bo, predvsem pa spodbudo od nje, v smislu, da imam lepe vrednosti in da bi se vsaj kasneje pojavila. No, potem so mi vzeli kri in sem tudi včeraj imela zelo lepe vrednosti, pa potem sploh ni nič komentirala. Prav tak beden občutek sem imela.

Danes sem pa imela še pregled pri G. Najprej sem fuuuuuuuul čakala. So delali UZ kolkov dojenčkom na istem uz-ju, kot ga delajo nam. Nekje vmes sem prišla na vrsto, pa meni sploh ni delala Uz-ja.user posted image Verjetno, ker se je mudilo in sos tarši z dojenčki že čakali. Imam pa slab urin. Polno bakterij in ne vem še česa. Takoj sem morala dati še enkratvodo, najkasneje v ponedeljek izvem, kako in kaj. Pa srbi me tudi po celem telesu, zaenkrat je lahko to zaradi vode, bomo videli, možno je pa tudi, da je nekaj z jetri. Skratka: nič kaj dobre volje nisem. Kar malo žalostna. Pa vseeno upam na najboljše. Je pa dobro vsaj v toliko, da imam ponovni pregled že čez 14 dni, takrat pa upam, da bom končno videla našega user posted image . Aja, drugače moram pa sedaj ful piti, kar sem do sedaj kar malo pozabljala, mogoče je bilo lahko samo to narobe, da sem premalo pila. Upam, da je samo to in da ni kaj drugega.

O letih, sem videla, da ste pisale. Jaz sem februarja dopolnila 27 let.

Tudi pri nas imamo že enega otročka doma. Podobno imamo kot pri Maxici. Ema je v varstvu pri mami, tako da bi jo verjetno pazila tudi v čsu bolezni. Do sedaj na srečo še ni bilo potrebno. Enkrat je imela kao laringitis, takrat sem ostala doma, da sem jo peljala k zdravniku, potem je bil pa vikend, tako da smo se pozdravili in je v ponedeljek že skoraj zdrava šla spet v varstvo. Bi pa bilo malo bolj nerodno glede službe, če bi morala veliko biti na bolniški zaradi nege. Že sedaj, ko sem bila na bolnški zaradi sebe, je bila kriza z nadomeščanjem, takole bi pa bila še večja. Saj ravnteljica ne komplicira in čisto razume, ampak učenci in posledično tudi starši malo težje prestajajo tiste dneve.

Drugače je pa počutje mnogo boljše. Tudi utrujena nisem več tako zelo, edino špika me precej spodaj, pa tole srbenje. Mislim, da se mi celo že malo trebušček pozna, čeprav hlače so mi še vedno prevelike (ob zanositvi so mi bile ravno prav). Zredila sem se nazaj 1 kg, sem pa glede na težo ob zanositvi še vedno 5 v minusu.

To je na kratko to.

Uživajte, naj vam sije sonček.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
19.4.2006 19:18:48   
ema79
OJLA! jst sm tudi novemberka, ki je danes na NS (rezultat 1:8720 juhuhu) ugotovila, da me je  moja G narobe merla in da smo veliki 64,3mm in da sem po ta novem oktoberka! Moj PDP 27.10.!
Drugače  pa bom jst decembra dopolnila 27 let in mam tud par kilc preveč, tak da mi danes na NS zaradi tega ni upala napovedat spola! Sm se pa do sedaj (12t5d) zredila za 0,5 kg!
Tak, uživajte dekleta!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
19.4.2006 19:19:48   
Maxica
Pozdravljena, Pikabu. Upam, da se ti bo to s sladkorno čim bolje izšlo. A to imaš samo v nosečnosti ali imaš tudi drugače probleme s tem?
Glede bakterij v urinu pa tako - to je dokaj normalno za nosečnice. Pazi, da dovolj piješ, predvsem vodo. Ko moraš v laboratoriju oddati vodo, prej veliko pij, da boš imela poln mehur, potem pa nekaj časa pusti teči urin, ulovi srednji curek, ta je najbolj ok. Jaz sem tudi imela zadnjič bolj slab izvid, vendar mi je rekel ginekolog, da sem verjetno šla na vodo takrat, ko sem doma že prej spraznila mehur, kot je bilo tudi res. Tako da se potem ni preveč obremenjeval z izvidi, ker so bili sicer čisto ok.
Čim manj se sekiraj, pa bo.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
19.4.2006 19:31:42   
tasha23
Ojla, pa smo tudi mi s pregleda.
Danes sem imela 2 pregled in NS. Naša pikica je tako pridno spala, da čeprav jo je drgnil, da se premakne je samo z rokico pomahala in spala naprej. Imamo že celih 10 cm oz. teme trtica 6,43 cm. NS pa je 0.6 cm - ostale podatke pa je rekel, da mi bo dal naslednjič, ko bom opravila THT. Tako da sem naročena že 15.5. ko bom v 16t.user posted image user posted image user posted image
NE vem pa kaj mi je bilo lepše gleadat user posted image kako nežno spančka ali user posted image kako razneženo gleda najino čudouser posted image user posted image . Tako nežen je bil, jaz pa takoooo vesela. Za enkrat naj bi bil user posted image , vendar je g rekel, da ni sigurno, tako, da bomo kaj kasneje ponovno pogledaliuser posted image user posted image user posted image
Vsem osatalim želim lep preostali del večera.

