@lina
|
Na hitro vas preberem, preden odjadram v mižule. Ali je pozna ura ali pa moj EMŠO, toliko nas je že, da kar malo težko sledim vsem zgodbam, ko nas je pa že toliko oktobrk. Pa priznam, da vas zamešam predvsem vas, drage , ki imate v imenih številke ena ma 23, ena 78... Ah, spat moram it, že vidim Najprej čestitke za vse dobre novičke z NS. Se mi zdi, da smo to kar dale v glavnem čez. Ko ste tako pisale, kakšne zaspančke imamo - naš je tudi spal, pa ga je G porukal, on-a se je pa samo na bok prekucnil, pokazal nam ritko (hrbet), češ, dajte mi mir, ne vidite da spim Upam, da bodo taki zaspančki tudi potem, na tem belem svetu. Muki1, jaz imam to srečo, da imam super šefico, kar se bolnišk tiče. Najin smrkolin je v vrtcu, niti ni pretirano bolan, je pa res, da sva z možem enakopravna. Ni pravilo, da sem samo jaz na bolniški. Če imam gužvo v službi, si razdeliva teden - dva dni jaz, tri dni on, pa sfolgamo teden. Je pa tudi naš imel že napad laringitisa (kot Ema, Pikabu) - dokler ga ni imel, sploh nisem vedela za to in da je tako pogost - ko smo ga enkrat imeli, so pa povsod deževali komentarji, ja tudi mi smo ga imeli, ja naša je tudi že dala skoz... Muki1, čimprej se pozdravita! Pikabu, žal mi je za tvojo sladkorno. Sem pa hotela vprašat, a to ugotovijo iz izvidov krvi ali so posebni testi? Ker se ne spomnim iz prve nosečnosti, ali so bili kakšni posebni pregledi za to. Ampak sem prepričana, da bo vse v redu, saj se mamice ob prvi nevarnosti zelo discipliniramo in verjamem, da se boš držala diete in veliko pila. To zadnje je žal tudi moja pomanjkljivost in se velikokrat zalotim, da pravzaprav ne pijem. Pa v službi že, ko si natočim flaško iz balona, doma pa...katastrofa! Jaz se tudi že razgledujem za kakšnimi hlačami na trakce ali krila z elastiko, ampak nisem bila uspešna. Zaenkrat se še stlačim v svoja normalna oblačila, ampak ne bo več dolgo šlo. A veste, kje bi lahko našla kaj pametnega - hlače s trakcem v pasu, pa da ni trenirka, saj ne morem v trenirki v službo? Bližajo se prvomajski prazniki. Se boste kaj razvajale, kam odrajžale? Mi smo še v pogajanjih kam bi šli, saj bi moj mož kakšen dan še delal v naši nastajajoči hiški. Upam, da bomo vsaj za dva dni kaj zamenjali okolje.... Kaj pa na morje čez poletje? Midva razmišljava o julijskem dopustu in najdlje do Zadra...malo vseeno cvikam... ker pa zaradi narave dela obeh gremo lahko na dopust šele v drugi polovici meseca (kateregakoli) se mi zdi konec avgusta že kar malo prepozno... Kaj pa ve? Tako, zdaj pa res, če ne bom na stolu zaspala, postelja kliče... Lahko noč in lep dan jutri!
|