pobožajte trebuščkeuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
19.4.2006 21:23:04   
Pikabu
Maxica, hvala za tolažbo. Saj vem, da je to kar pogosto glede teh bakterij, pa vem, da sem od prejšnjega pregleda do danes čisto premalo pila. Bolj me skrbi to srbenje in s čim je povezano. Če je zaradi slabega urina, potem ni panike, če je pe pa zaradi jeter, bo pa bolj kriza. Je pa rekla, da je še malo prekmalu, da bi bilo z jetri kaj narobe, navadno je to v zadnji tretjini nosečnosti, s tem se tolažim. Če bo kaj narobe, me v ponedeljek pokličejo. Upam, da ne bo nobenega klica, sicer imam pa pregled čez 14 dni, pa bomo takrat videli, če bo kaj bolje. Ustrašila sem se pa zato, ker me je tako hitro poslala, da sem morala takoj še enkrat dati urin. Upam na najbolje.

Glede sladkorne je samo nosečniška. Po prvem porodu je bilo vse v redu. Že pri Emi sem jo imela, zdaj sem pa tudi že od pozitivnega testa naprej na dieti, no, sladkarij ne jem, zdaj se bo pa potrebno še glede druge prehrane vzeti v roke. Od včeraj naprej imam tudi svoj aparatek, da si merim vrednosti, pa danes malo ekperimetniram, pa vidim, da bom kar morala paziti, so bile vrednosti previsoke. Se pa tolažim, da sem včeraj imela povprečje zelo lepo, tako da verjetno še ni nič hudega. Od jutri naprej pa res pazim tudi pri drugi hrani. Predvsem moram pa malo začeti migati, ker to najbolj zbija sladkor.

Danes malo prespim vse skupaj, jutri bom pa že boljša. Mi pa Ema neskončno lepša dneve in malo odžene druge skrbi. Prej je vedno govorila, da je atijeva lubica, zdaj pa on malo več skrbi zanjo, da je jaz ne dvigujem in nosim, pa ko sem bila na bolniški, je bila cel dan v varstvu in me je zvečer videla samo za kakšni dve urici, me je pa očitno začela zelo pogrešati. Zdaj pravi, da je mamina lubica. Tak cuker je, če počivam, se uleže zraven mene, pa Nodija morava prižgati in ga skupaj gledava.

Sem pozabila še Muki nekaj napisati. Ni čudno, da so ti lile solzice ob Nežinem roj. dnevu. Meni so lile, ko sem samo brala tvoje sporočilo. Naša Ema bo septembra dve leti, pa tik pred drugim porodom bom, pomojem bomo z mojimi solzami kar bazen natočili.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
19.4.2006 21:23:57   
nanica
Dober večer souser posted image ,
jaz sem se pa pravkar vrnila z joge za nosečnice.
Kako hitro je minila ura in pol. In prav fino se je bilo malo raztegovati,
sicer zelo previdno in nežno, ampak mi je zelo pasalo.

V zadnjem času že težko zapnem hlače in bo počasi treba po nove čez mejo,
najbrž še pred prvomajskimi prazniki. In danes sem bila takoooo lačna,
da bi pojedla vse po vrsti. Kakšen dan se počutim kot user posted image , kakšen dan pa
sploh ne, enako je s pitjem, sploh mi ne paše vsak dan enako. Kakšen dan
popijem ogromno, kakšen dan pa malo, najbrž premalo.

Pobožajte bušije in lahko noč

Nanica

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
19.4.2006 23:02:37   
@lina
Na hitro vas preberem, preden odjadram v mižule. Ali je pozna ura ali pa moj EMŠO, toliko nas je že, da kar malo težko sledim vsem zgodbam, ko nas je pa že toliko oktobrk. Pa priznam, da vas zamešam predvsem vas, drage user posted image , ki imate v imenih številke ena ma 23, ena 78... Ah, spat moram it, že vidim user posted image

Najprej čestitke za vse dobre novičke z NS. Se mi zdi, da smo to kar dale v glavnem čez. Ko ste tako pisale, kakšne zaspančke imamo - naš user posted image  je tudi spal, pa ga je G porukal, on-a se je pa samo na bok prekucnil, pokazal nam ritko (hrbet), češ, dajte mi mir, ne vidite da spim user posted image  Upam, da bodo taki zaspančki tudi potem, na tem belem svetu.

Muki1, jaz imam to srečo, da imam super šefico, kar se bolnišk tiče. Najin smrkolin je v vrtcu, niti ni pretirano bolan, je pa res, da sva z možem enakopravna. Ni pravilo, da sem samo jaz na bolniški. Če imam gužvo v službi, si razdeliva teden - dva dni jaz, tri dni on, pa sfolgamo teden. Je pa tudi naš imel že napad laringitisa (kot Ema, Pikabu) - dokler ga ni imel, sploh nisem vedela za to in da je tako pogost - ko smo ga enkrat imeli, so pa povsod deževali komentarji, ja tudi mi smo ga imeli, ja naša je tudi že dala skoz...  Muki1, čimprej se pozdravita!

Pikabu, žal mi je za tvojo sladkorno. Sem pa hotela vprašat, a to ugotovijo iz izvidov krvi ali so posebni testi? Ker se ne spomnim iz prve nosečnosti, ali so bili kakšni posebni pregledi za to. Ampak sem prepričana, da bo vse v redu, saj se mamice ob prvi nevarnosti zelo discipliniramo in verjamem, da se boš držala diete in veliko pila. To zadnje je žal tudi moja pomanjkljivost in se velikokrat zalotim, da pravzaprav ne pijem. Pa v službi že, ko si natočim flaško iz balona, doma pa...katastrofa!

Jaz se tudi že razgledujem za kakšnimi hlačami na trakce ali krila z elastiko, ampak nisem bila uspešna. Zaenkrat se še stlačim v svoja normalna oblačila, ampak ne bo več dolgo šlo. A veste, kje bi lahko našla kaj pametnega - hlače s trakcem v pasu, pa da ni trenirka, saj ne morem v trenirki v službo?

Bližajo se prvomajski prazniki. Se boste kaj razvajale, kam odrajžale? Mi smo še v pogajanjih kam bi šli, saj bi moj mož kakšen dan še delal v naši nastajajoči hiški. Upam, da bomo vsaj za dva dni kaj zamenjali okolje....

Kaj pa na morje čez poletje? Midva razmišljava o julijskem dopustu in najdlje do Zadra...malo vseeno cvikam... ker pa zaradi narave dela obeh gremo lahko na dopust šele v drugi polovici meseca (kateregakoli) se mi zdi konec avgusta že kar malo prepozno... Kaj pa ve?

Tako, zdaj pa res, če ne bom na stolu zaspala, postelja kliče... Lahko noč in lep dan jutri!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
20.4.2006 7:27:32   
altati
Dobro jutro vsem, vidim, da ste bile sinoči fullll aktivne...

Ja, @lina, mi se odpravljamo za prvomajske praznike v Istro za 4 dni. Komaj čakam!
Junija imamo pa namen na Hvar na dopust.
Potem smo pa rekli da bomo videli kakšno bo moje počutje, če bo vse ok, jo bomo pa še avgusta kam mahnili....

Včeraj sem dobila rezultate DHT in je verjetnost za Dawnov sindrom zdaj 1:14902 (po NS je bila 1:7400). Sem bila ful vesela!

Naslednji pregled imam v ponedeljek (to bo že četrti), upam da bomo delali UZ.
Nato pa zopet 12.maja v porodnišnici UZ z merjenjem pretokov, ker sem vključena v raziskavo BUM (v prejšnji nosečnosti sem imela preeklampsijo)....

Pikabu, saj bo vse v redu s sladkorno, boš videla! Pazila boš in ne bo krize! Kar optimistična bodi, pa res velikooo velikooo vode pij!

Jaz zaenkrat dobim gor še vse hlače, zredila se nisem še nič, vidim pa da hlače malo težje čez boke lezejo:) Očitno se tam že malo širim...
Jutri se bom odpravila čez mejo po cunje....

No, hvala bogu da je že četrtek in bo kmalu že vikend! Dobro jutro vsem!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
20.4.2006 7:54:03   
lucika
ko smo ze pri cunjicah....sploh ne vem, ce je to mozno, ampak mene je zacelo tiscat kar iz danes na jutri. en dan se vse ok, drugi dan me je vse bolelo, da sem se kar slekla. skoraj nisem verjela, no. sicer pa 14 teden tudi ni tako malo,ne, enkrat se mora zaceti...

ker sem doma, trenutno ni panike, da bi rabila kaj lepega in novega za sluzbo...imam pa namen danes celo omaro ven, pa da se malo preveri, kaj mi je ze prej bilo ozko, in kaj se da kako predelat. zdaj je itak bedarija ne vem kaj kupovat za doma, ker rahlo sumim, da bo cez kaka dva, tri tedne postalo ornk vroce. se bom raje potem v poletne zadeve zagnala. pa priznam, malo sem ze h&m precekirala, pa mi ni blo nic kaj vsec...

drugace sem ok, vsak dan je sicer kaj novega na sporedu... pa tako obljubljajo, da je po enem 12 tednu vse lepse. meni pa je ponovno slabo, pa glava me veckrat boli, pa nos imam cisto adijo, pa vceraj me je v trebuhu tiscalo, da sem komaj hodla... je pa to tak, da en dan je eno, drugi drugo. da sproti pozabljam kaj mi je:) saj ni take sile, samo se dalec pa je od odlicnega pocutja...je pa ta plus, da pac cel dan lahko pocivam. ce bi bila v sluzbi, pa ne vem kak bi slo skoz... upam, da me bo moj g resno jemal, in mi dal bolnisko. pst, saj sem na tiho povedala, ampak trenutno mi se pripada...na zacetku sem mu povedala da sem itak doma,in sva s tem zakljucila.ampak pol sem pa malo mozgancke vklopla. zakaj bi brez vsega ostala, ce pa ni treba, ne?

za prvi maj ne grem na morje, pa poleti se tud ne vem:( ojej, kak sem jaz boga... saj ne, bomo se vidli. imava neke velike financne nacrte...ki se morajo skladat se z zdravstvenim stanjem... vse to pa je tako negotovo, da ne bom raje nic planirala. kaj mi bo morje, da bom lezala nekje z kakimi bolecinami in glavoboli? ok, mal se tolazim. ampak one variante egipta in tunizije, ko sem tak glasna bila cist na zacetku...hm, so bile res utopija... vsi ze nekaj planirJo morje, jaz bom pa raje pocakala, kako se bom pocutila...

imejte se lepo...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
20.4.2006 8:41:08   
tasha23
Ojla Lucika, tudi jaz sem doma na zavodu in včeraj mi je moj g dal bolniško zaradi nevarnosti vnetja ledvic - sicer sem že bila enem razgovoru in ko so izvedeli, da sem noseča sem odpadlauser posted image . Sedaj sem dobila iz zavoda odločbo o nadomestilu in mi pripada vse do septembra, z bolniško, pa mi ne bodo več pošiljali ponudb, ker moram počivat.
Rekel, pa je, da moram hodit vsaj malo na sprehod in če je le možno se s kakim lažjim športom ukvarjat, tako, da sem razmišljala, da bi šla na vodno aerobiko za nosečnice.user posted image user posted image .
Čez tri tedne pa imam še THT, da vidimo še ta rezultat, kot sem prebrala naj bi pri THT-ju imela ponovno UZ in se že zdaj karveselimuser posted image , nato pa res kmalu ponovno pregled za morfologijo - Uh kako teče hitro ta čas.user posted image . Mislim, da bo prav kmalu oktoberuser posted image .
Malo sem radovedna, če bomo kasneje še vedno videli lulčka ali pa bo kakšna sprememba. Moj user posted image še vedno upa, da bo pupika, potem pa reče:'Saj ni važno, samo, da je zdravo'.
Do včeraj se ni upal božati trebuščka - lanski ss, ga je veliko prizadel in do NS je bil v strahu, da bi bilo kaj narobe. Včeraj pa se je celo pogovarjal z najino pikico - tako je vesel, prav cukran jeuser posted image .
Kar pa se tičeuser posted image sva dobila zeleno luč, vendar zelooo previdno je rekel g.
No lep dan vsem in vašim user posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
20.4.2006 14:41:58   
psaša
Da se še jaz malo javim. Včeraj sem imela 2. pregled, še vedno imam rjav izcedek in zaradi tega me je G dala na bolniško. A veste da Dobrostona nimajo več? Sem se kar malo ustrašila, ko je rekla, da je to lahko grozeči splav. Sem upala, da se meni ne bo to zgodilo. Dobila sem ene svečke in pa magnesol.
Naredila mi je tudi UZ in dobila sem tako lušno slikicouser posted image , ko cuza prstek. Full je dobra slika.
Se še kaj javim. LP

< Sporočilo je popravil psaša -- 20.4.2006 14:46:15 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?